|
نظرتون در مورد یک پیشنهاد!
|
|
۱۵:۴۵, ۲۷/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۴ ۱۷:۴۰ توسط reyhaneh.sh.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه ی دوستان من بعد مدت ها اومدم توی تالار تا این تاپیکو بزنم و خیلی دوست دارم نظرتون رو بگید و اگر دوست دارید بهم کمک کنید من نمیدونم کارم تاثیری داره یا نه اما واقعا دوست دارم که انجامش بدم!من میخوام زیر پیج بازیگر های معروف (کره ای!!)اسلام رو بهشون معرفی کنم !!اگر قشنگ و واضح بهشون اسلام رو توضیح بدیم شاید یه درصد به دین اسلام کنجکاو شدند و بعد با شناخت بیشتر حتی مسلمان بشن!!!(میدونم خیلی خیال پردازم و احتمال این اتفاق خیلی کمه اما امیدوارم)من فکر میکنم این جور مسائل برای اونا جذابه و شاید اگر کامنتمو بخونن یکمی کنجکاو بشن و برن ببینن اسلام واقعنی چیه!یکی از دوستامم که ازم بزرگتره و دبیرستانیه گفت که پیشنهاد خوبیه و تلاششو میکنه . . . اگر یکی از هدف های اصلی انجام این کارو بگم شاید بگین زیاد درگیر این اشخاصی و بچه شیعه نباید اینطوری باشه اما من واقعا نمیخوام بازیگرای مورد علاقم برن جهنم!!!! حالا میشه نظرتون رو بگین؟! موافقین؟؟ مخالفین؟؟ به نظرتون کار الکیه و هیچ تاثیری نداره؟؟ یا به نظرتون جالبه و دوست دارین امتحان کنین و ببینین جواب میده یا نه؟؟ تازه یه بار عملی تبلیغ اسلام رو بکنیم همش حرف نزنیم اینطوری وظیفمون رو هم انجام دادیم و دیگه اهمیتی نداره طرف مقابل چیکار کنه درست نمیگم؟؟؟! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۳۴, ۲۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
برای تبلیغ اسلام چند نکته مهم هست 1_ مکان 2_ زمان 3_ افراد 4_ فرهنگ طرف حالا هرکسی باشه اول خداوند متعال باید اراده کند تا فردی هدایت شود در زمانی که جهان اسلام درگیر جنگ های داخلی هست تبلیغ اسلام سخت میشود آن هم با این تبلیغات رسانه ای اول قدم باور این حرف است که موجودی برتر به نام.خداوند وجود دارد انشاالله ظهور نزدیکه و بعد از آمدن حضرت مهدی علیهم السلام و قبل از آن شنیده شدن صیحه آسمانی همه مردم جهان فوج فوج به اسلام روی می آورند امام زمان علیهم السلام برای هدایت همه بشریت می آیند چه بسا مفسدين یا بی خبرانی که عاقبت بخیر شوند و شیعه از دنیا روند و چه بسیار شیعه اسمی که عاقبت بخیر نشوند انشاالله با آمدن حضرت شرقیها هم مسلمان میشوند |
|||
|
|
۰:۳۸, ۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
ی متنی بود ب این مضمون :
میخواستم دنیا رو عوض کنم .... بعد از مدتی تلاش ، دیدم نمیشه گفتم جامعه و کشور خودم رو عوض می کنم .... بازم دیدم نمیشه گفتم دیگه نهایت محیطی ک توش هستم، خانواده و دوستان رو تغییر میدم، باز هم نشد .... و حالا رسیدم ب جایی ک میگم من اگه بتونم خودمو تغییر بدم، شاهکار کردم ![]() (نویسنده متن اگه نوشته ش رو با ادبیات من بخونه، حتما سکته می کنه :دی ) این فقط ی نوشته نیست، واقعا همینه هرچند یکی مثل بنده ، وقتی این ها رو بهش بگن، تا وقتی خودش نره و انجامش نده و تجربه ش نکنه، قبول نمی کنه و البته هر تجربه ای، بهایی هم داره ... خلاصه اینکه، حرف آخر رو اول زدم، اما میدونم ک میری و تجربه می کنی ![]() فقط می تونم برات دعا کنم ک هزینه هایی ک برای تجربه هات میدی، اونقدری سنگین نباشه ک نگی بدست آوردن این تجربه، ب این هزینه نمی ارزید ... ی چیزی رو هم خواهرانه بهت بگم : فضای مجازی، مثل دنیای واقعی و آدمهای خوبی ک همیشه دور و برت هستند، نیست چیزهایی رو میبینی ک حتی توی مخیله ت هم نمی گنجه ... پس هرچقدر دیرتر و کمتر خودت رو درگیرش کنی بهتره، ذهنت آروم تره، آرامشت بیشتر ... اگه الان نگرانیت این باشه ک بازیگر محبوبت نکنه بره جهنم،خیلی بهتره تا اینکه بخوای تو این دنیای مجازی انرژی بذاری، اون هم توی همچون شرایطی... پیج بازیگرها! حق پشت و پناهت
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |