|
آیا خانه ما مرکز هسته ای به حساب می آید؟
|
|
۱۱:۵۶, ۲۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۴ ۱۹:۲۹ توسط میکا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه من بخوام تو خونمون سانتریفیوژ درست کنم، آیا مشکلی برام پیش میاد؟ این هم جمع بندی تاپیک: سوال: (۲۱/خرداد/۹۴ ۱۱:۵۶)Mika نوشته است: سلام جواب: (۲۲/خرداد/۹۴ ۰:۳۴)السا نوشته است: طبق فرموده رییس سازمان انرژی هسته ای (و دانشجوهای دانشگاه امیرکبیر |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۲۴, ۲۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۲/خرداد/۹۴ ۰:۳۴)السا نوشته است: پ.ن: ی وقتایی ی تاپیک هایی زده میشه آدم احساس می کنه دارن ب شعور کاربرها توهین می کنن!دقیقا. این همه افرادی که خودشون موضوع براشون مثل آب خوردنه این همه وقت و نیرو گذاشتن جواب کسی رو بدن که نمیخواد موضوعاتی به این سادگی رو بپذیره.(خودم هم خیلی مواقع شامل این انتقادم) |
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۲۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۴ ۱۶:۲۶ توسط میکا.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
خب من که پذیرفتم
![]() سوال این بود که ساخت سانتریفیوژ در چه صورت مجوز می خواد؟ که با توضیحات خانم السا روشن شد. |
|||
|
|
۱۴:۳۰, ۲۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
http://www.maarefquran.org/index.php/page,viewArticle/LinkID,4880
قرآن در آيه 11 حجرات/49 مسلمانان را از تمسخر يكديگر منع كرده و در پايان مىگويد: اگر اينان از عمل خويش توبه نكنند ظالماند
|
|||
|
|
۱۵:۲۸, ۲۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
کاربر میکای گرامی
اگه منظور حضرت عالی بنده بودم ، ک خیلی واضح صحبت و احساسم رو گفتم ، بدون هیچ لفافه و تعارفی و بدون هیچ خدایی نکرده مسخره کردنی! ![]() اما اگه ب هر دلیلی بهتون برخورده یا ناراحت شدید، ازتون رسما عذر میخوام ![]() تعجب می کنم از شما! خیلی توی تاپیک هاتون پست میذارم، دیگه باید فهمیده باشید مدل پستهای بنده چطوریه ان شاء الله ک دیگه شاهد همچین سوء برداشت هایی نباشیم ![]() یاعلی |
|||
|
۱۶:۳۰, ۲۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
اختیار دارید خانم السا
این هم جمع بندی تاپیک: سوال: (۲۱/خرداد/۹۴ ۱۱:۵۶)Mika نوشته است: سلام جواب: (۲۲/خرداد/۹۴ ۰:۳۴)السا نوشته است: طبق فرموده رییس سازمان انرژی هسته ای (و دانشجوهای دانشگاه امیرکبیر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

) ، اون آبهویج گیری ای هم ک توی خونه تونه، خودش سانتریفیوژه