|
آیا خانه ما مرکز هسته ای به حساب می آید؟
|
|
۱۱:۵۶, ۲۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۴ ۱۹:۲۹ توسط میکا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه من بخوام تو خونمون سانتریفیوژ درست کنم، آیا مشکلی برام پیش میاد؟ این هم جمع بندی تاپیک: سوال: (۲۱/خرداد/۹۴ ۱۱:۵۶)Mika نوشته است: سلام جواب: (۲۲/خرداد/۹۴ ۰:۳۴)السا نوشته است: طبق فرموده رییس سازمان انرژی هسته ای (و دانشجوهای دانشگاه امیرکبیر |
|||
|
|
۱۲:۱۴, ۲۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۲۰, ۲۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۱/خرداد/۹۴ ۱۱:۵۶)Mika نوشته است: سلام اگه مثل فردو فقط باهاش آب پرتغال بگیرین نه! |
|||
|
|
۱۲:۲۸, ۲۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۴ ۱۳:۳۹ توسط میکا.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
یه سوال:
کیفیت سانتریفیوژ هم مهمه؟ یعنی اگه یه چیز دست ساز همینجوری الکی باشه بازم مجوزز می خواد؟ |
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۲۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۴ ۱۴:۳۶ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۱/خرداد/۹۴ ۱۲:۲۸)Mika نوشته است: یه سوال:هیچ کشوری برای این کار دنبال مجوز نمی گرده. بازرسان آژانس هم اولین بار توی ایران سانتریفیوژ دیدند. البته سانتريفوژ هم همینطوری نمیگرده. از یکی شروع میشه، بعد دوتا، باید کم کم باهم بالانس بشن، بسیار مراحل پیچیده ای داره!!! !!! مثلا ما الان شروع کنیم به غنی سازی اورانیوم و گردوندن سانتریفیوژ ها، چندسال طول میکشه، به جایی که بودیم برگردیم ![]() مثال خوبی زدین! کشور عین خونه آدم میمونه! |
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۲۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۴ ۱۵:۰۸ توسط میکا.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۱/خرداد/۹۴ ۱۴:۳۴)فرشته مهربون نوشته است: البته سانتريفوژ هم همینطوری نمیگرده. از یکی شروع میشه، بعد دوتا، باید کم کم باهم بالانس بشن، بسیار مراحل پیچیده ای داره!!! !!!نه کاری نداره. یه لوله هست که داخلش یه همزن می گذاری می چرخونی. مثل آبمیوه گیریه ولی باید تند تر بچرخه. فکر کنم تا مواد هسته ای توش نریزی مشکل نداره. (۲۱/خرداد/۹۴ ۱۴:۳۴)فرشته مهربون نوشته است: مثال خوبی زدین! کشور عین خونه آدم میمونه!اگه لازم باشه مجوزشو میگیرم. مشکلی نیست. فقط نمی دونم اصلاً مجوز می خواد یا نه؟ و اصلاً از کجا باید مجوز بیرم؟ چه مدارکی می خواد؟ ... |
|||
|
|
۲۰:۱۲, ۲۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۱/خرداد/۹۴ ۱۵:۰۳)Mika نوشته است: نه کاری نداره.بعد سانتریفیوژی که توش مواد هسته ای نریزید (اسمش میشه همزن نه سانتریفیوز) رو میخواین چیکارکنین؟ ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۲۷, ۲۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۴ ۲۰:۳۳ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۱/خرداد/۹۴ ۱۱:۵۶)Mika نوشته است: سلام اگر ابوی محترم، خونتون رو با عرق جبین و کد یمین می چرخونه، نه چه ایرادی داشته باشه خیلی هم خوبه ولی اگر یه کلید دستش گرفته هی به این قفل و اون قفل میندازه که شاید دری باز بشه و فرجی حاصل، داداش دو دستی کلاهت رو بچسب که باد نبره (اصلش یه چیز دیگه بود که با عفت کلام منافات داشت، من به همین بسنده کردم). |
|||
|
|
۲۰:۳۴, ۲۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۴ ۲۰:۵۳ توسط میکا.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
۰:۳۴, ۲۲/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
طبق فرموده رییس سازمان انرژی هسته ای (و دانشجوهای دانشگاه امیرکبیر
) ، اون آبهویج گیری ای هم ک توی خونه تونه، خودش سانتریفیوژهی مرحله جلوترش، میشه همون سانتریفیوژ آزمایشگاهی ک توی آزمایشگاه های مدرسه ها و دانشگاه ها هست، منِ دانش آموز و دانشجو هم باهاش کار می کنم و عمو اومانو هم کاری باهاش نداره اگه سانتریفیوژی مد نظرتونه ک اگه همین الان توش اورانیوم بریزیم ، بتونه غنی سازی رو انجام بده، اون وقت باید برید اجازه ش رو از عمو اومانو بگیرید ... اون موقع موقعیت جغرافیایی منزل شما هم در کنار موقعیت جغرافیایی نطنز و فوردو و ... تقدیم آژانس میشه و شما یک شخص مطرح در امور بین الملل میشید ![]() پ.ن: ی وقتایی ی تاپیک هایی زده میشه آدم احساس می کنه دارن ب شعور کاربرها توهین می کنن! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

) ، اون آبهویج گیری ای هم ک توی خونه تونه، خودش سانتریفیوژه