|
بهر فرج و ظهور مهدی صلوات
|
|
۹:۲۷, ۱۲/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() یار من یوسف نیا، اینجا کسی یعقوب نیست/
لحظه ای چشمانشان از دوریت مرطوب نیست/
ای گل زیبای من از غربتت اشکی نریخت/
نازنین، اینجا خدا هم پیششان محبوب نیست/
گرچه در هر جمعه ای زیبا دعایت میکنند/
این دعاها بر زبان است جنسشان مرغوب نیست… الهم عجل لولیک الفرج بر چهره پر ز نور مهدی صلوات
بر جان و دل صبور مهدی صلوات
تا امر فرج شود مهیا بفرست
بهر فرج و ظهور مهدی صلوات
نیمه شعبان مبارک عید همتون مبارک این پست میزارم از همتون خواهش میکنم شرکت کنید بیایم برای شادی دل امام زمان عزیزمون و ظهور ایشون نفری110 تا صلوات تا اخر روز تولد ایشون بفرستیم به عنوان هدیه یاران منتظری تقدیم کنیم. یه خواهشی که دارم تعداد صلواتا زیاد نذاشتم که با توجه بیشتری بفرستیمشون. هرکی می خواد سهیم شه یا علی ![]() |
|||
|
|
۱۰:۱۷, ۱۲/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
باسلام ای آقا، شبتان مهتابی، روزمیلادشما در پیش است، عرض تبریک آقا و کمی بیتابی، کوچه هامنتظرند، دشتها حوصله سبزه ندارند دگر، پس چرا دیر آقا؟ اﻳﻦ نفسها به فدای کف پاهای شما اندکی تند قدم بردارید...! یا صاحب الزمان الغوث و الامان
|
|||
|
|
۱۱:۱۶, ۱۲/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
![]() یار من یوسف نیا، اینجا کسی یعقوب نیست/ لحظه ای چشمانشان از دوریت مرطوب نیست/ ای گل زیبای من از غربتت اشکی نریخت/ نازنین، اینجا خدا هم پیششان محبوب نیست/ گرچه در هر جمعه ای زیبا دعایت میکنند/ این دعاها بر زبان است جنسشان مرغوب نیست…
الهم عجل لولیک الفرج ![]() صلی الله علیک یا اباصالح المهدی ان شاءالله 110 صلوات [/b] یا علی علیه السلام
|
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۱۲/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
پر کن دوباره کیل مرا ایهاالعزیز
دست من و نگاه شما ایهاالعزیز رو از من شکسته مگردان که سالهاست رو کرده ام به سمت شما ایهاالعزیز جان را گرفته ام به سر دست و آمدم... از کوره راه های بلا ایهاالعزیز وادی به وادی آمده ام از درت مران وا کن دری به روی گدا ایهاالعزیز چیزی که از بزرگی تو کم نمی شود این کاسه را... فاوف لنا... ایهاالعزیز ما جان و مال باختگان را رها مکن بگذار بگذرد شب ما ایهاالعزیز دستم تهی است راه بیابان گرفته ام محتاج یک نگاه تو یا ایهاالعزیز ************ ان شا الله 110 صلوات در این شب سیاهم گم گشت راه مقصود از گوشه ای برون آ ای کوکب هدایت.... اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۸:۲۱, ۱۲/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم هی غصه تنها بودنت را خوردیم یوسف شدی وپیرهنت را خوردیم شعبان گذشت جایتان خالی بود ما شربت دیر امدنت را خوردیم ان شاء الله 110 صلوات |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا ظهور حضرت مهدی عج ، حجت برای مدعیان تمام شد | ashab313mahdi | 6 | 3,715 |
۱۸/فروردین/۹۳ ۱۴:۵۵ آخرین ارسال: قلب |
|
| (C)آیا شما از ظهور حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نا امید شده اید؟ | مهدی | 12 | 9,379 |
۱۲/مرداد/۹۰ ۱۱:۴۶ آخرین ارسال: ريحانه الرسول |
|

![[تصویر: %D9%85%D8%AA%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D...%DB%B2.jpg]](http://site-tafrihi.ir/wp-content/uploads/%D9%85%D8%AA%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D9%85%D9%87-%D8%B4%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D9%86-%DB%B9%DB%B2.jpg)
![[تصویر: 53.gif]](http://forum.roq.ir/look/images/smiles/upload/53.gif)