| نظرسنجی: مهم ترین دلیلت برای ازدواج آقا پسر چیه ؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| مسایل جنسی | ![]() ![]() |
8 | 29.63% |
| خدمات اشپز خونه و اتاق خواب | ![]() ![]() |
1 | 3.70% |
| فرار از تنهایی | ![]() ![]() |
4 | 14.81% |
| بقیه موارد | ![]() ![]() |
14 | 51.85% |
| تمام | 27 رأی | 100% | |
|
هدف از ازدواج - آقایون صادقانه جواب بدهند لطفا ...
|
|
۲۲:۴۷, ۱۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۱۹:۴۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان من .........
سوال و دغدغه ی من و شاید خیلی از دخترا آقایون محترم پسرای گل تالار میخام رک بگم هرچند شرم آور باشه اما ترجیح می دم به جواب برسم هدفتون از ازدواج چیه ؟ چند در صد به خاطرمسایل جنسی ازدواج میکنید ؟ تفکر اینکه شوهر یه خانوم صرفا و یا مهم ترین دلیلش از ازدواج ...... باشه وحشتناک ترین چیز ها رو می تونه واسه اون خانوم رقم بزنه به طوری که فکرش یه دختر مجرد رو از ازدواج منصرف می کنه سوالی که پرسیدم توهم ذهنیم نیست تجربه است دیدن اطرافم شنیدن حرفاهست خواهش می کنم شعار ندید مثل کتابا حرف نزید می خام واقعیت رو از زبون پسرا مثبت تر این سرزمین بدونم همین توی نظر سنجی هم شرکت کنید اسمتون که نمیاد اما صادقانه (۱۷/خرداد/۹۴ ۲۱:۱۷)دیدگاه نوین نوشته است: سلام |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۶, ۱۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۲۳:۲۷ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان گلم
مرسی از همتون که نظر دادین اول دوستانم چند تا جواب به پست ها بدم بعد یه نتیجه گیری دیگه هرچند که دوستان خیلی موافق به نظر نمیان شایدم به خاطر محیط باشه شایدم من بد شانسم که با چنین پسرایی مواجهم اما اون چیزی که هست اینه من دیدم و شنیدم و حس کردم هرچیزی رو که گفتم و به عنوان یک دختر در جامعه به این نتیجه رسیدم به این نتیجه رسوندنم حالا عاقا پسرا برن ببینن چی شد که دخترا جامعه ی ما به اینجا رسید نه ؟ به جای اینکه به من و شخص من گیر بدید به این ذهنیت گیر بدید ریشه ای نگاه کنید شاید نتیجه گیریم غلط باشه اما چرا ؟ چرا من به اینجا رسیدم به عنوان دختری که روزانه با انواع مختلف ادم رو به رو هستم چرا باید پسر جامعه چنین چیزی رو در من به وجود بیاره نه ؟ چیزی که از نظر شما غلطه !!! ببینید اینکه گفتم از نظر من پسر ها مسایل جنسی به عنوان یک اولویت در ازدواجشون هست رو از زبون پسر هایی که گفتن و از زبان یک روانشناس گفتم از خودم نگفتم نگید روانشناس که نظر فروید رو داره و اینا نه روانشناس ادم حسابی اینکه گفتم نباید ازدواج به مالکیت تبدیل بشه رو هم خودم نگفتم دکتر انوشه گفتن خیلی از حرفام همینه ها مثلا اینکه گفتم تفکر دختر ها اینه و حاضر به ازدواج نیستن بعضی هاشون مثال میزنم : از یه دختر 23 ساله که نمیخاست ازدواج کنه پرسیدم چرا همینو گفت دختر غیر مذهبی از یه دختر مذهبی 28 ساله پرسیدم فکر می کنی اولویت اول پسرا چیه تو ازدواج گفت هه خب معلومه .......... نتیجه دوم : دوستانی اعتقاد دارند که اگر مسایل جنسی در اولویت هس در ازدواج پسرا پس پسرا چرا ازدواج کنن اونایی که اعتقاد زیادی ندارند میرن بووووووووووووووووق دوستان گلم در امار گیری 7 درصد پسر ها اصلا نمیخاهند ازدواج کنند !!! بعضی از افراد میگن مگه چیه که مسایل جنسی بشه اولویت !!!! عزیزم اینه اشکال اینه ... طرف میزه یه جور دیگه مشکلشو حل کنه نه ؟ ببینید بیایید به مشکلات جامعه فرد فرد نگاه نکنید ریشه ای نگاه کنید من نه از توهم دارم از تجربه حرف میزنم اگر هم دقت کنید دارم هر مسئله رو بیان می کنم برای رسیدن به ریشه ها بذارید یه طرفه نباشیم 5 درصد دختران ایرانی اصلا نمیخان ازدواج کنن ! چرا ؟ چون وقی میای اولین اولویت یه دختر رو میکنی پول ! وقتی بره سرکار میگه چرا ازدواج !!! اهان حالا اشکال بعضی از دوستان : دخترا نرن سر کار ( الان به موضوعات و جنبه های دیگه ی سرکار رفتن دخترا نپردازیما صرفا همین وجهش باشه !! ) عزیز دلم به جای این کار بیا ذهن دختر رو عوض کن بیا بگو ازدواج برای رسیدن به خواسته های مادی نیست این موضوع دو نتیجه میده یک : توقع دختر از شوهر کم میشه از نظر مالی دو : نگاهش به ازدواج عوض میشه میلش بیشتر میشه هان !!! اما اشتباه در مورد پسرا !!! یه پسر 13 ساله میاد توی این تالار میگه حس تنهایی می کنم یا میگه دارم به بلوغ میرسم و بووووووووووووق تجویز برخی از دوستان چیه ؟ ازدواج کن !!! حالا دوستان حق میدید بهم توی انتخاب گزینه ها !! این هم جز همون هایی هست که باعث میشه دختر جامعه خودش رو ابزار جنسی صرفا بدونه ..... پسر 13 ساله که اصلا بلوغ فکری نداره ازدواج کنه ؟ چه تفکری این پسر در مورد ازدواج داره خاله بازیه مگه ؟ حالا نتیجه گیری اصلی : وقتی دختر جامعه به این نتیجه برسه که مهم ترین دلیل علاقه ی یه عاقا پسر بهش جنسی هست میگه خب جنسیتم کسب درامدم میشه ......... و درامدش از یه جراح بیشتر میشه اینا تو جامعه داره گسترده میشه همه داریم میبینیم نزنید زیرش خداییش راستی دوستان یک سوم نظر سنجی گزینه ی یک و دو انتخاب شده توی یه محیط مذهبی بچه های مذهبی این فاجعه است حالا ببینید جاهای دیگه نظرات چی هس اینم در جواب دوستانی که میگن واقعیت چیز دیگه است چرا جای دور بریم |
|||
|
۲۳:۴۸, ۱۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
سلام .
باید بگم نتیجه گیری عادلانه ای نبود !!! شما به جای قشنگی منظره ، کثیفی پنجره رو دیدید ...!!! |
|||
|
|
۰:۰۵, ۱۹/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۴ ۰:۳۰ توسط sam101.)
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
عجب بحث جالبی شده .هرچی دوستان دلیل و ادله میارن یه عده باز حرف خودشون رو میزنن.
هیتلر فکر میکرد باید کل دنیا رو تصاحب کنه پس دوستان برن پیدا کنن چرا هیتلر به این نتیجه رسیده بود... نمیخواد بگردین من میگم...هیتلر یه شخص عقده ای بود که از لحاظ روحی و ذهنی دچار آسیب بود و نیاز به روان شناس داشت . پس دوستان خودتونو خسته نکنید. امیدوارم ربطشو گرفته باشین. راستی یادم رفت بگم وقتی نظر سنجی بالا رو ملاک حرفتون قرار میدین مطمئنین فقط اقایون نظر دادن ؟؟؟؟؟؟ اگه مطمئن نیستین پس منطق نتیجه گیریتون کلا اشتباهه. فکر کنم دیگه در خانه اگر کس است همینا بس است . یا علی |
|||
|
۰:۲۰, ۱۹/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۴ ۰:۲۹ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
با توجه به صحبت های شما من چندتا نکته به ذهنم میرسه که خدمتتون عرض می کنم.
اول اینکه شما خودتون رو معیار قرار دادید و اصلا جامعه ی آماری معتبری ارائه نکردید. در واقع میتونم بگم یک نظر شخصی بوده. و البته محترم. اما نقطه ی منفی قضیه اینه که سعی شما توی صحبت ها این بوده که نظرتون و باورتون در مورد هدف ازدواج آقایون رو به همه تسری بدید. یک نمونش نوع نظرسنجی بود که انجام دادید و تعداد زیادی از بچه ها اشاره کردن به اینکه با این نوع نظرسنجی درواقع سعی در القای نظرتون به بقیه دارید. ببنید مسئله ی جامعه ی آماری خیلی مهمه. افراد در محیط ها و شرایط و مکان های مختلف ویژگی های بارز متفاوتی دارن گاها. بزارید یه مثال بزنم. یکی از شما می پرسه که آیا تا به حال کسی رو دیدید که به رادیو یا صداو سیما زنگ بزنه و توی یه مسابقه شرکت کنه و یا پیشنهادات و انتقاداتش رو مطرح کنه؟! اگر از من بپرسید من که ندیدم تا به حال! پس اینایی که زنگ میزنن کیان؟! فک و فامیل کارمندهای صداو سیما؟! یه مثال دیگه. شده برید توی یه بوتیک لباس هایی ببنید که تن هیچکس ندیده باشید؟! (واضحه که منظورم لباس های بیرونه نه لباس های توی خونه). آیا نتیجه اینه این لباسا دکورن؟! کسی نمی پوشه؟! مسئله اینه موراد زیادی می تونیم مثال بزنیم که وجود دارن اما من یا شما باهاشون برخود نداشتیم. حتی یه مورد هم نتونیم توی کل فامیل یا شهرمون پیدا کنیم! اینجاست که اهمیت جامعه ی آماری مشخص میشه. شما به عنوان یک فرد از جامعه از چند نفر پرسیدید و اونا گفتن که هدف اصلیشون از ازدواج مسائل جنسیه؟! 2 نفر؟! 5 نفر؟! آیا این مقدار کافیه برای اینکه ما یک نتیجه گیری ازش داشته باشیم؟ ازون مهمتر: اینکه من یه نظر شخصی داشته باشم یه مسئله هست؛ اینکه بخوام بدون پایه و اساس بگم نظرم درسته و بقیه هم بپذیرن نظرم رو یه مسئله ی دیگه. این رو در نظر داشته باشید که برای اینکه نظرمون مورد توجه دیگران قرار بگیره و اثرگذاری داشته باشه نیاز هست که دلایل مستدلی رو هم اقامه کنیم. وگرنه در حد همون نظر شخصی باقی می مونه صحبتمون. این رو میدونیم که با توجه به گسترش فرهنگ غربی برخی از ناهنجاری ها در جامعه به وجود اومده. که اگر نگاهی می کردیم به فرهنگ اسلامی و ایرانیمون میدیدیم که به بهترین شکل تونسته بود در مقابل این ناهنجاری ها بایسته و به مثابه یه حلقه ی نامرئی باشه که افراد رو از بسیاری از ناهنجاری ها و فرهنگ های غلط حفظ میکنه. لذا چاره ی کار برگشت به عقلانیت و سبک زندگی بر پایه ی عقلانیت و سنت های غنی ایرانی و اسلامی هست. ازین گذشته. اصلا فرض کنیم که اینچنینه. و عده ی زیادی از آقایون هدف اصلیشون از ازدواج تنها برآورده کردن نیاز جنسیشون هست. خب؟ خب باشه. تکلیف ما چیه؟! حالا که اینطوریه یه خانوم باید خودش رو با این شرایط آقایون وقف بده؟! و تنها به این فکر کنه به جذابیت جنسی خودش اضافه کنه تا مطلوب جلوه کنه؟! لذا حتی اگه فرض کنیم عده ی زیادی از جامعه روششون غلطه، ما سعی می کنیم به اون سمتی بریم که درسته. و اما نکته ی آخر. این حرفی که می خوام بزنم تنها مربوط به این موضوع مطرح شده در این تاپیک نیست. اینکه درنظر داشته باشید که همیشه توی هر جامعه ای اونایی که زرق و برق دارن توی چشمن. و باعث میشن که ما کف روی آب رو ببنیم نه عمق آب رو. و باعث میشن که تصور کنیم اونا غالبن. درصورتی که اساسا خوبای جامعه با توجه به ماهیتشون(خوبا تمایلی به خود نمایی و مطرح شدن ندارن) توی چشم نیستن؛ آسته میان آسته میرن. بدون اینکه دیده بشن. این مسئله ذاتیه. لذا باید خوب چشمامون رو باز کنیم تا ببینیمشون. |
|||
|
|
۰:۴۹, ۱۹/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۴ ۰:۵۱ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
نقل قول:حالا دوستان حق میدید بهم توی انتخاب گزینه ها !! این هم جز همون هایی هست که باعث میشه دختر جامعه خودش رو ابزار جنسی صرفا بدونه ..... پسر 13 ساله که اصلا بلوغ فکری نداره ازدواج کنه ؟ چه تفکری این پسر در مورد ازدواج داره خاله بازیه مگه ؟ من موندم کی این لفظ های بلوغ فکری و بلوغ عقلی و ... تو دهن این جامعه انداخت که تا میخوای حرف از ازدواج بزنی ، طز روشنفکری میدهند که نمی دونم بلوغ عقلی و بلوغ ... چی میشه! جز یه مشت روانشناس که براساس تفکرات مازلو و اریکسون اومدند برای جامعه ی مذهبی ما نسخه می پیچند؟ با این احتساب پدران و مادران ما که زمانی که ازدواج کردند هیچ کدوم از این بلوغ های تازه ای که مطرح هست رو بهش نرسیده بودند ، لابد اونا فرق می کردند و ... جامعه ی گذشته سالم تر بود یا الان؟ این سوال شما که چه تفکری راجب به ازدواج داره پسر 13 ساله ، باید بهتون بگم که خانوم محترم ، آدم با افزایش علم و مدرک دانشگاهیش عاقل تر نمیشه که بدتر هم میشه ، استاد دانشگاهی رو میشناسم که هیئت علمی دانشگاه هست ، با مدرک PHD در یکی از سخت ترین رشته ها ، ولی زنباره! 29 سالشون هم هست ولی اهل... خب ایشون که به سن 28 سالگی رسیدن خیلی درک و عمیقی از ازدواج دارند؟ ![]() نقل قول:راستی دوستان یک سوم نظر سنجی گزینه ی یک و دو انتخاب شده خانم محترم شما چرا دارید هرچیزی رو مطابق با تفکرات خودتون تفسیر می کنید ، برید ببینید چند نفر از اونایی که گزینه های یک و دو رو انتخاب کردند ، زن بودند؟ من شک دارم مردی از این تالار یکی از این دو رو انتخاب کرده باشه ، میتونید برید از مدیریت بپرسید که قادر هستند اسامی کسانی که رای دادند رو مشاهده کنند... نقل قول:وقتی دختر جامعه به این نتیجه برسه که مهم ترین دلیل علاقه ی یه عاقا پسر بهش جنسی هست میگه خب جنسیتم کسب درامدم میشه به قول عباسی یه خورده حرص بخورید بچه ها...
|
|||
|
|
۱:۲۳, ۱۹/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۴ ۱:۳۷ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
دوستان گلم من حس می کنم داره بهم توهین میشه
گفته بودم که یکی از دوستانم متخصص همین موضوعات هس و روزانه هزار تا ادم راحت براش همه چی رو میگن در هر حال من تا سه روز تالار نمیام گقته بودم کسی نظر خاصی داره خصوصی بگه پسری که هنوز رفتار با یه دختر خانومی که ازش بزرگتره رو تو جمع نمیدونو معلومه نباید ازدواج کنه اقای محمد صدرا هم با من مخالف هستن اما خیلی با احترام حرف میزثن اقای میم هم همین طور اما این دو تا دوستمون....... در هر حال اگر از من معذرت خواهی نشه قسم میخورم دیگت این تالار نمیام |
|||
|
|
۱:۳۷, ۱۹/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۴ ۱:۳۹ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
(۱۹/خرداد/۹۴ ۱:۲۳)فانوس *7* نوشته است: دوستان گلم من حس می کنم داره بهم توهین میشه خب ، آیا انسان های سالم به این دوست شما که روانشناس هستند مراجعه می کنند یا آدم های بیمار؟ آدم سالم که نیازمند پزشک و دکتر نیست. نقل قول:گقته بودم کسی نظر خاصی داره خصوصی بگه پس در نتیجه مثلا من هم میتونم بگم ، دختری که بلد نیست سیب زمینی پوست بکنه ، معلومه نباید ازدواج کنه! این حرف ها و نتیجه گیری ها اصلا منصفانه و منطقی نیست. نمیشه گفت چون پسر این نواقصات رو داره ، پس نباید ازدواج کنه ، ازدواج برای تکامل هست ، نه برای رسیدن دو انسان تکامل یافته بهم... نقل قول:اقای محمد صدرا هم با من مخالف هستن اما خیلی با احترام حرف میزثن اقای میم هم همین طور اما این دو تا دوستمون....... اگر منظورتون یکی از این دوتا ، یکیش من هستم ، حرف بد و ناپسندی نزدم که بخوام از کسی بخاطرشون معذرت خواهی کنم. تالار های خیلی بهتری هست که میتونین در اونا جواب سوالتون رو منطبق بر اون تصمیم و برآوردی که از قبل در ذهنتون شکل دادید ، بگیرید. هرچند من معتقدم ، شما دنبال جواب نیستید ، بدنبال مهر تاییدی هستید بر ذهنیات نادرستتان... |
|||
|
۹:۳۵, ۱۹/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۴ ۹:۳۶ توسط ام ابیها.)
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
اونقدر شرایط ازدواج مسخره شده که هر پسری باید فوق به بالا داشته باشه و کار و پول و پله هم داشته باشه و تازگی ها که دماغ عروسکی هم داشته باشه و لهجه هم نداشته باشه و یه بابای پولدار دم مرگ هم داشته باشه و ... تااا بتونه به ازدواج فکر کنه.
این میشه که یه پسر میره سراغ دختر بازی و اگه خیلی هم مذهبی باشه، یه صیغه میکنه. این که شرایط ازدواج سخت شده و جامعه ما سخت گیر شده که دلیل نمیشه ازدواج تو سن پایین بد باشه. ازدواج تو سن پایین خطراتی داره که تمام اون خطرات بازم مربوط میشه به جامعه بیمارمون. اگه یه پسر 13 ساله که نیاز جنسی داره، زن دائمی بگیره، (البته به صورت عقدی که مسئولیت مالی رو دوششون نباشه) نتیجه اش باید این بشه که اگه در هر برهه ای از زمان خودش یا زنش پشیمون شدن، بسوزن و بسازن. یعنی یاد بگیرن مسئولیت میل جنسیشون رو بپذیرن. اما این پشیمونی نباید به خاطر فسادهایی از قبیل خیانت و اعتیاد باشه. مثلاً من اگه دکتر شدم، عارم نباشه که شوهرم بازاریه و قص علی هذا... اتفاقاً ازدواج تو سن پایین واسه دخترها یه جور تضمینه. پسره به خاطر میل جنسی ازدواج کرده، تا عمر هم داره بااااید پای انتخابش بمونه. دیگه اگه فسادی در کار بود که قابل اقماض نبود، اون وقت طلاق پیشنهاد میشه. اما الآن تمام خطاها غیر قابل اقماض شده. به نظر من اگه یه مرد پادشاه یه قلمرویی باشه، دلیل نداره که همسرش نقش کلفتش رو ایفا کنه. من فکر میکنم زنش ملکه اون قلمرو میشه. پس این حس استقلال چیز بدی نیست. البته من اینطوری فکر میکنم. بعدشم به نظر من بهتره آقایون درصدی جواب بدن. مثلاً من میخوام ازدواج کنم. 30 درصدش به خاطر فلان. 20 درصدش به خاطر بهمان. 40 درصدش به خاطر یه چیز. 10 درصد به خاطر یه چیز دیگه. اما خانم فانوس عزیز! از این تالار و اماکن مشابه اطلاعاتی دست شما رو نخواهد گرفت. مجردها هنوز نمیدونن که بخوان جواب سوالتون رو بدن. متاهل ها هم چون احتمال میدن که روزی ممکنه با بقیه آقایون تالار دیدار داشته باشن، هرگز جواب این سوال رو نخواهند داد. کاش حداقل یه نام کاربری جدید درست میکردند و صادقانه جواب میدادن. |
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۱۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
(۱۹/خرداد/۹۴ ۹:۳۵)ام ابیها نوشته است: اونقدر شرایط ازدواج مسخره شده که هر پسری باید فوق به بالا داشته باشه و کار و پول و پله هم داشته باشه و تازگی ها که دماغ عروسکی هم داشته باشه و لهجه هم نداشته باشه و یه بابای پولدار دم مرگ هم داشته باشه و ... تااا بتونه به ازدواج فکر کنه.این توصیفات و برداشتهایی که شما از مردها و پسرا دارید بیشتر شبیه جامعه لولو هاست ![]() برداشت شما بسیار شخصیه و واقعی نیست. مردی رو هم که بخوای به زور نگه دارید بالاخره از یک روز فرار میکنه. امروز نه فردا!!!!!! |
|||
|
۱۳:۱۶, ۱۹/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۴ ۱۳:۲۴ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
دوستان لطفاً تو این نظر سنجی شرکت کنید.
1- گزینه یک 2- ابتدا تا انتهای گزینه یک 3- شبیه به گزینه یک 4- هرچی شما بگید ممنون از همکاری دوستان. نتیجه نظر سنجی نشون داد که گزینه یک بیشترین درصد رو به خودش اختصاص داده بود. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اولین نگاه شما به جنس زن ... ( ویژه آقایون ) | soshiant | 59 | 21,973 |
۲۶/مهر/۹۳ ۱۴:۲۰ آخرین ارسال: mahpare |
|
| تعارضی برای برخی آقایون !! کی باید صندلی جلو بشینه ؟ | soshiant | 31 | 13,461 |
۶/آبان/۹۲ ۷:۵۴ آخرین ارسال: Patriot |
|