کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبلیغ نماد همجنسگرایی به شکل رنگین کمان شش رنگ
۱۷:۴۰, ۲۵/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۴ ۶:۴۶ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1

سلام خدمت همه دوستان!
من به عنوان کسی که توی زمینه کیک ها کمی تخصص دارم، بهتون میگم که خیلی ریز و خیلی یواش داره کیک هایی وارد بازار میشه که به شدت تبلیغ پرچم همجنس گراهاست.

[تصویر: cake.jpg]

این جور کیک ها در ظاهر سفید و یا شکلاتی هستن.
اما موقع برش با کیک های رنگین کمانی مواجه میشین.
یا ژله هایی که به این روش ساخته میشه و به صورت آماده توی قنادی ها هست.

[تصویر: rainbow-jello2.png]

چیزی که باعث شد این پست رو بزنم، اینه که اخیراً در بازار و در بین لباسهای بچه گونه خیلی از این طرح ها رو توی مغازه ها میبینم.

[تصویر: 13553203297.jpg?23]

لباسهایی که شاید به ظاهر رنگی رنگی و جذاب باشه و برای روحیه بچه ها خوب باشه، اما در باطن بسیار ریز و ظریف داره این پرچم رو برای بچه ها جا می اندازه.
لباس هایی با این رنگ ها و عکس های مدل های کارتونی که شاید یه روزی مثل هانا مونتانا تبدیل به یکی از مبتذل ترین الگوها برای بچه های هم سن و سالشون.
مثل کیک هایی که برای بچه ها پخته میشه ولی در واقع از پخت اون ها منظوری وجود داشته.
شاید اونی که توی ایران این کار رو میکنه، قصدی نداشته باشه و صرفاً به خاطر رنگارنگ بودنش این کار رو انجام بده.
اما من به وسیله این پست به تمام صنف کیک پز ها و تولیدکننده های لباس و همه پدر و مادر ها هشدار میدم که مواظب باشین.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، mahdy30na ، میلاد.م ، MohammadSadra ، عقیق ، میم.حسین.الف ، Eve ، نرگس مهدوی ، amirak ، Mitsonary ، یاســین ، در جستجوی سختی ، عدالت ، مرتضی اقبالی ، السا ، mohammad reza ، بیداری12 ، ترنم ، حسن عزتي ، علی املشی ، عشقم کربلا ، گمنام 2 ، آفتاب پنهانی ، رضا1357 ، saeed125 ، fafa*

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۰۲, ۲۹/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۴ ۳:۱۱ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #31
آواتار
خوب پس خودتون هم قبول دارید که تعبیر در مورد ژله و کیک منتفیه. چون همچین چیزایی دور و بر ما اصلا موجود نیست. (رجوع به پست قبلی بندهدر همین تاپیک
)
شما گفتی کیک داره وارد بازار میشه. خوب این کیک ها و ژله ها جا هستن؟ کجا تولید میشن؟ نمونه اش کجاست؟

با یه عکس نصفه و نیمه از یه دختر بچه با دامن رنگین کمانی هم چیری رو نمیشه ثابت کرد.
من برای خودتون عرض میکنم اگر دلیلی که ارائه میشه محکمه پسند نباشه، طرف بحث شما رو محکوم میکنه به شکست.
من فقط یه تشکر بزنم زیر پست شما کارم راحت میشه و شما هم خوشحال میشید Smile
این دوستانی هم که ازتون در پست اول تشکر کردن، اگر این پست رو مهمانها بخونن و به ریش ما بخندن باید جوابگو باشن Smile
اما وقتی کسی یا موردی مورد شناسایی قرار میگیره باید ادله محکم باشه برای محکومیتش . متوجهید ان شا الله.
اگر تبلیغات باشه روی این مدل، باید فراگیر باشه تا بشه باورش کرد. یا آگاهی داد.
نمیشه هم قصاص قبل از جنایت کرد!
هنوز پخش نشده ما داد و فریاد کنیم بی فایده است.

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، Mohammad Trust ، السا
۴:۴۷, ۲۹/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۴ ۴:۴۸ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #32
آواتار
(۲۹/خرداد/۹۴ ۱:۰۸)Bidel.s نوشته است:  اتفاقاتی هستن که در کودکی رخ می دن و روی شخصیت بچه در بزرگسالی تاثیر می ذارن
من چند نمونه اش رو خیلی اتفاقی توی برخی جاها خوندم.
یه مثال ساده اش که چند سال پیش خیلی اتفاقی از وبلاگ شخصی یه روانشناس خوندم. ببخشید اگه خیلی رک می گم منو ببخشید:
مثلا اگه پسر بچه رو مادرش ببره برای استحمام. در برخی موارد فرزند وقتی متوجه تفاوت آناتومی بین خودش و مادرش(به عنوان منشا وجودی اش) می شه مخصوصا وقتی که می بینه مادرش مثل اون، عورت نداره. این باعث یه ترسی درونش می شه و در سنین بالاتر مستعد افکار مازوخیستی می کنه بچه رو.
بچه بنیه فکریش در کودکی ساخته می شه.

ببینید ، این چیزی که شما می فرمایید ، به عقده ی ادیپ در روانشناسی مشهوره ، ادیپ شخصی است در افسانه های یونانی است ، که پدر خود را کشته ، با مادر خود ازدواج می کند ، اما چرا این اسم؟ چرا عقده ی ادیپ ، فروید معتقد بود برای پسر اولین شی جنسی در پیرامون او مادرش هست ، اما وقتی مادرش را در تصاحب یک فرد خشن و خشک به نام پدر می بیند ، از ترس اختگی توسط پدرش! گرایش و تمایلش به مادر را در خود سرکوب می کند ( خود را رقیب جنسی پدرش تلقی می کند!) به همین دلیل بجای تصاحب مادر خود ، سعی می کند خود را شبیه به پدر که مطلوب مادر است بسازد!!!

یک مشت چرندیات رو به اسم علم ، وارد دانشگاه های ما کردند ، همه جا هم تدریس میشه. با استادتمام دانشگاهی بحثمون شد ، من نه یک نمونه از این ها ، بلکه ده ها از این قبیل حرف های خنده دار و مسخره رو براشون از رفرنس های خودشون براشون گفتم ، هیچ حرفی برای دفاع از اندیشه هاشون نداشت ، فقط منو محکوم می کرد ، که مگر روانشناسی اینه؟ مگر روانشناسی فقط فلانیه؟
شما هم درگیر این افکار منحط غربی نشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، mofa
۶:۱۱, ۲۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #33

اجازه بدین دونه دونه جواب بدم.
اول فاطمه خانم که مدیر هستن و دیدگاهشون برای بقیه هم مهمه.
فاطمه خانم!
شما پست ها رو از اول مطالعه کردین؟
من توی همون پست اول گفتم که به صنف قنادها و پدر و مادر ها و تولید کننده های لباس دارم هشدار میدم.
توی پست شماره 16 هم گفتم که من نمیتونم برم دم مغازه مردم و از جنسش عکس بگیرم.
این ها رو به عنوان مثال پیدا کردم.
بعد شما با کی بحث کردین که به این نتیجه رسیدین که اون طرف قانع شده که میگین "پس قبول دارین؟"
من با این پست شما حدس میزنم شما توی یه شهرستان کوچیک زندگی میکنین.
چند وقت پیش تولد بچه برادرم بود و من برای خریدن لباس و اسباب بازی براش وارد یه پاساژ شدم که توی هر مغازه ای که رفتم یه دونه از این تی شرت ها داشت.
این که شما ندیدین، دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه.
ژله هم تمام قنادی ها از نوع رنگی رنگیش رو دارن.
تزریقی هم دارن.
به هیچ وجه هم درست کردنش کار سختی نیست.
در مورد کیک هم تا بازش نکنین که متوجه نمیشین توش چه شکلیه.
علی الخصوص برای تولد بچه ها از این کیک ها راحت درست میشه و در اختیار مردم قرار میگیره.
ضمن این که من از کسی نخواستم تشکر بزنه.
از شما هم نمیخوام.
اونایی که تشکر زدن، لابد به هر دلیلی براشون جالب یا مهم بوده.
به آخر و عاقبت و اون دنیای تشکر کنندگان دیگه گیر جایز نیست.

حالا آقای لرد!
شما قبول دارین که هر چیزی در کودکی روی ذهن تاثیر میذاره و در بزرگسالی یا همون دوره کودکی ممکنه بروز کنه.
اما قبول ندارین که رنگین کمان چیز بدی باشه.
خوب!
یعنی شما نقش تبلیغات رو قبول دارین.
اما معتقدین رنگین کمان چیز بدی نیست که جلوش رو بگیریم.
حالا من از شما یه چیزی بپرسم:
شما لیمو میبینین یاد چی می افتین؟
احتمالاً مزه ترش.
شما قاشق و چنگال میبینین یاد چی می افتین؟
یاد غذا و رستوران.
این واسه وقتاییه که بدونین و اون نماد (مثلاً قاشق و چنگال) رو تجربه کرده باشین.
اگه یه کمون هفت رنگ از اونایی که تو آسمون و بعد از بارون رو ببینین، یاد یه بارون خوب و هوای خوب می افتین.
اما اگه کمانی در کار نباشه و رنگ ها دستکاری شده باشه، ذهن شما این رو به عنوان مشابه اون رنگین کمان تو خودش ذخیره میکنه و گاهاً ازش به عنوان جایگزین استفاده میکنه.
اگه به عنوان جایگزین استفاده کنه، شاید هیچ مشکلی پیش نیاد.
اما مشکل اونجایی پیش میاد که ذهن متوجه میشه این یه جور علامت و نماده و نشوندهنده یه چیز خاصه.
اون وقت چون باهاش خاطرات خوبی داره، خود به خود یه دید مثبتی به اون قضیه پیدا میکنه.
یعنی مثلاً من که از همجنس گرایی هیچی نمیدونم، اولین بار که پرچمش رو نگاه کردم، درونم یه حس 51% خوب براش تولید بشه.
اون وقته که از این کار به عنوان کاری که اون نماد معرفی میکنه، منزجر نمیشم.
یعنی به جای این که خنثی در مورد چیزی که نمیدونم فکر کنم، با یه دید خوب و شیرین به قضیه نگاه میکنم.
این باعث میشه که منطق من جلوش گرفته بشه.
یعنی احساس من حتی ممکنه اجازه نده که من حق رو بپذیرم.
اگه من ابلیس بودم، برای دعوت به گناه، هرگز برای کسی دلیل نمیاوردم و نمیگفتم به درونت مراجعه کن.
چون هر آدمی که به درونش مراجعه کنه، قطعاً یه نورهایی از خدا درش ایجاد میشه.
من اگه ابلیس بودم، قطعاً از جمله"حالا یه بار امتحان کن" استفاده میکردم.
یعنی به نفر یه دیدگاه خوبی از این پرچم داره، (نه حود رنگین کمان)، چون خاطرات بچگیش باهاش خوب بوده.
بعد تو کتابا میخونه که همجنس بازی بده و مامانش میگه نه و ....
بعد برای این که بین این دوگانگی انتخاب کنه، شاید انتخاب کنه که یه بار امتحان کنه ببینه چیه!
اما اگه از اول دیدگاهش به این موضوع خنثی باشه، شاید راحت تر بحث منطقی رو بپذیره.
شما فرض کنین این معمولی کردن نمادها فقط 5 درصد از همجنسگراها رو به این کار ترغیب کرده باشه.
همون 5 درصد هم اگه پدر و مادرها و مسئولین آگاه باشن، وارد این سیستم نمیشن.
شما در عمرت چند بار تصادف کردی؟
اما چرا ماشینت رو بیمه میکنی؟
هر آدم تو عمرش شاید یکی دو بار تصادف کرده باشه.
اما عقل حکم میکنه که ماشین بیمه باشه که مبادا به مال ما آسیب برسه.
اما عقل حکم نمیکنه واسه اتفاقی که ممکنه فقط یکبار تو زندگیمون بیفته و آینده مون رو تغییر بده، هشیار باشیم و هشدار بدیم؟؟!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Eve ، amirak ، فاطمه خانم
۱۱:۱۸, ۲۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #34

(۲۹/خرداد/۹۴ ۶:۱۱)ام ابیها نوشته است:  بعد برای این که بین این دوگانگی انتخاب کنه، شاید انتخاب کنه که یه بار امتحان کنه ببینه چیه!

کاملا موافقم کاربر ام ابیها.
من خودم تبلیغ همجنس بازی را در فیلمها می بینم. کاملا می دانم که تبلیغ نمادش (برای کودکان) از روی قصد و غرض است.
آنها کار فرهنگی را خوب انجام می دهند
۱۳:۳۰, ۲۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #35
آواتار
مشکل اینه که شما فرض می‌کنید کسی از هم‌جنس‌گرایی چیزی نمی‌دونه! بچه‌ها که این قدر ایزوله نیستند. اتفاقاً از سنین کم این مسائل بهشون معرفی میشه (مثلاً داستان قوم لوط). ضمن این که یه آدم نرمال ذاتاً از فکر این مسئله منزجر می‌شه. من می‌گم فقط یه رنگین‌کمان نمی‌تونه چنین انقلابی تو درون آدم ایجاد کنه و تمام این افکار منفی رو کنار بزنه. اما خوب درسته که اگر کسی بی اطلاع از این نماد استفاده می‌کنه بهش گفته شه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
۱۴:۴۹, ۲۹/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۴ ۱۵:۰۳ توسط Islam.)
شماره ارسال: #36
آواتار
(۲۹/خرداد/۹۴ ۱:۲۶)Lord_Contemno نوشته است:  تاثیر کودکی روی شخصیت بزرگسالی غیرقابل انکاره امّا این چیزی که شما فرمودید اصلاً قابل مقایسه نیست با چیزی که من می گم. توی مثال شما کودک با یه چیز کاملاً جدید مواجه می‌شه، یه سوال خیلی بنیادی که به خاطر جنسیت خودش و روحیاتش ممکنه تحت تاثیر قرار بگیره. امّا رنگ‌ها چی؟ برای یه بچه چه فرقی می کنه لباسش پرچم چه گروهیه؟ چه ترتیبی داره؟ چه رنگی داره؟ مگه این پرچم از ازل این طوری بوده یا ربطی به طبیعت انسان داره؟ این پرچم از اواخر دهه‌ی هفتاد به عنوان نماد این گروه انتخاب شده و یه چیز کاملاً قراردادیه و هیچ تاثیری از این قبیل که شما گفتید نمی تونه روی بچه داشته باشه. چون فی ذاته ارتباطی نداره با این مسئله - بر خلاف مثالی که شما زدید.

دوست عزیز اگر هیچ تاثیری نداره، اونوقت اون ها احمق هستند که میلیاردها دلار روش سرمایه گذاری میکنند؟!
همین کارتون پونی ها که شبکه ی کودک جم (بخونید شبکه شیطان) نشون میده رو ببینید. اکثر این پونی ها دختر هستند و علاوه بر این روی بدن بعضی هاشون علامت رنگین کمان نیز هست. یک سبک زندگی مبتنی بر خوش گذرونی افراطی و ارایش و... رو به بچه ها آموزش میده.به اون علامت رنگین کمان هم رفته رفته چشم بچه ها عادت میکنه.

حالا شما حساب کن از همین علامتی که با کارتون و کیک و لباس و... وارد ناخود آگاه بچه ها شده، چه استفاده هایی که میشه کرد. کلا این یک نماد میشه به عنوان یک دریچه به دنیای همجنس بازها. دو تا از ده تا رو هم جزب کنه، براشون کافیه. یکی از جبهه های انحرافیشون موفق میشه. حالا حساب کنید همه این جبهه ها (باربی و پونی و...)کنار هم چه بلایی میتونه سر بچه ها بیاره....

به نظرم خیلی واضحه. شما زیادی سعی میکنید خوش بین باشید. شک نکنید دشمن روی بچه ها سرمایه گذاری های میلیاردی کرده....
۲۱:۴۸, ۳۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #37
آواتار
آقا یه 10 روزی هست که این شکل هم زیر پل سید خندان روی دیوار کشیده شده. حالا نمیدونم مفهومش چیه ؟[تصویر: ckxlpzn6gjbbrbkcxqpj.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ام ابیها ، Islam
۲۲:۰۹, ۳۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #38

فکر نمیکنم منظورش پرچم همجنسگراها باشه.
فکر کنم منظورش اینه که دنیا اونقدر سیاهه که آدما پنجره دیدشون رو با قلمو ( یعنی الکی ) رنگ میکنن که بتونن دنیا رو نگاه کنن.
البته من اینطور برداشت کردم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 1fabeg
۲۳:۴۱, ۳۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #39
آواتار
سلام بله بله من درست می فرمان
پیشنهاد میشه کسایی که در این باره اطلاعی ندارن سخنرانی 2012 رائفی پور رو گوش کنن Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirak
۳:۲۲, ۶/تیر/۹۴
شماره ارسال: #40
آواتار
درود
اولا در مورد اون شکل هیچ مسئله ی همجنسگرایی و غرب شیطان پرست و ... وجود نداره و کار یکی از گرافیتی کار های ایرانیه
دوما هم که به شخصه فکر میکنم تا زمانی که مردم کشور ما از همه طرف داره بهشون فشار وارد میشه خیلی اهمیت نمیدن که بچه شون چی میبینه و چی میپوشه و چی میخوره و ...
بیشتر ترجیح میدن بچه شون لباس خوب برای پوشیدن و غذا برای خوردن داشته باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313 ، ام ابیها
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا