|
مستند اینک آخرالزمان در حال ساخت توسط خودم-قسمت اول-مقدمه
|
|
۱۷:۲۴, ۳۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۴ ۱۷:۲۴ توسط mason-enemy.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان و کاربران عزیز
من کاربر جدید هستم و تازه با انجمن آشنا شدم.چند روز پیش با توجه به وضعیت جهان امروزی و مطابقت آن با احادیث و روایات تصمیم به ساخت مستندی درباره ی آخرالزمان گرفتم.کار پیش روی شما مقدمه ی این مستند است که به موضوعات کلی این مستند می پردازد.دوستان توجه داشته باشند این مستند نه تنها شامل ظهور بلکه شامل تمام مباحث آخرالزمانی مانند فراماسونری می باشد.به هر حال امیدوارم خداوند و ائمه ی معصومین از کار من راضی باشند.لطفا نظرات،پیشنهادات و انتقادات خود را در همین پست با ما در میان بگذارید. با تشکر لینک دانلود قسمت اول مستند اینک آخرالزمان-مقدمه |
|||
|
|
۱:۰۳, ۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با سلام و خسته نباشید.
با تشکر از اینکه ظهور و مسائل مهدوی رو دغدغه خودتون قرار دادین ..دوستان گلم این مباحث دیگه کهنه شده و اونایی که باید بدونن میدونم همشو. بهتره انرژی و شوق و شور قابل تحسینتون رو در مسائل جدید بکار ببرین وگرنه فراماسونری و عنوانهایی که تو کلیپ اولتون بود پرونده اش خیلی وقته بسته شده و بزرگان و فعالان این عرصه هم توصیه کردن تو اون مراحل گیر نکنیم و بروز باشیم. |
|||
|
|
۱:۵۷, ۱/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۴ ۱:۵۸ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من پیشنهاد می کنم در مورد سبک زندگی یهود مستند بسازید, بنظرم خیلی جذاب تر و البته تاثیر گزار تر خواهد بود
مشخصا در مورد علل پیشرفت یهود و همچنین استراتژی هایی که در طول تاریخ بارها برای شکست دشمن به کار برده اند میتونید با سخنرانی های استاد طائب و همچنین فیلم هایی که در مورد یهودیان ساخته شده (مثل a strange among us) علاقه تون رو به ساخت مستند در این زمینه سنجش کنید به هر حال در مورد فراماسونری میشه بازهم مستند ساخت , ولی نباید حرف تکراری زد , یا از دیدگاه های تکراری مثل نماد شناسی صرف به قضیه پرداخت , مثلا مستند اغوا در عین جذابیت تونسته بود از نماد شناسی چند گام فراتر بره البته این مربوط به حوزه دشمن شناسی میشه , جای خالی مستند های سبک زندگی اسلامی رو هم به وضوح میشه احساس کرد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نقد من از قسمت اول مستند ظهور | پاتر | 16 | 9,391 |