|
نقد من از قسمت اول مستند ظهور
|
|
۲۱:۵۶, ۱۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط پاتر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
امیدوارم نام تاپیک مناسبت با بحث داشته باشه...به نظرم خوبه که مستند ظهور نقد بشه با این فرض که خیلی کم و از سر ناچاری به منابع خارج از مسند نگاهی بندازیم.یعنی سعی کنیم تنها داراییمون مستند ظهور و عقل خودمون باشه! اول اینو بگم که من ادعا ندارم هرچی می گم قطعا درست و صحیحه... توی قسمت اول داریم: آنجا که پیامبر در مورد دجال خبر می دهد(حالا بماند که در عین متن حدیث که در مستند آورده کلمه دجال و امثال آن به چشم نمی خورد) می فرماید: «من چیزی به شما می گویم که هیچ پیامبری به قومش نگفته،بدانید که او یک چشم دارد، و الله یک چشمی نیست» قرار شد فقط مستندو در برابرمون داشته باشیم.خوب، در اینجا پیامبر می گه که خدا یکــــ چشمی نیست (و این حرفو احتمالا به قومش می گه که خداپرستن و مسلمون حال به فرض هم مخاطبش تنها مسلمونا نباشن)قطعا هرکی که الله رو میشناسه میدونه که خدا که شکل و ظاهر نداره که بخواد چشم و گوش داشته باشه...پس این فکر کنم دست پایین گرفتن سخن پیامبره که بدونیم منظور از چشم یک چشم ظاهریه...پس چشم در اینجا یک استعاره است از چیزی غیر از یک شکل و ظاهر.اما استعاره از چه؟آیا پیامبر مبهم حرف زده؟ آن هم در حالی که می خواسته راز بزرگی رو فاش کنه و خبر مهمی بده(مهم چرا که خود می فرماید چیزی که من می خواهم بگویم را هیچ پیامبری به قومش نگفته!)پس برای چه برای این خبر مهم مبهم حرف زده؟پیامبر می توانست با زبانی صریح نر و بدون ابهام بگوید که مثلا...نماد دجال یا شکلک آنها یا خدای آنها (و غیره ی آنها) یک چشم است،بدونه آن که بگوید اله یک چشمی نیست!.بدونه ابهام!!پس چند برداشت می توان کرد: 1-اصن این حدیث از پیامبر نیست یا مورد تحریف قرار گرفته و کسی هم نمی تواند انکار کند همچین چیزی محال است(شاید اگر با تفکر رائفی پور بخواهیم بحث کنیم،بتوانیم بگوییم بله این حدیث ساخته ماسون هاست و اونها در زمان پیامبر این حدیثو ساختن تا به خودشون اعتبار بدن.یک کار پیشرفته از ساخت یکه پازل تا بتوانند بعد ها از آن تکه پازل برای چیدن پازل بزرگشان استفاده کنند!!!!) 2-می تونیم بگیم این حدیث از پیامبره و منظور از چشم در این حدیث چشمی که علامت ماسون هاست نیست!!و یک استعاره است یا یک چیز دیگه.پس دجالی که پیامبر ما رو از اون با خبر کرده فراماسون ها نیستن...و می تونیم فرض کنیم که در آینده ابهامی که در این حدیث وجود داره از بین می ره و حقیقت حدیث واسه ما آشکار می شه!! 3....برداشت 3 و برداشت های بیشتر برعهده ذهن با ذکاوت شما دیگه یک نکته هم هست در تکمیل حرف های بالام و تائیده ای از برای آن: در حدیث اومده که:«هیچ پیامبری نبوده مگر اینکه درباره او(دجال)هشدار داده، اما من چیزی به شما می گویم که هیچ پیامبری به قومش نگفته...» پس طبق این حدیث حتی پیامبران اولیه ای چون آدم و شیث(پسر حضرت آدم) و الی آخر نیز خبر از آمدن دجال داده اند!!و چیزی که از ظاهر حدیث بر می آید، همه پیامبران می تونستند که اون نشونی رو که پیامبر گفته رو به قومشون بدن ولی ندادن!!و اون نشون اونه که دجال یک چشمیه!پس می شه گفت: اگر فرض کنیم که فراماسون ها همان دجالن نشون به این نشون که نمادشون یک چشمه یعنی فراماسون ها با نماد یک چشمیشون در دوران حضرت آدم هم بودن؟ (در کل از متن حدیث این طور بر میاد که دجال در زمان حضرت آدم هم بوده و در اون زمان هم یک چشمی بوده فکر کنم) |
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۱۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
حدیث مذکور از صحیح بخاری نقل شده فکر کنم(یکی از صحاح بود) احادیث این صحاح بعضا یک رنگی از تورات دارند البته نمیدونم در ااحادیث شیعه هم داریم یا نه ولی نتیجه گیری شما غلط بود تقریبا در این حدیث پیامبر می فرمایند دجال چنین خصوصیت منحصر به فردی داره و خدا اینطور نیست اون تیکه هم به استاد رائفی یه طنز بود بیشتر ایشون اولین نفر نبودند که در مورد این مباحث نظر دادند این جریان شیطانی هم همیشه بوده مخصوصا بعد از طوفان نوح |
|||
|
|
۲۲:۲۵, ۱۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۲ ۲۲:۲۸ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
رسول اکرم صلَّى الله عليه وآله وسلَّم فرمود:
دجال چشم راستش کور وچشم چپ وي گوئي چون ستاره اي است (يوم الخلاص ص 717) امام علی علیه السلام:دجال یک چشم دارد که هماننده ستاره ی صبح میدرخشد امالی طوسی ص 265 مجلس 10 |
|||
|
|
۲۲:۳۰, ۱۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
حجت الاسلام عالی:
یک چشم بودن دجال ,باینکه نگاه جریان صهیونیسم, فقط یک بعد مادی دارد, قرابت دارد. |
|||
|
|
۲۲:۴۰, ۱۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۲ ۳:۲۳ توسط پاتر.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
برای تملیخا:
ولی نتیجه گیری شما غلط بود تقریبا ..در این حدیث پیامبر می فرمایند دجال چنین خصوصیت منحصر به فردی داره و خدا اینطور نیست به هر حال من عین حدیثی که در مستند بود رو آوردم.و اونجا به صراحت گفته دجال یک چشمی و الله یک چشمی نیست و حرف از خصوصیت و اینها نزده مگر اینکه فرض کنیم ترجمه مستند غلطه یا شاید اصلا من منظور شما رو از حرفتون نفهمیدم. اون تیکه هم به استاد رائفی یه طنز بود بیشتر بله شوخی بود تقریبا.شکلک خنده هم گذاشتم واسش ولی نمی دونم شاید اشتباها حذفش کردم بیشتر بحث من سر معتبر بودن یا نبودن مستنده.یعنی آیا حرفا تناقض دارن یا نه.به نظر من قسمت اول و نتایجی که از اون حدیث گرفته معتبر نیست از لحاظ منطقی اگر کند جواب می دم ببخشید.هم اینترنتو رایانم به کل سرعتش پایینه و هم خودم کلا این روزا کندم.تو تاپیک شبهه در مورد دوازده امام هم من فقط رسیدم جواب تملیخا رو ببینم و پاسخی هر چند کوتاه داشته باشم ولی دوستان سریع قضاوت کردن و حکم صادر کردن که حداقل به سوال خودتون احترام قائل شید و به جواب ما هم نظری بیاندازید! aaaaa: یک چشم بودن دجال ,باینکه نگاه جریان صهیونیسم, فقط یک بعد مادی دارد, قرابت دارد. بحث سر حدیثهی هست که در قسمت اول مستنده.یعنی شما می فرمایید منظور پیامبر از حدیث چیزی بود که شما گفتین!فکر نمی کنید این چیز مهمی نبود که بخواد پیامبر بگه در حالی که پیامبر می گه حرف منو هیچ پیامبری به قومش نگفته.پس چشم در این حدیث مستند نمی تونه اون چیزی باشه که شما می گین aaaaa گوینده سخنی که گذاشتین بر چه اساس و منطقی این حرف را به احادیث چسبانده؟یا کلا این حرفو بر چه اساسی زدن؟ lord_crusader اگر این احادیثی که آوردید صحیح باشه به نظر میان با حدیثی که در مستند آورده شده در تناقض باشه...یا اگر نه اگر در واقع حدیثی هم که در مستند آورده شده درسته در اون صورت اون چشم که در احادیث ازش حرف زده شده چشم ماسون ها به نظر میاد که نیست و ماسون ها همون دجال نیستن! |
|||
|
|
۰:۳۷, ۱۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۴/آذر/۹۲ ۲۲:۴۰)پاتر نوشته است: ولی نتیجه گیری شما غلط بود تقریبا ..در این حدیث پیامبر می فرمایند دجال چنین خصوصیت منحصر به فردی داره و خدا اینطور نیستشاید پیامبر می خواست به مردم حالی کنه که این خصوصیت دجاله نه خدا آخه برادر من حدیث گفتن که همینجوری نیست جا داره مکان داره زمان داره..کی نقل کرده تو چه جمعی گفته شده اینها همه مهمه!الان شما گیر همین یدونه حدیثی؟من بهترشو برات آوردم یقینا معتبر تر از کتب صحیح اهل سنته این حدیثی که آوردم خود آقای رائفی پور نقل کردند و به گروه سازنده ی سریال Arrivalsایمیل کردند |
|||
|
|
۱:۲۵, ۱۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
یه مطلبی به ذهنم خطور کرده... آیا ممکنه تک چشم بودن ابلیس به سنگ پرتاب کردن حضرت ابراهیم سمت او زمان قربانی کردن حضرت اسماعیل ربط داشته باشه؟؟ |
|||
|
|
۱:۵۴, ۱۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۲ ۲:۴۸ توسط پاتر.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:شاید پیامبر می خواست به مردم حالی کنه که این خصوصیت دجاله نه خدا چی بگم والا.اگر من گیر اون حدیث توی اون مستندم چون هدف نقد مستنده که مثلا آیا حدیثی که آورده معتبره یا نه،نتیجه گیریش چطوره و الی آخر... و باز می گم اون حدیث با دجال بودن ماسون ها در تناقضه!نمی شه که این حدیثو که متناقضه رو بگیم که بهش گیر ندیم.ولی اون دو تا حدیثو که به دل ما می چسبه و میشه ازش استفاده کنیم و با ذهنیت ما جوره رو بهش گیر بدیم، جالبه که ما احادیث و روایات زیاد دیگری هم داریم که مثلا دجال رو الاقی نشسته(یا خری داره) یا محل خروج دجال فلان جاست و الی آخر...و جالبه که اونا رو هم باید یا بهشون گیر ندیم و توجه نکنیم!!!اگرم گیر میدیم خیلی راحت بپیچونیمشون و اونجوری تفسیرشون کنیم که تا مثلا با اون دوتا حدیث که گفتین جور در بیاد و بشه باهاش اثبات کرد فراماسون ها همون دجالن!!! مثلا افراد زیادی و اگه اشتباه نکنم خود رائفی پور در یک سخنرانی این روایت: « ... همراه او (دجال)، بهشت و جهنم، و کوهی از نان، و نهری از آب می باشد ... » را این جور تفسیر کردن:چشم دجال روی یک دلاریه و از اوجایی که پول به اندزه نون مهمه و بعضیا بهش به چشم نون نیگاه میکن پس از او جایی که چشم و هرم(کوه) روی نونن و پس دجال همون ماسون ها هستن!!!ا یک تفسیر کاملا غیر منطقی!!! یکی از ایرادات اصلیه تفسیر بالا اینه که مگه دجال یک شخص یا یک جریان نیست؟دجال که یه عکس و یک تصویر نیست.پس چطور اون عکس روی یک دلاری رو دجال می خوان معرفی کنن... یا در جایی دیگه حضرت علی (علیه السلام) در پاسخ به سوال یکی از یارانشان درباره ی دجال، می فرمایند: « ... و خلفه جبل أبیض یری الناس أنه طعام ... »(170) « ... و در پشت او (دجال) کوه سفیدی است که مردم آن را طعام (غذا) می پندارند ... » که باز می شه راحت باز دید که ربط چندانی به ماسون ها نداره و تفسیر های من درآوردی آقایون رو رد کرد. وکلا به نظر من اون دو تا حدیث هم که آورده شده اگه بهش توجه کنید(دجال یک چشم دارد که هماننده ستاره ی صبح میدرخشد...) گفته که خود دجال یک چشمیه!نگفته که نماد و نشان دجال یک چشمه یا یک چشمیه!پس با این فرض چطور ما این روایت رو می خواهیم به فراماسون ها بچسبونیم... نمی شه با ابهام فراماسون ها رو همون دجال دونست!اگر ما بدون سند قطعی بگیم که فراماسونه ها همون دجالن آن هم با این قاطعیت، فکر کنم دچار گناه شده ایم!!...همش ابهام.همش با شاید و اما و اگر.به نظر من با این جور توجه به احادیث(که بعضیا رو بهشون گیر ندیم.بعضیا رو جوری که دلمون می خواد ببخشید به صورت کشکی تفسیر کنیم) نمیشه جریان فراماسونری رو همون دجال دونست...پس در این صورت کل مستند ظهور زیر سوال می ره!... |
|||
|
|
۲:۰۰, ۱۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۲ ۲:۱۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۵/آذر/۹۲ ۱:۵۴)پاتر نوشته است: چی بگم والا.اگر من گیر اون حدیث توی اون مستندم چون هدف نقد مستنده که مثلا آیا حدیثی که آورده معتبره یا نه،نتیجه گیریش چطوره و الی آخر... خلاصه میگم ما که اعتقادمون رو از مستند ظهور نگرفتیم اعتقاد بنده و برادران و خواهرانم در محتواهای عصر جدید از جملات امام خمینی و امثال چنین متونی گرفته شده یه عبارتی دارن امام عبارت اینه جنبشي كه از طرف مستضعفان و مظلومان جهان عليه مستكبران و زورمندان شروع شده و در حال گسترش است، اميد بخش آتيهاي روشن است و وعده خداوند تعالي را نزديك و نزديكتر مينمايد. گويي جهان مهيا ميشود براي طلوع آفتاب ولايت از افق مكّه معظّمه و كعبه آمال محرومان و حكومت مستضعفان. از پانزدهم خرداد 42 كه حكومت مستكبران جبار در اين سرزمين به اوج خود رسيده بود و ميرفت تا عربده ی شوم «أنا ربكم الأعلي» از حلقوم فرعون زمان طنين افكند، تا 22 بهمن 57 كه پايه ی حكمراني جباران عصر در اين مرز و بوم فرو ريخت و تخت و تاج دو هزار و پانصد ساله فرعونگونه ستمشاهي به دست تواناي زاغهنشينان و ستمديدگان تاريخ بر باد رفت و طومار تاراجگريها و حكمفرماييهاي شيطان بزرگ و شيطانكهاي وابسته و پيوسته به آن درهم پيچيده شد، ايامي معدود بيش نبود،... ولي تحوّلي كه كمتر از صد سال بعيد به نظر ميرسيد با تقدير خداي بزرگ در اين ايّام معدود و ساعات محدود تحقّق يافت و جلوهاي از وعده قرآن كريم نورافشاني كرد و چه بسا كه اين تحول و دگرگوني، در مشرق زمين و سپس در مغرب و اقطار عالم تحقق يابد: «وليس من الله بمستنكر» كه دهر را در ساعتي بگنجاند و جهان را به مستضعفان، اين وارثان ارض بسپارد و آفاق را به جلوه الهي ولي الله الأعظم، صاحب العصر ـ أرواحنا له الفداء ـ روشن فرمايد و پرچم توحيد و عدالتي الهي را در عالم بر فراز كاخهاي سپيد و سرخ مراكز ظلم و الحاد و شرك به اهتزاز درآورد. «و ما ذلك علي الله بعزيز ». ابهامی هم وجود نداره ما با ظلم مخالفیم به هر شکلش و باهاش مخالفت میکنیم انا ربکم الاعلی شعار فرعون بود فرعون>>دجال.............. |
|||
|
|
۱۱:۲۵, ۱۶/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۲ ۱۱:۳۲ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
[quote]پاتر:aaaaa گوینده سخنی که گذاشتین بر چه اساس و منطقی این حرف را به احادیث چسبانده؟یا کلا این حرفو بر چه اساسی زدن؟
اگه به جریان صهیونیسم با دقت بیش تری نگاه کنی , اساس آن سخن واضحه |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,222 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,028 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,059 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,862 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,069 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,554 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,831 |