|
هنر زن بودن؟
|
|
۱۴:۱۹, ۱/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۴ ۲:۱۷ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
خوب هستین؟طاعات و عباداتتون مقبول درگاه حق خب گفتن نداره،همه مون میدونیم که عصر اطلاعاته و الان دیگه به بمباران رسیده،بزرگترین افت اشم اینه که هر اطلاعاتی مدت زمان کمی در ذهن میمونه و سریع با یه چیز دیگه جایگزین میشه و فرصت تفکر به ادم نمیده. امروز میخوایم بر خلاف همیشه به جای اینکه جواب بدیم خودمون سوال طرح کنیم،سوالاتی که بخاطر شبهاتی که در فضاهای مختلف اجتماعی باهاشون روبروییم ،اجازه نمیده به پرسش های اصلی فکر کنیم. و یه سوال خوب،نصف جوابه و خود خوندن سوال،میتونه تولید علم کنه حتی اگه جوابشو ندونیم. انصافا تا حالا تو عمرتون به این سوال ها فکر کردید؟ . . . . متاسفانه در طول تاریخ همواره جایگاه زن از اصل خودش منحرف شده و اکثر بانوان ما اطلاعی از این مورد ندارن،متاسفانه حتی در تفاسیر هم آن طور که باید اصل مطلب ادا نشده. 1- خداوند در قران زنان رو به چند دسته تقسیم کرده؟ 2-چرا در محراب نماز ، مرد باید جلوتر باشد به قبله اما در نماز میت ،اگر زن و مرد مرده باشن و بخوایم همزمان برای هر دو نماز میت بخونیم ،زن باید به قبله نزدیک باشه؟ 3-خدا میگه ادم رو از گل چسبناک خلق کرد؟حوا رو چی؟ 4-ابلیس چه کسی رو اول وسوسه کرد؟ادم،حوا یا هر دو؟ 5-چرا خداوند میگه توبه ادم رو پذیرفتیم،حوا توبه نکرد؟ 6-خدا میگه ادم سرپیچی کرد،یعنی حوا سرپیچی نکرده؟ 7-چرا اولین امر به ادم بود(35 بقره) اما موقع نهی به هر دوی اونا گفت؟ 8-چرا موقع اخراج،ادم رو سرزنش میکنه؟ 9-چرا خداوند اسم اولین زن رو نمیگه در قران و ازش به عنوان زوج به کار میبره،زوج هم مونث هست و هم مذکر،حوا ادم نبود؟یا ادم زوج نبود؟ 10-زوجیت چه فایده ای داره که شیطان اینقدر تلاش میکنه رابطه اینا خراب بشه،حتی با سحر؟ 11- درقران چرا از زنان بهشتی اینقدر صفات داریم اما از مرد بهشتی حرفی به میان نیومده؟ 12-صفاتی که در قران در مورد زنان اومده،چه مثبت و چه منفی،یعنی چی؟ 13- چرا در مورد زن حضرت لوط فعل مذکر استفاده شده؟(کانت من الغابرین) 14-اینکه بدونیم زنان بهشتی چه صفاتی دارند به چه دردی میخوره؟ 15-زن احساساتیه یا عاطفی؟ 16-چرا مفسدات و معاندات و ... در قران نیومده؟درواقع صفات منفی زن و مرد در قران متفاوته. 17-چرا دخترا که بدنیا میان از اول مهربونن،دوست دارند محبت کنن ؟ 18-فرق جفت با زوج چی هست؟ ادامه دارد قسمت دوم سوالات 19-28 سر نخ استاد: با توجه به خلقت بشر به نظر میرسد مرد جسم انسان و زن روح انسان است و همین زوجیت روح و جسم را فعال نگه میدارد و به کمال میرساند. پن.ن2: این تاپیک هدیه ای به خواهران عزیزم در تالار هست که برن تحقیق کنن و جایگاهشون رو پیدا کنن.چرا ائمه حجت خدا بر مردم و بانوی دو عالم حضرت فاطمه حجت خدا بر اولیاس،چه سری در جایگاه و مقام زن وجود داره؟ پ.ن. مطالب فوق گرفته از کلاس هنر زن بودن،استاد عزیز اقای دکتر غفرانی هست که در مدرسه قران در حال تدریسه. پ.ن مهم : من از همه ارسالها به عنوان میزبان تشکر میکنم و تشکر بنده به معنی تایید مطالب نیست. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۱۱, ۷/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۴ ۲:۲۴ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۳/تیر/۹۴ ۲۳:۰۰)السا نوشته است: ی حدیث داریم از حضرت علی ک میفرمایند سه تا از بهترین صفات زنها، بدترین صفات مردهاست: بخل، ترس،تکبر ...سلام جواب صورتیا رو من نوشتم. اما سوالات جدید 19-معنی جعل چیه؟فرق جعل با نصب چیه که خداوند به ادم میگه برات زوج جعل کردیم؟ ذیل این ایه "خَلَقَكُمْ مِنْ نَفْس وَاحِدَة ثُمَّ جَعَلَ مِنْهَا زَوْجهَا" اولین عنوانی که خداوند برای زن پسندیده کلمه زوج هست. 20-هر چیزی را زوج افریدیم یعنی چی؟ 21-چه جوری میشه زوجیت بین دو نفر رو از بین برد؟ 22- چرا در حیوانات ،جنس نر از ماده زیباتره اما در انسانها کاملا برعکسه؟واقعا چرااا؟؟ 23-حدیثی از پیامبر هست که هر کسی که میخواهد پاک و پاکیزه خدا را ملاقات کند ،باید با زوجش به ملاقات خداوند برود.مگه زوج چیکار میکنه که بدونه اون مرد رو راه نمیدن؟اگه یادتون باشه ماجرا این نبود که ادم خلق شه تو بهشت بچرخه بعد حوا خلق شه،میگه با زوجت تو بهشت(حالا هر بهشتی) سکونت بگیر،بهشتم مجردی راه نمیدن. 24-فرق نکاح با زوجیت چیه؟ 25-در قران کجاها از مرد به اسم زوج یاد شده؟ 26-تو عقد بعله رو زن میگه یا مرد؟یا هر دو؟سوال جالب و مهم**** 27-در قران در جایی که امراء اومده یعنی زوجیت صورت نگرفته.حالا سوال اینه زن ابولهب که شوهر داشته،پس چه جوری زوج نبوده؟؟ 28-سابقون(زوج سابقون) قراره از کی سبقت بگیرند؟و کنتم ازواجا ثلاثه(یعنی سه دسته زوج) جلسه بعد بیشتر در مورد زوجیت صحبت میکنیم. |
|||
|
|
۱۱:۱۴, ۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اول یه تشکر فراوون دارم از خانوم یاسین مثله همیشه تاپیک پربار و عالی رو زدن
خودم به شدت از مطالبش استفاده می کنم منتها الان به سوالا جواب نمی دم ترجیحا جوابای دوستان می بینم فقط یه سوال بگم چون تقریبا از جوابش مطمئنم ![]() اونم اینه که در خطبه عقد مرد جواب بلهرو می ده درواقع عاقد از طرف خانوم وکیل می شه تا بعله رو از آقا بگیرنکه خوب تو عرف برعکس این مطرح شده ولیواقعا تو همین موردم هیچ وقت فلسفه اشرو متوجه نشدم که چرا مرد باید بعله رو بگه درصورتی که پروسه خواستگاری وتا خود عقد کاملا برعکسه و این مرد هست که به دنبال پاسخ مثبته خانومه
|
|||
|
|
۱۱:۵۴, ۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام رکن الهدی جان
احسنت خواهر ![]() استاد سر کلاس اینو پرسیده بود و خانوما گفتن هر دو،استاد گفت هردو؟؟ خانوما گفتن نه فقط خانوم. خود منم فکر میکردم خانم بعله میگه،داماد سوری میگه چون همون خاستگاری، بعله داماد بود... استاد گفت یعنی شما خانوما بعله گفتین اما نمیدونید به چی بعله گفتید؟ ![]() اکثرا فکر میکنن عاقد میگه خانم حاضر همسر این اقا بشید و اینام با زیرلفظی و ... میگن بعله در حالیکه عاقد میگه من وکیل شما باشم؟خانم به اون جواب میده. و همانطور که رکن الهدی عزیز گفتن فقط از مرد میپرسن ،حاضری این خانم رو با شرایط فلان به زوجی اختیار کنی؟ جالب بود، نه؟ حالا چرا اینطوریه حتما باید کلمه زوج باز بشه،اینکه چیه و چه کارکردی داره و ماجرا از چه قراره
|
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۳۰/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۴ ۱۵:۳۸ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این موضوع رو خیلی دوست داشتم چون خیلی از مشکلات و شبهات خانوما رو که عمری روشون وقت میزارن، رو حل میکرد.اما خب متاسفانه خودم فرصتشو ندارم تاپیک رو کامل کنم و از همه دوستان بی نهایت عذر میخوام. این فایل های مکتوب جلسات هست،البته جلسات بیشتر هم بوده که در سایت فعلا قرار داده نشده و با مراجعه ب مدرسه قران وعترت میتونید به اونها دسترسی پیدا کنید. مکتوب و در اخر از خداوند متعال طلب بخشش و مغفرت میکنم که درست قران نخوندیم و کلی بد دلی کردیم.مثالی که میخوام بیارم یکی از شبهات تالار بود قبلا که کسی هم جواب درستی نداده بود... در سوره نسا داریم که نساوکم حرث لکم و ترجمه اشتباه :زنان کشتزار شما هستند و از همین ایه چه حرفا که زده نشد که در شان تالار نیس بگم.... در سوره قلم ایه 22 داریم حرثکم در داستان اصحاب باغ از اینجا معلوم میشه که حرث به معنی زمین خالی نیست که کسی بخواد چیزی توش بکاره،بلکه سرمایه اون شخص هست در واقع اون زمین به کمال خودش رسیده...(به این میگن روش قران به قران،یعنی ببینی خدا اون کلمه رو کجا و به چه معنی هایی استفاده کرده) البته مبسوط این استدلال باز در فایل ها هست که من خیلی خلاصه اوردم. : درواقع میشه زنان سرمایه های شما هستند توی متنی که بهتون لینک دادم ،کلی از این ترجمه های غلط هست که معنی واقعیش گفته شده و اینکه ادم چقدر ناراحت میشه که خوب قران نخونده و دائم از خدا اشکال گرفته. اکثر سوالاتی هم که تا حالا در همین تاپیک مطرح شد جواب داده شده. موفق باشید و احیانا اگه کسی زحمت کشید و فایل ها رو خوند مطالبی که براش جالب بود رو هم اینجا برای بقیه بزاره. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عاشق بودن بهتره یا معشوق بودن؟ | یاســین | 91 | 32,529 |