|
چرا ازدواج ؟ چرا طلاق ؟
|
|
۳:۰۶, ۱۲/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز : ایام فاطمیه رو اول از همه به صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ، دوم به سادات و سوم به همه ی دوستان تسلیت عرض میکنم . زمان زیادی بود که میخواستم تاپیکی ایجاد کنم در رابطه با ازدواج و طلاق . البته تاپیک های دیگه ای هم توی ذهنم هست که هر موقع میخوام اون تاپیک رو ایجاد کنم ، یه مسئله ای پیش میاد که وقت نمی کنم !!! اما امشب عزمم رو جزم کردم که این تاپیک رو ایجاد کنم . هدفم هم از ایجاد این تاپیک بررسی دلایل ازدواج و متاسفانه منجر شدن اون به طلاق هستش . روند تاپیک هم به این شکله که در طی هفته و بنا به استقبال دوستان عزیزم این تاپیک بروزرسانی میشه . دوست دارم دوستان عزیزم هم توی این تاپیک بحث کنن . اول از همه خودم شروع میکنم : خیلی از افرادِ امثال بنده ی حقیر که در سن ازدواج هستن ، در جستجوی یه فرد مناسب برای خودشون هستن . دختر یا پسر بودنش فرقی نداره . اما امروزه معیار فرد مناسب برای تعداد زیادی از جوونا تغییر کرده . قبل ترها ، با حجاب بودن ، با حیا بودن و به معنای واقعی کلمه خانم بودن ، معیار پسران برای ازدواج بود . اما امروزه تعداد زیادی از پسرا ، امروزی بودن (حجاب شل و وِل) ، اجتماعی تر بودن(آزادی بدون قید و شرط) و به معنی واقعی کلمه دم دستی بودن رو ملاک قرار میدن . دختر خانومها هم معیارهاشون عوض شده . قبل ترها ، غیرت داشتن ، به لحاظ اخلاقی سالم بودن ، اهل تدین بودن و به معنی واقعی کلمه مرد بودن ، ملاک دخترخانوما برای ازدواج بود . اما امروزه غیرتی نبودن (آزادی عمل بیشتر) ، اخلاق خوب داشتن(ولوو به لحاظ اخلاقی سالم نباشه) ، اهل دین نبودن و به معنی واقعی کلمه عیاش بودن رو ملاک قرار دادن . این روزا همه چیز شده پول و رابطه جنسی . همون موقعی که وضعیت حجاب داشت تغییر میکرد ، کم کم سلیقه ها هم عوض شد . به طوریکه اخلاقیات توی جامعه ی ما به شدت نزول کرد . همون موقع ها معیارهای ازدواج روند تغییر رو طی میکردن . اگر دیروز خانواده های واقعی و اصیل برای ازدواج (چه دختر و چه پسر) معیارهای مختلفی از جمله سطح تحصیلات ، سطح فرهنگ ، سطح مالی و . . . رو در نظر میگرفتن ، امروز فقط میتونن برای ازدواج یه معیار رو در نظر بگیرن ؛ صلاحیت اخلاقی !!! اگر همین یه مورد رو داشت ، مطمئنا بقیه رو تا حدودی داره . تازه میرسیم به توصیه ی مهم اهل بیت (علیه السلام) که فرمودن اگه فرد مومن بود ، بهش دختر بدین . دوستان عزیز : همه ی مسائلی که بیان شد ، اگه واقعا ریشه یابی بشه ، شاید نشه انتهاش رو پیدا کرد . چرا که واقعا خیلی از مسائل در بوجود آمدن این مشکلات نقش دارن . تربیت صحیح والدین ، رفتارهای جامعه ، دوستان ، ابزارهای برقراری روابط اجتماعی و . . . ! اینها واقعا نقش دارن . شاید برای اینکه بتونم تاپیک رو در مسیر درستش قرار بدم ، مجبور بشم یه مقدار از بحث اصلی خارج بشم تا در تکمیلش به بحث اصلی برسم . ازدواج زمانی رخ میده که دو طرف به جایی میرسن که حس میکنن میتونن برای ادامه زندگی شون کنار هم باشن . اما چه اتفاقی میفته که این حس خوشایند ، جای خودش رو به نفرت میده ؟ زوج های زیادی هستن که سالیان متمادی کنار هم زندگی میکنن و در کنار هم برای به ثمر نشستن میوه ی زندگی شون (فرزند) تلاش میکنن . اما پس از سالها زندگی ـ اون هم با یک یا چند بچه ـ تصمیم به طلاق میگیرن . شاید یه موضوع بسیار کوچیک باعث فروپاشی بنیان این جور زوج ها میشه . اما دلیل یا دلایل این نوع رفتارها چیه ؟ برای پاسخ دادن به این سوال باید خیلی از مسائل رو در نظر بگیریم . فکر میکنم تا اینجا کافی باشه تا دوستان عزیزم وارد بحث بشن . انشاألله اگه استقبال خوب بود ، تاپیک رو ادامه میدم . اگرنه که زحمت پاک کردن تاپیک میفته گردن عزیزان ناظر ! منتظر نظرات دوستانم هستم . . . در پناه الله یا مهدی مدد
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۵, ۲۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
ایکاش یکم مسئولیت پذیری یادبچه هامون بدیم!! یادپسراودخترامون مسئولیت پذیری بدیم که بدونن وقتی یه زندگی رودارن شروع میکنن بایدحقوق دوطرف رورعایت کنن.. جون هرکی دوس دارین شمایی که یامادرمیشین یاپدرایناروبه بچه هاتون یادبدید...که یکی دیگه روبدبخت نکنن! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| طلاق، سکته را افزایش می دهد | آیات | 0 | 937 |