|
چه چیز مانع ظهور امام زمان است؟!!
|
|
۱۴:۴۷, ۱۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
سوالی دارم و دوست دارم تمام منتظران برای رسیدن به پاسخ در گفتگو و همفکری شرکت کنند به نظر دوستان مهمتری عامل ویا عواملی که مانع و حجاب شده در امر ظهور آقا بقیةالله در جامعه چیست؟ عوامل در سطح جامعه ی خودمان و جامعه ی جهانی تمام عواملی که به ذهن دوستان میرسه خواهشاً بیان بشه تا ما این عوامل را به عنوان منتظر نشناسیم نمیتونیم برای از میان بردنش گام برداریم باز هم از همه منتظران تقاضا دارم تا در این بحث شرکت کنند؟ خداوندا به این بحث برکت بده به حق آقا امام زمان |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۶, ۱۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۱۸/آذر/۸۹ ۱۸:۲۷)Ramin_Ghn نوشته است: گرفتار شدن در مسائل مادی ، (۱۸/آذر/۸۹ ۱۵:۴۴)parisan نوشته است: دز جامعه خودمون گناه که زیاد انجام میدیم..امر به معروف و نهی از منکر که همگی فراموش کردیم علاوه بر اینها ناسپاسی و قدرناشناسی مردم.یعنی تا وقتی ما قدر وجود امام در بینمون رو ندونیم خبری از ظهور نیست. و همچنین امادگی همه جانبه اصحاب برای فداکردن جانشان برای امام زمان و در راه قیام ان حضرت هم یکی از این دلایله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟شرایط عمومی جهان در آخرالزمان | علی 110 | 107 | 70,491 |
۹/آبان/۹۷ ۱۱:۵۳ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| کراهت تعیین وقت ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | در جستجوی سختی | 6 | 2,716 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۲:۲۳ آخرین ارسال: در جستجوی سختی |
|
| آیا با ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) همه مردم، مسلمان می شوند؟ | میثاق | 6 | 4,086 |
۱۶/مرداد/۹۴ ۵:۳۵ آخرین ارسال: archimolar |
|
| واقعا چه لزومی داره امام زمان ظهور کنه؟ »جدی پرسیدما« | مرهم | 43 | 17,967 |
۲۹/شهریور/۹۳ ۱۷:۳۲ آخرین ارسال: قلب |
|
| بازگشت درگذشتگان(رجعت در زمان ظهور) | میثاق | 1 | 2,529 |
۱۷/بهمن/۹۱ ۱۲:۴۸ آخرین ارسال: میثاق |
|
| آیا سال 1433 یا 1391 زمان ظهور است؟ | omoridi | 3 | 2,732 |
۱۴/شهریور/۹۱ ۰:۴۱ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| عوامل ظهور امام زمان (علیه السلام) چیست؟ | islamquest | 1 | 1,914 |