کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ازدواج سفید همان زنا است.
۱۲:۵۹, ۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم.

چند مدتی است که این پدیده هم همچون پدیده های شوم دیگر راهی دیار ما شده است و برخی جوانان را مبتلا به خود کرده است. چیزی که یکی از مهمترین دلایلش را می توان در عدم مسئولیت پذیری جوان امروز دانست. والبته یکی از علل پیداش اصلی این قضیه را بنده شیطان لعین و نفس اماره می دانم. جناب حجت الاسلام والمسلمین رفیعی در این باره می فرمایند:

براساس آیات الهی، خانواده باعث رحمت، مودت و آسایش افراد جامعه می‌شود که متأسفانه این روزها دشمن این کانون را مورد هجمه و بحران قرار داده است و نشانه آن نیز پرونده‌های دادگاه‌های خانواده است.
براساس آیات مختلف سوره نور مباحثی درباره آفات و آسیب‌های خانواده به ویژه در بین خانواده‌های مذهبی در دنیای امروز بیان می‌کنم که نخستین علت این آسیب‌ها این روزها کانال‌های ماهواره است، رسماً هم شبکه‌های فارسی زبانی که بعضی از اینها توسط بهایی‌ها، برخی سلطنت‌ طلب‌ها و سایرین نیز توسط لائیک‌ها و بی‌دین‌ها ایجاد شده است، تلاشش در راستای فروپاشی کانون خانواده است.

این شبکه‌ها به طور رسمی حتی نام ازدواج سفید را تبلیغ می‌کنند در حالی که ما در اسلام مفهومی به نام ازدواج سفید نداریم و این همان «زنا» و عمل قبیح در اسلام است، در این شبکه‌ها حتی جشن‌های مختلف طلاق و پرداختن به حریم جنسی و آزادی‌های یواشکی که حریم خصوصی افراد را در بر می‌گیرد، تبلیغ می‌شود.
دوستان علت سوق برخی جوانان به این مسأله را در چی می بینند؟؟؟

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتضی اقبالی ، MohammadSadra ، حسن عزتي ، مجنون العباس ، Eve ، آیدا77 ، saloomeh ، Hadith ، فاطمه خانم ، محمدهادی ، نرگس مهدوی ، شهیدطیبه واعظی ، Mohammad Trust ، مجتبی110 ، فدايي ولايت ، mahdy30na ، حدیث عشق ، السا ، هادی... ، انتصـار ، شیدا ، رکن الهدی ، Agha sayyed ، میم.حسین.الف ، fafa* ، ترنم ، vahrakan ، مجید املشی ، منتظرمهدی عج ، ANTI satan ، N2376DIR
۱۳:۱۱, ۷/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۴ ۱۳:۲۰ توسط مرتضی اقبالی.)
شماره ارسال: #2
آواتار
با سلام خدمت همسنگران گرامی و تشکر فراوان از آقا سید عزیز بابت باز کردن این مبحث
یه مصاحبه هست با دکترقرایی مقدم که به دوستان پیشنهاد میکنم بخونن

دکتر امان الله قرایی مقدم جامعه شناس و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی «انتخاب» ضمن هشدار نسبت به رواج «ازدواج سیاه» می گوید: رواج روابط غیررسمی و عقدی بین دختران و پسران با عنوان «ازدواج سفید» به دلیل عدم پایبندی به اصول دینی و مذهبی است.

وی گفت: «ازدواج سفید»، ازدواج هایی است که دختران و پسران بدون انکه عقد کنند زیر یک سقف می روند، البته من اسم آن را «ازدواج سیاه» می گذارم، چراکه زندگی دختر سیاه و تباه می شود.

قرایی مقدم با بیان اینکه چنین روابطی از قبل از انقلاب وجود داشته و اکنون رشد آن افزایش پیدا کرده است، افزود: هدف از تشکیل خانواده ارضای غریزه جنسی نیست، بلکه دوام و بقای جامعه و موفقیت فرزندان و آینده کشور است، مسئله ی ارضای غریزه جنسی شاید کمترین اهمیت را در تشکیل خانواده داشته باشد، این مسئله ی مهمی است که امروز به آن توجه نمی شود.

وی سپس به دلایل رواج این نوع رابطه بین دختران و پسران پرداخت و اضافه کرد: تجردگرایی دختران، کمرنگ شدن اعتقادات و باورهای دینی و مذهبی مردم، الگوبرداری از ماهواره و رسانه های بیگانه بویژه سریال های ساخت ترکیه و امریکای جنوبی از جمله عوامل رشد «ازدواج سفید» هستند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: از سوی دیگر، بی اعتنایی به نظام خانواده، عدم مسئولیت پذیری دختران و پسران برای زندگی اجتماعی و جامعه پذیر کردن آنها، نبود امکانات برای ازدواج از جمله مسکن و بیکاری می تواند در شکل گیری چنین روابطی تاثیر گذار باشد.

قرایی مقدم تصریح کرد: در واقع جوانی که شغل ندارد به سمت زندگی بدون تعهد با یک دختر می رود.

این جامعه شناس به «انتخاب» گفت: این نوع روابط مسلماً تدوام ندارد و تنها تا زمانی ادامه پیدا می کند که دختر بر و رویی دارد، در حقیقت این زنان تبدیل به روسپی می شوند.

وی با بیان اینکه، این نوع روابط در اصطلاح «خانوده سفید» نیز خوانده می شود، گفت: البته این ها خانواده تشکیل می دهند، بلکه یک خانوار را شکل می دهد، چراکه خانواده به معنای وصلت دختر و پسر و تشکیل یک زندگی است اما خانوار زمانی استفاده می شود که افرادی زیر یک سقف زندگی می کنند، مانند سربازان یک سربازخانه.

قرایی مقدم گفت: این نوع ازدواج بیشتر به زبان دختر تمام می شود، چراکه این دختر به نوعی روسپی گری می کند، پسر ممکن است با مشکلات روحی مواجه شود اما دختر زندگی اش را از دست می دهد.

وی با بیان اینکه این نوع روابط بیشتر در شهرهای بزرگ وجود دارد، افزود: در صورت تسهیل ازدواج و شکل گیری خانواده و افزایش میزان پابندی به اصول دینی چنین ازدواج های سیاهی در سطح جامعه کاهش پیدا می کند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، آیدا77 ، MohammadSadra ، فاطمه خانم ، محمدهادی ، نرگس مهدوی ، شهیدطیبه واعظی ، soshiant ، mahdy30na ، حدیث عشق ، السا ، شیدا ، fafa* ، محمد حسین ، ANTI satan
۱۴:۳۵, ۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
من علت اصلی روماهواره هامیدونم وبعقیده من ضعیف شدن اعتقادات دینی نیز ازهمین ماهواره ها منشا میگیره.
سخت شدن ازدواج نقش کمرنگی داره چراکه اعتقادات محکم جلوی گناه رومبگیره. درضمن مسئولان باید ب نحوی جلو الگوبرداری جوونا ازماهواره روبگیرن والگوهای مناسب باشخصيت های جذاب برای جوونا ایجادکنن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، MohammadSadra ، فاطمه خانم ، محمدهادی ، نرگس مهدوی ، شهیدطیبه واعظی ، soshiant ، mahdy30na ، شیدا ، مرتضی اقبالی ، رکن الهدی ، fafa*
۱۴:۵۸, ۷/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۴ ۱۵:۰۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #4
آواتار
یک بار قبلاً این موضوع بود و من سوالی پرسیدم کسی جواب نداد.

سوال، تو این نوع هم بودنی یا همباشی یا ازدواج سیاه پسره که مشکلی نداره این وسط دختر بیشترین ضرر رو می کنه و خسارت می بینه با این حال چطور راضی میشه که همچین رابطه ای داشته باشه؟

پ.ن.
خارج از موضوع هست ولی یه مدت اون مبحث پر بحث و جدل رواج داشت بعضی حضرات مخالف دو آتیشه بودن، باید بگیم بفرمایید تحویل بگیرید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، فاطمه خانم ، saloomeh ، محمدهادی ، نرگس مهدوی ، شهیدطیبه واعظی ، soshiant ، مجتبی110 ، mahdy30na ، السا ، شیدا ، مرتضی اقبالی ، رکن الهدی ، fafa* ، mohammadhadi
۱۵:۰۵, ۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
خیلی سوال خوبی است. صدرای عزیز. دختر جامعه ما چگونه می شود که تن به این خفت می دهد و وارد جریانی میگردد که همه اش باخت است و هیچ حقی ندارد. در حالی که اسلام به راحتی تمام تمام شرایط را برایش مهم کرده است.

دقت فرمایید عرض کردم اسلام و نه عرف و سنت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، MohammadSadra ، محمدهادی ، نرگس مهدوی ، شهیدطیبه واعظی ، soshiant ، مجتبی110 ، mahdy30na ، حدیث عشق ، السا ، شیدا ، مرتضی اقبالی ، رکن الهدی ، fafa* ، mohammadhadi ، ANTI satan
۱۵:۳۰, ۷/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۴ ۱۵:۳۱ توسط saloomeh.)
شماره ارسال: #6
آواتار
علت اصلی این است که
فاصلهٔ زمانی بلوغ جسمی فرد تا زمانی که آمادهٔ پذیرش مسئولیت ازدواج یا تشکیل یک خانواده باشد، خیلی زیاد است؛ فرد برای رفع نیازهای عاطفی و جسمی خود به سهل الوصول ترین و کم هزینه ترین راهها فکر میکند !!! این می شود رواج اباحی گری و بی بند باری . درست است که مسائل و مشکلات اقتصادی غول بی شاخ و دمی شده به جان زندگی جوانها اما سستی بنیان اعتقادی خانواده ها هم تاثیر زیادی داشته است. این که یک دختر چرا با وجود خطرات بسیار تن به چنین قضایایی می دهد تنها در یک مساله خلاصه می شود آن هم تغییر دید فاحشی است که مردان این دوره نسبت به زن و خانواده پیدا کرده اند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، سید ابراهیم ، محمدهادی ، amirak ، نرگس مهدوی ، شهیدطیبه واعظی ، soshiant ، MohammadSadra ، mahdy30na ، حدیث عشق ، شیدا ، مرتضی اقبالی ، رکن الهدی ، fafa* ، ANTI satan
۱۵:۵۳, ۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #7
آواتار
سالومه خانم گرامی.

پدیده ازدواج سفید به نظرم خیلی پیچیده تره. چون تا آنجایی که مطالعه کردم این است که قشنگ میروند زیر یک سقف و با هم زندگی میکنند. عین یک زن و شوهر واقعی. وحتی در بیشتر مواقع مرد عهده دار مخارج زندگی هم بوده.

اگر بخواهیم دلایل اقتصادی را در نظر بگیریم و مثلا بگوییم خب برای فرار از مخارج زندگی و... بوده، صیغه که خیلی راحت تر است. چرا به صیغه نمی پردازند؟؟؟

حقیقتا چه می شود شخص به یک چیز عجیب و غریب و حتی سخت با شرایط مبهم راضی می شود ولی به ازدواج(چه دائم و چه موقتش) که خیلی منطقی شرایطش را معین کرده، رضا نمیگردد. به نظر شما این غیر از وسوسه شیطان است؟؟؟ آن هم نه در لذت بردن از گناه بلکه تنها و تنها در نافرمانی حکم خدا.

یعنی در این جا بنده حقیر با اجازه بزرگواران میخواهم مطلبی دیگر از حاج آقا رفیعی بگویم و عرض کنم ازدواج سفید(بخوانید سیاه) بسیار بدتر و فضاحت بارتر از زناست....بدبختی ما هم در این است که آن موجودات با یک پز روشنفکری هم این کار میکنند. Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، محمدهادی ، Eve ، نرگس مهدوی ، شهیدطیبه واعظی ، soshiant ، عمار94 ، MohammadSadra ، mahdy30na ، حدیث عشق ، السا ، شیدا ، مرتضی اقبالی ، رکن الهدی ، fafa* ، mohammadhadi
۱۶:۰۱, ۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #8
آواتار
بله کاملا درست است . شاید بشود گفت تیر خلاص شیطان!!! نعوذ بالله یک طوری قد علم کردن شیطان در برابر حکم خدا !!! وقتی بدل احکام خداوند را بزنند تبعات خطرناکی میتواند داشته باشد از جمله از بین رفتن حساسیتهای شرعی برای اغلب افراد!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، محمدهادی ، نرگس مهدوی ، شهیدطیبه واعظی ، soshiant ، MohammadSadra ، mahdy30na ، السا ، شیدا ، مرتضی اقبالی ، fafa* ، mohammadhadi
۱۶:۱۲, ۷/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۴ ۱۶:۱۲ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #9
آواتار
در این مورد یک چیزی عرض کنم. شیطان در وهله اول با لذت های موجود (لذائذ ظاهری) در خود فعل گناه، آدمی را وسوسه میکند. بعد که خدای نکرده افتاد در ورطه گناه، در همان جا نخواهد ماند، این دره بی نهایت و بی پایان است.

متأسفانه محذوریت هایی وجود دارد که بخواهم مصداقا اشاره کنم. ولی شیطان لعین به همراه نفس اماره آدمی را به انجام سیاه ترین کارها میکشاند، کارهایی که دیگر حقیقتا هیچ لذت خاصی هم برای آدمی ندارد.

در این جا شیطان میگوید: اگر تا الان انسان گناه انجام میداد به خاطر لذت بود، ولی من به کاری واداشته ام که حتی لذتی هم نمی برد، تنها نافرمانی خداوند را میکند. الله اکبر.... اعوذبالله من الشیطان الرجیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، محمدهادی ، Eve ، amirak ، نرگس مهدوی ، شهیدطیبه واعظی ، مجتبی110 ، فدايي ولايت ، MohammadSadra ، mahdy30na ، حدیث عشق ، السا ، شیدا ، مرتضی اقبالی ، رکن الهدی ، fafa* ، mohammadhadi
۱۹:۳۱, ۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام به همه دوستان .

متاسفانه بلد نیستم مثل سید ابراهیم عزیز از کلمه های عربی و شرعی پیچیده استفاده کنم و به طور عامیانه نظرم رو میگم BlushWink

به عنوان کسی که حداعقل 3 نفر از افراد نزدیکم این نوع ازدواج رو انجام دادن نظرم رو میگم .

اولین مورد بالا رفتن سن ازدواج محسوب میشه :
جوون ، چه پسر و چه دختر بعد از گذشتن از سنی ( که برای هر شخص متفاوته ) دوست داره به استقلال برسه و مهمترین رکنش رو در جدا شدن از خانواده میبینه .

مورد دوم ..... ( که جواب دوستمون هم میشه تقریبا Wink

خانمها با زیاد شدن سن موقعیت ازدواج رو از دست میدن و مجبور هستن به این ازدواج ها تن بدن چون اکثرا به این امید شروع میکنن که این ازدواج موقت ، به ازدواج دائم خواهد رسید .

شما قشر مذهبی و مومن جامعه رو در نظر نگیرید ، بخشی از دختران جامعه که همرنگ با غربیها و دنیای مدرن دارن پیش میرن واقعا فرصت ازدواج رو برای خودشون کمرنک میدونن و تن به هر کاری میدن تا به نتیجه دلخواه برسن .

مورد سوم .... غیر از مواردی محدود اصلا قبول نمیکنم که ازدواج موقت از نظر مسئولیت پذیری و تشکیل خانواده مثل ازدواج دائم باشه .
امروز بسیاری از کسانی که من میشناسم تو اطراف تهران مثل پردیس و یا گوشه وکنار کرج خونه گرفتن و با حداعقل امکانات دارن به قول خودشون لذت میبرن ... نه مسئولیتی و نه مهمانی و نه خریدهای گران قیمت برای خونه و ....

بسیار ساده تر از شروع زندگی هایی که تو عرف جامعه میبینیم

انتظارهای زیاد خانواده و زوج ها از همدیگه چیزی بیش از این به بار نمیآره متاسفانه ...

مورد چهارم.... ( ببخشید صریح صحبت میکنم اما باید جا بیفته ) ( عین گفته فاعلها )

چه چیزی بهتر از اینکه تو این گرونی بتونی تنها با یک نفر باشی و به تمام خواسته ها برسی با کمترین هزینه و مسئولیت ؟

هر موقع لازم باشه مسافرت خارج رو دارن ( مجردی ) و هر زمانی لازم باشه میتونن موارد بهتری رو برای لذت بردن انتخاب کنن .

قرار بود من و شما زندگی ساده اما با عشقی داشته باشیم اما نگذاشتند ...
قرار بود با ازدواج من و شما دست به دست همدیگه بریم بالا اما دنیا مارو پایین کشید و نگذاشتند ...
قرار بود بستر سازی بشه که راحت تر بشه زندگی رو شروع کرد اما نگذاشتند ...
قرار بود افتخارمون زود متاهل شدن و تکمیل زندگی باشه اما نگذاشتند ...

انقدر صحبت و مثال زیاده اما متاسفانه مجال نیست .

گاهی تو بعضی تایپیکها باید لحن صحبت عوض بشه تا مواردی خوب باز بشه . ببخشید حقیر رو ...
پاینده باشید .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Wachowski ، نرگس مهدوی ، Eve ، فدايي ولايت ، MohammadSadra ، mahdy30na ، hosseinsagbaglo ، حدیث عشق ، السا ، شیدا ، مرتضی اقبالی ، رکن الهدی ، سید ابراهیم ، fafa*
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا