|
شنیدن صدای اذان در وقت غیر اذان
|
|
۱۲:۵۴, ۱۲/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۴ ۱۲:۵۷ توسط قلب.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() شنیدن صدای اذان در وقت غیر اذان به چه معناست؟ این مورد را بارها از بعضی شنیدم که میگن بعضی اوقات صدای اذان میشنوند تعداد این افراد که ازشون شنیدم قابل توجه بوده یعنی وقتی صدای اذان میشنوند بقیه چیزی نمی شنوند حالا کسی چیزی در این باره می دونه؟ |
|||
|
|
۱۳:۰۹, ۱۲/تیر/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
فکر نمیکنم چیز خاصی باشه و طبیعیه.
خود من هم هر از گاهی برام پیش میاد البته نه اینکه واقعا صدایی بشنوم بلکه یه جور خیال هست که شاید به خاطر تکرار زیادبعضی از صدا ها باشه |
|||
|
|
۱۳:۱۵, ۱۲/تیر/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بنده دلیلش را نمی دونم ولی به کرات برام اتفاق افتاده، چندباری اینقدر واضح و رسا بوده که ناخودگاه دنبال رادیو بودم که ببینم کجاست. جالبیش این بود که قشنگ تا آخر اذان هم می رفت.
|
|||
|
|
۱۴:۳۲, ۱۲/تیر/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
اتفاقا خودم هم بعضی اوقات چه شب چه روز صدای اذان میشنوم البته اونایی که ازشون شنیدم که صدای اذان میشنوند آدمهای مقید به شرع بودن این باید یک پیام باشه لطفا اگر کسی به عالمی از اهل عرفان دسترسی داره ازش بپرسه نمیشه که هر اتفاق معنوی که میفته یا بگیم خیالاته یا بگیم از شیطانه بالاخره این اتفاقات برای خداپرستان میفته باید پیامی داشته باشه |
|||
|
|
۱۴:۴۹, ۱۲/تیر/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام من هم مثل دوست دیگری که در این سایت گفته بودند، من هم گاهی اوقات در وقت غیر اذان صدای اذان را آرام و به صورت مبهم می شنوم. مخصوصا اذان مرحوم موذن زاده. در ضمن این را که با افراد دیگری مطرح کردم . آنها هم بعضا چنین تجربه ای داشتند. لطفا برای این موضوع جواب روشن تری بفرمایید. با تشکر
[b]پاسخ: با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی پرسشگر گرامي! اينكه فرموديد: «مشابه اين سوال در پاسخگويي مركز ملي وجود دارد»، با جستجويي كه در سايت «مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني»، انجام داديم به نتيجه اي نرسيديم، شما اولين بار است كه به اين سايت سوال ارسال فرموديد. - در واقع به وضعيت شما بايد از دو منظر نگاه كرد: الف- شنيده ها به خاطر طهارت و مراقبه: گاهي به خاطر رخ دادن اتفاق خاصي، اين مسأله پديد مي آيد؛ مثلاً در صورتي كه كسي نسبت به مسموعات خود مراقباتي داشته باشد، به طور طبيعي طهارت سمعي پيدا كرده و صداهاي مثبت همانند صداي اذان و يا صوت قرآن مي شنود. مقصود اين است كه انسان با پرهيز از انواع گناه همانگونه كه در شرع مقدس و انسان ساز اسلام بيان گرديده، طهارت پيدا مي كند. همانطور كه براي طهارت چشم بايد نگاه خود را كنترل كرد و يا براي طهارت زبان كلام را كنترل و دائم الذكر بود؛ براي گوش هم شنيدن كلام خدا و ترك محرماتي كه مربوط به گوش است، باعث طهارت مي شود، طهارت كه حاصل شد كم كم گوش باطن باز مي شود و صدا و نواهاي رحماني را مي شنود. البته مبادا به خود بباليد و فكر كنيد كه اتفاق خاصي رخ داده است، يعني اين مسأله برايتان رهزن نشود. با بي توجهي به آن از كنارش بگذريد و با تلقينات زياد، خودتان را گرفتار نكنيد. - معناي طهارت حواس: دستورات شرعي در مسائل فقهي براي آن است كه نفس را در تمامي قوايش تطهير كند. مثلاً اگر كسي صبح تا شب دهانش براي حرف هاي بي مفهوم بچرخد چه بسا در هنگام نماز اهل دلي او را ببيند كه از دهانش بوي كثيف بيرون مي آيد. طهارت گوش هم به اين نحو است كه استماع حرف ها يا صداهاي حرام صورت نگيرد. ب- شنيده ها به خاطر خيالات: اما گاهي برخي روانشناسان و پزشكان شنيدن صداهاي غير واقعي را افكار دروني خود فرد ميدانند كه در بعضي افراد به دلائل مختلف به صورت صداي ديگري شنيده ميشود. غالب اين موارد توهماتي بيش نيستند و نبايد به آنها توجه كرد. - عوامل شنيدن صداهاي مبهم: علت اصلي شنيدن صداهاي مبهم و موهوم در بسياري از موارد مشخص نيست. اگر چه عواملي مثل استرس و اضطراب، آلرژي، افزايش يا كاهش فشار خون( اختلالات عروقي) وجود تومورها، ديابت، تيروئيد، ضربه به سر و گردن و مصرف داروهايي مانند ضد التهاب ها، آنتي بيوتيك ها، داروهاي مسكن و داروهاي ضد افسردگي به عنوان عواملي كه مي توانند باعث شنيدن اين گونه صداها مي شوند، شناخته شده اند. ـ درمان شنيدن صداهاي موهوم و مبهم: حال ممكن است بپرسيد: «كساني كه دچار اين گونه صداها هستند چه نكاتي را بايد رعايت كنند؟» 1- اجتناب از قرارگرفتن در معرض اصوات بلند. 2- بررسي فشار خون و كنترل آن در صورت وجود مشكل. 3- كاهش مصرف نمك، مصرف زياد نمك به جريان خون آسيب مي رساند. 4- پرهيز از مصرف بيش از حد چاي، قهوه و استعمال دخانيات. 5- ورزش روزانه براي بهتر شدن جريان خون. 6- استراحت كافي و جلوگيري از خستگي: خستگي بيش از حد، سرماخوردگي هاو آنفولانزا ها مي توانند برايتان مشكل ساز شوند. خوب استراحت كنيد. سعي كنيد بي توجه باشيد، فكر كردن به مسائلي كه مورد علاقه شماست در اين امر به شما كمك خواهد كرد. - نكته پاياني: البته نيازي نيست - در هر دو صورت- نگران باشيد، همانطور كه نقل كرديد افرادي وجود دارند كه اينگونه صداها را مي شنوند و جاي نگراني نيست، زيرا شنيدن صدا در سر آن قدر رايج است كه امري طبيعي تلقي مي شود. آمارها نشان مي دهد كه از هر 25 نفر حداقل يكي با صداهاي گوناگون در سرش دست و پنجه نرم مي كند. محققان اعلام كردند برخلاف باورهاي گذشته، ديگر شنيدن صدا در سر نمي تواند نشانه و علامت بيماري يا مشكل ديگري باشد. بسياري از افرادي كه اينگونه صداها را در سر خود احساس مي كنند نيز نه تنها آن را نشانه بيماري نمي دانند بلكه معتقدند اين صداها تاثير مثبتي روي زندگي شان خواهد داشت. موفق باشید. http://www.pasokhgoo.ir/node/84183 |
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۱۲/تیر/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
منم اینجوریم
حس می کنم اذان داره از یه جای دور پخش میشه و نوای کمی ازش به گوشم می رسه |
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۱۲/تیر/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
پاسخ مرکز پاسخ گویی یه توضیح کلی هست که قبلا خونده بودم ولی جواب کاملی نیست اتفاقات معنوی دارای پیامی برای هر فردی هستند و به جهتی برای هدایت افراد داده میشود دوستان کسی به اهل عرفان دسترسی نداره؟ آخه شنیدم بعضی بچه های اینجا دسترسی دارن یه زحمت بکشن بپرسن به ما بگن |
|||
|
|
۱۹:۵۰, ۱۲/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۴ ۲۰:۳۳ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
احتمالا موبایل همسایه بوده که برای بیدار شدن تنظیم کرده..
اما گاهی چنین صداهایی رحمانییست مثل: در هزار و يك كلمه، ج5، ص: 263 استاد حسن زاده آملی: در بعد از ظهر جمعه هشتم ذو الحجه 1387 ه ق كه روز ترويه بود، در حالتى بودم كه ديدم صداى اذان به گوشم مىآيد و تنم مىلرزد، و مؤذّن در پهلوى راست من ايستاده است، ولكن من بكلّى چشم به سوى او نگشودم و جمال مباركش را به نحو كامل زيارت نكردم، فقط شبح حضرتش گاه گاهى جلوه مىكرد و پنهان مىشد؛ از يكى ديگر كه شخص او را ديدم ولى او را نشناختم پرسيدم اين مؤذّن كيست كه بدين شيوايى و دلربايى اذان مىگويد؟ گفت اين جناب پيغمبر خاتم محمد بن عبد اللّه صلّى اللّه عليه و آله است، از شنيدن اين بشارت چنان گريه بر من مستولى شد كه از آن حال باز آمدم.
در نكته 698 ، هزار و يك نكته، ص: 520
استاد حسن زاده : (در ) نامه (به علامه طباطبایی) عرض كردم جناب آقا بحمد الله تعالى وارداتى روى آورد ملاك تميز حق از باطل چيست؟ در جواب فرمودند: يك سلسله كشف اصلا ترديد بردار نيست كه محض عيان است مثل آن كشف عيانى كه پيغمبر اكرم صلى الله عليه و آله و سلم براى شما أذان مىگفت: براى مكاشف احوالى پيش مىآيد كه معيار تميز و ميزان صحت و سقم بدست مىآورد، بايد عقل و قرآن را ضابطه قرار داد.
پس تا ضابطه به دست نیامده باید توقف کرد..... درس درس درس درس، یکی از ضوابط همین علوم حصولیه که باید خوب و دقیق خوند و الا دنبال صدا و خواب رفتن، بدون تحصیل علم، ممکنه عاقبت خوبی نداشته باشه.... حتما حتما سفینه الصادقین را بخوانید که درباره یه بزرگواری که کشفهایی داشته و غیر از ایشون مطالب خوبی داره ، ص 497 به بعد |
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۱۲/تیر/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
محمد هادی عزیز متشکرم بابت مطالب خوبتون ولی ما کجا علامه کجا! این تجربه ها یه چیز دیگس بالاخره سطح ما پایین هست این یه معنی دیگه میده |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۱۲/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۴ ۲۳:۳۵ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بحث سر اینکه معناش چیست، نیست.
اول باید دید ارزشش چقدره. میشه یه تجریه معنوی خوب برای ابتدای کار باشه، یا میتونه صدای لشکریان ابلیس برای منحرف کرد. اینکه چه معنایی داره با توجه به نفس مستمع و امور دورنی و بیرونیش معلوم میشه. اونچیزی که به نظر این حقیر میاد، توجه صرف به عبودیته و به این کشف های مثالی -اگر واقعا کشف مثالی باشه- که گزاره علمی هم درشون نیست، نباید توجه کرد. در مورد کشف سماعی ، حتما حتما حتما مقالات استاد شجاعی ص 136 داستان صدا شنیدن و خواب و امثال اینها مفصله. ولی این کتاب مطالب بسیار مفیدی داره.غافل نباید شد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 02.jpg]](http://www.sibtayn.com/dua/images/azan/02.jpg)