|
فریاد قاطع ظریف درنشست وزرا:هیچ گاه یک ایرانی را تهدید نکنید
|
|
۱۶:۴۸, ۱۷/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۴ ۱۶:۴۹ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حرکتی قابل تقدیر از وزیر امور خارجه
یک منبع روس گفت: «پس از این واکنش قاطع ظریف، خانم موگرینی وارد بحث شده و ایران را تهدید به ترک مذاکرات می کند که وزیر خارجه ایران عقب ننشسته و با قاطعیت می گوید: هیچ گاه یک ایرانی را تهدید نکنید.» در جریان مذاکرات هسته ای اخیر و پس از ابراز برخی تهدیدات طرف مقابل و به ویژه آمریکایی ها در خصوص توان موشکی و هسته ای ایران، وزیر امور خارجه کشورمان پاسخ قاطعانه ای به آنها داده است. ![]() وی در تشریح واکنش محمد جواد ظریف به این رویکرد و رفتار طرف آمریکایی ادامه داد: «وزیر امور خارجه ایران در واکنش به تهدید علنی طرف آمریکایی، با لحنی قاطعانه و فریادی بلند خطاب به تیم مذاکره کننده هسته ای آمریکا تمام مشکلات موجود در منطقه را متاثر از رفتار آنها و حمایت مالی و تسلیحاتی غرب از تروریست ها عنوان کرده و به آنها می گوید شما اساسا در موقعیت و جایگاهی قرار ندارید که برای توان موشکی کشور ما تعیین تکلیف کنید.» این منبع مطلع روسی ادامه داد: «پس از این واکنش قاطع ظریف، خانم موگرینی وارد بحث شده و ایران را تهدید به ترک مذاکرات می کند که وزیر خارجه ایران عقب ننشسته و با قاطعیت خطاب به غربی ها می گوید: یادتان باشد هیچ گاه یک ایرانی را تهدید نکنید. » وی در پایان گفت: «این موضع گیری قاطعانه محمد جواد ظریف با استقبال سرگی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه مواجه شد و او در پی این جمله ظریف بلافاصله گفت: همچنین یک روس را»! منبع: مهر |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۷, ۱۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۸/تیر/۹۴ ۲۳:۱۶)soshiant نوشته است: سلام . اصل مسئله ی مذاکرات تو تاپیک های دیگه داره بحث میشه دیگه. این تاپیک موضوعش اینه. اتفاقا مباحث تاپیک ها باهم قاطی نشن خوبه. |
|||
|
۴:۴۶, ۱۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ با ســـ♥ـــلامی دوبــــ♥ــــاره ![]() خیلی ببخشیدا، خیلی خیلی ببخشیدا ولی لطفا موضوعات را با هم قاطی نکنید بـحــث مــا ایــن نبــود کــه آقــای ظـریـف و جـان کـری بـا هـم داد و بیـداد کردند یا مـثـلا ایــشــون بــا قــاطـعـیـت جــواب خـانم مـوگـریـنـی را دادنـد یـا نـه؛ بــلــکـــه:
بـحــث مــا ایــن بــود کــه آیــا ایــن خـبــر یــک منـبـع موثـق خارجی هم دارد یا نه؟
که بنده در همون ارسال اول مختصرا توضیح دادم که برای این خبر هیچ منبع موثـق
خارجی وجود ندارد ولی خود این خبر به عـنـوان منـبــع خبــر گزاری خارجـی اسـت اما چون احساس کردم دوستان ملتفت نشدند و اصلا بحث را بــردنــد بـه سمـت و
سوی دیگه و الان هم دوباره داره همون اتفاق می افته باید بگم که:
ویراستار بلومبرگ، دقیقا همین متن تاپیک را عینا کپی پیست کرده با این تـفاوت کـه
به ابتدا و انتهای خبر، شـاخ و بـرگ اضـافـه کرده (قضیه ی تهویه مطبـوع و گـرم بودن
هــوای لــوزان و هـشـتــگ) و بـرای اینـکه به خبـر، لحن ادبی داده باشه؛ به جای به
کار بردن عبارت "یک مقام آگاه روسی"؛ گـفـتـه بـه گـزارش RIA Novosti (خبرگزاری
بین المللی روسیه). حالا ممکنه یه خبرگزاری دیـگـه مـثــل AFP (خبرگزاری فرانسه)
ترجیح بده که بنویسه "یک دیـپـلمــات روســی" و حــتــی "یــک دیـپــلمات غــربــی"
و یا "دو دیپلمات غربی که نخواستند نامشان فاش بشود" اما چرا این کار را می کنند؟
خوب اینجا دیگه وارد یک سری بحث های تفرقه افکنانه میشیم که من به احترام اتحاد
چـیـزی نمیـگم ولـی همچنـان منتظـر هستم که یکی بالأخره توی اون تاپیک یه دفاعیه
در مقابل این بیانیه ی مدیر محترم سبک زندگی از خودش نشان بدهد✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
(۱۸/خرداد/۹۴ ۱:۳۵)آقـــ♥ـــای مجید املشی نوشته است: من از همینجا در تالار عنوان می کنم هرکدام از بزرگوران اگر این مذاکرات ایران و آمریکا رو بردی برای ما می دونن؛ بیان دلایل و مستنداتشون رو بیارن تا باهم به دور از جناح بندی های سیاسی گفتگو کنیم. بنده با توجه دلایلی که اقامه کردم از نظرات اساتید و همچنین بررسی تحلیلی و عقلانی این نظرات، معتقدم این روند مذاکرات نتیحه ی خوبی رو برای ملّت ایران نخواهد داشت.♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۱۹/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۴ ۱۵:۳۶ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
آقا مجتبای عزیز هرچند با کلیت صحبت شما موافق بودم، ولی شما با لحن مناسبی اصلا صحبت نکردید. من باورم نمی شد با این لحن صحبت کنید متاسفم
![]() ![]() ![]() هرچند بنده اصلا و اصلا بعضی از ارسال ها را از دوستان متوجه نمی شوم. وقتی حضرت آقا مطالب خودشان را فرمودند ما ملزم به دفاع هستیم. اتفاقا در آخرین دیدارشان حضرت آقا بیشتر به منتقدین انتقاد داشتند تا به تیم مذاکرات. جالبه اومدند و میگویند آقا تحت فشار بوده که این سخنان را فرموده؟؟؟؟؟ این چه توهینی است به ایشان؟؟؟؟ شما از کجا می دونید که حضرت آقا تحت فشار بودند؟؟؟ در جلسات خصوصی به شما گفته اند؟؟؟ گویا بعضی از ما تصمیم گرفته ایم ظریف و تیمش را سیاه سیاه سیاه یا سفید سفید سفید بدانیم. این چه نحوه بحث کردن است؟؟؟؟ هنوز خود خبر برای ما مسجل نشده که این اتفاق افتاده، دوستان می آن نقد میکنند؟؟؟؟ این یکی از سخنان یکی از کاربران است: وزیر که کل کارش از 7 روز هفته اینه که 8 روزش رو بشینه پای میز مذاکره تا شاید چند دلاری رو از 5+1 آزاد کنه. یعنی حضرت آقا با علم به این قضیه اینقدر از تیم مذاکرات کننده ما تعریف کردند؟؟ پن : یکی از تنها سخنرانی هایی حضرت امام خامنه ای که به شدت مورد غفلت بچه حزب اللهی ها واقع شد و خیلی خیلی کم به آن پرداخت شد همین مساله بود.... گویا ما فقط بخش هایی از ایشان را می پسندیم.
|
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۱۹/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۴ ۱۴:۳۵ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم.
واقعا متاسفم از بابت برخی لحنها در این موضوع... هنوز نقد درست رو بلد نیستیم و مدام توهین میکنیم به اسم نقد ... هنوز خیلی چیزها هست که نمیدونیم و من در عجبم از بعضی دوستان که تحلیلهاشون و توهین و تهمتهاشون رو با چنان اطمینانی بیان میکنن که انگار علم غیب دارند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| غیبت ریس جمهور و وزرا در تشیع شهید بی سر!! | yahya63 | 12 | 2,808 |
۱۱/مهر/۹۶ ۱۴:۰۸ آخرین ارسال: AMINI |
|
| خبر ظریف درباره عربستان که همه را غافلگیر کرد!! | AMINI | 17 | 4,900 |
۲۳/بهمن/۹۵ ۱۴:۰۷ آخرین ارسال: AMINI |
|
| یادداشت ظریف در نیویورک تایمز | در جستجوی سختی | 6 | 3,087 |
۲۳/دی/۹۴ ۲۲:۱۲ آخرین ارسال: ـــ |
|

![[تصویر: 3355930_916.jpg]](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1394/4/17/3355930_916.jpg)

![[تصویر: Sheklak_1_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770434/Sheklak_1_.png)