|
جوک
|
|
۲۳:۱۴, ۱۹/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۴ ۲۳:۱۵ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
میخام بی پرده حرف بزنم تعارف رو کنار بزنم و موضوعی رو که همه می دونیم بگم اسم ببرم این جوری شروع می کنم : اعتقاد من اینه اینقدری که ما خودمون خودمون رو زدیم امریکا هیروشیما رو نزد ......... فرقی نمیکنه هرچند وقت یکبار میوفته رو یکی ..... اولش با شریعتی شروع شد بیچاره دکتر < نمی گم خدا بود بدون سوتی و اشتباه اما ادم خوبی بود حداقل داشت تلاشش رو می کرد زحمت می کشید , ماجرا جواب داد , رفتند سراغ لقمان < بازم جواب داد , رفتند سراغ جنتی آیت الله جنتی بعد هم آقای مکارم ........ بازار داغ شد اینو اونو این انقدر شد و گفتند و خندیدیم که نگو خیلی جالبه یهو همه با هم در مورد دکل های گمشده ی چهار سال پیش توی دوره احمدی نژاد حرف میزنن , حرف که نه ! جوک میگن ... خیلی ها اصلا نمی دونن قضیه چیه ... جوک می خونیم کپی می کنیم .... می خونیم می خندیم کپی می کنیم .... هر روز به یکی .... و چه جالب همه با هم هماهنگ می دونید جالب اینجاست همه با هم در یک لحظه یه جوک رو میشنویم بذارید اصل مطلبم رو بگم تو یه جمله : میگن وقتی قراره نظریه ای پذیرفته بشه و حاکم بشه اول نادیده گرفته میشه در مرحله دوم بهش می خنند و در مرحله ی سوم باهاش می جنگند و در اخر می پذیرنش حالا بر گردیم سر ماجرای خودمون برعکسش داره انجام میشه مثلا اوایل انقلاب اول شریعتی رو پذیرفتند بعد ازش ایراد گرفتند باهاش جنگیدند حالا دارن مسخره اش می کنن بعد ها کسی دیگه به حساب نمیاردش البته سرعت این مراحل داره زیاد میشه و ما بی تاثیر نیستیم این اصل ماجراست هوشیار باشید !!!!!! پ ن : لطفا حاشیه بحث سیاسی دعوا توهین اسپم همه رو بیخیال بشید مثال بزنید توصیف کنید استدلال بیارید و اگه مخالفید دلیل بگید بگید که نگرانی وجود داره |
|||
|
|
۱:۰۰, ۲۰/تیر/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
جوک ساختن داره یواش یواش به سمت پیامبران و اولیا خداوند ( که درود خداوند بر آنها باد )میره
باید خیلی مراقب باشیم پناه بر خدا |
|||
|
|
۱:۰۴, ۲۰/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۴ ۱:۰۴ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به موضوع خوبی اشاره کردید, نمونه اش در مورد حضرت نوح هست!!!!!
در مورد قران هم زیاده!!!! |
|||
|
|
۱:۰۷, ۲۰/تیر/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۰/تیر/۹۴ ۱:۰۰)سرباز منتظر نوشته است: جوک ساختن داره یواش یواش به سمت پیامبران و اولیا خداوند ( که درود خداوند بر آنها باد )میرهواقعا همینطوره ...خیییلی بد شده . یعنی از همونجایی که این مساله فراگیر شده ، بین اطرافیان و به ظاهر دوستان منم هست! در پاسخ بهشون عکس العملی هم اگه نشون بده ادم ، یا بازخورد های ناشایستی دریافت میکنه ! یا اینکه معمولا میگن بیخیال ، ما با خدا ازین حرفا نداریم و ...! واقعا نسل 3 به بعد داره به مسیر خییلی بدی میره به حدی که کاملا مشخصه خیلی از نسل قبلی ها ، به حد خیلی شدیدی رفتار نسل های جدید براشون غیر قابل درکه و گاها با بازخورد های تندی هم مواجه میشیم! |
|||
|
|
۲:۳۱, ۲۰/تیر/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
وقتی درباره شخصیتی جوکــ ساخته میشه دیگه کسی به حرفای اون شخص توجه نمی کنه...و عملا فرد ترور شخصیتی میشه
درباره امام خمینی(رحمة الله علیه)هم در یک دوره شیوع پیدا کرد که الحمدالله خیلی بهتر شد،.. واقعا جهان سوم جایی که مردم درباره مورد رهبران خودشون طنز درستـ می کنن:| البته بعضیا واقعا تقصیر خودشونه... ببخشید اسم میبرم ولی مجبورم مثلا آقای حدادعادل..گیر داده اس ام اس بگید پیامک نمی دونم فلان... بقول آقای عباسی بیان کلمات پول بانک و ... به فارسی تبدیل کنن که منشا کفر داره...یکسری کلمات ضایع آدم خندش میگیره بگه..حداقل چهارتا کلمه درستـ بگن... خوبه مثلا ما به آقای غلامعلی حداد عادل بگیم: نوکر امام علی آهنگر دادرس:/ |
|||
|
|
۲:۵۰, ۲۰/تیر/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:مثلا آقای حدادعادل..گیر داده اس ام اس بگید پیامک نمی دونم فلان...البته فکر میکنم این مورد موفق شده! الانا خیلی کم میشنوم اس ام اس. البته پیامک هم نمیشنوم! معمولا میگن و میگم "پیام" ، از اس ام اس و پیامک هم کوتاه تره ![]() |
|||
|
|
۳:۴۶, ۲۰/تیر/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
البته همه موارد موفقیت آمیز نبود:
از شاهکارهای آقای حداد عادل در فرهنگستان زبان فارسی همین بس که پیشنهاد داده بجای “مثلث” بگوییم “سه بر” و به جای “مثلت متساوی الاضلاع ” بگیم “سه بر سه بر برابر” و بجای “مثلت متساوی الساقین ” بگیم “سه بر دوبر برابر”! حالا تصور کنید بخوایم این جمله رو (وقتی دو ضلع نا مساوی از یک مثلث متساوی الساقین با دو ضلع نامساوی از یک مثلث متساوی الساقین دیگر مساوی باشد آن دو مثلث متساوی الساقین باهم مساوی هستند) فارسی بگیم باید بگیم: هرگاه دو بر نابرابر از یک سه بر دوبر برابر برابر دوبر نابرابر از یک سه بر دوبر برابر دیگر باشد آن دو سه بر دوبر برابر برابرند صلواتی عنایت بفرمایید و موارد نا موفقیت آمیز دیگه مثل: موس پد(Mousepad):زیرموشی رستوران سلف سرویس:رستوران خویش یار تبلت:رایانک مالشی و... ولی در کل مسئولین هم باید حواسشون جمع باشه با این کارا سوژه خنده نشن... |
|||
|
|
۴:۱۷, ۲۰/تیر/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:تبلت:رایانک مالشیفکر میکنم شما هم جزو مخاطب های تاپیک قرار بگیرید! چون همچین موضوعی صحت نداره و معادل تبلت ، گفته میشه رایانه لوحی ، که اتفاقا بسیار با معنی و درست هست! راجع به اینکه گفته میشه بعضی کلمات مسخرست هم حرف ها دارم که در این مقال نمیگنجه! |
|||
|
|
۴:۲۳, ۲۰/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۴ ۴:۲۵ توسط سرباز منتظر.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
من خودم ديدم شبكه هاي اونوري به اس ام اس مي گن پيامك
اينقدر تاثير گذاشته البته اين موضوع تاپيك نيست لطفا از موضوع خارج نشيد |
|||
|
|
۱۱:۵۹, ۲۰/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۴ ۱۵:۴۴ توسط Silence.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
درباره زبان فارسی حرف زیاده ولی اینجا جاش نیست...
من از موضوع خارج نشدم...دوستان خارج شدن ولی زبان فارسی نباید سوژه خنده باشه... کدوم آدم عاقلی به تبلت میگه رایانک لوحی،و این قضیه چقد به زبان فارسی کمک می کنه؟ من یه چیز میسازم مثلا اسمشو میزرام تبلت دیگه بقیه نباید بیان عوضش کنن... تو این سایت چرا همه میخوان موضع بگیرن.... ----- اینم مقاله قشنگی بود دیشب تا حالا دنبالش بودم محسن رنانی / استاد اقتصاد دانشگاه اصفهان : جوك هاي سياه ضدتوسعه است جوکها دو دسته اند؛ سفید و سیاه و طیف بزرگتری از جوکها نیز از لطیفه تا شایعه و برچسبزنی را شامل میشوند. جوکهای سفید همانند موسیقی، شعر و... وارد شده و باعث پیشرفت و جلاي یک جامعه میشوند، اما جوکهای سیاه دو کار را انجام میدهند یا مثل یک گلوله شلیک میکنند یا مثل یک سم رسوب کرده و آرام آرم از پای در میآورند. جوکهای سیاه آرام آرام هویت، غیرت و ارزشهای کشور را نابود میکنند این جوکها شامل جوکهای قومیتی، مذهبی و جنسی میشوند. اطلاعرسانی، تخلیه روانی و رساندن انتقاد به مسئولان وضعیت و اوضاعی از کارکردهای یک جوک هستند، اما این جوکهای سیاه شلیک میکنند به توسعه و توسعه کشور را آرام آرام نابود میکنند. توسعه نیازمند ویژگیهای خاص خود است و انسانهای دارای اعتماد به نفس، مدیرانی که ریسکپذیر باشند، سرمایهگذاران پردل و جرات که بتوانند به مدیران اعتماد داشته باشند تا کار پیش برود از ویژگیهای توسعه اند. یعنی اگر اعتماد میان جامعه، مردم، مدیران و دولت از بین برود، شکست آن جامعه قطعی خواهد بود. پس جامعهای پیشرفت میکند که میان سرمایهدار و مدیرانش اعتماد باشد و ریسکپذیری مدیرانش برای انجام کارهای جدید در بالاترین حد خود باشد. جوکهای سیاه شخصیتها را ترور می کنند؛ برای مثال در کشور ما محبوبترین شخصیت فوتبالی کشور یعنی علی دایی ترور شخصیتی میشود، اما در انگلستان دیوید بکام به عنوان محبوبترین بازیکن فوتبال آن کشور تکریم میشود و از او پولهای هنگفتی به جیب میزنند. اگر جامعه متخصص ساخت جوکهای سیاه شد باید نگران این جامعه بود زیرا به دست خود مردمانش از توسعهیافتگی باز میماند. جوک سیاه اعتمادبه نفس، اتحاد و همبستگی ملی را از بین میبرد. اگر میبینید در کشور ما زنان کاندیدا نمیشوند یا مدیریتی را به دست نمیگیرند، اگر میبینید قدرت ریسکپذیری پایین است و کسی با کسی تعامل ندارد و مردم از تعامل میترسند به اين دليل است كه همه زیر ذرهبین هستند، میترسند از اینکه اشتباهی رخ دهد و بعد آماج حملات جوک شوند و زیر شلیک شایعات کمر راست نکنند . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |