|
جلوی معرفی بیژن (شیب،بام) های آینده در ثانیهها را بگیریم..
|
|
۲۳:۵۸, ۲۱/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۴ ۰:۰۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم. «وَقُل رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا»
.از بیست و هشتم خرداد ماه،شبها سری جدید مسابقهای تحت عنوان مسابقه ثانیهها با اجرای داریوش کاردان از شبکه دوّم سیما پخش میشود که در آن قرارست اطلاعات عمومی شهروندان (خانمها) سنجیده شود.. . ![]() . امّا با وجود اینکه اکثر این شرکتکنندگان،تحصیلات دانشگاهی دارند،در چند شب گذشته دانش کافی برای ارائه پاسخ صحیح به سوالات را نداشتند و پاسخهایی اشتباه به سوالات شاید بدیهی،ارائه کردهاند.از قصور عوامل این برنامه در گزینش صحیح افراد و تعیین معیاری مناسب برای انتخاب شرکتکنندگان این برنامه که بگذریم، اتّفاق بد،کمبود سرانه مطالعه در کشور ماست که باعث میشود وظایف مجلس خبرگان یا مجلس شورای اسلامی و زمان تشکیل این مجلسها را ندانیم و یا حتّی از تاریخ کشورمان اطّلاع نداشته باشیم و حتّی همسایههای ایران را نشناسیم؛ امّا اتّفاق بدتر،فاجعهای است که در شبکههای اجتماعی در حال وقوع است.... . .پخش شدن کلیپ قسمتهای برگزیدهی این برنامه که در آن شرکتکنندگان پاسخ سوالات ساده را نمیدانند و به اشتباه جواب میدهند... کلیپی که در آن چهرهی و صدای این خانمها به وضوح مشخص است. . .این کلیپ دست به دست میچرخد،بدون اینکه کسی به این موضوع فکر کند که آبروی این خانمها،در معرض خطر است و چهرهی این بانوان در حال تبدیل شدن به سوژهای برای خندههای غیرحلال و فراهم شدن زمینهی تمسخر این بندگان خدا است. چه زود فراموش کردیم بیژن را که به خاطر همین خندههای غیرحلال و مسخره کردنها،ادامه تحصیل را رها کرد و از آن بدتر،ضربههای روحیای بود که متحمّل شد.. . ![]() . امیدوارم فراموش نکنیم که ما مسئولیم... اگر فردا روزی شرکت کنندگان این مسابقه،به خاطر برچسبی که در اثر به اشتراک گذاری این کلیپ و کلیپهای مشابه در شبکههای اجتماعی توسط ما،میخورند،نتوانند در جامعه حضور موثری داشته باشند، نتوانند به راحتی در جوامع علمی حضور پیدا کنند، نتوانند ازدواج موفّقی داشته باشند، ما مسئولیم ... نقل قول:بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم این نوشتار به هیچ عنوان قصد توجیه کمبود مطالعه و عدم آگاهی افراد شرکت کننده را ندارد و تنها تذکّری است برای اینکه ناخواسته، بیژن و بیژنهای دیگری را معرّفی نکنیم و با زندگی و آینده افراد،بازی نکنیم... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۲, ۲۲/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۴ ۱۲:۴۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
ببینین قرار نیست در این تاپیک اون مسابقه نقد بشه ها...
قرار هم نیست در مورد مجریها یا شرکتکنندهها و یا سوالات بحث بشه. درمورد بد بودن عمل پخش کلیپ ندونستن اون خانومها که منجر به ریخته شدن آبروشون و پیش اومدن مشکل براشون و البته استهزاء اون بندگان خدا میشه داریم صحبت میکنیم. بحث رو به حاشیه نکشونیم.
|
|||
|
|
۱۳:۰۱, ۲۲/تیر/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
ببینید خانم حدیث!
من اگه مانتو سبز چمنی با روسری قرمز قلب قلبی بپوشم و برم تو خیابون و کسی از من فیلم بگیره و به همه دنیا نشون بده، به نظر من کار بدی نکرده. چون من خواستم که ضایع باشم و این ضایعی منو همه ببینن. اما اگه تو خونه اینطوری لباس پوشیدم و یه آدمی از من فیلم گرفت و به همه نشون داد، ایراد از اون آدمه. یعنی من نخواستم که اینطوری دیده بشم. اما یکی یه گوشی دستش گرفته بوده و منو به همه ایران اینطوری نشون داده. اینم دقیقاً همونه. بیژن اصلاً نمیخواسته که کسی مسخره اش کنه. حالت عادیش رو داشته که معلمش ازش فیلم گرفته. اما اینا میدونن که رسانه ملی و شبکه دو که تمام ایران رو پوشش میده داره افاضاتشون رو پخش میکنه. لذا برای جلوگیری از مسخره شدن، بهتره کار مسخره ای نکنن یا حرف مسخره ای نزنن. وقتی میگه مجلس خبرگان سلسله قاجار رو منحل کرد، به نظر من حقشه 30 ثانیه تو تلویزیون نشونش بدن و به مردم بگن "هو" ش کنین. آدمی که میخواد خودش و همجنساش رو مسخره کنه، باید بیشتر از این مسخره بشه تا دیگه از این شکرا نخوره. این خانم ها خودشون خودشون رو انگشت نما و مسخره کردن. نه اونی که کلیپش رو ساخته. |
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۲۲/تیر/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۲/تیر/۹۴ ۱۳:۰۱)ام ابیها نوشته است: وقتی میگه مجلس خبرگان سلسله قاجار رو منحل کرد، به نظر من حقشه 30 ثانیه تو تلویزیون نشونش بدن و به مردم بگن "هو" ش کنین.کی این حق رو تعیین می کنه؟ ![]() نه من و نه شما در جایگاهی نیستیم که حق مسخره کردن و مسخره شدن رو برای کسی تعیین کنیم. چرا اینقدر از موضع قدرت حرف میزنید؟ عمل مسخره کردن،زشته. چه از طرف من باشه،چه سی میلیون آدم دیگه . چه کسی که مسخره میشه یه آدم با دانش و اگاهی کم باشه،چه یه شخصیت برجسته علمی. اینکه طرفی که مسخره میشه،چه کسیه،چیزی از بار گناه مسخره کردن کم نمیکنه. این حرفها هم توجیهه. ![]() آگاهی نداشتن شرکت کنندهها خوب نیست،قبول. اما مسخره کردنشون و برچسب زدن بهشون افتضاحه...فاجعه است...شاید بندهی مومن خدا باشند.... فکر کنم واضح گفتم و توضیح دادم. در خانه اگر کس است،یک حرف هم زیاد است... |
|||
|
|
۱۴:۲۶, ۲۲/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۴ ۱۴:۳۳ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
مشکل اینجاست که مملکت ما نخبه ها رو میفرسته ریاضی بخونن و در نتیجه الان دستش خالیه. خالی از چی؟
خالی از نظریه پرداز اسلامی. چون نظریه پرداز ندارن نمی تونن برنامه ای با شکل و محتوای اسلامی طراحی و اجرا کنند در نتیجه مجبور میشن برن یه کپی برداری ناقصی از برنامه های دهه عهد بوغ خارجی انجام بدن که نتیجه میشه همین آش شله قلم کار. |
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۲۲/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۴ ۱۴:۴۰ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بحث اطلاعات عمومی و اینا شد ، یاد یه اتفاق عجیب و در عین حال خنده دار و تاسف آور افتادم (یعنی در این حد)
یه جایی بودیم که داشتیم آزمون جغرافی و قانون اساسی و از اینجور سوالا میدادیم یه سوالش این بود که وزارت دادگستری زیر نظر کجاست؟ جواباش اگه اشتباه نکنم اینا بود : 1- مجلس 2- قوه قضائیه 3- دولت 4-رهبری من زده بودم دولت یکی از خانومایی که کارمند اونجا بود ، مثلا میخواست کمک کنه ، داشت برگه منو نگاه میکرد یه دفعه ای گفت آقا جواب این سوال میشه قوه قضائیه !! گفتم خانوم از اسمش معلومه ؛ وزارت دادگستری ، یعنی زیر نظر دولته بنده خدا رفت کلید سوالا رو دید فهمید اشتباه کرده!!! ![]() کارمند اونجا نمیدونست!! اینکه مسابقه برای سنجش اطلاعات عمومی مردم برگزار بشه ، به نظرم موردی نداره اما راجع به این تاپیک این کلیپ رو قبل از اینکه تاپیک زده بشه دیدم و بیشتر از این که خنده م بگیره تاسف خوردم در مورد اینکه این کلیپ پخش بشه و مردم هم بخندن واقعا به نظرم توجیهی نداره وقتی آقای خمسه مجری این مسابقه بود یه کم نگاه کردم از همون چند دقیقه واقعا فهمیدم که این مسابقه هیچی نداره اجرای فوق ضعیف آقای خمسه ، سوالای آبکی و ... زمان آقای کردان هم یه شب داشتم نگاه میکردم ، آخر مسابقه بود که بین 2 نفر(آقا) که امتیاز مساوی داشتن گفتن که باید یه سوال بپرسیم برنده بین این دو نفر مشخص بشه گفتم الان یه سوال میپرسه هیچکدوم نتونن جواب بدن ![]() در کمال تعجب دیدم مجری پرسید : حال شما خوووب است؟! یکی از شرکت کننده ها زنگ زد (بعد از یه مکثی که معلوم بود از تعجب بود) گفت : بله !!! جایزه نفر اول رو دادن به ایشون !!!! ![]() بنده خدا اونی که دوم شد نمیدونست چی بگه متاسفانه مشخصه روی این مسابقه کار نشده ، نه سوالای درست حسابی داره نه اجرای قوی صداوسیما از وقتی پول کم آورده رفته سراغ این اسپانسرای ستاره مربعی به نظر میرسه هیچی جز پول در آوردن هدف صداوسیما نباشه متاسفانه |
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۲۲/تیر/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
نمیخوام سیاه نمایی کنم ها...
اما جامعه ای که من می بینم هم تفاوت چندانی با این برنامه نداره. از آخوندی که درس دین رو خونده و نمیتونه جواب چند تا سوال ساده رو بده و متهم به کفرگویی میکنه بگیرید تا هم کلاسی های من که دیپلم انسانی دارند و بعضی هاشون قرآن رو نمیتونند درست بخونند،شعر رو نمیتونند درست بخونند. بچه های تجربی هم سن من که اسم تکامل به گوششون نخورده،بچه های ریاضی که فرق کوانتوم رو با نسبیت نمیدونند. اینها فقط بحث اطلاعات عمومی نیست... دانشگاه هایی که همینطوری الکی رشد کردند و مدرک الکی میدن میشه نتیجه ش این که لیسانسه های مملکت این وضع رو دارند. والا قدیم با دیپلم تجربی طبابت میکردند،الان چی؟ باید قبول کرد پسرفت کردیم،خیلی. البته این یه وجه ماجراست،سرانه مطالعه هم خیلی پایینه. دلیلش توی نظام آموزشیه که کودک رو از 7 سالگی از کتاب میترسونند تا خود دانشگاه! الان توی دبیرستان اگه کسی کتاب غیر درسی دست من ببینه،این شکلی میشه: ![]() !!!!
|
|||
|
|
۱۵:۲۴, ۲۲/تیر/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
من کلیپ دیدم
خب بنده خدا شما که نمیدونی عربستان کجاس،تشریف نیار تو مسابقه واقعا بی سواد بودن! ابتدایی ترین اطلاعات عمومی که یه بچه 10 ساله بلده اینا بلد نبودن! پارسال تهران بودم با یه دانشجو هم صحبت شدم،طرف دانشجو لیسانس مملکت... فک میکرد اهواز یه استانه!!! خوزستان یه شهر جداس و آبادانم کلا یه منطقه جداس ![]() ![]() همینا داریم که جنگ تحمیلی 8 ساله دوم شروع شد!! |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۲۲/تیر/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
اون خانم ها مقصرند، قبول!
با مسخره کردنشون هم کاری ندارم. اما الان تو جامعه ی ما خانم ها به شدت دچار کمبود اعتماد به نفس (البته آقایون هم همینطور ، اما با دوز کمتر) هستند، دلیلش هم همین مسخره شدن پی در پی تو کلیپ ها و جوک هاست. اون زن قربانی اول هست، مابقی جامعه قربانی بعدی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 90492_orig.jpg]](http://www.tv2.ir/Content/media/image/2015/06/90492_orig.jpg)
![[تصویر: tpic2.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8199627868/tpic2.jpg)
.![[تصویر: 3268008_102.jpg]](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1394/3/21/3268008_102.jpg)

![[تصویر: 1231231244.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8194572642/1231231244.jpg)