|
پولدار-ناسزا یا صفت؟
|
|
۱۹:۲۳, ۲۴/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۴ ۱۹:۲۶ توسط Eve.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
خسته نباشید .طاعاتتون قبول و عیدتون پیشاپیش مبارک ![]() سوالی داشتم و بیشتر نظرسنجی ه و دوست دارم نظرتون رو بدونم . خوشحال میشم مشارکت کنید . ۱) آیا هرکس در تهران بالانشین ه لزوما بی دینه؟ آیا این صفت «فلان جا» نشین ها باید به مدل استهزا یا فحش بیان بشه؟ ۲)آیا سرمایه دار بودن لزوما نشون دهنده ی پول حرامه ؟(منظورم یه آدمهای خاص نیست .اون آدمها معلومند .در هر قشری) ۳)آیا لزوما شغل بالای حکومتی داشتن نشان دهنده بودن بی دینی طرفه؟ نشان دهنده ی گرین کارت داشتن خانواده شه؟ نشان دهنده ی لابی و پارتیه ؟ ۴)آیا حتی اقامت کشور خارجی ای رو داشتن معنی بدی داره؟ حتما و لزوما نشان دهنده ی سو استفاده ، بیت المال ،حرام خوری یا این قبیل چیزهاست؟ ۵) دوستانی که راحت اینارو به همه تعمیم میدن بهش فکر کردید شاید ، یک درصد ، یکی از همین آدما عضو تالار باشه و برنجه؟ فکر کنم خیلی ریشه داره این تفکر . چون مقابلش رو داریم که بعدش سرش بحث میکنیم . مثل : آیا چادری بودن یا محجبه بودن برابر با بی سوادی یا فقره ؟ مثال زدم تا نشون بدم یک تفکر توی هر قشری چطور خودش رو نشون میده . ممنون میشم مشارکت کنید . |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۵۵, ۵/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۴ ۲۲:۰۳ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
عليكم السلام
در مورد نقل قول:(این عددها رو همینجوری کشکی نوشتم. خیلی گیر ندین). تو مثل جاي مناقشه نيست منتها دو تا نكته اولا بحث من سر اين نبود كه داشتن سرمايه دار كلان(از هر نوع) در جامعه خوب است يا بد بلكه سر اين بود كه آيا بدون سرمايه دار كلان امكان حيات جامعه وجود دارد آيا براي اشتغال زايي و موارد مشابه حتما به وجود انها نياز هست يا نه؟ مثال شما كه بسيار گويا بود در دنياي اعداد واقعي هم اگر در همان پشمك سازي اگر 10 نفر نفري 20 ميليون اورده داشته باشند امكان تاسيس يك كارگاه كوچك پشمك سازي هست(عدد 20 مليون هم به اندازه حقوق و پاداش 1 سال يك نفر در نظرگرفتم) و اما در صنايع بزرگ ، الان ايرانخودرو حدود 50000 نفر كارمند داره اونها هم نفري 20 ميليون اورده بيارن حدود 1000 مليارد تومن ميشه و از اونجايي كه كل سرمايه ايرانخودرو در بازار سهام حدود 3000 مليارد تومن هست تفاوت انچنان نجومي نيست (به اين هم توجه كنيد كه به قول شما اكثر اعداد فرض هست!) و بنگاه هاي بزرگ اقتصادي امكان جمع آوري سرمايه گزاران كوچك ولي با تعداد نفر زياد و تشكيل سرمايه هاي بزرگ و فعاليت اقتصادي حلال وسالم را دارند(نگفتم بازار بورس چون واقعا تا الان در مورد بورس تحقيق نكردم كه آيا دقيقا كاركردش فقط جمع آوري سرمايه هاي كوچك و كار درست اقتصاديست يا جريانش چيز ديگريست...) به هر حال منظورم در اين بحث فقط اين است كه اگر درجامعه سرمايه دار كلان هم نباشد كار جامعه لنگ نمي ماند . به نظر شخصيم هم اگر طوري شود كه كارآفريني توسط خود كاركنان انجام شود و سرمايه داران فرضي جامعه هم در نقش سرمايه گذار باشند نه كارفرما بهتر است . |
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۵/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۴ ۲۲:۲۹ توسط میکا.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام عمار
همونهایی که کاری رو راه انداختند، اگه کارشون بگیره پولدار میشن ... پس چه خوبه که براشون آرزوی ثروتمند شدن کنیم. |
|||
|
|
۱۹:۵۷, ۷/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
در پاسخ به تاپیک
اشاره می کنم به آیه شریفه 212 سوره مبارکه بقره زندگى دنيا در چشم كافران آراسته شده است و مؤمنان را ريشخند مىكنند و [حال آنكه] كسانى كه تقواپيشه بودهاند در روز رستاخيز از آنان برترند و خدا به هر كه بخواهد بىشمار روزى مىدهد (212) من نمی خواهم به کسی تهمت بزنم. نمی گویم کسی که ماشین و خانه گران قیمت دارد کافر است. تهمت گناه بزرگی است ولی وقتی قشر متوسط و ضعیف جامع تحت فشار اقصادی هستند، خریدن ماشن آنچنانی و ..... برازنده کشور اسلامی نیست اگر کسی جواب مرا داد خواهشا از کلام قرآن جواب مرا بدهد یا حق |
|||
|
|
۲۲:۱۹, ۷/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول:ولی وقتی قشر متوسط و ضعیف جامع تحت فشار اقصادی هستند، خریدن ماشن آنچنانی و ..... برازنده کشور اسلامی نیست افرین.. . این یعنی ایجاد نکردن عقده و آه و حسرت در دل کودکانی که والدین فقیری دارند... این یعنی همرنگ جماعت بودن واقعی... این یعنی خرید اخرت... در یک کلمه این یعنی زهد...
|
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۷/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۴ ۲۳:۴۱ توسط میکا.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
یاد شعر "اینجا تهرانه" از هیچکس افتادم.
اونجا که میگه: خدا می خوام پولدار بشم عقده رو کنم ترکش ... نه فایده نداره نمی کنن درکش ... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کی دوست داره پولدار بشه؟ | آفتاب پنهانی | 23 | 8,682 |
۱۰/فروردین/۹۴ ۲۱:۱۲ آخرین ارسال: قاتل مرگ |
|

. این یعنی ایجاد نکردن عقده و آه و حسرت در دل کودکانی که والدین فقیری دارند...