کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حذف بازی های ضد اسرائیلی از بازار
۱۹:۵۲, ۲۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
وقتی گروهی صراحتا به جنایت دست می زند هر انسانی "باید" در برابر آن موضع داشته باشد، ژست بی طرفی در برابر ظالم، شراکت در جرم وی است.
[تصویر: 1132948_467.jpg]کافه بازار، یکی از اپ استورهای معروف ایرانی است که مشترکان بسیاری از طریق نرم افزار اندروید خود دارد؛ سایتی که طبق اعلام خود با مجوز وزارت صنعت، معدن و تجارت جمهوری اسلامی ایران کار کرده و خود را ملزم به رعایت قوانین موضوعه کشور می داند.این سایت موفق شده است در طی مدت فعالیت خود اعتماد مخاطبین را جلب کند اما در چند روزه گذشته خبری منتشر شد که باعث تعجب و البته ایجاد سوال شد. حذف یک بازی به دلیل حمله به اسرائیل!ماجرا از این قرار است که یکی از بازی های استراتژیک با موضوع هدف قرار دادن دشمنان، پرچم رژیم صهیونیستی را به عنوان دشمن ایران که باید نابود شود در فضای بازی قرار داد اما پس از چندی با تدکر مسئولین کافه بازار حذف شد.این سایت علت حذف بازی را چنین بیان کرده است: «با توجه به قوانین بازار امکان ادامه‌ی انتشار برنامه وجود ندارد "دشمنان" در داخل بازی نباید به طور مشخص اشاره به فرهنگ، گروه، دولت یا شرکت خاصی داشته باشند.»[تصویر: 1132949_726.jpg]انتشار مجدد بازی هم تنها زمانی صورت گرفت که پرچم رژیم غاصب صهیونیستی به اجبار مسئولان بازار از بازی حذف شد که در انتشار نسخه جدید "آتش توپخانه" نیز صراحتا به این موضوع اشاره شد.سوال اینجاست که در منطق مسئولان این اپ استور، رژیم صهیونیستی در نسبت با ایران چگونه تعریف می شود؟ کشوری(!) همانند سایر کشورهای غیرمتخاصم یا دولتی متخاصم که دستش آلوده به خون میلیون ها زن و کودک بی گناه است و اخیرا نیز دانشمندان هسته ای ایران را جهت جلوگیری از پیشرفت علمی کشور ترور کرد.نکته ای که باید توجه داشت آن است که کسی منکر بی طرفی و رعایت دوستی با ملل دنیا نیست اما وقتی گروهی صراحتا به جنایت دست می زند هر انسانی "باید" در برابر آن موضع داشته باشد، ژست بی طرفی در برابر ظالم، شراکت در جرم وی است.منبع : سراج
پ ن: اگر حقیقت داشت باشه، واقعا جای تاسف داره... مگه اسرائیله کشوره؟؟؟؟AngryAngryAngry

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، Ali#59 ، انتصـار ، السا ، amirak ، سرباز ولایت ، A.E ، فدايي ولايت ، نرگس مهدوی ، شیدا ، Wakeup ، خیبر110 ، rezamohammadi ، soshiant ، MAHDI59 ، در جستجوی سختی ، میم.حسین.الف

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۵۴, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱/مرداد/۹۴ ۱۷:۴۱)فدايي ولايت نوشته است:  اگه شما فامیلتون تعپیرکاره ، ایشون

!
شما اگه سندی در این باره بیارید ، چشم...
اما من خودم برنامه سازم و زیاد با بازار سروکار دارم ، هیچ اثری راجع به صرر رسوندن به گوشی و ازینحرفا ندیدم!

درصمن الان بحث درباره یه چیز دیگست . یه جای بازار ایراد داره دلیل نمیشه کلشو بخوایم نابود کنیم!
فک نکنم لازم باشه این قضیه رو اینقد کش بدین منم این مطلبو در انتهای پست قبلیم که کاملاً مرتبط با موضوع تاپیک بود به عنوان یه مطلب سودمند اوردم نمیخواستم یه بحث جدا براش باز بشه حالا شما مشکلی باهاش ندارید دلیل نمیشه بقیه هم همینطور باشن
نظرات کاربران خود بازارهمچنین گوشی خودم میتونه ادعای منو ثابت کنه وسلام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۱۶:۴۲, ۲/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱/مرداد/۹۴ ۱۷:۰۳)A.E نوشته است:  دوست عزیز بنده جو ندادم ادم جو گیری هم نیستم پسر عمه خودم یکی از بهترین تعمیر کننده های گوشی های اندرویده واون خودش اینو در رابطه با گوشی من گفته گفتم بد نیست دوستان هم از این مشکل مطلع بشن شماهم بهتره اول در رابطه با حرف من تحقیق میکردین بعد اتهام جوسازی بهم میزدین Dodgy

دوست عزیز این روزها خیلی ادعای تخصص دارن و در هر زمینه ای نظر میدن

این برنامه هیچ ضرر خاصی برای گوشی نداره

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۲۰:۴۳, ۲/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۴ ۱۸:۰۱ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #13
آواتار
نقل قول: اما من خودم برنامه سازم و زیاد با بازار سروکار دارم ، هیچ اثری راجع به صرر رسوندن به گوشی و ازینحرفا ندیدم!

درصمن الان بحث درباره یه چیز دیگست . یه جای بازار ایراد داره دلیل نمیشه کلشو بخوایم نابود کنیم!
آخه دوست عزیز این دفعه هزارمه که یه سری افراد تهمت های ناروایی به اشخاص حقوقی میزنن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]