کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حذف بازی های ضد اسرائیلی از بازار
۱۹:۵۲, ۲۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
وقتی گروهی صراحتا به جنایت دست می زند هر انسانی "باید" در برابر آن موضع داشته باشد، ژست بی طرفی در برابر ظالم، شراکت در جرم وی است.
[تصویر: 1132948_467.jpg]کافه بازار، یکی از اپ استورهای معروف ایرانی است که مشترکان بسیاری از طریق نرم افزار اندروید خود دارد؛ سایتی که طبق اعلام خود با مجوز وزارت صنعت، معدن و تجارت جمهوری اسلامی ایران کار کرده و خود را ملزم به رعایت قوانین موضوعه کشور می داند.این سایت موفق شده است در طی مدت فعالیت خود اعتماد مخاطبین را جلب کند اما در چند روزه گذشته خبری منتشر شد که باعث تعجب و البته ایجاد سوال شد. حذف یک بازی به دلیل حمله به اسرائیل!ماجرا از این قرار است که یکی از بازی های استراتژیک با موضوع هدف قرار دادن دشمنان، پرچم رژیم صهیونیستی را به عنوان دشمن ایران که باید نابود شود در فضای بازی قرار داد اما پس از چندی با تدکر مسئولین کافه بازار حذف شد.این سایت علت حذف بازی را چنین بیان کرده است: «با توجه به قوانین بازار امکان ادامه‌ی انتشار برنامه وجود ندارد "دشمنان" در داخل بازی نباید به طور مشخص اشاره به فرهنگ، گروه، دولت یا شرکت خاصی داشته باشند.»[تصویر: 1132949_726.jpg]انتشار مجدد بازی هم تنها زمانی صورت گرفت که پرچم رژیم غاصب صهیونیستی به اجبار مسئولان بازار از بازی حذف شد که در انتشار نسخه جدید "آتش توپخانه" نیز صراحتا به این موضوع اشاره شد.سوال اینجاست که در منطق مسئولان این اپ استور، رژیم صهیونیستی در نسبت با ایران چگونه تعریف می شود؟ کشوری(!) همانند سایر کشورهای غیرمتخاصم یا دولتی متخاصم که دستش آلوده به خون میلیون ها زن و کودک بی گناه است و اخیرا نیز دانشمندان هسته ای ایران را جهت جلوگیری از پیشرفت علمی کشور ترور کرد.نکته ای که باید توجه داشت آن است که کسی منکر بی طرفی و رعایت دوستی با ملل دنیا نیست اما وقتی گروهی صراحتا به جنایت دست می زند هر انسانی "باید" در برابر آن موضع داشته باشد، ژست بی طرفی در برابر ظالم، شراکت در جرم وی است.منبع : سراج
پ ن: اگر حقیقت داشت باشه، واقعا جای تاسف داره... مگه اسرائیله کشوره؟؟؟؟AngryAngryAngry

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، Ali#59 ، انتصـار ، السا ، amirak ، سرباز ولایت ، A.E ، فدايي ولايت ، نرگس مهدوی ، شیدا ، Wakeup ، خیبر110 ، rezamohammadi ، soshiant ، MAHDI59 ، در جستجوی سختی ، میم.حسین.الف
۱۹:۵۹, ۲۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #2
آواتار
گردانندگان این برنامه از نظر اعتقادی به شدت مشکل دارن و میشه گفت حتی یجورایی ضد نظام و دین هستند.
البته این حرفارو همینطوری نمیزنم تجربه دارم.

برنامه های مشکل داری که در این آپ منتشر میشه به شدت زیاده و هیچ نظارتی هم روش نیست.
در مئرد این موضوع هم همگی به سایت ساماندهی برید و شکایت کنید حتما پیگیری میکنن.

من تاحالا چند تا از برنامه های مخرب رو با این روش حذف کردم در این مورد هم شاید برای برگردوندش موثر باشه

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، aakbarib ، السا ، فدايي ولايت ، Wakeup ، rezamohammadi
۲:۳۵, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
من گرداننده های برنامه رو میشناسم به صورت نزدیک،به نظر میاد دلیلش چیز دیگه ای باشه
حالا یکشنبه دوشنبه قراره ببینمشون درمورد این موضوع میپرسم ازشون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Wakeup
۵:۱۶, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #4
آواتار
واقعا این برنامه یکی از بدترین نرم افزار های اندرویده من خودم بارها توش برنامه های چرت وپرت دیدم که اصلا مناسب نیستن
مثه همین کمیک هایی که توش میذارن من یه بار با اعتماد به اینکه بازار چیز بد نمیزاره دان کردم ولی چیزی دیدم که اصلا باورم نمیشد به بازار اجازه پخششو بدن
البته برنامه خوبم توش دیدم اما واقعا فک نمیکردم اینقد مسئولان پشت این برنامه گستاخ باشن که پرچم اسرائیل رو حذف کنن Angry
کی گفته اسرائیل کشورهAngry اسرائیل فقط یه لکه ننگ رویه کره زمینه که ان شاء الله به زودی حذف میشه Cool
درضمن برنامه بازار به شدت به گوشی اسیب میرسونه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، MAHDI59
۱۰:۱۸, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام
زنگ زدم به یکی از سازنده ها،تا اون جایی که فهمیدم دلیلش این بوده که دردسر نمیخواستند(چون برنامه شون از سرورهای خارجی هم استفاده میکنه گویا) و گویا این کاری که سازنده ی بازی انجام دادند یه کاریه که معمولا تمام اپ استور ها باهاش برخورد میکنند
درضمن اون جریان کمیک هم به اصرار بسیار زیاد کاربران بوده که همچین برنامه هایی میذارن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، MAHDI59 ، در جستجوی سختی
۱۱:۴۹, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول:درضمن برنامه بازار به شدت به گوشی اسیب میرسونه
دیگه شما هم لابه لای حرفها جو ندید خواهشا! شتیعه ای بود به دلایل نا معلوم ، که رد هم شد!
لابد الان هم میخواید بگید بازارو تحریم کنیم...

بازار کلا دو تا مساله داره:
نقل قول:زنگ زدم به یکی از سازنده ها،تا اون جایی که فهمیدم دلیلش این بوده که دردسر نمیخواستند
دومیش هم اینه که تا جایی که من میدونم ، مسئولینش نسبت به مسائل دینی و مذهبی و اینا ، بیخیالن . وقتی یکی نسبت به یه سری چیزا بیخیال باشه و کار خاصی به دین و پدهب نداشته باشه ، خب در نتیجه نسبت به برنامه های مذهبی بیشتر گیر نشون میده چون اولا کلا ازین فازا زیاد خوشش نمیاد دوما دنبال دردسر نیستن!
منم یه برنامه دینی دارم که الان شاید یک ماه شده که تایید نشده و هربار بهانه های بنی اسرائلی میشنوم ازشون! دوتا برنامه با دو موضوع مختلف دادم ، که هردوتاشون دقیقا از یه ساختار فنی استفاده میکنن و فقط متنشون و گرافیکشون فرق میکنه ، به اولی گیر نداده و خیلی سریع و بدون هیچ حرفی فرستاده رو بازار ، دومی که دینی بوده رو هنوز که هنوزه نذاشته هی از یه جاش ایراد میگیره!هرباری هم که میگم اگه این ایراد باشه ، روی بقیه برنامه هام هم بوده ، چطوری فقط این ایرادو توی این برناپه دیدن ! اما هیچ جوابی نمیدن !

البته همونطور کا مشخصه ، 1 درصد هم فکر نکنید من موافق و طرفدار بازار هستم. دو سه خط اول پست رو واقع بینانه گفتم . چون مشکل بازار فقط همین محتواهای اینطوریه ، بقیه قسمتاش که مشکلی نداره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59
۱۳:۳۶, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱/مرداد/۹۴ ۱۱:۴۹)فدايي ولايت نوشته است:  دیگه شما هم لابه لای حرفها جو ندید خواهشا! شتیعه ای بود به دلایل نا معلوم ، که رد هم شد!

بازار کلا دو تا مساله داره:
دومیش هم اینه که تا جایی که من میدونم ، مسئولینش نسبت به مسائل دینی و مذهبی و اینا ، بیخیالن . وقتی یکی نسبت به یه سری چیزا بیخیال باشه و کار خاصی به دین و پدهب نداشته باشه ، خب در نتیجه نسبت به برنامه های مذهبی بیشتر گیر نشون میده چون اولا کلا ازین فازا زیاد خوشش نمیاد دوما دنبال دردسر نیستن!
منم یه برنامه دینی دارم که الان شاید یک ماه شده که تایید نشده و هربار بهانه های بنی اسرائلی میشنوم ازشون! دوتا برنامه با دو موضوع مختلف دادم ، که هردوتاشون دقیقا از یه ساختار فنی استفاده میکنن و فقط متنشون و گرافیکشون فرق میکنه ، به اولی گیر نداده و خیلی سریع و بدون هیچ حرفی فرستاده رو بازار ، دومی که دینی بوده رو هنوز که هنوزه نذاشته هی از یه جاش ایراد میگیره!هرباری هم که میگم اگه این ایراد باشه ، روی بقیه برنامه هام هم بوده ، چطوری فقط این ایرادو توی این برناپه دیدن ! اما هیچ جوابی نمیدن !

البته همونطور کا مشخصه ، 1 درصد هم فکر نکنید من موافق و طرفدار بازار هستم. دو سه خط اول پست رو واقع بینانه گفتم . چون مشکل بازار فقط همین محتواهای اینطوریه ، بقیه قسمتاش که مشکلی نداره
سلام
البته این واژه ای که مذهبی نیستن درست نیست خیلی...یه نگاه به تخفیفات مختلف در مناسبات مذهبی بندازید میفهمید،این بچه ها رو من ده پونزده ساله ساله میشناسم،باهاشون بزرگ شدم،قصد و نیت بدی ندارن و فقط دنبال دردسر نیستن،همین،چون توی برنامه های مذهبی فشار خیلی روشون زیاده و هر برنامه ای بذارن ممکنه کاربرای مختلف بهشون اعتراض کنن
برای همین توی این موارد حساس ترن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، MAHDI59
۱۴:۳۱, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱/مرداد/۹۴ ۱۳:۳۶)amirabdi نوشته است:  سلام
البته این واژه ای که مذهبی نیستن درست نیست خیلی...یه نگاه به تخفیفات مختلف در مناسبات مذهبی بندازید میفهمید،این بچه ها رو من ده پونزده ساله ساله میشناسم،باهاشون بزرگ شدم،قصد و نیت بدی ندارن و فقط دنبال دردسر نیستن،همین،چون توی برنامه های مذهبی فشار خیلی روشون زیاده و هر برنامه ای بذارن ممکنه کاربرای مختلف بهشون اعتراض کنن
برای همین توی این موارد حساس ترن
درسته...منم بیشتر نظرم روی همینیه که شما میفرمایید...
۱۷:۰۳, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱/مرداد/۹۴ ۱۱:۴۹)فدايي ولايت نوشته است:  دیگه شما هم لابه لای حرفها جو ندید خواهشا! شتیعه ای بود به دلایل نا معلوم ، که رد هم شد!
دوست عزیز بنده جو ندادم ادم جو گیری هم نیستم پسر عمه خودم یکی از بهترین تعمیر کننده های گوشی های اندرویده واون خودش اینو در رابطه با گوشی من گفته گفتم بد نیست دوستان هم از این مشکل مطلع بشن شماهم بهتره اول در رابطه با حرف من تحقیق میکردین بعد اتهام جوسازی بهم میزدین Dodgy
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۷:۴۱, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #10
آواتار
اگه شما فامیلتون تعپیرکاره ، ایشون
نقل قول:،این بچه ها رو من ده پونزده ساله ساله میشناسم

!
شما اگه سندی در این باره بیارید ، چشم...
اما من خودم برنامه سازم و زیاد با بازار سروکار دارم ، هیچ اثری راجع به صرر رسوندن به گوشی و ازینحرفا ندیدم!

درصمن الان بحث درباره یه چیز دیگست . یه جای بازار ایراد داره دلیل نمیشه کلشو بخوایم نابود کنیم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A.E
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]