|
شیطان و انسان
|
|
۲:۲۲, ۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه دوستان . من واقعا از نگاه هوشمندانه دوستان خصوصا آقای حسینی لذت بردم . من هم سوالات زیادی در خصوص این سریال دارم ولی به گفته مدیر تالار احترام میزارم و یکی یکی سوالامو مطرح میکنم . یکی از مهمترین سوالاتی که دارم اینه که در این سریال از قول کلام خدا هر گونه ارتباط با موجودات غیر ارگانیک و اجنه رو حرام یا اشتباه یا گناه یا . . . . دونسته و این که هر جنی که با انسان ارتباط بر قرار کنه از دستور خدا سر پیچی کرده پس از قوم شیطانه و الو بل . میخوام یکی به من بگه کجای قران چنین مطالبی به صراحت بیان کرده . این مطلب خیلی برای من مهمه . ممنون میشم اگه پاسخ منو بدبد .
|
|||
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۱۴, ۱۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز اصل بحث شیطان همانیست که در قران و روایات بیان شده . متاسفانه خیلی از انسانها این جریان را به تخیلیات خود می امیزند و با ان داستان میسازند .
با توجه به اینکه این ماجرا در عرش کبریایی اتفاق افتاده فقط خود خداوند و فرشتگان مقربش میتوانند ان را بازگو کنند . که ان هم از زبان قران و معصومین بیان شده . یا حق |
|||
|
|
۱۴:۴۸, ۲۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
باید قبول کنیم که از نظر معرفت خداشناسی شیطان از خیلی از ما آدما جلوتره ولی اون دشمن قسم خورده ماست. میگن وقتی به عزت خدا قسم خورد که برسر راه ادما بشینه واز چپ وراست و پشت سر وپیش رو اونا رو از راه راست منحرف کنه فرشته ها ناراحت شدن وگفتن پس این ادم طفلکی چطوری نجات پیدا کنه ؟ خدای مهربون جواب داد که راه بالا بازه و شیطون نمیتومه این راهو ببنده !
پس به جای این جدلها برسر مقامات شیطان بهتره خدای خودمونو بشناسیم! |
|||
|
۰:۴۷, ۳۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۰:۴۸ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه دوستان . من واقعا از نگاه هوشمندانه دوستان خصوصا آقای حسینی لذت بردم . من هم سوالات زیادی در خصوص این سریال دارم ولی به گفته مدیر تالار احترام میزارم و یکی یکی سوالامو مطرح میکنم . یکی از مهمترین سوالاتی که دارم اینه که در این سریال از قول کلام خدا هر گونه ارتباط با موجودات غیر ارگانیک و اجنه رو حرام یا اشتباه یا گناه یا . . . . دونسته و این که هر جنی که با انسان ارتباط بر قرار کنه از دستور خدا سر پیچی کرده پس از قوم شیطانه و الو بل . میخوام یکی به من بگه کجای قران چنین مطالبی به صراحت بیان کرده . این مطلب خیلی برای من مهمه . ممنون میشم اگه پاسخ منو بدبد .
8- سوره: 41 , آیه: 29 و كسانى كه كفر ورزيدند گفتند پروردگارا آن دو [گمراهگرى] از جن و انس كه ما را گمراه كردند به ما نشان ده تا آنها را زير قدمهايمان بگذاريم تا زبون شوند 12- سوره: 72 , آیه: 6 و مردانى از آدميان به مردانى از جن پناه مىبردند و بر سركشى آنها مىافزودند 15- سوره: 6 , آیه: 100 و براى خدا شريكانى از جن قرار دادند با اينكه خدا آنها را خلق كرده است و براى او بى هيچ دانشى پسران و دخترانى تراشيدند او پاك و برتر است از آنچه وصف مىكنند http://www.parsquran.com/data/search.php?quantity= جن&lang=far&user=far&page=1 |
|||
|
۱۳:۲۲, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۲۳/فروردین/۹۰ ۱۸:۵۷)petros نوشته است:(۱۶/فروردین/۹۰ ۶:۰۶)بیداری اندیشه نوشته است: استاد مطهری فرموده بودن در یکی از کتابهاشون که برای ارتباط با جنیان ما باید سطح خودمون رو به مرتبه پست تر ببریم تا بتونیم با اونها ارتباط برقرار کنیم. چون اونها در مرتبه پست تری از مرتبه انسان هستن.ممنون از توجهتون . نميخوام بحث رو کش بدم ولي نميتونم ... اولا راجع به مقام منزلت گفتين ، خلاصه ميگم اينو همه ميدونن که شيطان خودش يک جنه . شيطان از فرشتگان مقرب درگاه خدا بود . داستانشو خودتون خوب ميدونيد . درجه اون در حد و يا شايد بالاتر از ساير فرشتگان مقرب مثل جبرئيل و ميکائيل بود ( و من شخصا با این که قبول دارم نباید فریب وسوسه های اون رو خورد "که این مسئولیتیست که به اون واگذار شده" ولی با این حال هیچ وقت به خودم اجازه توهین به ذات شیطان رو ندادم و برای اون احترام خاصی قائلم چون هر چی باشه اون خاک مکان ملائکه مقرب درگاه خدا رو خورده ) . پس ساير فرشتگان هم به نوعي جن هستند ولي در رده هاي بسيار بالا . شما براي ارتباط با اين رده از اجانين (فرشتگان) بايد سطح خودتونو به قول آقاي استاد مطهري پايين بياريد ؟؟ پس جن داريم تا جن . در رابطه بقیه مواردی که ذکر کردید نظرم رو بعدا اعلام میکنم . به نقل ازzarati313 : فرشته جن نیست. فرشته از نور آفریده شده اما جن از آتش آفریده شدهاست. فرشته معصوم است اما جن معصوم نیست و مانند ما انسانها گناه هم مرتکب میشود . http://forum.bidari-andishe.ir/thread-537.html |
|||
|
۹:۲۸, ۲۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۶/فروردین/۹۰ ۱۸:۳۲)petros نوشته است: آقای سید رضا ... خوشحالم که بعد از 20 سال تحقیقم در رابطه با کلیه امور ایدوئولوژیکی عاملی شدید که دست به قلم برده و آنچه در ذهنم هست رو مکتوب بیان کنم . باید خیلی خلاصه بگم که این باعث زمختیه بیانم میشه . امیدوارم شما عمق معنای جملات رو درک کنید که جای بسط و توضیح موارد نیست . ضمنا بنده هیچ ادعایی مبنی بر رسیدن به حقیقت رو ندارم و صرفا با این مکالمات دوستانه سعی در نزدیک شدن به حقیقت رو دارم و از شما اساتید محترم هم ممنونم . به نام خدا. به همه دوستان عزيز سلام عرض مي كنم و از اينكه دغدغه شما مسائل مربوط به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است خوشحالم. خدمت دوست عزيزم پتروس! مطالب شما در مورد شيطان حرفهاي فرقه ايه كه شيطان پرست هستند و ميخوان با اين حرفا ارادت خودشون رو به شيطان نشون بدن. اميدوارم شما از روي ناآگاهي اين حرف رو زده باشيد ولي خدمتتون عرض كنم شيطان مورد لعنت خدا و اولياي خداست و اينكه شيطان براي انسان سجده نكرد چون فقط براي خدا بايد سجده ميكرد از اون حرفاست. شيطان و همه موجودات موظف به اطاعت محض هستند و هيچ كس حق مخالفت با فرمان خدا رو نداره. در ضمن اين خواست خدا بوده كه شيطان به عنوان يك مانع سد راه تعالي انسان باشه تا آدما بتونن تقوا و ايمان خودشون رو نشون بدن و اگر خدا نمي خواست به شيطان مهلت نمي داد. اميد پيروزي نور بر تاريكي |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |