کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیطان و انسان
۲:۲۲, ۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1

با سلام خدمت همه دوستان . من واقعا از نگاه هوشمندانه دوستان خصوصا آقای حسینی لذت بردم . من هم سوالات زیادی در خصوص این سریال دارم ولی به گفته مدیر تالار احترام میزارم و یکی یکی سوالامو مطرح میکنم . یکی از مهمترین سوالاتی که دارم اینه که در این سریال از قول کلام خدا هر گونه ارتباط با موجودات غیر ارگانیک و اجنه رو حرام یا اشتباه یا گناه یا . . . . دونسته و این که هر جنی که با انسان ارتباط بر قرار کنه از دستور خدا سر پیچی کرده پس از قوم شیطانه و الو بل . میخوام یکی به من بگه کجای قران چنین مطالبی به صراحت بیان کرده . این مطلب خیلی برای من مهمه . ممنون میشم اگه پاسخ منو بدبد .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۲:۳۴, ۱۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #2

سلام
خدمت آقاي پتروس عرض كنم قران فرستادن 2 فرشته براي رهانيدن قوم يهود از جادو سياه رو گفته... اين رو كه كسي شك نداره اين خودش يك توصيه كامل از قران براي دوري از جادو از ان زمانه حالا ميگي چه ربطي به ارتباط با اجنه داره كه بايد بگم اين جادو ها رو اجنه به قوم يهود ياد داد اين فقط از لحاظ قران بگذريم روايات و احاديث بسيار زياد و معتبر در اين زمينه رو .... ....... اما در جواب آرش پرشين بايد بگم حرفتون كاملا دور از عقله ..شما اگه بخواهيد يك جامعه ي از خطري مطلع كنيد چي كار ميكنيد ؟؟؟؟؟ بنا به نظر خودتون نبايد كاري كنيد چون ممكنه خطر رو بزرگتر جلوه بدين.. مستند ظهور يك مستند با نيت بسيار نيكه. حالا ممكنه اشتباه هاي تكنيكي يا تحقيقي داشته باشن مثل قضيه ي 13 پله....ولي خواهشا فقط به اين نچسبين ..خوبه كليپ شيطان پرستانه مادونا و عكس با لباس فراماسونري اش رو هم ديدين ...... چون اين 13 پله اشتباه بود پس صورت قضيه كاملا به خاطر يك اشتباه حذف ميشه؟؟؟؟؟... خواهش ميكنم دقت كنين اگه فراماسونري ها و همكاراش جلوي پخش اين مستند رو ميگرفتن يعني حسابي دارن از اين مستند ميترسن در حالي اين خود مستند رو بزرگتر ميكنه....فراماسونري ها اون قدر به سيستم خودشون در جهان عتقاد دارن كه لزومي نداره به خاطر يك مستند تئوري تئوري توطئه رو به خطر بندازن......دقت كنين اگه اين مستند از يك طرف باعث ترس از ايلوميناتي شده خواهش ميكنم دقت كنين كه باعث بيداري افراد مبارزي مثل شما ها شده كه در اين مورد تحقيق كنين و به جمع مبارزان عليه اين سيستم بپردازين تا اگه پروژه اي براي اين دنيا دارن جلوشون بايستيم اما چون رهبري و استادي وجود نداره ديد دقيقي از عملكرد و ذات اين سيستم براي مبارزه نداريم.....فراماسونري ها آزادانه دارن توي نقاط مختلف دنيا تبليغات عيان ميكنن..همه جا مجله دارن...دارن فرهنگ خودشون رو و تفكرات خودشون رو رواج ميدن...دارن روز به روز قدرتمند تر ميشن اون وقت ما..........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرود پیروزی ، Tolou
۰:۴۱, ۱۶/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۰ ۰:۵۹ توسط petros.)
شماره ارسال: #3

(۱۰/فروردین/۹۰ ۲۲:۳۴)hzadeomid نوشته است:  سلام
خدمت آقاي پتروس عرض كنم قران فرستادن 2 فرشته براي رهانيدن قوم يهود از جادو سياه رو گفته... اين رو كه كسي شك نداره اين خودش يك توصيه كامل از قران براي دوري از جادو از ان زمانه حالا ميگي چه ربطي به ارتباط با اجنه داره كه بايد بگم اين جادو ها رو اجنه به قوم يهود ياد داد اين فقط از لحاظ قران بگذريم روايات و احاديث بسيار زياد و معتبر در اين زمينه رو .... .......
ممنون که به همین جواب کوتاه بسنده کردید! ولی لازمه که خدمتتون عرض کنم که هیچ امری در تمام شرایط نمیتونه مطلقا بد یا خوب باشه . مامیدونیم که خود حضرت سلیمان که پیامبر خداست در ساخت معبدش از 72 جن اسفاده کرده و همچنین در خیلی از امور از اونها استفاده (مثبت) کرده . چرا راه دور بریم . همین اهرام ثلاثه که در ساخت این بناهای عظیم نزدیک 000/300/2 قطعه سنگ در ۲۱۰ ردیف سنگ چین بکار رفته که هر یک وزنی بین ۲ تا ۱۵ تن داشته اند ( وزن متوسط سنگ ها ۵/۲ تن می باشد ) . در جمع در حدود ۵/۸ میلیون تن سنگ در این بنا استفاده شده است . ما نمیتونیم بپذیریم که ساخت این بناها توسط یه مشت برده به انجام رسیده . 100% از اجنه اسفاده شده . و خیلی موارده دیگه هست که در اونها اشخاصی که ما بسیار اونها رو قبول داریم و بهشون احترام میزاریم در ارتباط کامل با این موجودات بودند و هستند . میشه به عنوان مثال این انرژی ها رو به انرژی اتمی تشبیه کرد که اگر صحیح ازش استفاده بشه میتونه بسیار مفید و در غیر این صورت بسیار مخرب واقع بشه . پس خیلی ساده لوحانه است که حیطه عملکرد این موجودات رو فقط حول مواردی چون جادو و جنبل قلم داد کنیم . شاید در زمان سلیمان اگه مردم همانند سلیمان از این ارتباطات به طریقه صحیحی اسنفاده میکردند سلیمان از جمع آوری این علم و ممنوع کردن آن صرف نظر میکرد . لازمه بدونین که در همین عصر حاضر ناسا شدیدا روی این پروژه داره تحقیق میکنه تا بتونه از این مقوله به جهت پیشبرد اهداف نظامی و غیره استفاده کنه (نمونش پروژه مونتاک است . تازه این پروژه مربوط به زمان جنگ جهانیه دومه خدا میدونه تا الان به چه دست آوردهای جدیدی رسیدن که رو نمیکنن). وقتی جابجایی یک جسم فیزیکی کوچک در کسری از ثانیه توسط این موجودات امکان پذیر باشه (که من خود بارها شاهد این موضوع بودم ) پس یه ناو جنگی هم میتونه در کوتاه ترین زمان مثلا از سواحل قیلادلفیا به اقیانوس هند منتقل بشه ( مشت نمونه خرواره ) . پس بیایید با این حرف ها خودمونو گول نزنیم و به جای رد کردن این مقوله قدم در راه کشف رموز اون برداریم تا بتونیم در مقابل کسانی که میخوان با در دست داشتن این قدرتها بر ما غلبه کنند ایستادگی کنیم .
۶:۰۶, ۱۶/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۰ ۶:۱۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #4
آواتار
نقل قول: پس بیایید با این حرف ها خودمونو گول نزنیم و به جای رد کردن این مقوله قدم در راه کشف رموز اون برداریم تا بتونیم در مقابل کسانی که میخوان با در دست داشتن این قدرتها بر ما غلبه کنند ایستادگی کنیم .

دوست عزیز همه حرفهاتون درست بود. اما این جمله بالا من فکر نمی کنم درست باشه.
چون شیاطین انسی میخوان شیاطین جنی رو تسخیر کنن و ازشون کار بکشن دلیل نمیشه ما هم همین کار رو بکنیم. استاد مطهری فرموده بودن در یکی از کتابهاشون که برای ارتباط با جنیان ما باید سطح خودمون رو به مرتبه پست تر ببریم تا بتونیم با اونها ارتباط برقرار کنیم. چون اونها در مرتبه پست تری از مرتبه انسان هستن. اگر در روایات ما هم دقت کنین متوجه میشین هیچوقت بزرگان ما سراغ اجنه نرفتن بلکه همیشه این جنیان مومن بودن که بنا به دلایل مختلف خدمت ائمه و بزرگان ما می رسیدن. این قضیه اش فرق میکنه. داستان سلیمان نبی هم جزء استثنائات هست. شرایط می طلبیده و خود خدا بهشون اذن داده بوده.
شاید بگین آخرالزمان ما هم مشابه زمان سلیمان نبی (علیه السلام) خواهد بود. این هم درسته اما طبیبان روح و جسم و مادیات و معنویات و ... یعنی معصومین علیهم السلام هیچ توصیه ای نکردن ما رو به اینکار. در عوض گفتن تقوی الهی رو رعایت کنین تا نور خدا درونتون راه پیدا کنه. اون موقع میشیم مصداق مومنینی در قرآن که قدرتشون 10 برابر و بلکه 100 برابر انسانهای عادی بوده. طبعا در برابر شیاطین هم بیشتر از این حرفهاست. شاید اونها سنگهای بزرگ بتونن جابه جا کنن اما قدرت ایمان فراتر از این حرفها هست. شاید خود امام زمان (علیه السلام) به اذن خداوند از نیروهای مومن جنیان استفاده کنن اما به ما چنین اذنی داده نشده. حتی یک حدیث معتبر هم نداریم که توصیه ای با این مضمون کرده باشه. اما در مورد تقوی و کسب معرفت و انوار الهی تا دلتون بخواد آیه و حدیث داریم.
بنابراین راهکار رو برای ما تعیین کردن چه زمان خودشون و چه نزدیک ظهور و قطعا بعد از ظهور هم دستور قرآن عوض نمیشه. تقوی الهی و تهذیب نفس و کسب انوار الهی. پیروزی نهایی با مستضعفین خواهد بود در سایه حمایت خداوند و هدایت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) حالا شیاطین هر چقدر هم دنبال این نیروهای پلید برن باز در مقابل خداوند چیزی نیستند. ان العزه لله جمیعا.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، rastin ، سرود پیروزی ، user313 ، در جستجوی سختی ، mhklord ، Maysam-1st ، خادمة الزهرا ، Eve ، یاســین ، قلب
۱۸:۵۷, ۲۳/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۰ ۱۹:۰۸ توسط petros.)
شماره ارسال: #5

(۱۶/فروردین/۹۰ ۶:۰۶)بیداری اندیشه نوشته است:  استاد مطهری فرموده بودن در یکی از کتابهاشون که برای ارتباط با جنیان ما باید سطح خودمون رو به مرتبه پست تر ببریم تا بتونیم با اونها ارتباط برقرار کنیم. چون اونها در مرتبه پست تری از مرتبه انسان هستن.
ممنون از توجهتون . نميخوام بحث رو کش بدم ولي نميتونم ... اولا راجع به مقام منزلت گفتين ، خلاصه ميگم اينو همه ميدونن که شيطان خودش يک جنه . شيطان از فرشتگان مقرب درگاه خدا بود . داستانشو خودتون خوب ميدونيد . درجه اون در حد و يا شايد بالاتر از ساير فرشتگان مقرب مثل جبرئيل و ميکائيل بود ( و من شخصا با این که قبول دارم نباید فریب وسوسه های اون رو خورد "که این مسئولیتیست که به اون واگذار شده" ولی با این حال هیچ وقت به خودم اجازه توهین به ذات شیطان رو ندادم و برای اون احترام خاصی قائلم چون هر چی باشه اون خاک مکان ملائکه مقرب درگاه خدا رو خورده ) . پس ساير فرشتگان هم به نوعي جن هستند ولي در رده هاي بسيار بالا . شما براي ارتباط با اين رده از اجانين (فرشتگان) بايد سطح خودتونو به قول آقاي استاد مطهري پايين بياريد ؟؟ پس جن داريم تا جن . در رابطه بقیه مواردی که ذکر کردید نظرم رو بعدا اعلام میکنم .
۱۳:۲۴, ۲۴/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۰ ۱۳:۳۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #6
آواتار
(۱۶/فروردین/۹۰ ۶:۰۶)بیداری اندیشه نوشته است:  
نقل قول: پس بیایید با این حرف ها خودمونو گول نزنیم و به جای رد کردن این مقوله قدم در راه کشف رموز اون برداریم تا بتونیم در مقابل کسانی که میخوان با در دست داشتن این قدرتها بر ما غلبه کنند ایستادگی کنیم .

دوست عزیز همه حرفهاتون درست بود. اما این جمله بالا من فکر نمی کنم درست باشه.
چون شیاطین انسی میخوان شیاطین جنی رو تسخیر کنن و ازشون کار بکشن دلیل نمیشه ما هم همین کار رو بکنیم. استاد مطهری فرموده بودن در یکی از کتابهاشون که برای ارتباط با جنیان ما باید سطح خودمون رو به مرتبه پست تر ببریم تا بتونیم با اونها ارتباط برقرار کنیم. چون اونها در مرتبه پست تری از مرتبه انسان هستن. اگر در روایات ما هم دقت کنین متوجه میشین هیچوقت بزرگان ما سراغ اجنه نرفتن بلکه همیشه این جنیان مومن بودن که بنا به دلایل مختلف خدمت ائمه و بزرگان ما می رسیدن. این قضیه اش فرق میکنه. داستان سلیمان نبی هم جزء استثنائات هست. شرایط می طلبیده و خود خدا بهشون اذن داده بوده.
شاید بگین آخرالزمان ما هم مشابه زمان سلیمان نبی (علیه السلام) خواهد بود. این هم درسته اما طبیبان روح و جسم و مادیات و معنویات و ... یعنی معصومین علیهم السلام هیچ توصیه ای نکردن ما رو به اینکار. در عوض گفتن تقوی الهی رو رعایت کنین تا نور خدا درونتون راه پیدا کنه. اون موقع میشیم مصداق مومنینی در قرآن که قدرتشون 10 برابر و بلکه 100 برابر انسانهای عادی بوده. طبعا در برابر شیاطین هم بیشتر از این حرفهاست. شاید اونها سنگهای بزرگ بتونن جابه جا کنن اما قدرت ایمان فراتر از این حرفها هست. شاید خود امام زمان (علیه السلام) به اذن خداوند از نیروهای مومن جنیان استفاده کنن اما به ما چنین اذنی داده نشده. حتی یک حدیث معتبر هم نداریم که توصیه ای با این مضمون کرده باشه. اما در مورد تقوی و کسب معرفت و انوار الهی تا دلتون بخواد آیه و حدیث داریم.
بنابراین راهکار رو برای ما تعیین کردن چه زمان خودشون و چه نزدیک ظهور و قطعا بعد از ظهور هم دستور قرآن عوض نمیشه. تقوی الهی و تهذیب نفس و کسب انوار الهی. پیروزی نهایی با مستضعفین خواهد بود در سایه حمایت خداوند و هدایت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) حالا شیاطین هر چقدر هم دنبال این نیروهای پلید برن باز در مقابل خداوند چیزی نیستند. ان العزه لله جمیعا.

سلام
بعضی اعمال هست که هم با جادو انجام میشود و هم با علوم غریبه(اسلامی)
بعضی اعمال فقط با جادو انجام میشود
بعضی اعمال فقط با علوم غریبه
مثال:مثلا ایجاد محبت و جلب و ارسال هاتف و ....
تفاوت این دو اینست که برای سحر باید از خادمین سحر استفاده کرد که شامل اجنه بدتینت و شیاطین میشود .و شرط اجابت انها نجس بودن و انجام اعمال شیطانیست مثل قربانی کردن کودک و ....
اما همین اعمال در اسلام با موکلان .خادمین سور و ایات و ملک و اجنه خوب(مسلمان انجام میشود)که قدرت بیشتر و غالبی دارد.و هیچ گاه سحر بر ان غلبه ندارد .
در این تسخیرات اعمال حرام انجام نمیشود .باید با طهارت قلب و بدن انجام شود
در هر دو طریق ریاضت وجود دارد در طریق شیطانی با اعمال شیطانی و در طریق روحانی با اعمال روحانی مثل روزه و اذکار شریف
اعمال حرام و پست فقط با جادو انجام میشود و خادمین سحر
اعمال روحانی مثل جفر و کیمیا و حکمت و...فقط با علوم روحانی(البته کابالا نوع ساده جفر است که قدرت به مراتب کمتری دارد)
و بالاتر از همه اینها اولیاالله هستند که بدون واسطه قدرت تصرف دارند .
مثلا یک فرد الهی ممکن است خود موکلین برای خدمت به ایشان بیایند . و....
در اجنه مقامات روحانی بالا هم هست ضمن اینکه میتوان با ملک و خدام قران که از ملائک هستند هم ارتباط بر قرار کرد .و توسط اونها هر جنی که مزاحمت برای انسانها ایجاد کنه رو در کثری از ثانیه حتی تکه تکه کرد.
افراد مومن و اهل تقوا و اهل توسل شیاطین هیچ کاری نمیتونند بجر وسوسه باهاشون انجام بدهند
و دعای مخلصانه قوی ترین اثر رو در هستی دارد.فدای اقا امام زمان روحی و ارواحنا له الفدا که مواظب شیعنانش هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، mohammad.toosi1 ، یاســین ، قلب
۱۹:۱۴, ۲۴/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۰ ۱۹:۰۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۳/فروردین/۹۰ ۱۸:۵۷)petros نوشته است:  
(۱۶/فروردین/۹۰ ۶:۰۶)بیداری اندیشه نوشته است:  استاد مطهری فرموده بودن در یکی از کتابهاشون که برای ارتباط با جنیان ما باید سطح خودمون رو به مرتبه پست تر ببریم تا بتونیم با اونها ارتباط برقرار کنیم. چون اونها در مرتبه پست تری از مرتبه انسان هستن.
ممنون از توجهتون . نميخوام بحث رو کش بدم ولي نميتونم ... اولا راجع به مقام منزلت گفتين ، خلاصه ميگم اينو همه ميدونن که شيطان خودش يک جنه . شيطان از فرشتگان مقرب درگاه خدا بود . داستانشو خودتون خوب ميدونيد . درجه اون در حد و يا شايد بالاتر از ساير فرشتگان مقرب مثل جبرئيل و ميکائيل بود ( و من شخصا با این که قبول دارم نباید فریب وسوسه های اون رو خورد "که این مسئولیتیست که به اون واگذار شده" ولی با این حال هیچ وقت به خودم اجازه توهین به ذات شیطان رو ندادم و برای اون احترام خاصی قائلم چون هر چی باشه اون خاک مکان ملائکه مقرب درگاه خدا رو خورده ) . پس ساير فرشتگان هم به نوعي جن هستند ولي در رده هاي بسيار بالا . شما براي ارتباط با اين رده از اجانين (فرشتگان) بايد سطح خودتونو به قول آقاي استاد مطهري پايين بياريد ؟؟ پس جن داريم تا جن . در رابطه بقیه مواردی که ذکر کردید نظرم رو بعدا اعلام میکنم .

این رو مطالعه کنین:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-537.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، قلب
۱۵:۳۸, ۲۵/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۰ ۱۵:۴۲ توسط sayed reza.)
شماره ارسال: #8
آواتار
نتیجه گیری ها
1 شما میگویید مسئولیتی است که به شیطان واگذار شده
2 احتمال بالاتر بودن مقام شیطان رو از 4 فرشته ی مقرب خدا هم دادید
3 به خودتون اجازه توهین به ذات شیطان رو نمیدهید چون جایی بوده که فرشته ها حضور داشته اند
4 بقیه ی فرشته ها رو هم جن خواندید

1 شما طوری میگویید مسئولیتی است که به شیطان واگذار شده ، انگار خدا و شیطان نعوذبالله با هم قرار گذاشته اند سر این کار. که همچین چیزی محاله ممکنه. شیطان هم مثل ما دارای اختیار بود که از فرمان خدا اطاعت نکرد و طرد شد. در ازای عبادت هایی که کرد (که الان بحث سر این است که اون عبادت ها هم از طمع بوده) یه چیزی از خدا خواست در ازای عبادت 6000 ساله اش
2 چه سندی همچین احتمالی میده؟ قران می فرماید که همه ی ملائکه سجده کردند جز شیطان!
3- خود خدا میگه میگه لعنت بر شیطون شما اجازه نمیدی بهش توهین کنی؟ ذاتش مگه جدای از اعمالشه؟

شیطان به خاطر تکبری که داشت سجده در برابر انسان را نپذیرفت که یاداورجمله ی ملاک کیفیته نه کمیت میشه. که اتش از خاک بالاتره. و قسم خورد که همه رو گمراه کنه جز مخلصین که تعبیر به پیامبران شده است.
از سوره ی سبا ایه 40 و 41 بر می اید که تکبر شیطان و طمع او فقط به انسان و جایگاهش ختم نمیشه بلکه او نسبت به خدا هم طمع داره. حالا برای اینکه انسان جهنمی بشه چه کاری باید بکنه؟ وسوسه به سمت گناه!

اما اجنه. انها هم مثل انسان، خلق شده اند. خوب و بد دارند مثل انسان. بدهاشون شیاطین هستند و خوب هاشون هم با انسان ها کاری ندارند. مگر اینکه انقدر مقام انسان بالا برود که به او خدمت کنند
و همچنین این حقیقت هست که خدا به شیطان میگوید تو تا وقت معلوم زنده خواهی ماند که مفسران ان وقت را وقت ظهور منجی عالم بشریت امام مهدی معین کرده اند، که امام زمان شیطان را گردن خواهد زد

برای رابطه با جن یا باید انقدر خوب شد که خوب هاشون بیایند سراغ تان یا انقدر بد بشوید که شیطان ها بیایند(کدوم راحت تره؟) که یکی از کار هایی که باید انجام داد جهت دیدن جن ها بستن قران به کف پا به مدت چهل روز است. که نتیجه ی اینکار جز جهنمی شدن انسان نیست
جن بودن بقیه ی فرشته ها هم که نیاز به جواب دادن نداره.

برگرفته از سخنان استاد رائفی .
اما پیشنهاد من به مدیریت سایت کمک گرفتن متخصصان دینی جهت ارائه مطلب و پرهیز از استفاده نظرات خود در مطالب هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، Maysam-1st ، قلب
۱۸:۱۳, ۲۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۵/فروردین/۹۰ ۱۵:۳۸)seyed reza نوشته است:  اما پیشنهاد من به مدیریت سایت کمک گرفتن متخصصان دینی جهت ارائه مطلب و پرهیز از استفاده نظرات خود در مطالب هست

سلام
به تالار خوش آمدید
حرفهاتون متین و درست.
ان شاء الله وقتی بیشتر با مدیریت تالار (بیداری اندیشه) آشنا شدید متوجه می شید که ایشون اصلا از نظرات خودشون استفاده نمی کنند. در پست قبل از شما هم ایشون نقل قول از petros اوردند و لینکی که به تاپیک جایگاه جن شیطان و جادوگر اشاره داشت رو معرفی کردند تا ایشون رو متوجه اشتباهشون بکنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، rastin ، قلب
۲:۲۷, ۲۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۵/فروردین/۹۰ ۱۸:۱۳)user313 نوشته است:  
(۲۵/فروردین/۹۰ ۱۵:۳۸)seyed reza نوشته است:  اما پیشنهاد من به مدیریت سایت کمک گرفتن متخصصان دینی جهت ارائه مطلب و پرهیز از استفاده نظرات خود در مطالب هست

سلام
به تالار خوش آمدید
حرفهاتون متین و درست.
ان شاء الله وقتی بیشتر با مدیریت تالار (بیداری اندیشه) آشنا شدید متوجه می شید که ایشون اصلا از نظرات خودشون استفاده نمی کنند. در پست قبل از شما هم ایشون نقل قول از petros اوردند و لینکی که به تاپیک جایگاه جن شیطان و جادوگر اشاره داشت رو معرفی کردند تا ایشون رو متوجه اشتباهشون بکنند.

من همین جا رسما از ایشون به خاطر قسمت دوم صحبتم معذرت میخوام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، قلب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا