|
گرسنگی کودکان در یمن + عکس
|
|
۱۸:۵۱, ۷/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام عکس های بسیار دلخراشی است. کودکانی که به علت شرایط جنگی دچار سوء تغذیه شده اند. اگر اینگونه پیش برود به گفته ی یونیسف بیش از نیم میلیون کودک زیر 5 سال در یمن در سال اینده دچار سوء تغذیه خواهند شد ![]() این حدیث از پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله را هممون شنیدیم، به من ایمان نیاورده است هرکس سیر بخوابد و همسایه ی مسلمانش گرسنه باشد. با دیدن این عکس ها فکر کردم که من هم هنوز در جرگه ی مومنین وارد نشده ام. مسلمان اسمی هستم نه مومن . چه برسه به اینکه شیعه ی حضرت امیر علیه السلام باشم ![]() مسلمون ها در حد خودمون کمک کنیم. حتی شده نصف پول تو جیبی هایی رو که برای خرید خوراکی استفاده می کنیم ، بدیم. شماره حساب ریالی ۹۹۹۹۹ نزد بانک ملی، ملت، تجارت، صادرات، رفاه، مسکن، دی، سپه و شهر در سراسر کشور برای پروژه جمع آوری کمک های نقدی به مردم آسیب دیده یمن اعلام شد...بسم الله. اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۱۴, ۸/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۴ ۱۱:۴۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۸/مرداد/۹۴ ۲:۳۲)فاطمه خانم نوشته است: این از جمله سخنانی هست که جان کری در دفاع از توافق صورت گرفته برای اعضای کنگره ، بیان کرد : بله یادمه محموله تو جیبوتی تخلیه شد. یادمه کلی با دوستان تو تاپیکش بحث کردیم ...! ![]() این هم تاپیکش http://forum.bidari-andishe.ir/thread-39247-page-2.html |
|||
|
|
۱۱:۴۷, ۸/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۴ ۱۱:۴۷ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۷/مرداد/۹۴ ۲۲:۱۵)Islam نوشته است: البته فکر کنم هلال احمر این پول ها رو تبدیل به کالاهای مورد نیازشون میکنه و بعد با کشتی میفرسته! تا جایی که من اطلاع دارم اکثر محموله های ارسالی در جیبوتی حیف و میل و بعضا توسط اونها فروخته شده!!! در ضمن اینبار هزینه باربری بسیار سنگینی تقاضا کردن (برای حمل محموله ها از جیبوتی به یمن) که ایران قبول نکرده تنها راه واقعی کمک در حال حاضر شکستن محاصره هست |
|||
|
|
۱۱:۵۶, ۸/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
خدا باعث و بانی شو لعنت کنه
خدا ترسوهاااا رو لعنت کنه که همواره شیطان بر ترس ادمها سوار است ... |
|||
|
|
۱۲:۲۶, ۸/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
ای خدا حیف این همه موشک که ما داریم
|
|||
|
|
۱۴:۲۴, ۸/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سالها پیش بعد از انقلاب ایران ، آمریکا برای اینکه انقلاب رو بشکنه و ضعیفش کنه ایران رو با عراق درگیر کرد ، درگیری که تبدیل شد به جنگ ابر قدرت ها و ایران تازه انقلاب کرده ( که منجر به ضعف ها و قوت های متعدد شد )
، سالها میگذره ایران امروز از نظر نظامی تبدیل به یک قدرت نظامی برتر جهانی شده ، خوب تازه تازه ، وضع اقتصادیش هم در حال سامان گرفتن است و اما از همه مهمتر در حال نفوذ ایدئولوژیکی به بسیاری از کشور های جهان است و در منطقه هم کشور ها در حال تبدیل شدن به همپیمان این ایران انقلابی هستند (عراق ، سوریه ، لبنان ،بحرین ، بخش های شیعه نشین عربستان ، قطر ، کویت ، اردن ، همه در حال شورش هستند) حالا ناگهان پیروزی انقلاب یمن غیر قابل تحمل خواهد بود ، چرا که این پیروزی امیدی برای انقلابی های کشور های دیگر است ، اگر تاریخ معاصر را خوانده باشید ، تاثیر انقلاب سال 57 رو بر روی منطقه خواهید دید ، خوب آمریکا همین شکلیش ما رو به زور قدرت خودمون تحمل میکنه و کاری از دستش بر نمیاد ، چه برسه به یمن (اون هم با اون شعار ها شون و پرچمشون ، ایدوئولوژی بسیار وحشتناک برای غرب ) ، پس آمریکا چیکار کنه همون بلاهایی رو که سر ایران آورد میخواد بدترش رو سر یمن بیاره ، اما میخواد با یک تیر دو نشون بزنه ، آمریکا میخواد ایران رو یکبار دیگه با یه کشور عربی دیگه وارد جنگ کنه ، و بازم ایران رو سرگرم جنگ نظامی کنه و خودش هر غلطی که خواست رو تو جهان انجام بده ، به این نکته توجه داشته باشید که خانه خدا در این عربستان هست و این عرب های وهابی سالهاست به دنبال بهانه ای برای تخریب خانه خدا ، چه بهانه ای بهتر از موشک های ایرانی و یمنی و ایجاد جنگ تبلیغاتی علیه ایران انقلابی و ایدئولوژی شیعه ، پس ایران نه بخاطر تهدید آمریکا یا هر ابر قدرتی کشتی و هواپیما شو عقب نکشید بلکه بخاطر فتنه گر های بهانه جو بود ، حالا اینم کنار نره که ظاهرا یک عده ریسک کردن و نشستن نگاه کنن ببینن طبق پیش گویی ها عربستان خودش از هم میپاشه یا نه ، وگرنه جنگ با عربستان به هیچ وجه شبیه جنگ با عراق نخواهد بود 24 ساعته کل ائتلاف تسلیم (البته 24 ساعت با کمک آمریکا بود وگرنه عربستان یه آب شرین کن داره ، همون منفجر بشه عربستان فلجه دوتا هم سکوی نفتی تموم ) تازه اسرائیل جون این غربیها هم همین اطرافه ؛ اما چی بگم .( این تحلیل ظاهرا منطقی و استراتژیکی مسئله یمن بود ، مسئله ای بسیار حساس ) .اما من خودم من خودم موافق جنگ با این سعودی ها هستم ، اما مرگ یکبار شیون یکبار همراهش این اسرائیل و قدرت منطقه ای آمریکا(پایگاه های نظامی آمریکا در منطقه به اضافه کل باند های پروازی همپیمانانش رو از جمله ترکیه عثمانی ) رو باید بفرستیم هوا . ان شاء الله . (یعنی هربار وضع این یمنی ها رو میبینم دوست دارم سرم رو بکوبم تو دهن یه مسئول مرتبط حالا هرکی آخه اگر امام حسین یا هر امام دیگری بود در مقابل فریاد کمک مظلومین صبر میکرد که ببینیم چی ، وقتی آدمها خدا رو فراموش کنند همین میشه ). |
|||
|
|
۲۰:۵۷, ۸/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۴ ۲۰:۱۲ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
اصلا جنگي لازم نيست ! كشتي ما تا نقطه صفر مرزي يمن مگه نرفت ؟ كي جرات داشت حرفي بزنه ؟ مگه هواپيماي ما نرفت ؟ كي تونست جسارت بكنه ؟؟ كدوم جنگ !!!!! فكر كردين اگه ما به يمن كمك بفرستيم آمريكا مياد دخالت كنه يا عربستان تيرخلاص خودشو بزنه !!!
ولي فقط و فقط و فقط اميدوارم جريان زنگ زدن جان كري و تغيير مسير كشتي كمك هاي ايران از يمن به جيبوتي يه لاف از طرف آمريكايي ها بوده باشه ........... |
|||
|
|
۲۱:۴۰, ۸/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
دست به دعا شین مهدی بیاد ازدست ما که کاری ساخته نیست.
|
|||
|
۲۱:۴۱, ۸/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۴ ۲۱:۴۵ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
تا الان فکر می کردم که منحرف کردن کشتی امداد ایرانی به سمت جیبوتی، یه تغییر استراتژیک بوده ولی وقتی فیلم اظهارات کری رو دیدم.... http://www.mobarezclip.com/?p=13011 محموله هایی که به جیبوتی رفته، این کشور ناتو گرفته همه رو تو بازار سیاه فروخته(به دزدای دریایی) چقدر سر این موضوع با آقای اسلام بحث کردم که بله شما اشتباه می کنید و اونطور که فکر می کنید نبوده غافل از اینکه یه عده ما رو بازی دادند یه عده جون 25 میلیون نه، حداقل حداقل 3 میلیون کودک و نوزاد براشون بی ارزش بوده کاش که فقط بی ارزش می بود... حد بی ارزشی قائل شدن برای جون این آدما به حدی بوده که به این نوع مرگ که هیچ، هیچ کم از قتل صبر و مثله شدن نداره، راضی شدن جون یه عده مظلوم و مستضعف شده بازیچه بازی های کثیفِ سیاسیِ یه عده ی دیگه!!!! که شاید، شایدِ شاید بتونه یه امتیاز مثبت باشه براشون تو روند برد مذاکرات!!!! و نکته ی جالبتر اینکه حتی جون هموطنهای ایرانی هم این وسط شد بازیچه!!! اصلا مهم نبود که جون تقریبا 17، 18 نفر این وسط توی سیل!!! گرفته شه و یه عده هم این وسط مفقود شن!!! مهم مذاکراته!!!! که باید حتما به نتیجه برسه!!! ![]() ![]() .
|
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۸/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
۲۲:۰۰, ۸/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
الان من چی کار کنم؟
اصلا چی کار میتونم بکنم؟ وظیفه من چیه؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: n00138467-r-b-001.jpg?itok=Pq8hrI5x]](http://www.ammarname.ir/sites/default/files/styles/large/public/n00138467-r-b-001.jpg?itok=Pq8hrI5x)
![[تصویر: n00138467-b.jpg?itok=NITfaIFE]](http://www.ammarname.ir/sites/default/files/styles/large/public/n00138467-b.jpg?itok=NITfaIFE)