|
جوونای ژاپنی
|
|
۲۰:۴۹, ۱۲/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۴ ۰:۴۴ توسط میکا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یکی از دلایل پیشرفت ژاپن، سرمایه اجتماعی اش و روحیه و فرهنگ مردمش هست. در این راستا، یکی از شاعران معاصر کشورمون در شعری جالب به توصیف جوونای ژاپنی پرداخته که توجه شما رو بهش جلب می کنم: همه جوونای ژاپنی دور هم که میشینن مثه ما دری وری پشت هم نمیچینن جوونای ژاپنی باهوشن و پیچیدن با یه فرمول به کل یه شهر و پیچ میدن جوونای ژاپنی شیک و ریز و عاقلن همه میدونن علم هیپنوتیزمو واردن جوونای ژاپنی هِی تو کار کارخونن یا قهرمان کنگ فو بیلیارد و پارکورن
|
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۵, ۱۴/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
۱۶:۵۳, ۱۴/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
در مورد سیاستمدارای ژاپنی و ایرانی هم اگر دوست داشتید صحبت کنید.
|
|||
|
۰:۰۵, ۱۵/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ببینید این که بحث سیاسی نشه جز قوانین تالار هست و بنده طبق روال اختیار ویرایش کردن پست شما را داشتم من برای حذف یا منتقل کردن تاپیک با جناب میکا صحبت کردم ولی این که برای ویرایش کردن پست اجازه نگرفتم، علتش این هست که از بحث و جدل و سیاسی شدن تاپیک جلوگیری بشه + این که حذف اون جمله از کلیت صحبت شما چیزی کم نمیکرد + نیاز بود که نشون داده بشه که حرفی که زده شده واقعا نقل قول از احمدی نژاد بوده... در صورتی که اصرار بر حذف نشدن جمله اتون دارید، متن را ویرایش کنید + ذکر منبع از حرف ایشون... و امیدوارم بحث سیاسی نشه ![]() التماس دعا یاعلی در پناه حق |
|||
|
|
۱:۱۲, ۱۵/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بله، گویا جملش این بوده (البته اینو از یه بلاگ کپی کردم. من هم منبعم معتبر نیست):
نقل قول:... البته ما به این فشارها عادت کرده ایم، یک روز اگر نباشد، انگار اتفاقی افتاده! نه اینکه خوشمان بیاید. یکی از بزرگواران روحانی می گفت فلانی انقلابی و اصولگراست. گفتم تو را به جدت از این حرفها نزن. مگر می شود کسی انقلابی باشد و به دست اندازیها و تخلفات صحه بگذارد. بگوید فلان شرکت را به ما بده و وقتی بگوید نه بیاید بیرون بگوید، این! اقتصاد نمی داند. اگر اقتصاد این است که بخشی از آن را بردند و خوردند و بخش دیگر را من بازکنم که بیایند ببرند، افتخار می کنم که این اقتصاد را نمی دانم. |
|||
|
۳:۰۰, ۱۵/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۳/مرداد/۹۴ ۱۷:۱۴)Ali#59 نوشته است: چرا جمله من درباره احمدی نژاد ویرایش شد؟سلام بارها و بارها گفتیم هر ارسال مشکلداری رو ملاحظه میفرمایید گزارش بفرمایید. من بکی از این پست ها رو دیدم و گزارش دادم. الان دقیقا یادم نیست چه کسی نوشته بود یا در کدام موضوع بود. آداب بحث سیاسی زیاد مشکل نیست. اینکه با ادب بشه یک مساله رو نقد کرد، راحته. ولی جا افتادنش کمی طول می کشه. همکاران ما تلاش زیادی دارند میکنند پای این مسئله. اینکه محکوم کنیم و کنار بایستیم راحته! طبیعیتا نقل قول درست مشکلی ندارد. این توهین هست که به جای نقد منصفانه بنشیند همه چیز خراب میشود. تشکر |
|||
|
۱۰:۵۵, ۱۵/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۵/مرداد/۹۴ ۰:۰۵)Tolou نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمجلوگیری از بحث و جدل سیاسی :| من نمیدونم چرا برای جلوگیری از بحث و جدل سیاسی این تایپیک های توهین به دولت رو نمی بندید؟ یعنی الان من برم اونجا جنجال درست کنم اونا رو هم می بندید؟! جالبه ها! به جای این که پست جنجال گر احتمالی حذف و ویرایش بشه پست من حذف میشه! اگه مشکل منبعه باز هم اولین سوالی که پیش میاد اینه که چرا این صحبت های بدون منبع مخالفین دولت ویرایش نمیشه! (۱۵/مرداد/۹۴ ۳:۰۰)فاطمه خانم نوشته است: سلامگزارش کنیم؟! چه راهکار خوبی ![]() یک سوالی رو در پ.خ از خانم حدیث پرسیدم که جوابی ندادند.من از شما میپرسم(!) به عنوان یکی از مدیران بخش بیداری اندیشه شما این دو پست را با هم مقایسه کنید : پست 1 و پست 2 هر دو سیاسی هستند و هر دو پیرامون توافق هسته ای هستند. منتظر پاسختون هستم ![]() در ضمن من نقل به مضمون این رو نوشتم : یاد احمدی نژاد افتادم که یه زمانی گفته بود خدا رو شکر که من سواد اقتصادی ندارم. که هیچگونه توهینی توش نبود و مصداق یک نقل قول درست محسوب میشد!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |