|
{جدا شده } رد و قبول بهائیت
|
|
۹:۴۶, ۱۱/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۴ ۱۳:۱۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
(۸/مرداد/۹۴ ۱۳:۲۶)ام ابیها نوشته است: اما شیعه ایرانی یعنی این که من شیعه افغانستانی رو به بهایی ایرانی ترجیح بدم. این احیانا نژاد پرستی نیست؟؟؟؟ اصلا ترجیح دادن یعنی چی؟؟؟ (۸/مرداد/۹۴ ۹:۳۸)ام ابیها نوشته است: غرور گناه محبوب منه" این کجاش با آموزه های مسیحیت میخوره؟؟؟؟ حضرت عیسی همچین آموزه ای داشتن یا پیروانشون؟؟؟ اگه یه مسیحی همچین حرفی راجع به اسلام زده بود تا الان حکم اعدامش صادر شده بود. بله میدونم چی میخواید بگید....... میخواید بگید از اونجایی که تمام ادیان در انحراف هستن پس پیروانشون هم منحرف هستن و از اونجایی که همه ی دنیا منحرف هستن ولی ما خوب و کامل و درست هستیم پس ما هم حق داریم که بهشون توهین کنیم یا دینشون رو زیر سوال ببریم و..... این از شکل صحبت کردنتون راجع به مسیحی ها..... اونم از بهایی ها...... اهل سنت هم که جای خود دارن.این روزا اگه خبرا رو شنیده باشید خیلی براشون گل کاشتن..... بعدم تلویزیون و صدا و سیما ژست وحدت میگیره..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۴, ۱۴/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۴ ۱۲:۴۷ توسط عقیق.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
بعد میشه بگید زمان پیامبر که قبیله های مسیحی و یهودی در اون مکانها کشته نشدن چه جوری بوده؟
با استدالال شما پیامبر باید اونارم میکشت. در حالیکه بودن و جزیه میدادن که طبیعی هم هست چون در زمانی که کسی به اونها حمله کنه فقط مسلمونا میرفتن جنگ که اونها باید پول امنیت خودشون رو تامین میکردن با دادن جزیه. فعلا هم که مسی دستور حمله نداده و فرضتون محاله،بی خود جو ندید. دوستان گفتن زمان امام معصوم در ضمن اقای میکا ایه تک از قران خوندن درست نیست و ایه رو در کل سوره باید بررسی کرد و تدبر این فرق بین استفاده یه مسلمون واقعی از قران و غیر مسلمونه اون ایات فقط مال کافر حربی هست که یعنی طرف دایم فکر و ذکرش نابودی شماس و ولش کنی دوباره میاد میجنگه از خودتون فتوا ندید |
|||
|
|
۱۲:۵۳, ۱۴/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۱۴/مرداد/۹۴ ۱۲:۴۴)عقیق نوشته است: بعد میشه بگید زمان پیامبر که قبیله های مسیحی و یهودی در اون مکانها کشته نشدن چه جوری بوده؟مگه مسیحیان و یهودیان کافر غیر کتابی هستند؟ کافران اهل کتاب یا باید مسلمان بشن یا جزیه بدن.که البته الان کشورهای اسلامی قدرت جزیه گرفتن از کشورهای مسیحی و یهودی رو ندارن و این حرکت در سطح بین المللی پذیرفته شده نیست،وگرنه ایران الان میتونست از ارمنستان جزیه بگیره!! این هم که میگید فعلا کسی دستور حمله نداده. پس فکر میکنید چرا این همه درگیری در خاورمیانه وجود داره؟ هر چند مدت یه دیوانه ای مثل بن لادن بلند میشه حکم جهاد میده،فوج فوج آدم رو در جهنم داخل میکنه :| |
|||
|
|
۱۲:۵۹, ۱۴/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱۴/مرداد/۹۴ ۱۲:۵۳)Ali#59 نوشته است: مگه مسیحیان و یهودیان کافر غیر کتابی هستند؟دوست گرامی وقتی دارید از اسلام حرف میزنید تو ذهن بنده فقط اسلام واقعی میاد نه این کله خرابها.یعنی شما مسلمونا رو با اینا که کلا کاراشون غلطه مقایسه میکنید؟ اگه با ریز بینی شما بریم جلو اون مسیحیا به سه خدا اعتقاد دارن و کافرن.پس میبینید که اینطوری ام نیس. فکر کنید امام علی در جنگ اگه تا چند پشت از نسل طرف مسلمون به دنیا می اومد همون کافر حربیشم نمیکشت. این همه درگیری در خاورمیانه؟ بخاطر صهیونیستها و اوانجلیستها نیست به نظرتون؟ بدبخت سوریه که داشت زندگیشو میکرد نکنه شما فکر میکنی داعش مسلمونه پس چرا اینا واسه درمان میرن اسراییل؟ چرا عربستان(عددش یادم نیس خاستید پیدا میکنم) چند میلیارد دلار باید برای شهرک نشینان در اسراییل سرمایه گذاری کنه؟ فقط یکم در مورد اوانجلیستها تحقیق کنید همین.... |
|||
|
|
۱۳:۰۱, ۱۴/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۴ ۱۳:۰۲ توسط Silence.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۱۴/مرداد/۹۴ ۱۲:۰۳)میکا نوشته است: به هر حال قرآن به صراحت بحث کشتن کفار رو مطرح کرده. اگر چنین توجیهاتی نیاریم که به تناقض می خوریم. چند موردشو بگم:دقیقا منم به تناقض خوردم..اینارو خودم میگم از تفسیر این اون خوشم نمیاد راستش..بنظرم سلیقه ایه! این مورد به نظرم قابل قبول نیست...اگه به آیه قبلش دقت کنید متوجه میشید که مشرکان درحکومت اسلامی یا باید شرایط اهل ذمه رو قبول کنند یا باهم بجنگند..درآیه قبلش گفته شده اگه پیمانی بستند باهاشون کاری نداشته باشید و امنیت اونا رو تضمین کنید فک کنم عقلانی باشه..به هرحال هر حکومتی باید دکترین های نظامی و قاطعی داشته باشه تا بتونه امنیت ساکنین رو تضمین کنه...از کل قرآن هم تنها همین سوره با بسم الله شروع نمیشه احکام ذمه: http://www.wikifeqh.ir/%D8%A7%D8%AD%DA%A...9%85%D9%87 مسلمانان باید خمس زکات فطریه کلی چیز دیگه بدن مشرکین که در جامعه اسلامی زندگی می کنند هم باید جزیه بدن تا امنیتشون تضمین بشه...نمیگم کفار همگی بد هستند این حرف مسخرس ولی به هر حال از نظر دیدگاه با مسلمانان تعارض دارن... (۱۴/مرداد/۹۴ ۱۲:۰۳)میکا نوشته است: سوره توبه آیه 29 اینم درصورت لغو پیمان دو طرفه و نمیشه برداشت کرد دلیل بر اکراه در دینه...میگه یا ایمان بیاورید یا اینکه شرایط ذمه رو قبول کنید وگرنه دهنتون اسفالته ![]() (۱۴/مرداد/۹۴ ۱۲:۰۳)میکا نوشته است: سوره نساء آیه 24اینو دیگه من تا حالا روش دقت نکرده بودم ولی این آیات دلیل بر اکراه در دین نیست...حداقل بنظر من... |
|||
|
۱۳:۱۰, ۱۴/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۱۴/مرداد/۹۴ ۱۲:۵۹)عقیق نوشته است: دوست گرامی30000 نفر نیروی داعش که مسلمان نیستند،12000 القاعده عراق،50000 القاعده افغانستان،20000 القاعده آفریقا هم که مسلمان نیستند،10000 نیروی بوکوحرام هم که مسلمان محسوب نمیشن... به هر حال این پتانسیل بالقوه این حکم فقهی در اسلام محسوب میشه. |
|||
|
|
۱۳:۱۷, ۱۴/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۴ ۱۳:۱۸ توسط Silence.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۱۴/مرداد/۹۴ ۱۳:۱۰)Ali#59 نوشته است: 30000 نفر نیروی داعش که مسلمان نیستند،12000 القاعده عراق،50000 القاعده افغانستان،20000 القاعده آفریقا هم که مسلمان نیستند،10000 نیروی بوکوحرام هم که مسلمان محسوب نمیشن...برادر من یه سوال دانشمندان خاصیت های اتم کشف کردن با استفاده از علم بمب اتم ساختن و همچنین تسلیحات نظامی فراوون...نتیجه اون هم کشته شدن میلیون ها نفر بوده... سوال:مقصر این کشتار ها کی بود؟ دانشمندان-------علم--------دیکتاتورها...کدومشون مقصر ریختن این همه خون هستند ؟ پس من حق دارم نتیجه بگیرم علم نباید باشه و بدون علم دنیا زیبا تر میشه ؟ چون دیگه توش خبری از بمب اتم نیست... |
|||
|
|
۱۳:۲۴, ۱۴/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۱۴/مرداد/۹۴ ۱۳:۱۷)Silence نوشته است: برادر من یه سوالساخت بمب اتم اشتباه انسان بود،خدا که اشتباه نمیکنه! دانشمندانی که روی پروژه منهتن کار کردند مقصر بودند. اما خدا به راحتی میتونست این حکم رو به شکلی تغییر بده که چنین سوء استفاده هایی به وجود نیاد. مخصوصا با علم به آینده و علم به این که این دین (اسلام) باید کامل ترین دین باشه! |
|||
|
۱۳:۲۴, ۱۴/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
ببینید!
از نظر خدا یهودیت و مسیحیت و اسلام هیچ فرقی نداره. منتهی یهودی هایی که با آمدن مسیح مسیحی شدن و مسیحیانی که با آمدن پیغمبر ما مسلمون شدن. حقیقت اینه که خدای ما و این ادیان یکیه. پس وقتی میگه با دشمن خدا قتال کنید، منظورش چیه؟ منظورش کسانیه که کلا با دین خدا مشکل دارن. حالا هم در یهودیت تحریفایی ایجاد شد و هم در مسیحیت و هم در اسلام. یهودی ها زمانی کفر میگن که میگن یهوه با سکینه همبستر میشه و فرزندانشون یهودیان هستن و زمانی که شیطان با سکینه همبستر میشه غیر یهودیان متولد میشن. مسیحی ها زمانی کفر میگن که 3 خدایی رو اعلام میکنن و خدا و جبرئیل و حضرت عیسی رو در یک مرتبه و اون هم مرتبه خدایی قرار میدن. مسلمونا هم زمانی کافر شدن که علی اللهی شدن یا بهایی شدن. حقیقت اینه که بهاییت تحریف تشیعه. یعنی مردک بنگی اول گفت من واسطه بین شما و امام زمانم. بعد گفت من خود امام زمانم و بعدم گفت من اصلا خود خدا هستم. میشه که من به مسیحی ها کاری نداشته باشم و برم مسجد خودم و اونم بره کلیسای خودش. میشه من با یهودی ها زندگی کنم و من روزه خودم رو بگیرم و اونم بره کنیسه خودش. اما... احکام حکومتی چی باشه؟ احکامی که قراره بر همه مون وارد بشه احکام کی باشه؟ مسلمونی که تو شهر یهودی ها زندگی میکنه و با قوانین اونا زندگی میکنه، باید بپذیره که اگه بهش تجاوز شد طبق قوانین یهودیان با متجاوز برخورد بشه و قبول کنه که ربا نمک درآمده. همینطور مسیحی ای که تو شهر مسلمونا زندگی میکنه باید بپذیره مثلا تو ماه رمضان تو ملا عام چیزی نخوره. یا مشروب نخوره. پس هر کس باید روی بخشی از عقایدش پا بذاره تا بتونه با صلح با بقیه زندگی کنه. حقیقت اینه که توی بیشتر کشورها حقوق مسلمونا ضایع میشه. این از نجابت و صبوری مسلمونا هست و من فکر میکنم بلاخره یه روز صبر اونا هم تموم میشه و اگر بخوان اسلام کامل داشته باشن قطعا با هم دعواشون میشه. |
|||
|
۱۳:۲۷, ۱۴/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
یه چیزی یادم اومد و اون هم اینکه خدا میتونست طبیعت رو طوری بسازه که نشه از اون بمب اتم ساخت
![]() سوگند که گر خدای بودم این نقش وجود میزدودم یک عالم دیگر قشنگی بی رنگ شقاوت دورنگی بعد از دو سه سال فکر بسیار می ساختم از عدم پدیدار تا هر که در او دمی بماند بر من دوصد آفرین بخواند... |
|||
|
۱۳:۴۳, ۱۴/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
بله می تونست شر رو نابود که..می تونست کاری کنه که شیطانی وجود نداشته باشه همه چی آروم باشه ومردم در عین آسایش خدارو بپرستند و سمت بدی ها نرن ولی انوقت چه نیازی به وجود انسان بود؟خب فرشتها هم که دارن همین کارو می کنن..
نه برادر من...اینکه شما با اختیار عقل و شعور خودت از بین خیر و شر ،خیر رو انتخاب کنید این برای خدا با ارزشه...خیر و شر در زمین همواره وجود داشته و خواهد داشت و این انسان ها هستند که سمت اونی میرن که فکر می کنن خیره و بعضی وقتا هم در نمی تونن خیر رو تشخیص بدن... دلیل اشرف مخلوقات بودن انسانه همینه..اینکه انسانهایی هستند که می وانند گناه کنند اما نمی کنند... یکی منو ار منبر بیاره پایین ![]() نهایتا اوصیکم به تقوالله! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |