|
از ماست که بر ماست!
|
|
۲۲:۳۲, ۱۳/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
امروز یه صحنه ای دیدم که بعد مدتها تصمیم گرفتم تاپیک بزنم...تو خیابون داشتم راه میرفتم که دیدم یه نفر داره از صندوق صدقات پول میدزده...قبلا شبیهشو در اماکن خلوت دیده بودم ولی همیشه با خودم میگفتم که شاید چون کسی نیست کسی اعتراضی نمیکنه...ولی امروز وسط محل عبور مرور مردم طرف داشت پول ملتو میدزدید...مردم هم میدیدن وچیزی نمیگفتن...واقعا ناراحت شدم...مردمی که جرات اعتراض به یه فرد معلوم الحال واسه پانصد تومن پولو نداشته باشن و واسشون مهم نباشه همچین چیزی, پس فردا پولهاشون تو بانک رو حقشونه که بالا بکشن وفرار کنن و یه آبم روش...حقشونه پولاشونو از حسابشون بکشن بیرون واختلاس کنن...اونوقت همین مردم تو فضای مجازی و جمع های خودمونی وقتی خبر اختلاس میشنون فریاد وامصیبتا سر میدن که ببین مملکت هرکی هرکیه...بله حقمونه...مطمئنا خیلی ازکسایی که بی تفاوت از کنار این صحنه رد شدن باعرض معذرت وبازهم معذرت تو فضای مجازی زبونشون سه متره...وجالبه تقصیرو گردن کسایی میندازن که کمترین سهمو دارن...قبول کنید خیلیامون فقط ادعا داریم...مذهبی و غیر مذهبی هم نداره...بله مسئولین بنابر جمله کلیشه ای مسئولین باید رسیدگی کنن )مسئولیت دارن و باید رسیدگی کنن...ولی امروز فهمیدم مردم در وهله اول باید رسیدگی کنن به ناهنجاریها..ببخشید لحنم تند بود...در پناه حق...یا علیپ.ن:دوستان ناظر درصورت مناسب نبودن محل تاپیک لطفا انتقالش بدن ممنون ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۹:۲۳, ۱۴/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام آنتی
در جامعه ما، نهادهایی هستند که مسئول این کار اند. مثلاً در این مورد صندوق صدقه باید به 110 زنگ بزنید. در مورد تکدی گری باید زنگ بزنیم به اجرائیات شهرداری و ... وقتی میبینیم یکی داره صندوق خالی می کنه، احتمالاً تذکر شفاهی فایده نداره. ممکنه درگیر هم بشه و کار به چاقوکشی و ... هم برسه. خب من که حق ندارم باهاش درگیر بشم و من هم چاقو در بیارم و مبارزه کنیم. بلکه پلیس این اختیاررو داره که وارد عمل بشه. مگر اینکه موقعیت خیلی اورژانسی و فوری فوتی باشه. |
|||
|
|
۱۱:۴۴, ۱۴/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۴/مرداد/۹۴ ۹:۲۳)میکا نوشته است: سلام آنتیسلام اتقاقا110متاسفانه هیچ کاری نمیکنه و خیلی ساده از کنارش میگذره...چون زیاد واسشون اهمیت نداره...در مورد تذکر شفاهی بنظرم خوبه که حداقل همچین افرادی بدونن مردم معترضن تا گستاختر نشن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

مسئولین باید رسیدگی کنن )مسئولیت دارن و باید رسیدگی کنن...ولی امروز فهمیدم مردم در وهله اول باید رسیدگی کنن به ناهنجاریها..ببخشید لحنم تند بود...