|
توجیهات داعشی ها برای اعمال غیر انسانی
|
|
۲۲:۲۹, ۱۲/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۴ ۲۲:۳۸ توسط میکا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
داعشی ها برای توجیه اعمال غیر انسانیشون توجیهاتی میارن که در اینجا می خواهیم این توجیهات رو نقد کنیم. این کمک می کنه که اگه بعدها با تبلیغات مشابهی مواجه شدیم بتونیم این تبلیغات رو بهتر ارزیابی کنیم و خدای نکرده تحت تاثیرشون قرار نگیریم. اولین موضوعی که می خوام با هم بررسی کنیم، فروش زنان به اسارت گرفته شده توسط داعش هست. اونها زنان رو به اسرت می گیرند، بعد هم به عنوان برده جنسی به فروش می رسونند. ![]() ![]() اما نکته عجیب اینه که این افراد ادعای دین دارند. چرا افرادی که گول شعار اسلامی بودن این گروه رو خورده اند، با مشاهده این اقدامات به نادرستی راهشون پی نمی برند؟ پاسخ اینجاست که برای اونها توجیهاتی ذکر میشه که وقتی چنین عمل غیر انسانی رو انجام میدهند، خیال کنند که دارند به این زنان لطف می کنند. دو تا از توجیهاتشون رو در اینجا میارم: توجیه اول: اگر این زنان به اسارت گرفته نشوند، در محیط کفر باقی می مانند و از هدایت محروم می شوند. اگر هم به اسارت گرفته شوند و بدون شوهر بمانند هم درست نیست و ممکن است اذیت شوند. پس بهتر است آنها را به اسارت گرفته شوند و امکان برقراری رابطه جنسی را داشته باشند. اون چیزی در این توجیه در نظر گرفته نشده، اختیار انسانهاست. مطمئناً این زنان به خواست خودشان به اسارت گرفته نشده اند. بهره کشی اجباری از اونها هم بدون توجه به اینکه چقدر توجیه میارن برای کارشون، مطمئناً یک عمل غیر اسانی است. ضمن اینکه گروهی که چنین عمل زشتی را انجام می دهند اصلاً صلاحیت "هدایت" انسانها رو ندارند. توجیه دوم: هدف از این کار، وارد کردن این زنان به محیطی است که برای هدایت آنها مناسب باشد. بهره کشی جنسی هم از اون جهت جایز دانسته میشه که افراد برای هدایت آنها انگیزه کافی داشته باشند و تشویق بشن که افراد بیشتری رو هدایت کنند. این یکی رو شما نقد بفرمایید. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۸, ۲۰/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
من نمیدونم کجای کتاب خدا گفتن حق دارید زنارو به اسارت ببرین وکیفشو بکنین که این حرام خورها چنین کاری رو به اسم دین وایمان به خورد مردم ساده میدن
تو اسلام هر چیزی در رابطه با زنانه به نفعشون نه به ضررشون لعنت به اونایی که به اسم اسلام این اعمال وحشیانا رو انجام میدن |
|||
|
|
۰:۱۷, ۲۱/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۴ ۰:۱۸ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۰/مرداد/۹۴ ۲۲:۵۸)A.E نوشته است: من نمیدونم کجای کتاب خدا گفتن حق دارید زنارو به اسارت ببرین وکیفشو بکنین که این حرام خورها چنین کاری رو به اسم دین وایمان به خورد مردم ساده میدنبرادر عزيزم داعش هيچ قرابتي با اسلام ندارد ، اما هدف بانيان آن ارتباط دادن اعمال زشت و غير انساني داعش به اسلام است قتل و عام بيگناهان و اسارت آنان دقيقا برعكس منطق اسلام است . نقل قول:یکی از دلایل دیگری که بهش اشاره فرمودید، تفسیر اشتباه از احکام اسلام است. در صدر اسلام، چنین کاری بسیار رایج بوده اسلام هدفش از بین بردن تدریجی این رسم غلط در بین اعراب بوده استبه هر حال تا تجاوز دشمن هست مساله اسير هم هست ، تا زماني كه شما به اين درك نرسيد كه متجاوز به علت تجاوز خود حقي را براي كسي كه به آن تجاوز ميكند ايجاد كرده مساله برايتان قابل هضم نخواهد بود نقل قول:توجه داشته باشید که "برده جنسی" با "همسر" تفاوت زیادی دارد. برده جنسی هیچ یک از حقوق همسر را ندارد. او را مالک می شوند، استفاده می کنند و هر زمان که خواستند به بازار می برند و به عنوان جنس دست دوم می فروشند.اينجا هم دچار مشكل شده ايد قوانين حقوقي كه براي اسير زن تعريف شده تا او را از بردگي جنسي نجات دهد نه اينكه خود باعث آن گردد و به قول شما هر لحظه هر چه دلش خواست بكند نقل قول:در آخر، همان طور که اشاره فرمودید هیچ از ما (حتی اگر به طور نظری چنین عقایدی را داشته باشیم) آن را به مرحله اجرا در نمی آوریم. پس چرا این بحث اهمیت دارد؟دقيقا مشكل اصلي شما اينجاست كه موضوع را به دقت مطالعه نميكنيد و به همين دليل ان را با طبع خود تغيير ميدهيد و به نتيجه نميرسيد (به نظر بنده شما يا كاملا به علم سخن مسلط هستيد.... يا كاملا از آن بي بهره ايد و دچار اشتباه ميشويد) بنده عرض كردم اين مساله هنوز امكان وقوع نيافته و شما آن را به طور دلخواه تغيير داديد در حالي كه به نظر بنده اين حكم در جايگاه خود اگر امكان اجرا پيدا كند چه بسا نه فقط ممكن بلكه ضروري هم باشد ________________________________________________________________________ يك سوال از همه ي كاربران در جنگي ده هزار نيروي دشمن به اسارت در امده (عدد ده هزار در جنگ زميني عدد بزرگي نيست تعداد اسراي الماني جنگ جهاني دوم بيش از 3 مليون نفر بود) كشور در محاصره ي اقتصادي دشمن است و هر دو طرف در آماده باش كامل به سر ميبرند تا با كوچكترين احساس ضعف از حريف كار را تمام كنند . حال با اين اسرا چه بايد كرد با توجه به موارد زير : 1.هزينه نگهداري هر زنداني روزانه 30 هزار تومان (طبق امار نيمه رسمي) است بنابر اين زنداني كردن انها روزانه بالغ بر سيصد مليون تومان تحميل هزينه ميكند كه در سال بالغ بر 110 مليارد تومان ميشود مضافا بسياري از نيروهاي انساني مشغول رسيدگي به امورشان باشند.(محاصره اقتصادي،هزينه جنگ در جبهه ،تعطيلي اقتصاد و حظور نيروهاي كار در جبهه را هم در نظر بگيريد) 2.از لحاظ اخلاقي نميتوان انها را در شرايط گرسنگي و ..... نگه داري كرد (كاري كه در جنگ جهاني در اردوگاههاي اسيران به علت تعدادزياد اسرا امري عادي بود) 3. ازادسازي هم سنگين كردن قواي دشمن و احتمال تهاجم است مگر اينكه مطمئن باشيم پس از ازادي به اردوگاه دشمن بازنخواهند گشت . در چنين شرايطي يك مدل ارائه كنيد كه با اين اسرا چه بايد كرد ؟؟؟ اصلا شرايط جنگ جهاني دوم را در نظر بگيريد كه تعداد اسيران از هزار به ميليون كشيده بود ايا چاره ي كار همان اردوگاه هاست ؟؟ |
|||
|
۹:۲۶, ۲۱/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۴ ۹:۳۱ توسط میکا.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام عمار
(۲۱/مرداد/۹۴ ۰:۱۷)عمار94 نوشته است: به هر حال تا تجاوز دشمن هست مساله اسير هم هست ، تا زماني كه شما به اين درك نرسيد كه متجاوز به علت تجاوز خود حقي را براي كسي كه به آن تجاوز ميكند ايجاد كرده مساله برايتان قابل هضم نخواهد بودفرض کن گروهی دارند زندگی شون رو می کنند و قصد حمله و تعدی به ما رو ندارند. اما نظرات ما رو نمی پذیرند. قبول داری که ما حق محروم کردن اونها از حقوقشون رو نداریم و برای بحثهای عقیدتی باید صرفاً به کارهای علمی و ترویجی بسنده کنیم؟ بله، همان طور که فرمودید فروش زنان اسیر به عنوان برده جنسی می تواند منافع مادی داشته باشد. علاوه بر کاهش هزینه های نگه داری اسرا که ذکر فرمودید، فروش این افراد در بازار هم می تواند درآمد زا باشد: فروش «زنان» و «کودکان» مهمترین منبع درآمد «داعش»، پس از «نفت» اما هیچ منفعت مادی نمی تواند چنین کاری را توجیه کند. |
|||
|
|
۹:۴۶, ۲۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۱/مرداد/۹۴ ۰:۱۷)عمار94 نوشته است: 1.هزينه نگهداري هر زنداني روزانه 30 هزار تومان (طبق امار نيمه رسمي) است 30 هزار تومن؟؟؟ ![]() هزینه نگهداری یه پرنده هم تو روز بیشتر از 30 هزار تومن میشه ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- آقای عمار حرفتون رو راجع به اسرای جنگی تا حدودی قبول دارم.... البته اینو نمیتونم قبول کنم که یه اسیر زن رو برخلاف میلش به عقد کسی در بیاریم!!! یا نمیتونم قبول کنم اسیر به عنوان برده باشه!! ولی باور کنید حرف میکا چیز دیگه ای هاااااا ایشون میگن ما اصلا فرض شرایط جنگی رو نداریم که بخوایم اسیر داشته باشیم. حرفشون راجع به مسائل عقیدتی هست.......کسانی که با ما وارد جنگی نشدن....... |
|||
|
۲۰:۳۳, ۲۱/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۴ ۲۰:۳۶ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:فرض کن گروهی دارند زندگی شون رو می کنند و قصد حمله و تعدی به ما رو ندارند. اما نظرات ما رو نمی پذیرند. اين جمله ي شما هيچ ارتباطي به بحث ندارد چون مورد بحث ما فعلا روي اسير است كه ويژگي بارز او حمله به مسلمانان و دستگيري اش هست بنابر اين واضحا " گروهی دارند زندگی شون رو می کنند و قصد حمله و تعدی به ما رو ندارند. " مورد بحث من نيست . نقل قول:بله، همان طور که فرمودید فروش زنان اسیر به عنوان برده جنسی می تواند منافع مادی داشته باشد. علاوه بر کاهش هزینه های نگه داری اسرا که ذکر فرمودید، فروش این افراد در بازار هم می تواند درآمد زا باشد: .....اولا از شما يك راهنمايي ميخواهم !( ) يك نفر پيدا شد و گفت قبول داري داعش افراد بيگناه را زنداني ميكند گفتم بله! گفت قبول داري اين كار جنايت است ، گفتم بله ! گفت پس كشور برزيل هم بسيار جنايت كار است !!!!! بسيار تعجب كردم و گفتم ربطش چيست گفت ربطش انست كه در برزيل هم زندان هست ، گفتم چه ربطي داشت انجا بر اساس قانون افراد زنداني ميشوند ! ممكن است انسان نسبت به نوع قانون و شرايط زندانشان دچار سوال شود اما اصولا چه ارتباطي با داعش دارد ؟ گفت چون شايد وجود زندان باعث شود عده اي گمان كنند كه ميتوانند بيگناهي را زنداني كنند و اين فكر بد است پس بهتر است كلا زندان نداشته باشند گفتم پس مجرمان را چه كنند ؟ گفت بايد فرهنگ سازي كنند تا كسي مرتكب جرم نشود ! گفتم اگر فرهنگ سازي هم كردند باز يه نفر نخواست فرهنگ بپذيرد و جرم كرد چه ؟؟؟..... هي من ميگم اون ميگه ! الان شما يه چيزي بگين بهش بگم تا قبول كنه مفهومي كه در برزيل با عنوان زندان هست فرق ميكنه با زندان داعش ! (در داخل پرانتز خالي يك اگر بگذاريد)
. . . . . . . . . . . . . . .... من از جايي وارد بحث شدم كه احساس كردم ميخواهيد داعش را با اسلام قياس كنيد اگر منظور شما چنان قياسي نبوده پس حضور من در بحث بيخود است ممكن است داعش 100 جنايت ديگر هم بكند و شما بخواهيد نقد كنيد ! ولي اگر منظورتان چنين چيزي بوده الزاما بايد ثابت كنيد كه جنس ادم ربايي داعش و نحوه برخورد داعش با انها طبق قانون دين بوده است. وگرنه 2 حالت پيش مي آيد . 1. داعش را به عنوان پديده اي جدا بررسي كرده ايد و هرگونه قياس (چه نظري چه عملي) با اسلام سوتفاهم بوده " در اين صورت بنده از بحث خارج ميشوم بدليلي كه ذكر شد" 2.داعش را با اسلام مقايسه كرده ايد اما قادر به اثبات يكي بودنشان نيستيد در اين صورت هم بدليل مقايسه دو پديده بدون در نظر گرفتن حد وسط دچار سفسطه در كلام شده ايدو ادامه بحث كاملا بيخود است نقل قول:آقای عمار حرفتون رو راجع به اسرای جنگی تا حدودی قبول دارم.... جناب پارميس توجه كنيد كه اصلا بحث اسير زماني پيش مي ايد كه حرف از تجاوز دشمن باشد ، مثلا اگر ما يكسال نه هزار سال ديگر هم بشينيم و كسي تجاوزي نكند خبري از اسير نيست تا در شرايط خاص خبر از برده هم باشد ! اما شايد در سال هزار و يكم اتفاقي افتاد كه بحث اسير پيش امد انگاه چه بايد كرد ؟ در جنگ جهاني دوم كه تمام طرف هاي درگير ادعاي تمدن و رسيدن به اوج انديشه ي انساني را داشتند جنايت هاي در اردوگاه اسيران انجام دادند كه تاريخ هم از گفتنشان شرم دارد وجود ميليون ها اسير در اردوگاه ها اولين ثمره اش گرسنگي و شيوع بيماري هاي سخت علاج بود ؛ وضعي پيش امده بود كه كشورها براي سير كردن شكم سربازانش و مردم عادي هم غذا نداشت و اسيران را به هم به اميد بهره برداري پس از جنگ و جلوگيري از بازگشتشان به جبهه دشمن در شرايط وحشتناكي نگه داري ميكردند ، حال خودتان وضع زنان اسير در اين شرايط را تصور كنيد در ميان جماعتي كه چندان پايبند اخلاق هم نباشند .... ______________________________________________________________________________________واقعيت اين است امروز بدليل اينكه جنگها بيشتر به سمت نبرد هوايي و موشكي رفته و مساله ي اسرا چندان قابل درك نيست گرچه قضيه ي زندان هاي مخوف گوانتاناما و ابوغريب نشان داد كه با تعداد اندك اسير هم امكان نمايش خوي واقعي وجود دارد.... جناب پارميس ، در جريان تسخير برلين ارتش سرخ جنايتي انجام داد كه بعيد است تاريخ بتواند تمام زواياي آن را نقل كند ، ژاپن طرف ديگر جنگ هم دست كم نداشت به نقل از ويكي((در جریان حمله ژاپن به چین، ژاپنیها در مجموع ده میلیون چینی را مستقیم و یا غیر مستقیم کشتند. صدها هزار نفر از این چینیها زنده به گور شدند. گزاشی میگوید که دهها هزار سرباز هندی هم در همین راستا کشته شدهاند، ژاپنیها روشی به اسم راهپیمایی مرگ داشتند که در آن اسیران را اینقدر پیاده راه میبردند تا بیش از ۹۰ درصد آنها میمردند. در بین ده درصدی که زنده میماندند هم تعدادی کشته میشدند.یکی دیگر از جنایات جنگی ژاپنیها مسابقه قطع سر صد اسیر بود. روزنامههای ژاپنی با آب و تاب گزارشهایی را پخش میکردند که در آن یکی از افسران ژاپنی، مثلاً در فیلیپین، موفق شده بود رکورد قطع کردن سر صد اسیر را چند صدم ثانیه بهبود ببخشد.)) جنايات آلمان نازي هم نياز به گفتن ندارد و آمريكا هم با بمباران هسته اي ژاپن روي همه ي انها را سفيد كرد و جنايتش حتي به نسل هاي بعد هم منتقل شد)) در اين اوضاع قاراشميش كه حتي غير نظاميان هم از تجاوزات در امان نيستند به نظرتان وضع زنان و مردان اسير چگونه بوده !!!! اصلا اگر ما ناچارا درگير چنان جنگي شديم و با انبوه اسراي اواره مواجه شديم چه كنيم ! شايد بگوييد جنگ جهاني خاطره اي تلخ بود و تمام شد اما اگر اوضاع جهان را مطالعه كنيد وقوع همچين حادثه اي حداقل روي كاغذ منتفي نيست به هر حال هدف اين است اولا در هر لحظه آماده باشيم و ثانيا در هر لحظه برنامه پيش بيني شده اي داشته باشيم اصلا كسي ادعا دارد در وسط حتي چنين جنگ هولناكي
اولا كسي حق تجاوز و ازار بي گناهان نامربوط به ميدان جنگ را ندارد . دوما در مورد افرادي كه با قصد تجاوز هم امده اند هم حق جنايت ندارد ، اسير دستگير شده يا بايد ازاد شود _ يا حكومت دستگير كننده حداقل شرايط نگهداريش را فراهم كند يا اگر منطقا امكان ازاد سازي و نگه داري ندارد سرپرستي اسير را به فردي قابل اعتماد بسپارد و با وضع قوانيني خاص رابطه ي اسير و سرپرستش را روشن كند ... ايا سخني نارواست ! ....................................................................................................... تازه تمام اينها در شرايطي است كه خود اسير از قبل ميدانسته و به ما يورش اورده است انصاف اين نيست كه اسيري كه در پي جان و مالمان امده را مورد تشويق قرار دهيم و بگويم برو با اسلحه ي بهتر بيا از بين مان ببر !! بلكه انصاف اين است كه از قبل شرايط مان را اعلام كنيم و خودش در جريان باشد كه در صورت تجاوز چه پيش خواهد آمد .
الان من به همه ي دشمنان هشدار ميدهم اگر قصد تعرض و تعدي داشتيد در ميدان كشته خواهيد شد ولي اگر اسير شديد طبق قانونمان و شرايطمان اجازه داريم با شما برخورد كنيم (ازادي ، زندان ،تعويض با پول ، امتياز گيري ، مبادله با اسير خودي ، بردگي) تازه به نظر من شرايط برده بودن در اسلام هم بيشتر به نفع اسير است (توصيه ي فراوان به نيكي با او _ قرار دادن راه هاي بسيار براي ازادي ....)تا مالك. ولي خوب اگر كسي دوست نداشت اجباري كه نيست ! خيال حمله به ما را از سرش بيرون كند همين! هشدار قبلي هم كه داديم . سخن اخر هم اينكه اين قانون براي مواردي پيش بيني شده و شايد روزي امكان يا حتي ضرورت وقوع پيدا كرد اما چون اساسا قاعده ي آن بر حمله ي دشمن و اجازه ي حاكم اسلامي است(پذيرش اين دو اصل جلوي سو استفاده را ميگيرد) و نميتوان ان را بر ضد كساني كه به ما حمله نكرده اند بكار برد . پس اعتقاد به آن هم (اعتقاد به كل نه قسمتي)هيچ ضرري ندارد |
|||
|
۲۲:۲۹, ۲۱/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۴ ۱۵:۴۶ توسط میکا.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام جناب عمار
همان طور که عرض کردم، موضع اسلام از این قضیه جداست. هدف از اسلام براندازی تدریجی این رسوم غلط بوده است، وگرنه هدف اسلام این است که رسوم غطی مانند برده داری را از جامعه بزداید. مشکل زمانی پیش می آید که گروههایی مثل داعش بدون در نظر گرفتن تفاوت شرایط در صدر اسلام و زمان حال، به بررسی اسلام می پردازند. متاسفانه این گروهها توجیهاتی برای کارهایشان می آورند که باعث ساده انگاشتن این گناهان می شود. |
|||
|
|
۶:۱۷, ۲۴/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
. حکم بردگی تنها مربوط به کافرانی بود که در تهاجم نظامی و با هدف نابودی سرزمین اسلامی شرکت کرده باشند، آن هم با صلاح دید حاکم اسلامی و نه همیشه ؛ این حکم در زمانی که برده گیری قانون جاری بوده حکمی عادلانه و در جهت رعایت مصلحت جامعه اسلامی و حتی رعایت حال جنگجویان مغلوب بوده و اسلام این اجازه محدود را داد تا مشرکان به حمله بر کشور اسلامی گستاخ نشوند.
10. پس بردگی نه تنها شامل بانوان مسلمان نیست بلکه فقط مختص به متجاوزین به اسلام و مسلمانان بوده است و در زمان حال هم موضوعیت ندارد. http://www.shayeaat.ir/post/336 اینو کپی کردم گفتم شاید خالی از لطف نباشه تو این پست هم بذارم این فقط محض بالا رفتن اگاهی شماست در جواب به شخص خاصی نیست
|
|||
|
|
۹:۲۳, ۲۴/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۴ ۹:۳۵ توسط میکا.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام A.E. گرامی
یکی از انواع جهاد، جهاد ابتدایی است. جهاد ابتدایی یعنی جنگی که با هدف گسترش اسلام انجام میشه، بدون اینکه از طرف مقابل حمله ای صورت گرفته باشه یا اینکه طرف مقابل تهدیدی برای امنیت ما باشد. نمونه هایی از جهاد ابتدایی رو در صدر اسلام داریم. اهل سنت معتقدند که جهاد ابتدایی می تواند با اجازه فقیه عادل انجام گیرد. در میان شیعیان، دو تا دیدگاه وجود داره: برخی (مانند امام خمینی و صاحب جواهر) معتقدند که در زمان غیبت امکان جهاد ابتدایی وجودد نداره. برخی نیز (مانند شیخ مفید، آیت ا... خویی و آیت ا... خامنه ای) معتقدند که ولی فقیه جواز شروع جهاد ابتدایی را دارد. در مورد شیعه نگرانی از این بابت وجود نداره، چرا که در حال حاضر ولی فقیه محال است چنین حکمی را بدهند. اما متاسفانه برخی گروههای منتسب به اهل سنت دچار این انحراف شده اند. به هر حال من معتقدم که یک "فقیه عادل" غیر ممکن است که حکمی بر خلاف موازین انسانی صادر کند. فرد عادل را باید از روی رفتارش شناخت و اگر فردی حکمی غیر عادلانه دهد، نمی توان او را مصداق فقیه عادل دانست. واضح است که فردی مثل "ابوبکر البغدادی" نمی تواند مصداق "فقیه عادل" باشد، چرا که رفتارش و احکامی که صادر می کند، عکس این موضوع را نشان می دهد. این گروهها برای اینکه این نقیصه را از بین ببرند، چنین اعمالی را اعمالی انسانی جلوه می دهند. اونها با توجیهاتی سعی می کنند استفاده جنسی اجباری از زنان رو به عنوان یک عمل مشروع و عادلانه جلوه دهند. متاسفانه برخی از ما هم داریم با توجیهاتی که برای این اعمال میاریم، به شروع جلوه دادن کار این گروهها کمک می کنیم. ما نباید مقاله و کتاب بنویسیم که چنین کارهایی رو توجیه کنیم. بلکه باید سعی ما در زدودن چنین مسائلی باشه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 13930715000003_PhotoL.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1393/07/15/13930715000003_PhotoL.jpg)
![[تصویر: 011-400x300.jpg]](http://dl.daesh-news.com/daesh/2015/07/011-400x300.jpg)

این فقط محض بالا رفتن اگاهی شماست در جواب به شخص خاصی نیست