کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نماد امام زمان ( بحثی مشارکتی )
۲۳:۱۸, ۱۷/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان خدمت همه سلام عرض منیکنم و یک سوال دارم از همه شما همراهان.

دوستان وقتی نام امام عصر عج میشنوین میخونین اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چی هست؟

بزارین اینطوری هم بپرسم از شما که نماد های مهدویت رو میشناسین؟Huh

دوستان اگه به همراه نظرات خودتون مستنداتی هم دارید لطف کنید قرار بدین لطفا.

پیشا پیش از همراهی و همفکری شما تشکر میشه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، نرگس مهدوی ، Mohammad Trust ، آفتاب ، ضحی ، sarallah ، fafa* ، sagheb ، در جستجوی سختی ، am_po ، Wakeup ، ندا دهنده ، A.E ، سدرة المنتهی ، حسن عزتي ، خیبر110

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۰۶, ۲۹/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۴ ۱۱:۱۳ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام به سدرة المنتهی عزیز
دست درد نکنه دادا
اره درسته که اونها استفاده کردن ولی اگه دقت کنیم خیلی از نماد ها واقعا بین پیروان ایان اسمانی و ادیان ساختگی مشهور و یکشکل هست . همینا که گفنی رو همه یا بهتر بگیم بیشترشون قبول دارن و استفاده میکنن. حالا اگه اینها رو با اون موردی که یک منجی که وعده داده شده با خودش میاره رو کنار هم بزاریم, میشه از بسنش یسزی ر که هاص هستن جدا کنیم و روشون کار کنیم و فرهنگسازی رو انجام بدیم.
نمیگم دیگه گل نرگس و... بزاریم کنار . ولی برای یک غیر مسلمان وحتی کسی که تو بمباران فکری قرار گرفته بتونه درک کنه .
واقعا این موضوع جاش خالیه و خلا این مبانی حس میشه البته تقصیر هم نداریم.چون شیعه دوازده امامی یکتنه جلو شبهات و و پاسخگویی به هزاران سوال پوچ و گاهی بی اساس فرق و تفکراتی قرار گرفت که دیگه وقت برای این کارا کم بوده.
دوستان ببخشین که کم شرکت میکنم چون میخوام دوستان هنرمند تالار هم شرکت کنن.
هنرمندان تالار کوجایین پس.
مسابقه بزارم میایین؟
التماس دعا .

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، مجنون العباس ، خیبر110
۱۳:۲۳, ۳۰/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #22
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بدلایل غیرقابل بیان امام زمان نباید هیچ نمادی داشته باشند تا خود زمان ظهور

ضمن اینکه مهدویت بقدری متعالیست که قابل مقایسه با باقی مباحث نیست که بخواهد نمادی داشته باشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، در جستجوی سختی
۱۶:۲۰, ۳۰/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #23
آواتار
(۳۰/مرداد/۹۴ ۱۳:۲۳)صـادق نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

بدلایل غیرقابل بیان امام زمان نباید هیچ نمادی داشته باشند تا خود زمان ظهور

ضمن اینکه مهدویت بقدری متعالیست که قابل مقایسه با باقی مباحث نیست که بخواهد نمادی داشته باشد.

سلام
ببخشین میشه بفرمایید کدام دلایل؟ اگه حدیثی و ... هست بفرمایید تا مطالعه بفرماییم.
بعدشم شما بفرما ما مقایسه نمیکنیم بلکه نماد هایی که منجی داره رو میخوایم جمع اوری کنیم ایا این کار غلط است؟به کدام دلیل !
لطفا پاسخ بدید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110
۲۰:۳۲, ۳۰/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #24
آواتار
اون دلایل رو نمیشه گفت
ولی به زبان ساده و عمومی
کافیه دشمنان این نماد و نمادها رو ببینند
براحتی ازش سوء استفاده میکنند
فرق امام زمان با بقیه امامان در اینه که افراد عامی و خاص عادی ایشون رو ندیدن و مشخصاتی ازشون ندارن
براحتی میشه مردم رو گول زد
کاری که داعش داره انجام میده و خوشحالیم به کاهدون زده و بعدا میفهمن چرا
ولی مفهوم قابل جعل نیست
عدالت و ... بین همه ادیان مشترکه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، ضحی
۲۱:۰۱, ۱/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #25
آواتار
(۳۰/مرداد/۹۴ ۲۰:۳۲)صـادق نوشته است:  اون دلایل رو نمیشه گفت
ولی به زبان ساده و عمومی
کافیه دشمنان این نماد و نمادها رو ببینند
براحتی ازش سوء استفاده میکنند
فرق امام زمان با بقیه امامان در اینه که افراد عامی و خاص عادی ایشون رو ندیدن و مشخصاتی ازشون ندارن
کاری که داعش داره انجام میده و خوشحالیم به کاهدون زده و بعدا میفهمن چرا
ولی مفهوم قابل جعل نیست
عدالت و ... بین همه ادیان مشترکه
سلام
جناب دشمن از من و شما بهتر نشانه ها رو هم میدونه هم میشناسه.
(۳۰/مرداد/۹۴ ۲۰:۳۲)صـادق نوشته است:  کافیه دشمنان این نماد و نمادها رو ببینند

(۳۰/مرداد/۹۴ ۲۰:۳۲)صـادق نوشته است:  فرق امام زمان با بقیه امامان در اینه که افراد عامی و خاص عادی ایشون رو ندیدن و مشخصاتی ازشون ندارن
همکار گرامی مردم گول میخورن؟ راست میگید نمونش همین دم دست که هست از بابیت تا ...
البته اگه کسی شناسنامه امام رو بدونه هرگز گول نمیخوره .
چطور؟ امام زمان فرزند کی هستن؟ متولد چه تاریخی؟ و .... نمونه هایی که بارها در تالار ذکر شده و خود بنده هم بارها گفتم .
(۳۰/مرداد/۹۴ ۲۰:۳۲)صـادق نوشته است:  کاری که داعش داره انجام میده
داعش ادعای امام زمان بودن رو کرده؟ ایا شخصی که مدعی هست دلیلی برای ادعای خودش داره؟ ایا ما در کنار احادیث و روایات چیزی به اسم فهم و تعقل داریم؟ اگه داریم چرا گول میخوریم؟
کی گول میخوره ، کسی که میخواد ، گول بخوره .
لطفا مستند پاسخ بدید اگه بر اساس احساس و به عبارتی کلی گویی قرار هست بگیم همین الان میشه هزاران مطلب گفت که همه با یک بیان بطلانش اثبات بشه.

(۳۰/مرداد/۹۴ ۲۰:۳۲)صـادق نوشته است:  عدالت و ... بین همه ادیان مشترکه
شما که گفتین نگیم چرا پس عدالت رو به عنوان یک نماد بیان کردید/؟Huh

درباره صفات ظاهری امام هم در روایات بهش یاداوری شده و بدور از هیچ ترسی .
ایا امام نمیدانست که نباید بیان کند؟
از طرفی اگه بیان نمیشد بنده و شما و ... که منتظر هستیم چطور میتوانیم بدونیم که اگه شخصی که مدعی هست ایا مدعی واقعی است یا کاذب.
جناب
صـادق

• [b]چهره و سيماى مبارك‏
حضرت مهدى(عجل الله تعالی فرجه الشریف) داراى صورتى زيبا و درخشنده است ؛
الف. «المهدى من ولدى وجهُهُ كالقمر الدُّرّى»؛ ينابيع المودة، ص 188 ؛ كشف الغمة، ج‏2، ص 481. ؛
«پيامبر«ص» فرمود : مهدى از فرزندان من است، صورتش همچون ماه تابان است...».
ب. «... على خَدِّه الأيمن خالٌ»؛ بحارالانوار، ج 51، ص 80 ؛ منتخب الاثر، ص 166. ؛
«... بر گونه راستش خالى هست».
ج. «حَسَنُ الوجه... و نور وجههِ يَعلو سواد لحيته»؛ منتخب الاثر، ص 186. ؛
«مهدى صورتى نيكو دارد... درخشندگى چهره‏اش بر سياهى محاسنش غلبه مى‏كند».
د. «وجهُهُ كالدّينار و اَسنانه كالمنشار...»؛ الغيبة النعمانى، ص 274، ج 1.
«چهره‏اش مانند دينار گرد و گلگون و دندان‏هايش مانند شانه، ظريف و منظم است».
ه. «المهدى طاووس اهل الجنّة عليه جلابيبُ النّور»؛ كشف الغمة، ج‏2، ص 481. ؛
«مهدى، طاووس بهشت است كه هاله‏اى از نور، او را احاطه كرده است».
و. «شابّ صبيحُ الوجه...»؛ بحار الانوار، ج‏52، ص 177. ؛
«جوانى گشاده روى است».
ز. «شابٌ حسن الوجه»؛ الغيبة طوسى، ص 269 ؛ الارشاد، ج 2، ص 382.
«جوانى زيبا روى است».
ح. «وجهُه كالكوكبٌ درّىٌّ»؛ دلائل الامامة، ص 233 ؛
«چهره‏اش مانند ستاره درخشان است».
ط. «مسنون الخدّين»؛ كمال الدين، ج 2، ص 446. ؛
«مهدى داراى گونه‏هاى كم گوشت است».
ى. «سهل الخدّين على خدّة الأيمن خالٌ كأنّه فتات مسك على رضراضة عنبر»؛ كتاب الغيبة، ص 266. ؛
«گونه‏هايى نرم با خالى در گونه راست دارد كه مانند دانه مشك بر روى عنبر است».
  • پيشانى و ابرو و چشم
حضرت مهدى(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، داراى پيشانى گشاده، صاف و روشن است. ابروى آن حضرت نيز باريك، كشيده و نزديك به هم - اما ناپيوسته - است. چشم‏هايش سياه و درشت و فرو رفته و پلك‏هاى او درخشنده است.
الف. «المهدى منّى، اجلى الجبهَة اَقنى الأنف...»؛ كشف الغمة، ج 2، ص 481. ؛
«مهدى از من است، پيشانى باز و نورانى و بينى كشيده و باريك دارد».
ب. «اَكحَلُ العَينَين... كثُّ اللحية...»؛ منتخب الاثر، ص 166 ؛ كشف الغمة، ج‏3، ص 260. ؛
«ديدگان مباركش سرمه كشيده... محاسن مباركش پر مو است...».
ج. «اَزَجُّ، اَبلَجُ، اَدعَج، اَعيُنُ، اَشَمُّ الأنف اَقنى اَجَلى»؛ الملاحم و الفتن، ص 58 ؛ نور الابصار، ص 170. ؛
«ابروهاى كشيده، صورتى نيكو، ديدگان مشكى، بينى باريك و نيكو خميده، و پيشانى باز و درخشان دارد».
د. «مُشرِفُ الحاجبين، غائرُ العينين»؛ الزام الناصب، ص 138. ؛
«او بلند ابرو است و چشمانى فرو رفته دارد».
. قامت و رنگ بدن و صورت‏
امام على«ع» فرموده‏اند: «يخرجُ رَجُلٌ مِن وُلدى فى آخِرِ الزّمان ابيضُ اللون مُشرَبٌ بالحُمرَة مُبدَحُ البَطنِ عَريضُ، عَظيمُ مُشاشِ المنكبين، بِظَهرِه شامَّتانِ : شامَّةٌ على لَونِ جِلده و شامَّةٌ على شبهِ شامّة النبى»؛ منتخب الاثر، ص 250 ؛ بحار الانوار، ج 51، ص 35. ؛
«مردى از فرزندان من در آخر الزمان ظهور مى‏كند كه صورتى نقره فام و چهره‏اى گلگون دارد. شكمش پهن، ران‏هايش پر گوشت و شانه‏هايش عريض است. در پشت او دو علامت هست كه يكى به رنگ پوست و ديگرى شبيه مهر نبوّت است».
  • سر و مو
امام على«ع» فرموده‏اند: «حَسَنُ الوَجه، حَسَنُ الشِعر يَسيلُ شعرُه على مِنكَبَيه...»
؛ كتاب الغيبة، ص 281 ؛ بحارالانوار، ج 51، ص 36. ؛
«چهره‏اى زيبا و موهايى جاذب دارد كه بر شانه‏هايش فرو ريخته است».
«بشعر قطط»؛ كمال الدين، ج‏2، ص 475. ؛
«مويش كمى مجعّد است».
  • در سيماى جوانان‏
امام رضا«ع» فرموده است : «علامَتهُ اَن يكون شيخ السنّ شاب المنظر حتى اَنَّ الناظِرَ اِلَيه لَيَحسبه ابن اربعين سنة اَو دونَها و اِنّ مِن علاماتِهِ اَن لا يَهرِمَ بمرور الايام و الليالى حتى يأتى اَجَلُه»؛ كمال الدين، ج 2، ص 652. ؛
«نشانه مهدى آن است كه در سن پيرى است ؛ ولى جوان به نظر مى‏آيد. هر كسى او را ببيند، گمان مى‏كند كه چهل سال يا كمتر دارد. يكى ديگر از نشانه‏هاى او اين است كه با گذشت زمان، تا هنگام رسيدن اجل، اثر پيرى در او مشاهده نمى‏شود».
  • . اوصاف اخلاقى و درونى‏
. امام حسين«ع» مى‏فرمايد : «تَعرِفون المهدى بالسَّكينةِ و الوقارِ و بمَعرِفَةِ الحَلالِ و الحَرامِ و بِحاجَةِ النّاسِ اليه و لا يحتاجُ الى احد»؛ الغيبة النعمانى، ص 127 ؛ منتخب الاثر، ص 309. ؛
«مهدى را با سكينه و وقار، شناخت حلال و حرام، نياز همگان به او و بى‏نيازى او از همه خواهيد شناخت».
2. در روايت ديگرى آمده است : «يكونُ اَولى بالنّاسِ من اَنفُسِهِم و اَشفَقَ عليهم من آبائِهم و اُمّهاتهم و يكونَ اَشَدّ الناس تَواضُعاً للّهِ عَزَّ و جَلَّ و يكونُ اخَذَ النّاسِ بِما يَأمُرُ به و اَكَفَّ النّاس عَمّا يَنهى عنه»؛ الزام الناصب، ص 10. ؛
«او براى مردم از خودشان اولى‏تر، از پدر و مادرشان مهربان‏تر و در برابر خدا، از همه متواضع‏تر است. آنچه به مردم فرمان مى‏دهد، خود بيش از ديگران به آن عمل مى‏كند و آنچه مردم را از آن نهى مى‏كند، خود بيش از همگان از آن پرهيز مى‏كند».
3. «دلالته فى خصلتين : فى العلم و استجابَةِ الدَّعوةِ و كلِّ ما أخبَرَ بِهِ من الحوادثِ الّتى تَحدُثُ قبلَ كونِها فذلك بعَهد معهود اليه من رسول الله«ص» توارَثَه عن آبائه عنه«ع»»؛ عيون الاخبار، ج‏1، ص 170. ؛
«مهدى، دو نشانه بارز دارد كه با آنها شناخته مى‏شود : دانش بيكران و استجابت دعا. آنچه از رويدادها پيش از وقوع آنها سخن بگويد، به صورت پنهانى است كه توسط پدران خود، از رسول خدا، به ارث برده است».
4. امام رضا«ع» فرموده است : «... يكونُ اَعلَمُ النّاس و اَحكَمُ النّاس و اَتقى النّاس و اَسخَى النّاس و اَعبَدُ النّاس... و يكونُ مُحَدِّثاً»؛ من لا يحضره الفقيه، ج 4، ص 418. ؛
«... او داناترين مردم و حكيم‏ترين، پرهيزگارترين، بردبارترين، سخى‏ترين و عابدترين آنان است و فرشتگان با او سخن مى‏گويند».

لطفا این مطالب رو رد و یا اعلام بفرمایید که صحت دارد.
پ . ن : لطفا مستندا صحبت کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110
۱۲:۰۲, ۶/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #26
آواتار
سلام مجدد

در بین همکارا کسی علاقه به بحث نداره؟

ببینید شما از اول تاپیک گفتید نماد

تعریف نماد چیه؟

یعنی هر شکل یا رنگ یا کلمه و هرچیزی که ما رو یاد یه چیزی بندازه بدون اینکه مستقیماً بهش اشاره کنه و اسمش رو ببره

مثلا من از سیب تو گروه استفاده کردم که هیچ اشاره مستقیم نداره...داره؟

نقل قول:درباره صفات ظاهری امام هم در روایات بهش یاداوری شده و بدور از هیچ ترسی .
ایا امام نمیدانست که نباید بیان کند؟
از طرفی اگه بیان نمیشد بنده و شما و ... که منتظر هستیم چطور میتوانیم بدونیم که اگه شخصی که مدعی هست ایا مدعی واقعی است یا کاذب.
جناب
صـادق

[b]چهره و سيماى مبارك‏

حضرت مهدى(عجل الله تعالی فرجه الشریف) داراى صورتى زيبا و درخشنده است ؛
الف. «المهدى من ولدى وجهُهُ كالقمر الدُّرّى»؛ ينابيع المودة، ص 188 ؛ كشف الغمة، ج‏2، ص 481. ؛
«پيامبر«ص» فرمود : مهدى از فرزندان من است، صورتش همچون ماه تابان است...».
ب. «... على خَدِّه الأيمن خالٌ»؛ بحارالانوار، ج 51، ص 80 ؛ منتخب الاثر، ص 166. ؛
«... بر گونه راستش خالى هست».
ج. «حَسَنُ الوجه... و نور وجههِ يَعلو سواد لحيته»؛ منتخب الاثر، ص 186. ؛
«مهدى صورتى نيكو دارد... درخشندگى چهره‏اش بر سياهى محاسنش غلبه مى‏كند».
د. «وجهُهُ كالدّينار و اَسنانه كالمنشار...»؛ الغيبة النعمانى، ص 274، ج 1.
«چهره‏اش مانند دينار گرد و گلگون و دندان‏هايش مانند شانه، ظريف و منظم است».
ه. «المهدى طاووس اهل الجنّة عليه جلابيبُ النّور»؛ كشف الغمة، ج‏2، ص 481. ؛
«مهدى، طاووس بهشت است كه هاله‏اى از نور، او را احاطه كرده است».
و. «شابّ صبيحُ الوجه...»؛ بحار الانوار، ج‏52، ص 177. ؛
«جوانى گشاده روى است».
ز. «شابٌ حسن الوجه»؛ الغيبة طوسى، ص 269 ؛ الارشاد، ج 2، ص 382.
«جوانى زيبا روى است».
ح. «وجهُه كالكوكبٌ درّىٌّ»؛ دلائل الامامة، ص 233 ؛
«چهره‏اش مانند ستاره درخشان است».
ط. «مسنون الخدّين»؛ كمال الدين، ج 2، ص 446. ؛
«مهدى داراى گونه‏هاى كم گوشت است».
ى. «سهل الخدّين على خدّة الأيمن خالٌ كأنّه فتات مسك على رضراضة عنبر»؛ كتاب الغيبة، ص 266. ؛
«گونه‏هايى نرم با خالى در گونه راست دارد كه مانند دانه مشك بر روى عنبر است».

پيشانى و ابرو و چشم

حضرت مهدى(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، داراى پيشانى گشاده، صاف و روشن است. ابروى آن حضرت نيز باريك، كشيده و نزديك به هم - اما ناپيوسته - است. چشم‏هايش سياه و درشت و فرو رفته و پلك‏هاى او درخشنده است.
الف. «المهدى منّى، اجلى الجبهَة اَقنى الأنف...»؛ كشف الغمة، ج 2، ص 481. ؛
«مهدى از من است، پيشانى باز و نورانى و بينى كشيده و باريك دارد».
ب. «اَكحَلُ العَينَين... كثُّ اللحية...»؛ منتخب الاثر، ص 166 ؛ كشف الغمة، ج‏3، ص 260. ؛
«ديدگان مباركش سرمه كشيده... محاسن مباركش پر مو است...».
ج. «اَزَجُّ، اَبلَجُ، اَدعَج، اَعيُنُ، اَشَمُّ الأنف اَقنى اَجَلى»؛ الملاحم و الفتن، ص 58 ؛ نور الابصار، ص 170. ؛
«ابروهاى كشيده، صورتى نيكو، ديدگان مشكى، بينى باريك و نيكو خميده، و پيشانى باز و درخشان دارد».
د. «مُشرِفُ الحاجبين، غائرُ العينين»؛ الزام الناصب، ص 138. ؛
«او بلند ابرو است و چشمانى فرو رفته دارد».
. قامت و رنگ بدن و صورت‏
امام على«ع» فرموده‏اند: «يخرجُ رَجُلٌ مِن وُلدى فى آخِرِ الزّمان ابيضُ اللون مُشرَبٌ بالحُمرَة مُبدَحُ البَطنِ عَريضُ، عَظيمُ مُشاشِ المنكبين، بِظَهرِه شامَّتانِ : شامَّةٌ على لَونِ جِلده و شامَّةٌ على شبهِ شامّة النبى»؛ منتخب الاثر، ص 250 ؛ بحار الانوار، ج 51، ص 35. ؛
«مردى از فرزندان من در آخر الزمان ظهور مى‏كند كه صورتى نقره فام و چهره‏اى گلگون دارد. شكمش پهن، ران‏هايش پر گوشت و شانه‏هايش عريض است. در پشت او دو علامت هست كه يكى به رنگ پوست و ديگرى شبيه مهر نبوّت است».

سر و مو

امام على«ع» فرموده‏اند: «حَسَنُ الوَجه، حَسَنُ الشِعر يَسيلُ شعرُه على مِنكَبَيه...»؛ كتاب الغيبة، ص 281 ؛ بحارالانوار، ج 51، ص 36. ؛
«چهره‏اى زيبا و موهايى جاذب دارد كه بر شانه‏هايش فرو ريخته است».
«بشعر قطط»؛ كمال الدين، ج‏2، ص 475. ؛
«مويش كمى مجعّد است».

در سيماى جوانان‏

امام رضا«ع» فرموده است : «علامَتهُ اَن يكون شيخ السنّ شاب المنظر حتى اَنَّ الناظِرَ اِلَيه لَيَحسبه ابن اربعين سنة اَو دونَها و اِنّ مِن علاماتِهِ اَن لا يَهرِمَ بمرور الايام و الليالى حتى يأتى اَجَلُه»؛ كمال الدين، ج 2، ص 652. ؛
«نشانه مهدى آن است كه در سن پيرى است ؛ ولى جوان به نظر مى‏آيد. هر كسى او را ببيند، گمان مى‏كند كه چهل سال يا كمتر دارد. يكى ديگر از نشانه‏هاى او اين است كه با گذشت زمان، تا هنگام رسيدن اجل، اثر پيرى در او مشاهده نمى‏شود».

. اوصاف اخلاقى و درونى‏

. امام حسين«ع» مى‏فرمايد : «تَعرِفون المهدى بالسَّكينةِ و الوقارِ و بمَعرِفَةِ الحَلالِ و الحَرامِ و بِحاجَةِ النّاسِ اليه و لا يحتاجُ الى احد»؛ الغيبة النعمانى، ص 127 ؛ منتخب الاثر، ص 309. ؛
«مهدى را با سكينه و وقار، شناخت حلال و حرام، نياز همگان به او و بى‏نيازى او از همه خواهيد شناخت».
2. در روايت ديگرى آمده است : «يكونُ اَولى بالنّاسِ من اَنفُسِهِم و اَشفَقَ عليهم من آبائِهم و اُمّهاتهم و يكونَ اَشَدّ الناس تَواضُعاً للّهِ عَزَّ و جَلَّ و يكونُ اخَذَ النّاسِ بِما يَأمُرُ به و اَكَفَّ النّاس عَمّا يَنهى عنه»؛ الزام الناصب، ص 10. ؛
«او براى مردم از خودشان اولى‏تر، از پدر و مادرشان مهربان‏تر و در برابر خدا، از همه متواضع‏تر است. آنچه به مردم فرمان مى‏دهد، خود بيش از ديگران به آن عمل مى‏كند و آنچه مردم را از آن نهى مى‏كند، خود بيش از همگان از آن پرهيز مى‏كند».
3. «دلالته فى خصلتين : فى العلم و استجابَةِ الدَّعوةِ و كلِّ ما أخبَرَ بِهِ من الحوادثِ الّتى تَحدُثُ قبلَ كونِها فذلك بعَهد معهود اليه من رسول الله«ص» توارَثَه عن آبائه عنه«ع»»؛ عيون الاخبار، ج‏1، ص 170. ؛
«مهدى، دو نشانه بارز دارد كه با آنها شناخته مى‏شود : دانش بيكران و استجابت دعا. آنچه از رويدادها پيش از وقوع آنها سخن بگويد، به صورت پنهانى است كه توسط پدران خود، از رسول خدا، به ارث برده است».
4. امام رضا«ع» فرموده است : «... يكونُ اَعلَمُ النّاس و اَحكَمُ النّاس و اَتقى النّاس و اَسخَى النّاس و اَعبَدُ النّاس... و يكونُ مُحَدِّثاً»؛ من لا يحضره الفقيه، ج 4، ص 418. ؛
«... او داناترين مردم و حكيم‏ترين، پرهيزگارترين، بردبارترين، سخى‏ترين و عابدترين آنان است و فرشتگان با او سخن مى‏گويند».

همه اینها رو الان همه میدونند

اینها نشانه های ظاهری برای شناسایی کردن حضرته نه نماد

فکر کنم خیلی فرق داشته باشن درسته؟

در مورد داعش

کاری که داعش ضد امام زمان کرد این بود

استفاده از نمادهای متنسب به ایشون و یارانشون

پرچم سیاه و ....

و از همه مهم تر حکومت اسلامی بود که داعش تخریبش کرد (البته به خیال خودش)

تعقل هم چیز محدودیه

تا جایی جواب میده که دایره علمی شخص بهش اجازه بده

مثلا یه بچه بی عقل نیست ولی چون دایره علمیش کوچیکه کارایی میکنه که اشتباهه

فرق بین عقل محوری و ولایت محوری هم در همینه

رد Cool
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]