|
بیست و پنج سال
|
|
۱۱:۵۳, ۱۸/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۴ ۱۱:۵۵ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امروز امام خامنه ای فرمودند،
بعد از مذاکرات هسته ای، در رژیم صهیونیستی گفتند تا 25 سال آینده از دغدغه ایران آسوده ایم. به شما می گویم: اولاً، شما 25 سال آینده را نخواهید دید و ان شاءالله تا 25 سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت. ثانیاً، در این مدت هم روحیه مبارزه و حماسی و جهادی، یک لحظه صهیونیست ها را راحت نخواهد گذاشت. پ.ن. 1- برای ظهور آماده بشید. 2- زیر آب برجام خورده شد. (دمش گرم کارش رو بلده) 3- دعوا شروع شد. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۱, ۱۹/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۴ ۱۹:۰۳ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یاد پیش بینی حضرت امام (رحمة الله علیه) در نابودی شوروی سابق و کمونیست افتادم پیش بینی حضرت امام و حضرت آقا، از نگاه و ذهن قرآنی ایشان گرفته شده و مبنایی روایی قرآنی داره وعده ی حتمی و قطعی خداست : فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ الاَخِرَةِ لِیَسئِئُوا وُجُوهَکمْ وَ لِیَدْخُلُوا الْمَسجِدَ کمَا دَخَلُوهُ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَ لِیُتَبرُوا مَا عَلَوْا تَتْبِیراً.
پس همین که وعده ى (فسادگرى) دوّم فرا رسد، سیماى شما را زشت نمایند و به مسجدالاقصى وارد شوند، همان گونه که بار نخست وارد شدند و تا آنچه را زیر سلطه درآورده اند، به سختى ویران کنند. اسراء، آیه 7 نبايد شك كرد كه شجرهى خبيثهى اسرائیل كه «اجتثت من فوق الارض ما لها من قرار»، هيچ پايه و پايگاه و استمرارى نخواهد داشت و بىشك نابود خواهد شد. مقام معظم رهبری نگاه رهبری به نابودی نزدیک رژیم غاصب صهیونیست، بر مبنای همین وعده قرآنیه. وعده ای که کلید گشایش درهای فرج به روی امت اسلامیست: امروز همه ى دنياى اسلام بايد قضيه ى فلسطين را قضيه ى خود بداند؛ اين، كليد رمزآلودى است كه درهاى فرج را به روى امت اسلامى مى گشايد. مقام معظم رهبری ![]() پایگاه خبری رادیو سراسری رژیم صهیونیستی موسوم به شبکه هفت (ArutzSheva) در گزارشی با عنوان "بمب اتم نه، توافق هسته ای و بلاتکلیفی در مورد ایران نیز، اسرائیل را می کشد" نوشت: آیت الله های ایران می گویند که اسرائیل تا نابودی کامل تنها یک بمب فاصله دارد و باید پرسید که چه چیزی ایران را به اینجا رسانده است و مطمئنا برای ایران، نابودی اسرائیل تنها با دو یا سه و در نهایت 4 بمب حاصل خواهد شد. باید گفت رهبران ایران به خوبی به اوضاع مسلط هستند و آنها بازی را به خوبی بلد هستند و به خوبی از تمامی تکنیک ها در این زمینه استفاده می کنند و چیزی که آیت الله های ایران می خواهند این است که بلاتکلیفی و نگرانی حاصل از این روند، باقی بماند و اسرائیل را دائم در حالت نگران مشاهده کنند و همیشه اسرائیل در لبه پرتگاه دیده بشود و به طور کلی اسرائیل از بازی خارج شود و این جزیی از بازی استراتژیک آنهاست. ایران با سیاست هایی که انجام می دهد به خوبی روحیه ی ضد اسرائیلی را گسترش می دهد و به دنبال انزوای اسرائیل است. آیت الله های ایران به خوبی دو بازی را دنبال می کنند که:
چیزی که مشخص است این است که ایران در حقیقت به دنبال بمباران اسرائیل نیست، اما با بارش تنفر و نگرانی کار خود را می کند و همین نیز کافی است و با همین روند عملیات خود را نهایی خواهد کرد. ![]() |
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۱۹/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۸/شهریور/۹۴ ۱۱:۵۳)MohammadSadra نوشته است: اولاً، شما 25 سال آینده را نخواهید دید و ان شاءالله تا 25 سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت.أَلَیسَ الصُّبْحُ بِقَرِیبٍ؟ (۱۸/شهریور/۹۴ ۱۱:۵۳)MohammadSadra نوشته است: بعد از مذاکرات هسته ای، در رژیم صهیونیستی گفتند تا 25 سال آینده از دغدغه ایران آسوده ایمواقعا متاسفم برای دولت و مجلس و آیت الله و دکتر ما که هیچکدام جوابی برای صهونیستها ندارن و کاملا منفعل هستن رهبری یک تنه جواب اسرائیل و آمریکا و انگلیس و عربستان را می دهد و بقیه مملکت و علما و صاحب منصبان هم در خواب خرگوشی هستند... |
|||
|
|
۱۹:۳۳, ۱۹/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۴ ۱۹:۵۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۹/شهریور/۹۴ ۱۹:۲۶)علائم ظهور نوشته است: أَلَیسَ الصُّبْحُ بِقَرِیبٍ؟ممنون گل گفتی، همش رو تایید می کنم فقط یک سوال دارم. برادرم آیا مطمئنی همش مربوط به خواب میشه؟ یعنی همشون خوابن مثلاً احتمال نمی دی برخی، زیاد نه ها انگشت شمار، خیلی هم خواب نباشند و ... پ.ن. این ارسال زنگ خطری بود برای افرادی مثل من که شعار من اهل کوفه نیستم سر میدادند. آیا همش شعار بود؟ احساس نمی کنید عقب موندیم؟ |
|||
|
|
۱۹:۴۵, ۲۰/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۹/شهریور/۹۴ ۱۹:۳۳)MohammadSadra نوشته است: ممنون گل گفتی، همش رو تایید می کنم فقط یک سوال دارم.لطف داری از اینکه خیلی ها در خواب هستن که مطمئنم... اینکه همیشه عده ای خائن وجود داشته باشند که شکی درش نیست. تاریخ اسلام و دنیا به کنار. همین تاریخ ایران پر بوده از خائنین و وطن فروشان اما اثباتش راحت نیست. الان همه خودشون رو دلسوز مردم و نگران امنیت و سلامت آنها نشان می دهند!!! نقل قول:ممکن است فردا شجاعی پیدا شود که برود قلب راکتور اراک را سرجایش بگذارد و با زن و بچه اش برود آنجا زندگی کند، اخر که چی؟ مگر شجاعت به این مسائل است، می خواهند هشتاد میلیون نفر را به خاطر اینکه بگویند شجاع هستند، به خطر بیاندازند. مسائل ایمنی در هسته ای با ایمنی در ایران خودرو فرق دارد. اگر در ایران خودرو اتفاقی بیافتد همان شعاع خود را تحت تاثیر قرار می دهد. شما اتفاق هایی مثل چرنویل را دیده اید.. باید غبارها بخوابه تا تشخیص حق و باطل برای مردم روشن بشه چیزی که من مطمئن هستم اینه که اگر ما متحد بودیم و بزرگان و زمامداران ما مردمی بودن، انقدر نگرانی ها زیاد نبود |
|||
|
|
۲۰:۰۸, ۲۰/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۴ ۲۰:۱۰ توسط غریب.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: downloadfile_9.jpeg]](http://s3.picofile.com/file/8200291626/downloadfile_9.jpeg)
![[تصویر: FIGHT.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8211367550/FIGHT.jpg)