|
حادثه در مسجد الحرام
|
|
۱۴:۱۷, ۲۱/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
شامگاه دیروز سقوط جرثقیل غول پیکر در مسجد الحرام به علت رعد و برق و طوفان، 107 کشته و بیش از 238 زخمی برجا گذاشت . این حادثه در فاصله سه روز مانده به آغاز ادای مناسک حج تمتع رخ داد. تاکنون نزدیک به یک میلیون نفر از حجاج وارد عربستان شدهاند. رئیس جمعیت هلال احمر : طی تماسی که با رئیس مرکز پزشکی حج هلال احمر داشتیم تا شب گذشته ۳۲ نفر از زائران ایرانی در این حادثه مصدوم و یک نفر جان باخت و امروز منتظر اخبار جدید هستیم. ![]() ![]() آیتالله ناصر مکارم شیرازی امروز شنبه در ابتدای درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم با ناگوار خواندن حادثه سقوط جرثقیل که منجر به کشته و زخمی شدن 290 نفر از زائران در مسجد الحرام شده این حادثه را تسلیت گفت و برای آمرزش روح شهیدان این حادثه فاتحه قرائت کرد. ![]() متن کامل اظهارات آیت الله مکارم شیرازی |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۴۱, ۲۳/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
ریخته شدن خون در حرمین شرفین!!!
در کنار مقام!!! اونم تو این ماه یعنی ممکنه؟؟ بیایید حداقل احتمالش رو بدیم نفس زکیه |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۲۳/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۴ ۲۳:۳۶ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این مطلب فکر نکنم بد باشه اینجا نقلش کنم امشب تو شبکه ی ولایت حجت الاسلام یزدانی یه حدیث رو از کتب اهل سنت نقل کردن که من گشتم تو فروم های اهل سنت این حدیث رو پیدا کردم که اونجور که متوجه شدم همه متفق القول بودن که روایت صحیح هست و اما مهمترین بخش این روایت به شرح زیرِ: إذا رأيت مكة قد بعجت كظائم، ورأيت البناء يعلو رؤوس الجبال؛ فاعلم أن الأمر قد أظلك" میگه که اگر دیدی مکه(کعبه) پایین تر از ساختمان های اطراف قرار گرفت و ارتفاع ساختمان های اطراف کعبه از کوه های مکه بالاتر رفت ، پس بدان وقت (قیامت) نزدیک گشته است. (ترجمه فارسی پیدا نکردم ولی مفهمومش همینه) این فیلم رو ببینید http://www.aparat.com/v/tiFKM حجت الاسلام یزدانی گفتن که منظور از قیامت همان ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است و گفتن پیش بینی ای هست که صحابه پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) کرده است. ان شاءالله ظهور نزدیک هست دوستان متن کامل روایت و سند آن : نقل قول:وقال الشيخ حمود التويجري رحمه الله في إتحاف الجماعة: =========================== راجع به علت سقوط این جرثقیل ها هم دوستان آوردن که دلیل آن طوفان نبوده سایت المواطن سعودی هم گفته علتش طوفان نبوده و علت واقعی آن عدم رعایت استاندارد های استفاده از این نوع جرثقیل ها بوده افشای علتاصلی سقوط جرثقیل+عکس |
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۲۴/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
شاید هم میخواهند این حادثه بعنوان کشتن نفس زکیه شناخته بشه تا از کنار اون به موضوع مهدویت ضربه بزنند مثل ظهور امام زمان دروغین!
من هم با دیدن این تصاویر اولین چیزی که توی ذهنم اومد قتل نفس زکیه بود. |
|||
|
۱۸:۱۲, ۲۴/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۳/شهریور/۹۴ ۲۳:۳۰)انتصـار نوشته است: إذا رأيت مكة قد بعجت كظائم، ورأيت البناء يعلو رؤوس الجبال؛ فاعلم أن الأمر قد أظلك" بسیار هم عالی فقط در مورد این ترجمه من متوجه نشدم کدوم کلمه عربی به (وقت) یا (قیامت) ترجمه شده؟؟؟ قیامت که معمولا در قرآن و روایات همان قیامت به کار می رود. و ساعه هم به کار میره بقیه مواردی که به عنوان نام قیامت به کار رفته بیشتر حالت تشبیه و حاوی معنی است. مثلا صفت و ... (البته زیاد هستن) یوم الفصل و ... ولی اینجا به نظر میاد که (الامر) ترجمه شده به وقت و قیامت. حداقل تا جاییکه من اطلاع دارم، امر در روایات اشاره به ظهور امام دوازدهم است و بحث ولایت. مخصوصا وقتی ال آمده که مشخص است از القاب حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، صاحب الامر است! (اثبات الهداة ج 3 ص 478): عن الريان بن الصلت قال: قلت للرضا (علیه السلام): انت صاحب هذا الامر؟ فقال: انا صاحب هذا الا مر و لکني لست بالذي يملاها عدلا کما ملئت جورا و کيف اکون ذلک علي ما تري من ضعف بدني؟ و ان القائم هو الذي اذا خرج کان في سن الشيوخ و منظر الشباب قويا في بدنه حتي لو مده يده الي اعظم شجرة علي وجه الارض لقلعها و لو صاح بين الجبال لتد کدکت صخورها، يکون معه عصا موسي و خاتم سليمان ذلک الرابع من ولدي يغيبه الله في سترة ماشاءالله ثم يظهره فيملاء به الارض قسطا و عدلا کما ملئت جورا و ظلما. بنقل از زريان بن صلت گفت: به حضرت امام رضا (علیه السلام) عرض کردم: شما صاحب الامر مي باشيد؟ فرمود: من صاحب الامرم ولي آن صاحب الامري که زمين را پر از عدل و داد کند چنانچه پر از ظلم شده باشد نيستم و چگونه آن باشم در حالي که ناتواني بدني مرا مي بيني و همانا قائم (علیه السلام) آن کس است که چون خروج کند در سن سالخوردگان ولي در قيافه جوانان باشد نيروي بدني او قوي است تا آنجا که چون دست يازد به درخت بزرگي آنرا از ريشه برمي کند و اگر فرياد در ميان کوه ها بر کشد تمام صخره ها در هم کوبيده شود عصاي موسي (علیه السلام) و انگشتري سليمان (علیه السلام) با او است و او چهارمين فرزند من است خدا او را در پرده غيب خود هر چقدر بخواهد پنهان مي کند سپس ظاهرش مي سازد و زمين را بوسيله او پر از عدل و داد فرمايد چنانکه پر از ظلم شده باشد. (بحار ج 51 ص 145): قال الصادق (علیه السلام): ان لصاحب هذا الامر غيبة فليتق الله عبد و ليتمسک بدينه. حضرت امام صادق (علیه السلام) فرمود: صاحب اين امر (علیه السلام) غيبتي دارد بايد بنده از خدا بترسد و بدين خود متمسک باشد. |
|||
|
|
۱۹:۱۵, ۲۴/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۴ ۷:۰۶ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۴/شهریور/۹۴ ۱۸:۱۲)علائم ظهور نوشته است: بسیار هم عالی من این جمله رو از روایت جدا کردم ، چون بخش کلیدی روایت اینجا بود راجع به ترجمه هم بیشتر خواستم مفهوم روایت رو بگم ، چون ترجمه فارسیش نبود خودم سعی کردم مفهموش رو برسونم تو متن روایت نشانه های دیگری هم گفته شده و در ادامه اش اشاره شده که این علامت ها نشانه نزدیک شدن ساعة (قیامت) هست.(متن کامل روایت تو ارسال هست) مثلا اینجا : نقل قول:وقد ظهر مصداق هذا الأثر والحديث قبله في زماننا، فعمرت مكة، وبنيت، واتسعت اتساعًا عظيمًا، وامتلأت بالسكان، وعلت بيوتها على أخشبيها، وأجريت مياه العيون في جميع نواحيها؛ فعلم من هذا أن الأمر قد أزف؛ أي: دنا قيام الساعة وقرب. ترجمه : مصداق این اثر ظاهر شد (منظور اینه که الان ارتفاع ساختمان ها از کوه های مکه بالاتر رفته) ، مکه آباد و ساخته شد و بسيار توسعه یافت و از مردم و ساکنان پر شد و خانه هایش از درخت هایش بالاتر رفت و آب چشمه ها در همه نواحیش جاری شد ؛ پس از این اتفاقات بدان که وقت این امر (اتفاق-کار) نزدیک شده ، و برپایی ساعت(قیامت) نزدیک شد. البته از همین بخش "فاعلم أن الأمر قد أظلك" هم بیشتر همین مفهموم تموم شدن فرصت و به پایان رسیدن وقت استنباط میشه http://www.almaany.com/ar/dict/ar-fa/%D8...%91%D9%8E/ |
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۲۴/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۲۴/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
البته ایشون گفت احتمال بدیم
فقط یچیزی شهادت نفس زکیه تو ماه ذی الحجس (فکر کنم) اما چیزی که مشخصه اینه خون این همه آدم بی گناه با توطئه این حرامزادگان ریخته شده در جایی که نباید خون ریخته بشه این چیز عادی نیست اگر آب هم از تنور بیرون نزده باشه یکم نمناک شده (کنایه بود) |
|||
|
|
۸:۴۷, ۲۵/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام
حالا چطور احتمال داده شده نفس زکیه باشه؟!چه شباهتی هست اصلا؟؟ |
|||
|
|
۱۰:۴۴, ۲۵/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۴ ۱۰:۵۱ توسط سرباز منتظر.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۴/شهریور/۹۴ ۱۹:۴۹)خیبر110 نوشته است: تطبیق نده عزیز من!!!! اونم اینقدر بد و ناشیانه!!!! من تطبیق ندادم گفتم احتمال درضمن نه من حق دارم بگم قطعا نفس زکیه هست نه شما حق داری بگی قطعا نفس زکیه نیست (۲۵/شهریور/۹۴ ۸:۴۷)افشین نوشته است: سلام ببینید الان قرن 21 هست اون دوران که آدم هارو با شمشیر میکشتن گذشته الان هم درسته کنار ساختمون های مسجدالحرام تک تیرانداز هست ولی کشتن یه نفر تو مسجد الحرام با گلوله اونم توی جمعیت خیلی کار ضایعی هست بهترین راه اینه که اون شخص رو جوری از بین ببرن که هیچکس شک نکنه مثلا این که یه جرثقیل رو بندازن تا علاوه بر اون شخص 20 نفر دیگه هم بمیره این جوری هیچکس شک نمی کنه (۲۴/شهریور/۹۴ ۲۰:۳۲)عبدالرحمن نوشته است: اگر آب هم از تنور بیرون نزده باشه یکم نمناک شده (کنایه بود) پس باید حواسمون به کشتی باشه |
|||
|
|
۱۱:۴۸, ۲۵/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
واقعاً؟ چند صد نفر آدم تو حرم امن الهی کشته شدن، بعد شما با ذوق و شوق دارید بحث میکنید که شاید ظهور نزدیک است؟ واقعاً خدا وقتی میخواد دنیا رو نجات بده همینطوری میزنه دو سه هزار تاش رو درو میکنه که مردم بفهمن ظهور نزدیک است؟ بعد تو پروفایلتون هم مینویسید "من مسلمانم، نه تروریست"؟ و اطراف مسجدالحرام تکتیرانداز داره؟
جدی به این حرفایی که میزنید اعتقاد هم دارید؟ یعنی شما واقعاً اعتقاد دارید یه عده هستند که میدونند امام زمانی هست و هزار سال هم عمر کرده و طبق روایات اسلامی قراره از اینجا ظهور کنه... ولی شیعه نشدند و حتی میخوان با خدا در بیفتن و امامش رو بکشن؟ ![]() ![]() فکر کردن هم خوب چیزیه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: resized_1217063_510.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news_albums/465894/30791/resized/resized_1217063_510.jpg)
![[تصویر: resized_1217032_661.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news_albums/465894/30791/resized/resized_1217032_661.jpg)
![[تصویر: IMG12273279.jpg]](http://media.nasimonline.ir/larg/1394/06/21/IMG12273279.jpg)

جدی به این حرفایی که میزنید اعتقاد هم دارید؟ یعنی شما واقعاً اعتقاد دارید یه عده هستند که میدونند امام زمانی هست و هزار سال هم عمر کرده و طبق روایات اسلامی قراره از اینجا ظهور کنه... ولی شیعه نشدند و حتی میخوان با خدا در بیفتن و امامش رو بکشن؟