|
سینه زنی برای امام حسین (علیه السلام) یا باله؟؟؟
|
|
۱۸:۱۲, ۲۷/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۴ ۱۸:۴۵ توسط ام ابیها.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این کلیپ رو دیدید؟
مراسم سینه زنی ایه که توش آقایون میچرخن و دست میزنن. واقعا مظلوم حسین جان. مسخره بازی هم حدی داره. |
|||
|
|
۱۹:۱۲, ۲۷/مهر/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خاک برسرشون.... اون وقت انتظار دارن با این کارهایی که می کنن یوم الورود حسین (علیه السلام) شفاعت شون کنه؟؟!!
|
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۲۷/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۴ ۱۹:۱۵ توسط del@.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
مشخص شده کجاست !!؟
امروز رفته بودم انتقال خون .. یه پسر دو الی سه ایکس لارجی اومده بودن و میخواستن خون بدهند و متولد 77 بودند ؛ بعدش ، متصدی گفت .. شما هنوز 18 سالت نشده و نمیتونی خون بدی ... همراه خواهرش اومده بود .. تیپ شون هم متجدد بودند و خواهر هم مانتویی بود .. و بعدش پسر اصرار که من میخوام خون بدم .. خواهشا یک کاری بکنید و تو همین برهه زمانی خواهر ش توضخیاتی که در مورد خون دادن بود رو میخوندند ( که چه کار باید بکنند بعد خون دادن و حتی قبل خون دادن و این یک سال بعد از عمل جراحی میتونن خون بدن ، یا یک سال بعد حجامت و حتی قمه زنی و غیره ) (( چندین بند داره این پلاگارد توضیحات )) بعد که برادر قضیه رو منتفی دید و به سمت خواهر ش کرد که باهم بروند ... خواهر بلند شد و رفت و سمت پلاگارد که این قسمت رو پسر ، بخواند .. (( همون قسمتی که در مورد قمه زنی بود رو اشاره کرد که نمیتونی تا یک سال خون بدی )) من متوجه شدم و روی شان رو برگردوند .. پرسیدم میخواد قمه بزنه !!؟ پسره به حرف اومد که قبل اینکه بخوام قمه بزنم ، دوست داشتم خون بدم ....... یعنی شاخ در اوردم .. قرن 21 و پسر 17 ساله به قمه زنی اعتقاد داشت .. متصدی و پزشک انتقال خون هم شنونده این صحبتش بودند ، هم شاخ در اوردند .. صحبت هم شد .. که چرا میخوای این کار رو بکنی ؟! چی رو میخوای ثابت کنی !!؟ و حتی پزشک انتقال خون گفته بود که ، به دلیل قمه زنی ، احتمال گرفتن هپاتیت وجود داره . و خواهره هم معتقد بود که برادرش حماقت میکنه ولی نمیتونست چلوش رو بگیره و رفتن !!! عجیبه واقعا ! |
|||
|
|
۱۹:۳۳, ۲۷/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۴ ۱۹:۳۴ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
این نوع مراسم عزاداری فکر میکنم برای ابیانه باشه (کاشان) به "چقه چقه زني" معروفه http://www.mehrnews.com/news/2415118/%D9...8%A7%D9%86 http://www.asriran.com/fa/news/192237/%D...A%A9%D8%B3 ولی سبک خوندن مداح(!) و اینجوری پریدن خیلی ضایع ست من اینجوری ندیده بودم که بپرن ولی این مراسم رو فکر کنم تو مشهد دیدم ضمنا دست نمیزنن دو تا چوب ماننده که بهم میکوبن |
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۲۷/مهر/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
والا تا اونجایی که من میبینم دست میزنن.
دستاشونو که میارن بالا خالیه انگار. |
|||
|
۲۰:۳۹, ۲۷/مهر/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۲۷/مهر/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
توی فیلم اون آقا تپله که دست میزنه کاملا مشخصه دست میزنه.
این مراسم جغجغه زنی با رقص و حرکات موزون همراه نیست. قبول کنید که این سیستم هیچ سنخیتی با برنامه های سنتی ما نداره. |
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۲۷/مهر/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
متاسفانه توی بعضی عزاداریها موقع مداحی و سینه زنی با اسم امام حسین نعوذبالله بیس میزنن.اگه اسمشو درست گفته باشم و بیس باشه.یعنی مداح میخونه یکی مدام میگه حسین،حسین،حسین و این حسین رو یه طوری میگه که... این درسته؟ من پارسال رفته بودم وجدانا اگه کسی ندونه امام حسین کیه خیلی راحت میتونه با اون مداحی برقصه.متاسفانه اغلبشونم که دیدم این کارو میکنن یعنی حسین حسین گفتن با یه سبک خاص که مثل بیس میشه.یعنی اونا کارشون درسته و من اشتباه میکنم؟ یه نکته تاسف بار دیگه اینکه پارسال یه روحانی پای منبر گلایه میکرد میگفت من یه جا سخنرانی داشتم بهم گفتن حاج آقا ده دقیقه از وقت ما رو گرفتی و بیشتر حرف زدی و ازم انتقاد کردن که چرا از وقت مداحی گرفتی،بعدش حدود دو ساعت مداحی کردن و سینه زدن!واقعآ مداحی به سبک صحیح و سینه و گریه برای امام حسین خیلی ثواب داره و ثوابشم بر کسی پوشیده نیست،اما این سینه زنی واجبتره یا سخنرانی که ممکنه توش یک نفر یه نکته جدید بفهمه و تو زندگیش پیاده کنه؟ من عرضم این نیست که مداحی و سینه زنی نباشه،میگم به هردو باید توجه یکسان بشه اما متاسفانه اینطور نیست امشب رفته بودم مراسم که واسه مداحی هم وایسم.مداح که اومد روحانی سخنران گفت دیگه کم کم سخنانمو جمع کنم ذکر مصیبت رو هم برادرانمون میخونن!!البته همه حرفاشو زده و واسه همین زمان سخنرانیشو تنظیم کرده بود ولی من خیلی ناراحت شدم.واسم سوال پیش اومد چرا مداح پای سخنرانی نبود؟هرکاری کردم دلم صاف نشد پا شدم اومدم خونه،هرچند میدونستم ممکنه مداح کاری داشته یا جای دیگه مداحی داشته یا...!اینم بگم خودم ذاتآ از مداحی خوشم نمیاد متاسفانه که یه خصلت بده اما دست خودم نیست ولی سخنرانی رو دوست دارم |
|||
|
|
۵:۳۵, ۲۸/مهر/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
این فیلمی که شما گذاشتید مشت نمونه ی خرواره،انقدر ویدئوی مداحی ها و رقص ها و ادا و اطوارهای احمقانه توی مراسمای حسینی توی فضایی میچرخه که این جلو اونا مث سوزن جلوی شمشیره
واقعا نمیفهمم چیو میخوان ثابت کنن،بیشتر از اینکه ادای احترام باشه هتک حرمت امام حسین هستش |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوءاستفاده حامیان سینه چاک دولت از حادثه پلاسکو!!!واقعا که! | AMINI | 7 | 2,680 |
۹/بهمن/۹۵ ۱۵:۲۱ آخرین ارسال: AMINI |
|
| عکس امام حسین به جای یزید | aaaaa | 5 | 1,860 |
۲/مهر/۹۴ ۱۵:۱۱ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
| نظر پناهیان در مورد هتک حرمت امام علی النقی علیه السلام | عباس محمدی | 0 | 1,593 |
۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۱۱ آخرین ارسال: عباس محمدی |
|