|
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
|
|
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید . در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید ممنونم پ ن: این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام . دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان) اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا) یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۶, ۲۹/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۰ ۱:۰۷ توسط mohamadjan200.)
شماره ارسال: #181
|
|||
|
|||
|
ممنونم از جوابتون....
من قصد مچ گيري يا اينكه بگويم فلاني نظرش بده يا خوبه را ندارم،اما از آنجا كه تفكراتي كه هر فردي دارد در تحقيقات و پژوهش هايش اثر گذار است،دوست داشتم ببينم آيا واقعا ايشون تحت تفكرات هايدگر هستند يا نه!!!!!!!!! در ضمن كسي كه منافق باشد چه دوست يا دشمن لياقت ندارد در رابطه با اون نظر داده بشه،انم نظرم در رابطه با سروش،نظريه ابطال پذيري پوپر هنوز هم باعث پيشرفتهايي در علم ميشود اما بقيه نظراتش را دفاع نمي كنم..... در رابطه با شهيد آويني،او هم مانند فرديد ،اما آويني با خونش اثبات كرد جز يك قبله،قبله اي ديگر ندارد... استاد در يكي از نظرات يا استدلالهاشون تفكرات اگزيستنس در لايه هاي زيرين سخنانشون ديده ميشه،استدلال در رابطه با رابطه عهد امامت با ذريه.... قرآن ميفرمايد كه حضرت ابراهيم بعد از امام شدن اين مقام را براي ذريه اش درخواست كرد ولي خداوند صريحا رد مي كند،ولي استاد دقيقا رابطه ي عهد و ذريه را كاملا مستقيم مي داند........ لطفا اگر كسي قصد جواب دادن دارد به علت اينكه قصد تحليل كلام خداوند را داريم با منابع قوي و محكم صحبت كند.... ممنون... |
|||
|
|
۱:۰۲, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #182
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز
راستش خیلی خودم رو کنترل کردم که چیزی نگم ولی نشد!!! بعضی از دوستان در نقد هاشون چنان بی انصاف هستن که آدم تعجب میکنه! البته منظور بنده نقد منصفانه در مورد صحبت های ایشون نیست ولی گویا بعضی از دوستان با خود ایشون مشکل دارن. خود من در مورد صحبت های ایشون خیلی حرفها دارم!!! که البته ترجیح دادم چیزی نگم چون همین الان هم این اتهام رو به ما میزنن که با جناب آقای رائفی پور مشکل داریم!!!!! وقتتون رو نمی گیرم فقط می خوام یاد آوری کنم ما در برابر حرف هایی که میزنیم مسئولیم! همین فردا پس فردای قیامت باید جواب بدیم! با خودمون خلوت کنیم ببینیم حرفامون برای رضای خداست؟ یا حب و بغض شخصی؟؟!! |
|||
|
|
۱:۱۱, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #183
|
|||
|
|||
(۲۹/آذر/۹۰ ۱:۰۲)guided نوشته است: دوستان عزیزفكر كنم اگه جايي ببيني داره يك مطلبي حتي به نظر خودت اشتباه در ذهن ديگران ميشينه و حرفي نزني ،قيامت بشتر بايد جوابگو باشي.... |
|||
|
|
۱:۴۳, ۲۹/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۰ ۱۷:۴۶ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #184
|
|||
|
|||
نقل قول:خود من در مورد صحبت های ایشون خیلی حرفها دارم!!! که البته ترجیح دادم چیزی نگم چون همین الان هم این اتهام رو به ما میزنن که با جناب آقای رائفی پور مشکل داریم!!!!! اتفاقا خوب شد حالا که این رو گفتید ، یه نقدی هم بکنیم از کسانی که پیگیر سخنرانی های آقای رائفی پور هستند! نگاه متعصبانه درباره ی هیچکس و هیچ چیزی درست نیست ، آقای رائفی پور هم درسته که بعضی ها از روی قصد و غرض میخوان ضربه بزنن بهش ولی دیگه اینطور نباشید که هرکی اومد نقد نوشت رو زیر رگبار توهین ها و تهمت ها قرار بدید ، باور کنید که نه کسانی که میان نقد مینویسن قصد بدی دارن و نه اینکه ایشون (رائفی پور) معصوم هستند! این نوع نگاه باعث میشه که کسانی که واقعا به قصد نقد کردن میخوان چیزی مینویسن هم دیگه جرئت نکنن چیزی بنویسن که مبادا به قول guided متهم به این بشن که با شخص آقای رائفی پور مشکل دارند.... به نظر من دوستانی که میان دفاع میکنن از آقای رائفی پور (که یکیشون خودمم!) بهتره لحن خوب رو در اولویت برای جواب دادن قرار بدن ، من خودم اینجا اعتراف میکنم که لحن صحبتهام متاسفانه در چنین مواقعی خوب نیست.... خودمم از این مسئله ناراحتم ولی خوب سعی خودم رو میکنم که بهتر بشه. |
|||
|
|
۲:۰۲, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #185
|
|||
|
|||
|
۲:۱۴, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #186
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۱۹, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #187
|
|||
|
|||
|
جمله شما کمی نا مفهوم بود !
منظور شما اینه؟ فكر كنم اگه جايي ببيني داره يك مطلبي (حتي به نظر خودت) اشتباه در ذهن ديگران ميشينه و حرفي نزني ،قيامت بشتر بايد جوابگو باشي.... اگه منظورتون همینه دلیل حرف نزدن من اینه که بنده از جناب رائفی پور سوالاتی دارم و چون خود ایشون توی این تاپیک پاسخگو نیستن پرسیدن این سوالات بی فایده اس. روی صحبت بنده با کسانی بود که مستقیما شخصیت ایشون رو هدف گرفتن و کاری به حرف های ایشون ندارن! |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #188
|
|||
|
|||
|
چند صفحه قبل بنده گفتم فعلا (به خصوص از وقتی که کاربر anti666) به اینجا سر نمیزنن ، نوشتن نقد در این تاپیک کار بیهوده ای به نظر میرسه ، ولی خوب دوستان بازم شروع کردند به نقد نوشتن...
ولی اگه هدف از نقد صرفا آگاه کردن مخاطب سخنرانی ها باشه یا مثلا توضیحی در اون موارد یا اینکه سوالی در مورد سخنرانی باشه که مثلا فلان تکه از سخنرانی رو متوجه نشده باشیم (سوالهایی که کاربران همینجا بتوانند جواب دهند) در اینگونه موارد هم به نظر میرسه این تاپیک مناسب باشه.... به خاطر اهمیت این جمله که یادم رفته بود بنویسمش ، اون پست قبلیم رو ویرایش کردم + اینجا هم مینویسمش: نقل قول: |
|||
|
۲:۰۴, ۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۰ ۲:۲۳ توسط designer.)
شماره ارسال: #189
|
|||
|
|||
|
آهاي آنتي ماسون امام زمان ما(صاحب ما)نمياد گردن اين و اون و بزن چون اصلا اينا عددي نيستن
خواهشا ديگه اين حرفو جاي ديگه نزن با تشكر (۲۵/خرداد/۹۰ ۱۲:۱۲)ANTI MASON نوشته است: [quote='rahbar' pid='26455' dateline='1308122773']سلام شما بهتره اول سخنرانی های ایشون کامل گوش کنی بعد بیای خراب کردن هدف دار استاد رو توی یوتوب برای ما نقل کنی بلو جن در انگلیسی میشود جن ابی .حالا میخواهد این مساله اتفاقی باشد .میخواهد هدفدار باشد موجودی به شکل موجودات فضایی توی کتاب الیستر کرولی(میتونی از اینترنت دانلودش کنی)صد سال پیش ترسیم شده اند این جناب الیستر کرولی به پیامبر شیطان معروفه و 100 سال پیش در مورد جنی به رنگ ابی صحبت کرد و شکل اونو کشیده که خیلی اتفاقی شبیه موجودات ترسیم شده برای ما به عنوان فضایی های امروزی است (کله ای بزرگ) در مورد سوال دوم هم این از لحاظ پزشکی ثابت شده که اگر دمای بیضه ها با دمای محیط یکی باشد ما کم کم عقیم میشویم و شلوار جین یه دلیل چسبندگی بالا این مساله رو موجب میشه اصلا دقت کردی چرا گذشتگان ما از لباس های گشاد استفاده میکردند مثلا دامن عربی یا شلوار کردی یا لباس چینی . حالا فکر میکنی اتفاقی شلوار هایی که ما رو عقیم میکنه بین ما مد شده!!!!!!!در حالی گذشتگان طی قرن ها به این نتیجه رسیده بودند که لباس گشاد براشون فایده های زیادی داره . امام زمان که بیاد خیلی چیز ها رو تغییر خواهد داد جناب RAHBAR .ولی اونها رو با منطقی خیلی فراتر از من ودکتر ها و پروفسورها و....به مردم خواهد قبولوند. فقط یکییش این مساله هست. در مورد دعا ها و نوشته های روی شلوار هم که دوستان توضیح دادن. [/ quote] آهاي آنتي ماسون امام زمان ما(صاحب ما)نمياد گردن اين و اون و بزن چون اصلا اينا عددي نيستن خواهشا ديگه اين حرفو جاي ديگه نزن با تشكر |
|||
|
|
۷:۴۶, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #190
|
|||
|
|||
|
برای من جالبه ...!
یعنی واقعا بعد از بالای 200 ساعت سخنرانی ( کم و زیادش رو گیر ندینا ) تنها ایراد اینه که گفته آب از لب و لوچش آویزون شد ...؟!!! یا مثلا کلمن همراه ...؟!!! از کسایی که تو ای سایتها سیر میکنن بعیده که این ایرادات سطحی و کلیشه ای رو بگیرن ...؟!!!! همه ما سخنرانیهای زیادی در مورد شیطان پرستی و فراماسونری و .. از استاد شنیدیم و یه آشنایی کلی در این رابطه پیدا کردیم . به نظر من بعد از چند سال فعالیت وقتشه که استاد یکم تخصصی تر ریزتر به این مسائل نگاه کنن . من خودم تحقیقی نکردم و اطلاعات رو از همین سخنرانیها و مستندها بدست میارم اما اگر گیر کنیم تو بحث شناخت فراماسونری و نمادها و شیطان پرستی این خودش میشه مشکل ... به نظر من کم کم وقتشه استاد مباحثی مثل باز کردن و تحلیل پروتوکلهای یهود و.... که مربوط به بحث مهدویت و اسلام میشه رو برسی کنن . در کل مباحثی که گفته نشده ... ممنون از بابت ایجاد این تایپیک . ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,015,378 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 122,513 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 61,313 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| اخبار و مقالات «جنبش مصاف و وبلاگ آقای رائفی پور» | ANTi666 | 69 | 45,976 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| نقد و بحث پیرامون آقای حسن فراهانی | TaHa_ANTi666 | 28 | 24,108 |
۲۷/شهریور/۹۳ ۱:۱۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,948 |