|
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
|
|
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید . در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید ممنونم پ ن: این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام . دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان) اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا) یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 30 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۱, ۸/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۱ ۱۶:۵۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #291
|
|||
|
|||
(۲۰/خرداد/۹۱ ۱۱:۲۹)shoeyb نوشته است: سلام اینو بخونید: نقل قول:باسلام. شخصی که عثمان بن عنبسه رو با علی اکبر راعفی پور مقایسه کرده و گفته که حروف ابجد اونها با هم برابر میشه، اشتباه کرده. و همچنین این تاپیک رو: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-14927.html جالبه که اگر جمله ی اول نقل قول بالا رو سرچ کنید در اینترنت ، به سایتهای فراوانی میرسید که احتمالا به صورت روبات اسپمر در بخش نظرات اونها این مطالب رو نوشتند ، البته این شخص لطف کرده و در بیداری اندیشه یکم مبسوط تر توضیح داده!!!! در مورد حضرت علی (علیه السلام) هم در این متن مغلطه ای شده ، بنده از چند تا از دوستان که اهل فن هستند در زمینه آیات و روایات این مسئله رو پرسیدم و گفتند هر دو معنی رو میدهد ، هم تکریم معلم و هم بالا بودن مقام مولا. به این سایت هم اگه دوست داشتید سر بزنید ، پاسخگویی به مسائل دینی رو هم مضحکه کردند!!! : http://www.pasokhgoo.ir/node/64913 خدایا ما رو از شر این فتنه ها و فتنه گران دور نگهدار. به امید ظهور حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که به قول استاد ، صد البته نزدیک است... |
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۱۷/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۱ ۱۳:۰۷ توسط S!lenced.)
شماره ارسال: #292
|
|||
|
|||
|
راستش این مطلبو من یه جایی پیدا کردم و واقعا بهم برخورد
جالب هم این بود که همه هم تقریبا تایید کرده بودن . . . فک کنم دکتر حداقل لایق اعتراضی از سوی ما و دفاعی نسبت به این مطلب باشند... . . . این آقا که بعضیها “دکتر” خطابش میکنند، لیسانس حسابداری داره. تا به حال تو هیچ دانشگاهی هم درس نداده! پس عنوان “استاد” هم احتمالا از روی علاقهی زیاد برای ایشون استفاده میشه. گویا ایشون بر طبق تحقیقات و پژوهشهای شخصیاش به این حد از اطلاعات رسیده که در مورد همه چیز اسلام و فراماسونری و صهیونیست و اوضاع اجتماعی و موسیقی و زن و حجاب و نقد فیلم و وهابیت و بهاییت و فرقه های نوظهور و بازی های کامپیوتری و … اظهار نظر و سخنرانی میکنه. به عبارت دیگر هیچ تحصیلات رسمی در این زمینهها نداره. تحت حمایت و کمک ارگان، نهاد، موسسه و یا سازمانی نیست؛ در واقع هیچ ارگان، نهاد، موسسه و یا سازمانی او را تایید نکرده است. در این چند سال اخیر رکورد سخنرانی رو شکسته! به طوریکه کمتر محقق و پژوهشگر تحصیلکردهای (از حوزه و دانشگاه) از لحاظ تبلیغات و تعداد سخنرانی و انتشار فیلم و صوت در سایتهای اینترنتی به پای ایشون میرسه. که البته اگر نتیجهی این کارها رو مثبت ارزیابی کنیم، این تلاش ایشون رو نیز میشه مثبت قلمداد کرد. در سخنرانیهاش پیامهای پنهان و غیر مستقیم وجود داره که اهل فن قادر به تشخیص هستند، و تعجب میکنم که چرا تا به حال کسی این فرد رو مورد کنکاش قرار نداده ! البته خیلی موارد هم مشاهده کردم که صریحا اظهارنظرهای عجیب و غریب کرده. مثلا پیشنهاد داده که در مشهد مقدس، منار رمی جمرات ساخته بشه! و از مردم خواسته تولیت آستان قدس رو وادار به این کار کنند! طی یک کلیپ ۱۷ دقیقه ای که ازش گوش کردم، نکات مهمی رو یادداشت کردم:
خدا میدونه اگر بنشینم کلیپهای صوتی و تصویری ایشون رو به طور کامل ببینم و بشنوم چند تا نکته عجیب و غریب دیگه میشه ازش برداشت کرد!! به نظر من اون بحثهای “فراماسونری” هم که به خاطرش معروف شدند، بیشتر به نفوذ تفکر صهیونیست به ایران کمک کرده تا مقابله با اون؛ معمولا کسانی که پای اون صحبتها میشینن، به این عقیده میرسند که صهیونیسم قدرت بلامنازعه جهانه که در همه جا نفوذ کرده حتی در مقدسترین مکانها و افراد !!! نمادش رو در همه جای جهان قرار داده و تفکراتش در بین مشاهیر جهان قابل رصده ! البته به نظر میرسه سطح اطلاعات ایشون هم چندان پایین نباشه، اما به هر حال حرفهایی میزنه که شما از فرد دیگهای که مورد تایید مراجع و علما باشند یا نشنیدید یا خیلی کم و به ندرت و اصلا به یک نحو دیگه شنیدید. امیدوارم صاحب نظران و کارشناسان، نظرات دقیق و جامع خودشون رو درباره ایشون اعلام کنند که یا من بفهمم اشتباه کردم و از نگرانی دربیام، یا اینکه کسانی که به اشتباه ایشون رو فردی خوب و مفید برای ایران و اسلام میدونند از اشتباه در بیاند. ویرایش: ۴ آذر ۱۳۹۱، نظر به اینکه عدهی زیادی از دوستان به خاطر ادبیات متن، از اصل موضوع غافل میشدند، متن رو کمی تعدیل کردم تا اصل مطلب بیشتر مورد توجه قرار بگیره. حتما مطلب مرتبط (ذیل مطلب “رائفی پور مشکوک است”) رو هم مطالعه بفرمایید. ضمنا توجه بفرمایید که گرچه در این متن شخصی به نام “آقای رائفی پور”مورد اشاره قرار گرفته است، اما اصل مطلب جامعتر و شامل همهی افراد است، به این معنی که هر کس حرف قشنگ و جذاب زد ما نباید راه بیافتیم دنبالش و هر چی گفت ازش قبول کنیم، بلکه در هر مرحله، باید حرفهاش رو با عیار اصلی بسنجیم و اگر نادرست بود یا غش داشت، بریزیمش دور. بچه ها دیگه قضاوت باخودتون من فقط اطلاع دادم. . . |
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #293
|
|||
|
|||
|
سلام. شبهات ایشون خیلی شبیه شبهات اقای فراهانی هست!
به این شبهات مفصل پاسخ داده شده. البته اینا شبهه نیست!!!! بلکه دقیقا عین کلام آقای رائفی هست ولی چون ایشون فقط همین یه جمله رو نوشته اینجا و ده تا علامت تعجب پشتش گذاشته به خواننده القاء میشه که اینا حرفهای عجیب و غریبی هست! نقل قول:به نظر من اون بحثهای “فراماسونری” هم که به خاطرش معروف شدند، بیشتر به نفوذ تفکر صهیونیست به ایران کمک کرده تا مقابله با اون؛ معمولا کسانی که پای اون صحبتها میشینن، به این عقیده میرسند که صهیونیسم قدرت بلامنازعه جهانه که در همه جا نفوذ کرده حتی در مقدسترین مکانها و افراد !!! نمادش رو در همه جای جهان قرار داده و تفکراتش در بین مشاهیر جهان قابل رصده ! بله ، دقیقا اون اتهامی که آقای فراهانی وارد کرده بودند رو توی این متن هم میبینیم! ان شاء الله وقتی در صحرای محشر خدا از نویسنده ی این متن میپرسه که سندت برای این حرف (و این حدس و گمانی که به مرد نسبت دادی) چیه ، پاسخ قانع کننده داشته باشه! هرکس که میخواد توضیح مفصل تر یادداشتهای تعجب براتگیز (!) نویسنده ی این متن رو ببینه این تیکه از جلسه ی پاسخ به شبهات رو ببینه ، این جلسه اختصاص داشت به پاسخ دادن به شبهات مطرح شده از سوی آقای فراهانی. خودتون ببینید چقدر شبیه متن بالاست! و پاسخ محکم آقای رائفی: مسئله ی گرفتن چهار زن در صدر اسلام و دختر کشی در اعراب جاهلی و..... (17 دقیقه س. حتما ببینید) نقل قول:http://files.masafportal.com/upload/masa....az.16.mkv پی نوشت: همونطور که خودش نوشته متن رو تعدیل کرده!! وگرنه خدا میدونه چه مزخرفات و دری وری هایی اولش گفته بوده توی متن... |
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #294
|
|||
|
|||
|
مطلب رائفی پور مشکوک است قدیمی است تقریبا آبان سال قبل و جواب های زیادی هم به آن داده شده
|
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #295
|
|||
|
|||
|
سلام.
من در مورد چند تاش تا اون جایی که بشه توضیحاتی میدم. 1. امام علی (علیه السلام) می فرمایند که هرکس کلمه ای به من بیاموزد، مرا بنده خود کرده. (این جمله خیلی معروفی از ایشون هست.) درسته که جناب رائفی پور لیسانس حسابداری دارن. اما به خیلی از بر و بچه های ایران چیزهای زیادی یاد دادن که حضرت عباسی از یک کلمه بیشتر بوده. اینه که بچه ها هم بر حسب سلیقه خودشون، ایشون رو استاد خطاب میکنن. اما خود بنده خداش که 10 بار اومده و گفته که من دکتر نیستم. لطفاً تهمت بی تهمت!! (من به شخصه اگه از غیبت بگذرم، از تهمت نمیگذرم.) 2. آقای رائفی پور تحصیلات رسمی ای در زمینه فراماسونری و صهیونیست پژوهی و ... نداره. تا اینجاش درست. اما میشه بفرمایین این تحصیلات رو ایشون کجا میتونست کسب کنه؟ توی ایران که مطلقاً چنین رشته هایی نیست. توی خارج هم که استغفرالله!!! شما بری توی دانشگاه درس بخونی که صهیونیست جیزه؟؟!! 3. هیچ ارگانی اون رو تأیید نکرده، اما هیچ ارگانی هم تکذیبش نکرده. من بارها هم گفتم. من خودم از جمله کسانی بودم که بیشترین شبهه و اشکال رو توی سخنرانی هاشون پیدا میکردم و توی اون تاپیک پرسش و پاسخ ازشون مینوشتم. یعنی ایشون نعوذبالله که معصوم نیست که هیچ اشتباهی نداشته باشه. سخنرانی هاش رو گوش بدین، دوست داشتین برین تحقیق کنین ببینین راست گفته یا دروغ! ایشون اشتباه توی صحبت هاشون دارن، اما در مجموع درست صحبت میکنن و به خاطر لحن جوون پسندشون مخاطب زیاد دارن. وقتی 90% حرفاش درسته، خداییش میشه بهش اعتماد کرد. من به شخصه صحبت هاشون رو با صحبت ها و نوشته های خیلی از مراجع چک کردم. آدمی نیست که کسی بخواد نفی اش کنه. یعنی در مجموع کار اشتباهی نمیکنه که کسی بخواد ببردش زیر تیغ!!! 4. این که در سخنرانی هاش پیغام های مخفی داره که اهل فن تشخیص میدن و اتفاقاً شما هم تشخیص دادی، یعنی شما هم خودت اهل فنی دیگه!!! پدر آمرزیده! اگه فهمیدی چه پیغام هایی داره میده، لطفاً به ما هم بگو تا ما ببینیم شما راست میگی و داره نخ میده یا نه! 5. پیشنهادش در مورد مشهد رو من هم نپسندیدم، و ایشون خودشون یکی دو هفته بعد اعلام کردن که برای امتحان کردن بعضی ها بود. (یعنی ایشون رسماً حرفش رو پس گرفت و اون قضیه تموم شد.) 6. شما فقط 17 دقیقه به حرفاش گوش دادی و کلی در مورد ایشون نتیجه گیری کردی؟ 7. صحبت هاشون در مورد زن و صیغه و این ها به مزاج خیلی از ما ها که زندگی های نرمالی داریم خوش نمیاد. اما رفرنس داده و شما میتونین برین و تحقیق کنین. اما این که در زمان استرس و نداشتن آمادگی برای رابطه جنسی بچه، دختر میشه، یه مطلب علمی و کاملاً تأیید شده است. شما که اهل فنی! یه سرچ انگلیسی توی اینترنت جوابت رو میده... من میدونم که به زن صیغه ای نگاه خوبی نمیشه. اما انصاف نیست که به بچه اش هم چنین نگاهی بشه و صادقانه موافقم که همه سهم هایی که فرزندان زن عقدی یه مرد بهش میرسن، اون هم برسه. این اتفاق تنها در مورد تفکرات اسلام صادقه! توی دین و قانون مسیحیت و یهودیت، چنین فرزندی حرامزاده است و هیچ حق و سهمی نداره. حالا اگه تو فیلما دیدی که یکی به بچه حرومزاده اش(یعنی بچه معشوقه اش) کمک میکنه و حقش رو ادا میکنه، اولاً یه خصلت انسانیه که قانون نیست، ثانیاً یه چیزیه که من و تو خوشمون بیاد... 8. جناب رائفی پور خودش گفت که روی فراماسونری کلید نکنین و فقط بدونین دور و برتون چی میگذره. در پایان هم بگم که ... تمام ایراداتی که به ایشون میگیرین، تنها دو دلیل داره: 1. تمام حرفاشون رو گوش نکردین. 2. حرفایی که زده رو بررسی نکردین و همینجوری باهاش مخالفت کردین. در پایان برای هزارمین بار میگم که ... ایشون هم انسان است و صددرصد اشتباهاتی دارن. اما در راه مقدسی قدم برداشته و ما نباید با کارشکنی زیرپا براش بگیریم. خدا وکیلی هم زیاد تو خاکی نمیره که بشه بهشون گیر سه پیچ داد. تازه... همینی که همه اسلام گریزها اینقدر بهش گیر میدن، یعنی درست پاشو گذاشته روی خرخره بعضی ها!!! من که از خدا براش طلب صبر و اجر دارم. ان شاءالله که خود امام زمان کمکش کنه. قوم جاهل و نادان، عصای موسی رو دیدن که اژدها شد و چند وقت بعد گوساله پرستیدن، چه توقع ازشون که عصا رو ندیده، ایمان بیارن... شاد و پیروز باشین.. |
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #296
|
|||
|
|||
|
یعنی فقط کافیه یه سرچ ساده توی اینترنت بزنید. یا اینکه سالی یه بار روزنامه بخونید!!!!!
این یه نمونه ش: آمار نشان داده تعداد پسرها بیشتر از تعداد دختر ها است [/b] منبع: http://hoghooghezan.blogfa.com/post-32.aspx http://royaflash.mihanblog.com/post/294 (پورتال علمی و آموزشی royaflash - جامعه شناسی نسبت دختر به پسر) |
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۱۷/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۱ ۱۵:۰۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #297
|
|||
|
|||
|
حسادت چه ها که نمی کند
![]() اما باید پرسید منظورشون از اون پیام های پنهان چیه که ما نفهمیدیم و این آقایون فقط قادر به درک آن بودند. آقای رائفی واقعا شخص مخلصیست که به واقع برای امام زمانش کار میکنه و کمترین سود مادی رو در این راه برده در حالی که آقایان منتقد و از دور نشسته اند و میگویند لنگش کن |
|||
|
|
۱۴:۵۹, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #298
|
|||
|
|||
|
خدایا شکرت
خدایا شکرت خدایا شکرت به اندازه محبتت آقا چرا به هم می پریم،اولا این آقا فرضا شک و شبه ای در مورد رائفی داشت،شما باید کمکش کنید تا به حقیقت برسه نه اینکه بکوبیدش این کار از شیعه ی علی (علیه السلام) بعیده در ضمن باید بگم که آقای رائفی پور اطلاعاتی که با کلی مرارت و زحمت و تلاش بدست آورد و از فی*ل*تر ماجع و علماهای برجسته گذروند در اختیار جوانان عاشق امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار داد پس حالا که کسی این همه زحمت میکشه نباید بی پایه و اساس اونو به چالش کشید یادتون باشه وقتی زبان فعالیتش زیاد شه عقلو از کار میندازه درپناه حق یاعلی |
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۱۷/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۱ ۱۵:۱۸ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #299
|
|||
|
|||
|
ما که در متن بالا بله جز تهمت و تخریب و تیکه تیکه کردن صحبت ها و القاء مواردی به خواننده چیز دیگری ندیدیم ، شما اگه شبهه ای دیدی بگو تا جواب بدیم
به همین اراجیف نوشته شده هم تا حد لزوم پاسخ داده شد. باز ما یه سوال رو جواب دادیم شما اومدید گفتید دارید توهین میکنید؟ بابا ما کی توهین کردیم ، وقتی طرف از کل سخنرانی های یک سخنران و پژوهشگر ، یک سخنرانی رو برمیداره و چهار تا جمله ش رو مینویسه و نتیجه گیری شخصی (تهمت) رو نسبت میده به اون سخنران ، شما به عنوان مسلمان وظیفه ت این نیست که از برادر مسلمانت که مورد تهمت واقع شده و الان اینجا غایب هست دفاع کنی؟!! شما میگی به هم نپرید. الان برای من مشخص کن که دقیقا کی به کی پریده اینجا؟؟؟؟ شما میدونی این اصطلاح پریدن به کسی مال سگ هست؟ شما داری به کاربرانی که در این تاپیک پاسخ دادند رسما توهین میکنی. حالا کی خلاف اصول تشیع رفتار کرده؟ فقط همینو بگم که این حرفهای مهربونی و گل و بلبلی امثال شماست که مانند یک ترمز در فضای تضارب آرا جلوی حرف حق رو میگیره تا باطل با سرعت جلو بره... حضرت علی (علیه السلام) در موقع جنگ خشمگین ترین مردم و در موقع آشتی و با مستضعفان مهربانترین مردم بودند. لابد اگه شما موقع جنگ با کفار اونجا بودی به حضرت میگفتی شما نباید عصبانی بشی چون اینا شاید شبهه دارن باید بشینی باهاشون مهربونانه حرف بزنی و... دریغ از ذره ای بصیرت و زمان آگاهی..... |
|||
|
|
۱۶:۲۳, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #300
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,015,378 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 122,513 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 61,313 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| اخبار و مقالات «جنبش مصاف و وبلاگ آقای رائفی پور» | ANTi666 | 69 | 45,976 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| نقد و بحث پیرامون آقای حسن فراهانی | TaHa_ANTi666 | 28 | 24,108 |
۲۷/شهریور/۹۳ ۱:۱۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,948 |