کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 31 رای - 4.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند

لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید .
در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید
ممنونم

پ ن:
این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام .

دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید

هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد

دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان)

اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا)

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، ANTi666 ، ANTI satan ، nooromahdi ، semnani ، سوفیا ، محیصا ، oO DaViD Oo ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، حسن.س. ، یا صاحب الزمان ، خاک ، SARV ، مجید121 ، ELENOR ، یار کوچک ، AMINI ، seyed313 ، یوسف خان ، Havbb 110 ، شهرام ، m.hossein ، Maysam-1st ، آنتی ماسون ، azade ، taleb ، cheshmak86 ، Braveheart ، سرود پیروزی ، آیات ، S!lenced ، tazevared ، salman313 ، fiftynine ، Fatemeee ، reyhaneh.sh ، علی امینی ، درست پسند ، jafar ، حوریه سادات ، Justice Bringer ، FN_AntiZionism ، صهبا ، انتصـار ، ضحی ، 900742498 ، Ali#59 ، neyestan23 ، revenger ، پوریا ، mahyamatin ، help me ، عبدالرحمن ، مهرداد14 ، bi-ehsaas ، fafa* ، مجید املشی ، Truth Seeker ، yaghoot60

آغاز صفحه 49 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۵۶, ۳/دی/۹۴
شماره ارسال: #481
آواتار
انحراف یک مفهوم نسبی است .برای همین مهم است بدانیم شاخص چیست تا نسبت انحراف را بسنجیم .
در بحث اقای رائفی پور ابدا بحث تقلید مطرح نیست .
حتی خود ایشان هم چنین ادعایی ندارند .
در بحث های پژوهشی کاملا طبیعی است که ممکن است مواردی گفته شود که بعدا اصلاح گردد .
البته تا زمانی که میزان این موارد در مقابل کل گفته ها قابل چشم پوشی باشد .
به نظرم تا الان اقای رائفی پور و علاقه مندان به سخنرانی هایشان انحراف قابل توجهی نداشته اند .
اما جنابعالی که فکر میکنید طرفداران آقای رائفی از ایشان تقلید میکنند ، احتمالا دچار انحراف شده اید .
البته در ابتدای پست هم عرض کردم انحراف نسبی است .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی
۱۱:۴۳, ۳/دی/۹۴
شماره ارسال: #482
آواتار
(۲/دی/۹۴ ۱۹:۱۱)Truth Seeker نوشته است:  ...

برم سر اصل مطلب
1-
ارائه ی سند غیرقابل اعتماد و غیرقابل استناد و گاها عجیب
مثلا ایشون تو نقد فیلم 2012 میان میگن 2012 در فضای اینترنت و چندتا عکس هم نشون میدن از سرچ هاشون یه جا میگه 2012 ford escape که میگن یعنی 2012 وسیله ای برای رهایی نقل قول: "یعنی مردم فهمیدن تو 2012 قراره پدرشون در بیاد دارن سرچ میکنن ببینن ما تو 2012 چجوری میتونیم راحت باشیم و....
"
پایان نقل قول خب دوستای عزیز من با یک نگاه ساده به عکسی که ایشون نشون میدن میتونید متوجه بشید که این سرچ مربوط به شرکت فورد میشه یعنی مربوط به ماشین توی اون عکسی که ایشون از این سرچ نشون میدن با اینکه واضح نیست میشه راحت کلمات hybrid vechile و حتی تو اولین نتیجه هم میتونید ببینید که url یا نشانی سایت consumerguidauto هستش یعنی تمام این جستجو ها مربوط به مدلی از فورد که احتمالا اون سال قرار بوده رونمایی بشه یا هرچی...با استناد به این عکس ایشون میگن که مردم دنبال اینن ببینن سال 2012 چه راه فراری دارن من تعجب میکنم که ایشون نمیدونستن فورد نام یک شرکت اتومبیل سازی است من که خودم هیچ چیز از ماشین نمیفهمم این اسم به گوشم خورده بود
دوستان فقط خواهش میکنم جواب منطقی بدهید اینکه بگید"ایشون زندگی منو تغیر داده" این جواب منطقی نیست یا بگید "استاد رائفی چند نفر رو شیعه کردن" دستش درد نکنه خدا خیرش بده ولی این جواب من نیست بیاید با هم منطقی و علمی صحبت کنیم

و دوباره یک عکس نشون میده از سرچ 2012 و ایران و میگه نقل قول" چه ربطی به ما داره 2012؟؟؟!! یه چیز جهانیه دیگه ها؟؟ 2012 و ایران 18 میلیون مطلب وجود داره طبیعیه این دوستان؟؟؟...ببینید آقا اینا هرچی میکشن از مائه(ایران)"پایان نقل قول...خب جالا من از طرفداران رائفی دعوت میکنم 2012 و بورکینا فسو رو سرچ کنید چند میلیون نتیجه؟؟؟ 99 میلیون مطلب میاره بورکینافسویی که فقط 17 میلیون جمعیت داره.. بعدش عکس سرچ 2012 نوستراداموس ایران رو نشون میده میگه 1 میلیون و خورده ای مطلب وجود داره حالا دوستانی که گاها لقب دکتر به ایشون میدید از شما دعوت میکنم اینو سرچ کنید nostradamus 2012 burkina faso برای من که 22 میلیون نتیجه آورد

2- آقای رائفی پور خودشون رو محقق معرفی میکنن و از طرفی تو سخنرانیاشون در مورد فراماسونی و...گفتن منابع داخلی در این مباحث محدوده پس نتیحه میگیرم که ایشون بیشتر رو منابع خارجی تحقیق میکنن اما برداشتی که بنده بعد از دیدن حداقل 30 ساعت سخنرانی های ایشون کردم این بوده که بسیار بعید میدونم ایشون به زبان انگلیسی مسلط باشن طوری که بتونن روی منابع به زبان انگلسی تحقیق کنن برای نمونه ایشون جندین و جند بار به واکینگ دد walking dead میگن والکینگ دد حتی تو سخنرانی شون در مورد فاچعه فراموش نشدنی منا هم گفتن والکینگ دد...خوب این شاید از نظر دوستان خیلی مهم نباشه ولی برای کسی که انقدر ادعای پژوهشگری و پیش بینی و...داره خیلی زشته...یا مثال های متعددی میتونم ارائه کنم که ثابت کنم ایشون زبان انگلیسیشون خوب نیست و در حدی نیست که بتونه منابع انگلیسی رو مطالعه کنه بعید میدونم به زبان های دیگه به جز عربی(شاید) مسلط باشه

دوست عزیز شما هم متاسفانه جواب این اشکالاتی که من وارد کردم رو ندادید...حرف حساب بنده متن بالاست خواهشا این رو جواب بدید شما و امثال شما هی میگید "استاد که معصوم نیست..." و اینا... در معصوم نبودن ایشون که شکی نیست بنده در پژوهشگر بودن ایشون شک دارم دلایلم هم متن بالاست هر موقع هم دوستان جواب اشکالات بالا رو دادند بنده اشکالات دیگری که از سخنرانی های ایشون گرفتم عرض میکنم

۱۴:۱۹, ۳/دی/۹۴
شماره ارسال: #483
آواتار
ببین جناب چیزی که شما در مورد ایشون اشکال میگیری قابل بحث نیست

حالا واکینگ دد یا واکینگ دثٌٌَُُسص

بنظرم اتفاقا همون اولی بهتره بدلایلی که قابل بیان نیست

اینکه ایشون ممکنه بعدا دچار انحراف بشن

هر انسان غیر معصومی چنین چیزی براش متصوره

حالا انحرافی داره ؟ ثابتش کن

اگر نداره چرا القا میکنی؟

وجود ایشون نعمته

و میدونیم چرا بعضیا باهاش مشکل دارن

یسری از خودی ها حسودن (سن کم ایشون و استقبال زیاد و ...)

یسری از ناخودی ها هم مزدورن

یسری هم نخودی ای که خوش باشن بندگان خدا
۱۵:۵۰, ۳/دی/۹۴
شماره ارسال: #484
آواتار
(۲/دی/۹۴ ۱۹:۱۱)Truth Seeker نوشته است:  ب
برم سر اصل مطلب
1-
ارائه ی سند غیرقابل اعتماد و غیرقابل استناد و گاها عجیب
مثلا ایشون تو نقد فیلم 2012 میان میگن 2012 در فضای اینترنت و چندتا عکس هم نشون میدن از سرچ هاشون یه جا میگه 2012 ford escape که میگن یعنی 2012 وسیله ای برای رهایی نقل قول: "یعنی مردم فهمیدن تو 2012 قراره پدرشون در بیاد دارن سرچ میکنن ببینن ما تو 2012 چجوری میتونیم راحت باشیم و....
"
پایان نقل قول خب دوستای عزیز من با یک نگاه ساده به عکسی که ایشون نشون میدن میتونید متوجه بشید که این سرچ مربوط به شرکت فورد میشه یعنی مربوط به ماشین توی اون عکسی که ایشون از این سرچ نشون میدن با اینکه واضح نیست میشه راحت کلمات hybrid vechile و حتی تو اولین نتیجه هم میتونید ببینید که url یا نشانی سایت consumerguidauto هستش یعنی تمام این جستجو ها مربوط به مدلی از فورد که احتمالا اون سال قرار بوده رونمایی بشه یا هرچی...با استناد به این عکس ایشون میگن که مردم دنبال اینن ببینن سال 2012 چه راه فراری دارن من تعجب میکنم که ایشون نمیدونستن فورد نام یک شرکت اتومبیل سازی است من که خودم هیچ چیز از ماشین نمیفهمم این اسم به گوشم خورده بود
دوستان فقط خواهش میکنم جواب منطقی بدهید اینکه بگید"ایشون زندگی منو تغیر داده" این جواب منطقی نیست یا بگید "استاد رائفی چند نفر رو شیعه کردن" دستش درد نکنه خدا خیرش بده ولی این جواب من نیست بیاید با هم منطقی و علمی صحبت کنیم
و دوباره یک عکس نشون میده از سرچ 2012 و ایران و میگه نقل قول" چه ربطی به ما داره 2012؟؟؟!! یه چیز جهانیه دیگه ها؟؟ 2012 و ایران 18 میلیون مطلب وجود داره طبیعیه این دوستان؟؟؟...ببینید آقا اینا هرچی میکشن از مائه(ایران)"پایان نقل قول...خب جالا من از طرفداران رائفی دعوت میکنم 2012 و بورکینا فسو رو سرچ کنید چند میلیون نتیجه؟؟؟ 99 میلیون مطلب میاره بورکینافسویی که فقط 17 میلیون جمعیت داره.. بعدش عکس سرچ 2012 نوستراداموس ایران رو نشون میده میگه 1 میلیون و خورده ای مطلب وجود داره حالا دوستانی که گاها لقب دکتر به ایشون میدید از شما دعوت میکنم اینو سرچ کنید nostradamus 2012 burkina faso برای من که 22 میلیون نتیجه آورد

باشه والکینگ دد و دیگر اشکالات ایشون در زبان انگلیسی به کنار... دوست عزیز
شما جوابتون واسه این چیه استناد ایشون به سرچ در گوگل؟؟؟
در ضمن هر جا کسی بدون عقل و دلیل و مدرک از کسی پیروی کنه دیر یا زود از مسیر درست منحرف میشه....دیر یا زود
چرا ایشون میگن کربلا 72 شهید نداشته؟؟ فقط به خاطر اینکه مثلا 72 عدد قدرت یهوده؟ البته ایشون یه جا میگن شهدای کربلا 72 تا نبوده بعد یه جای دیگه میگن خدا به خاطر اینکه به یهودیا نشون بده این 72 شهید کربلا رو میاره تا به یهود نشون بده
اولا چرا میگه شهدای کربلا 72 تا نبوده دوما چرا میگه خدا میخواست به یهود نشون بده... تناقض تو حرفای ایشون وحود داره اگر میخواید میتونم براتون این سخنرانی ها رو آپلود کنم که فکر نکنید من دروغ میگم خواهش میکنم ذهنتون رو از تعصب آزاد کنید و منطقی بحث کنید منم اگه شما جواب قانع کننده ای بدید قبول میکنم نمیدونم چحوری حسن نیتم که آگاه کردن یاران امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست رو ثابت کنم
۲۰:۴۶, ۳/دی/۹۴
شماره ارسال: #485
آواتار
نقل قول:مثلا ایشون تو نقد فیلم 2012 میان میگن 2012 در فضای اینترنت و چندتا عکس هم نشون میدن از سرچ هاشون یه جا میگه 2012 ford escape که میگن یعنی 2012 وسیله ای برای رهایی نقل قول: "یعنی مردم فهمیدن تو 2012 قراره پدرشون در بیاد دارن سرچ میکنن ببینن ما تو 2012 چجوری میتونیم راحت باشیم و...." پایان نقل قول خب دوستای عزیز من با یک نگاه ساده به عکسی که ایشون نشون میدن میتونید متوجه بشید که این سرچ مربوط به شرکت فورد میشه یعنی مربوط به ماشین توی اون عکسی که ایشون از این سرچ نشون میدن با اینکه واضح نیست میشه راحت کلمات hybrid vechile و حتی تو اولین نتیجه هم میتونید ببینید که url یا نشانی سایت consumerguidauto هستش یعنی تمام این جستجو ها مربوط به مدلی از فورد که احتمالا اون سال قرار بوده رونمایی بشه یا هرچی...با استناد به این عکس ایشون میگن که مردم دنبال اینن ببینن سال 2012 چه راه فراری دارن من تعجب میکنم که ایشون نمیدونستن فورد نام یک شرکت اتومبیل سازی است من که خودم هیچ چیز از ماشین نمیفهمم این اسم به گوشم خورده بود

متاسفانه شما گروه های کاربری فقط وقت ما رو میگیرید

همون کلیپ رو برامون بزار

یک ربع قبل و بعدش هم باشه

ایشون در مورد فضای آخرالزمان سازی اونا رو مثال میزنه

یکی دوتا هم نبود

کلی تو زیر زمین هاشون پناه گرفتن

چقدر کاسبی شد

اینم کاسبی شرکت فورد

مشخص نبود این حرف؟

نقل قول:در ضمن هر جا کسی بدون عقل و دلیل و مدرک از کسی پیروی کنه دیر یا زود از مسیر درست منحرف میشه....دیر یا زود
چرا ایشون میگن کربلا 72 شهید نداشته؟؟ فقط به خاطر اینکه مثلا 72 عدد قدرت یهوده؟ البته ایشون یه جا میگن شهدای کربلا 72 تا نبوده بعد یه جای دیگه میگن خدا به خاطر اینکه به یهودیا نشون بده این 72 شهید کربلا رو میاره تا به یهود نشون بده
اولا چرا میگه شهدای کربلا 72 تا نبوده دوما چرا میگه خدا میخواست به یهود نشون بده... تناقض تو حرفای ایشون وحود داره اگر میخواید میتونم براتون این سخنرانی ها رو آپلود کنم که فکر نکنید من دروغ میگم خواهش میکنم ذهنتون رو از تعصب آزاد کنید و منطقی بحث کنید منم اگه شما جواب قانع کننده ای بدید قبول میکنم نمیدونم چحوری حسن نیتم که آگاه کردن یاران امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست رو ثابت کنم

اینم کلیپاشو بزار

کربلا 72 شهید داشته

یسری از شهدا مجروحین بودن که شهید شدن بعدش

بله

استاد و خیلی اساتید دیگه زندگی منو تغییر دادن

البته به خواست امام زمان

فقط وسیله بودن

حالا شماها چرا انقدر حرص میخورید نمیدونم

دیگه هم جواب نمیدم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amrtat71 ، رکن الهدی
۲۳:۱۳, ۳/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۴ ۲۳:۳۸ توسط Truth Seeker.)
شماره ارسال: #486
آواتار
(۳/دی/۹۴ ۲۰:۴۶)عبدالرحمن نوشته است:  دیگه هم جواب نمیدم
http://www.aparat.com/v/OJbAB
این فورد اسکیپ و اینا از حدودا دقیقه ی 18:30 شروع میشه و ایشون هیچ اشاره ای به شرکت فورد نمیکنن و برداشتشون از فورد اصلا چیزه دیگه ای
کل اون سخنرانی رو کامل گوش کردم خود رائفی پور میگه فورد یعنی گدار و اصلا نمیگه اینجا منظور شرکت فورده و اتفاقا میگه یعنی مردم فهمیدن تو 2012 قراره پدرشون در بیاد دنبال راه فرار میگردن...خوبه دقیقا نقل قول کردم
گفت 2012 ford escape یعنی راه رهایی از 2012 ..دوست خوب, من فارسی نوشتم و فک نمیکنم حرفام ابهام داشته
شما مشخصه که نمیتونید جواب منو بدید و دارید بحث رو به حاشیه میبرید من از چی ایشون حرصم بگیره؟ من گفت فقط هدفم آگاه سازیه
دوست عزیز خواهش میکنم خودت رو از این تعصبات الکی رها کن و از کسی برای خودت بت نساز منم حرص نمیخورم این شمایی که متاسفانه داری حرص میخوری اصلا شماره ی تلفنت با پیغام خصوصی به من بفرست تا با شما تماس بگیرم و با هم صحبت کنیم من گردنم از مو نازک تره هر جواب منطقی بدی من قبول میکنم اصلا میام تو همین فروم اعلام میکنم اشتباه میکردم در مورد ایشون...دیگه نمیدونم چجوری حسن نیتم رو ثابت کنم
اگر هم که تمایل به بحث نداری فقط اینو از من داشته باش "دنبالروی امام زمان باش نه الگوهای غیرقابل اعتماد "

۱:۲۲, ۴/دی/۹۴
شماره ارسال: #487

در رابطه هادی و مهدی شما باید اندر احوالات مهدی را جستوجو کنید
یک مثل رایجی داریم که متاسفانه ملعبه لودگی هم شده بود این اواخر
"لقمان را گفتند ادب از که آموختی گفت از بی ادبان"
بی ادب هادی بوده اما مهدی که لقمان بوده با ادب شده

علت شهرت این تالار در مستند ظهور بود . خیلی ها از جمله این حقیر که قبلا دین و مذهب رو ایگنور کرده بودم (عداوت نداشتم ولی اهمیتی هم نمی دادم ، الحمدلله که خدا منو ایگنور نکرده بود) بعد از این مستند و مطالعه و تحقیق راجب ماسونری و امثالهم یه اتفاق عجیبی افتاد . احساس شرم کردم . احساس کردم دشمنان حضرت اعتقاد و باورشان به ایشان خیلی بیشتر از منه به اصطلاح مسلمونه . کی فکر می کرد آدمی مثل من ...
درسته دیگه بهایی نمیدم به این بحث های ماسونی ولی راه رو پیدا کردم هنوز تو راه نیستم ولی دیگه میدونم کدوم راه کدوم بی راهه
حالا اگر شما قصد نقد مستند ظهور رو داشته باشید شاید عیب و ایراد زیادی پیدا کنید ولی این مستند روی من و امثال من تاثیر مثبت گذاشت به خواست خدا . فکر میکنید اگر به خاطر اون ایراد ها تحریم کنیم چی میشه ؟ یعنی بهتر نیست ایراد ها رو رفع کنیم ؟! توجه به سطوح کنید ایشون دارن برای افراد نا آشنا و کمی آشنا سخنرانی می کنن نه برای علما پس اول به اینجذب میشن بعد هدایت بعد هم باید تکامل باشد . ریشه سیر و سلوک هم یک همچنین چیزی است

اولا
هر انسان عاقلی دنبال روی شخصیت است نه شخص مگر در مورد معصومین (علیه السلام) که حتی این بزرگواران هم با شخصیتصان محبوب دلها می شدند .اگر شما دنبال شخصیت باشی هر لغزش و اشکالی را تشخیص میدید و در نا ملایمتی از یک شخص مستاصل نمی شید و تیشه به ریشه دین . ار همه مهم تر خودتان نمی زنید

دوما
آقای رایفی پور حرکتی در ضدیت و مغایرت با دین تا به حال نداشتند شاید اشتباه داشته باشند ولی در پژوه همانطور که اشاره شد امکان بروز خطا هست . این امکان برزو خطادر پژوه با خطاکاری و معصیت کار فرق دارد . پس بهتره نیت خوانی نکنیم و بر آنچه بروز پیدا می کند قضاوت کنیم و خدایی نکرده کسی را تکفیر نکنیم و تهمت نزنیمو انصافا اگر به خواهیم به ابرازات ایشون قضاوت کنیم ضد دین نیستند که هیچ اتفاقا تاثیر مثبتی بر خیل جوانان کنجکاو هم داشتند .اگر شما در پژوه های ایشون جایی دید اشکال دارد و دانسته شما دقیق تر است شخص را نکوبید خب غلط را اصلاح کنید ایشون و کسانی مثل ایشون و شما ، همه مگه نمی خواهید خدمت به امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) کنید پس خدمت کنید و کمک حال خادمین باشید

چه ملامت بود آن را که چنین باده خورد *** این چه عیب است بدین بی خردی وین چه خطاست
ما نه رندان ریاییم و نه حریفان نفاق *** آن که او عالم سر است بدین حال گواست
این چه عیب است کز آن خلل خواهد بود *** ور بود نیز چه شد و مردم بی عیب کجاست

پ.ن

تمام صحبت ها در راستای افرادی هست که تلاش می کنند برای محبوب ، راجب دشمنان و کفار نبود نرید بگید آقا دیگه استاد ما شد آنتوان لاوی
البته اگر خداوند نظر کند در و دیوار هم هادی شما می شود ولی ما نظر خداوند را نمی دانیم پس توکل می کنم بر او و حداقل به سمت کسانی می رویم که از آنها شنیدن عقلانی تر است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، amrtat71 ، Truth Seeker ، رکن الهدی
۱۱:۴۰, ۴/دی/۹۴
شماره ارسال: #488
آواتار
محمد حسین ممنون ولی اولا چه ربطی به مستند ظهور داشت؟ هر جند آقای رائفی پور در نقد مستند ظهور هم اشتباهات واضحی داشتند مثلا گفتند در این مستند هیچ نامی از ایران نیست و چند بارم تاکید کردند و یا گفتند عبدالله هاشم این مستند رو ساخته که خب اشتباهه در پایان تمام قسمت ها مینویسه ساخته شده توسط نوریگا
و خلاصه تلویحا میگه نرید سخنرانی یا مستند دیگران رو ببینید بیاید فقط به من گوش کنید

دوما آقای رائفی پور بارها خودش رو پژوهشگر معرفی کرده و کلی هم از خودش تعریف کرده مثلا گفته فلان چیز رو من پیش بینی کردم که سر اونم بحث دارم که ایشون پیش بینی نکردن فقط یه حدیثی که وهابیا ساخته بودن رو بازگو کردن بعد خب وهابیا کار خودشونو کردن و ایشون اومد گفت من تابع رفتاری دشمن رو شناسایی کردم و شما هر داده ای بزارید توی این تابع...
من بحثم سر اینه که ایشون اصلا پژوهشگر نیست اگه پژوهشگر بودن این همه اشتباه نمیکردن انقد اشتباهات واضح که با یک مطالعه ساده آدم میتونست اون اشتباه رو نکنه پیش نمیومد ایشون اصلا زبان درست و حسابی بلد نیستن همین مترجم های زحمت کش بیداری اندیشه اگه به نقد 2012 ایشون گوش بدن کاملا متوجه میشن
بله ایشون ضدیت با دین نداشتن یعنی نیومدن بگن خدایی وجود نداره ولی با این روش های غلط,نتیجه گیری میکنن مردم هم قبول میکنن

این روش سرچ ایشون رو تو گوگل رو شما دیدید؟؟؟ پست های قبلی بنده رو تو صفحه ی 48 دیدید؟ من کی گفتم ایشون کافرن؟؟ یا بخوام ایشون رو تکفیر کنم من پژوهشگر بودن ایشون رو زیر سوال بردم دلایلم هم گفتم
اینم بگم ایشون الان بهتر شدن هر چند من رو سخنرانی های جدید ایشون هم نقد دارم ولی همه ایشون با اون سخنرانی های سراسر از اشتباه میشناسن فقط دلیل و مدرک ایشون میشه 2012ford escape خب عزیز من اگه ایشون زبان انگلیسی بلد بودن میفهمیدن همون اولین نتیجه ای که توی اون صفحه نشون میده مشخض مربوط به اتومبیله این نشون میده حداقل تو اون مقطع اشون زبان انگلیشون صفر بوده من ویدیوی ارتباط منا با walking dead ایشون رو هم دیدم باز ایشون میکن والکینگ دد
در حالی که درستش واکینگ دد یعنی باز برداشت من اینه که ایشون هنوز هم زبانشون خوب نیست و از google translate استفاده میکنن

۱۴:۰۷, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #489
آواتار
(۴/دی/۹۴ ۱۱:۴۰)Truth Seeker نوشته است:  محمد حسین ممنون ولی اولا چه ربطی به مستند ظهور داشت؟ هر جند آقای رائفی پور در نقد مستند ظهور هم اشتباهات واضحی داشتند مثلا گفتند در این مستند هیچ نامی از ایران نیست و چند بارم تاکید کردند و یا گفتند عبدالله هاشم این مستند رو ساخته که خب اشتباهه در پایان تمام قسمت ها مینویسه ساخته شده توسط نوریگا
و خلاصه تلویحا میگه نرید سخنرانی یا مستند دیگران رو ببینید بیاید فقط به من گوش کنید

دوما آقای رائفی پور بارها خودش رو پژوهشگر معرفی کرده و کلی هم از خودش تعریف کرده مثلا گفته فلان چیز رو من پیش بینی کردم که سر اونم بحث دارم که ایشون پیش بینی نکردن فقط یه حدیثی که وهابیا ساخته بودن رو بازگو کردن بعد خب وهابیا کار خودشونو کردن و ایشون اومد گفت من تابع رفتاری دشمن رو شناسایی کردم و شما هر داده ای بزارید توی این تابع...
من بحثم سر اینه که ایشون اصلا پژوهشگر نیست اگه پژوهشگر بودن این همه اشتباه نمیکردن انقد اشتباهات واضح که با یک مطالعه ساده آدم میتونست اون اشتباه رو نکنه پیش نمیومد ایشون اصلا زبان درست و حسابی بلد نیستن همین مترجم های زحمت کش بیداری اندیشه اگه به نقد 2012 ایشون گوش بدن کاملا متوجه میشن
بله ایشون ضدیت با دین نداشتن یعنی نیومدن بگن خدایی وجود نداره ولی با این روش های غلط,نتیجه گیری میکنن مردم هم قبول میکنن

این روش سرچ ایشون رو تو گوگل رو شما دیدید؟؟؟ پست های قبلی بنده رو تو صفحه ی 48 دیدید؟ من کی گفتم ایشون کافرن؟؟ یا بخوام ایشون رو تکفیر کنم من پژوهشگر بودن ایشون رو زیر سوال بردم دلایلم هم گفتم
اینم بگم ایشون الان بهتر شدن هر چند من رو سخنرانی های جدید ایشون هم نقد دارم ولی همه ایشون با اون سخنرانی های سراسر از اشتباه میشناسن فقط دلیل و مدرک ایشون میشه 2012ford escape خب عزیز من اگه ایشون زبان انگلیسی بلد بودن میفهمیدن همون اولین نتیجه ای که توی اون صفحه نشون میده مشخض مربوط به اتومبیله این نشون میده حداقل تو اون مقطع اشون زبان انگلیشون صفر بوده من ویدیوی ارتباط منا با walking dead ایشون رو هم دیدم باز ایشون میکن والکینگ دد
در حالی که درستش واکینگ دد یعنی باز برداشت من اینه که ایشون هنوز هم زبانشون خوب نیست و از google translate استفاده میکنن

میگم چی شد جناب عبدالرحمن از شما درخواست ویدیوی 72تن شهید کربلا رو کردن یادتون رفتBig Grin
۱۲:۰۸, ۷/دی/۹۴
شماره ارسال: #490
آواتار
مطمئنم تو همایش فراماسونری در دانشگاه علوم سیاسی علامه بود بزار حالا دقیقه شم هم میگم بهتون
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]