|
عيدتان مبارك
|
|
۱۸:۳۲, ۹/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۴ ۱۸:۳۲ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
عيد سعيد غدير خم بر همه ي مسلمانان مبارك باد |
|||
|
|
۱۸:۵۳, ۹/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۴ ۱۸:۵۴ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دانی که چرا زمین به دور خود میگردد؟؟ نه بهر من ونه بهر تو میگردد یک باربه عمر خود علی رادیده دیوانه شده به دور خود میگردد عیدتان مبارک یاعلی مدد |
|||
|
|
۲۰:۳۹, ۹/مهر/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
![]() گر بهای شیعه سر جدا کردن است ما به عشق مرتضی تاوان آن را میدهیم تا بماند تا ابد ذکر علی بر ماذنه هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم عید دوستان مبارک |
|||
|
|
۰:۳۲, ۱۰/مهر/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دستهايت را که در دستش گرفت آرام شد
تازه انگاري دلش راضي به اين اسلام شد دستهايت را گرفت و رو به مردم کرد و گفت: مومنين! ( يک لحظه اينجا يک تبسم کرد و گفت ![]() خوب ميدانيد در دستانم اينک دست کيست؟ نام او عشق است، آري ميشناسيدش : علي است من اگر بر جنگجويان عرب غالب شدم با مددهاي علي ابن ابي طالب شدم در حُنين و خيبر و بدر و اُحُد گفتم: علي تا مبارز خواست «عمرِو عبدِوُد» گفتم: علي با خدا گفتم: علي، شب در حرا گفتم: علي تا پيام آمد بخوان «يا مصطفي»! گفتم: علي هر چه ميگويم علي، انگار اللّهي ترم مرغ «او ادني»ييم وقتي که با او ميپرم مستجار کعبه را ديدم، اگر مُحرِم شدم با «يَدُ الله» آمدم تا «فُوقِ اَيديهِم» شدم تا که ساقي اوست سرمستند «اصحابُ اليمين » وجه باقي اوست، «اِنّي لا اُحبُّ الافِلين» دست او در دست من، يا دست من در دست اوست ساقي پيغمبران شد يا دل من مست اوست يکصد و بيست و چهار آيينه با هر يک هزار ـ ساغر آوردند و او پر کرد با چشمي خمار آخرين پيغمبر دلدادهام در کيش او فکر ميکردم که من عاشقترينم پيش او دختري دارم دلش درياي آرامش، ولي شد سراپا شور و توفان تا شنيد اسم علي کوثري که ناز او را قلب جنت ميکشيد ناگهان پروانه شد دور سر حيدر پريد روزگارش شد علي، دار و ندارش شد علي از ازل در پرده بود آيينه دارش شد علي رحمتٌ للعالمينم گرد من ديو و پري ميپرند و من ندارم چاره جز پيغمبري بعد از اين سنگ محک ديگر ترازوي علي است ريسمان رستگاري تارِ گيسوي علي است من نبياَم در کنارم يک «نبأ» دارم «عظيم» طالبان «اِهدنا» اينهم «صراطَ المستقيم» چهرهاش مرآتِ «ياسين»، شانههايش «مُحکمات» خلوتش «والطور»، شور مرکبش «والعاديات» هر خط قرآنِ من، توصيفي از سيماي اوست هر که من مولاي اويم، اين علي مولاي اوست |
|||
|
|
۱:۰۰, ۱۰/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۴ ۱۹:۵۸ توسط علی املشی.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۲۶, ۱۰/مهر/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به کوری چشم آل سعود تک چشم
#فقط_حیدر_امیرالمومنین_است |
|||
|
|
۱۷:۲۶, ۱۰/مهر/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به خدا جمعۀ اين هفته تفاوت دارد
عيد اين جمعه غدير است تو بايد باشي.. و علي گفته که يک روز غدير است فرج اينک اين جمعه غدير است تو بايد باشي.. حرم امن خدا دست چه کس افتاده؟! حجم اين غصه عظيم است تو بايد باشي.. به خدا بي تو جهان حس يتيمي دارد وقت اطعام يتيم است تو بايد باشي.. هدف خلقت ما درک ولايت بوده عيد پيمان امير است تو بايد باشي.. و علي چشم به راه پسر فاطمه است روز حاجات عظيم است تو بايد باشي.. و تو بايد باشي جمعۀ ما عيد شود روز عيدي ز کريم است تو بايد باشي... اللهم عجل لولیک الفرج عیدتان مبارک |
|||
|
|
۱۷:۴۹, ۱۰/مهر/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
افتخار بالاتر از این هست که تو را شیعه بنامند؟؟؟؟؟؟
عید سعید ولایت مبااااارک ان شاءالله همیشه ولایی باشیم تبریک ویژه هم خدمت سادات بزرگوار تالار عیدی ما هم دعای خیرشون در حقمون( واجبه ها )
|
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۱۰/مهر/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
متاسفانه هیچ کدوم از سادات هم به روی مبارک خودشون نیوردن!!!
عجیبه واقعا میخواین لوتون بدم!! ![]() مگه بیست هزار تومن برای شما پولیه ![]() ایرانسلمو میدم شارژ درجا بفرستید راضیم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 63934453702094447214.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/63934453702094447214.jpg)
عید دوستان مبارک