|
این دلیل ترس آمریکا از حمله به ایران است
|
|
۱۲:۲۳, ۲۴/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۴ ۱۹:۱۷ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم بی مقدمه اگه بخوام صحبت کنم ... در زمان کلینتون دولت آمریکا رسما وارد جنگ با القاعده میشه در زمان بوش رسما وارد جنگ با طالبان و صدام میشه در زمان اوباما رسما آمریکا وارد جنگ با داعش میشه حداقل ادعا می کردند اینطوری بوده بیش از 15 سال است که صدها هزار نیروی آمریکایی وارد منطقه شدند ، میلیارد ها دلار تجهیزات نظامی دریایی و هوایی و لجستیک زمینی وارد منطقه شده . ولی آمریکا علی رقم دشمنی زیاد و خطر تامین منافعش در منطقه از سمت ایران هیچ وقت وارد جنگ با ایران نشده ... این یک سوال کلیدی است که چرا آمریکا علی رقم اینکه ایران نسبت به صدام و طالبان برای اون خطرناک تر است و از همه هم بیشتر ایران رو تهدید نظامی کرده پس چرا هیچ وقت جنگ نظامی رخ نداده . نه در زمان جمهوری خواه ها جنگی رخ داد نه در زمان دموکرات ها نه قبل از بحران اقتصادی جهانی جنگ رخ داد نه بعد از آن نه زمانی که آمریکا چند صد هزار نیرو در عراق داشت جنگ رخ داد نه امروز که ندارد نه در زمان خاتمی جنگ رخ داد نه در زمان احمدی نژاد و نه امروز اون چی است که دکترین امنیت ملی آمریکا رو از حمله به ایران باز میدارد ؟!!!
1390 سپاه پاسداران با نشان دادن سیلو های زیر زمینی پرتاب موشک رسما انحصار سه کشور آمریکا و روسیه و چین رو در این باره شکوند و رسما به جمع چهار کشور برتر موشکی جهان پیوست . ![]() تصویری از موشک شهاب سه زیر زمینی ایران ![]() سیلوی پرتاب موشک آمریکا ![]() سیلوی پرتاب موشک قاره پیمای روسیه 1394 سپاه پاسداران رسما از یکی از شهر های زیرزمینی موشکی خود رو نمایی کرد . شهر موشکی سپاه که در عمق 500 متری تاسیس شده و برای اولین بار تصاویری از آن در رسانه ملی پخش شد، شامل تونل ها و بخش های متعدد و وسیعی بود که تعداد بسیار زیادی از پرتابگرهای موشکی در آن مستقر بوده و در شرایط آماده برای شلیک، به سر می بردند. با این حساب احتمال کشف پایگاه های پرتاب موشک و انبار های موشکی ایران توسط ماهواره ها و پهپاد های جاسوسی به صفر میرسه . میشه بدون کوچکترین رصد ماهواره ها موشک ها و حتی نیرو ها و ادوات نظامی از نقطه ای به نقطه دیگر منتقل بشند . این یعنی زیر ساخت های دفاعی ایران امکان اجرای یک عملیات نظامی کوتاه مدت موفقیت آمیز رو غیر ممکن می کند . این دلیل ترس آمریکا از حمله به ایران است ، این است که سایه جنگ رو از سر ما برداشته : ![]() ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۲, ۲۵/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۴ ۲۱:۲۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۸:۴۱)دیدگاه نوین نوشته است: کاملا حرف درستی است و در نگاه یک موحد ، نیروی موشکی به هیچ وجه غیر خدا محسوب نمیشه !!!خوب بله. حرف شما رو قبول دارم. به هر حال مانور نظامی و این تجهیزات دوربرد و قوای نظامی و دفاعی خیلی موثره. زمانی که صدام جرات حمله به ما رو پیدا کرد ما از این قوا بهرمند نبودیم و طبیعتا اگر ما این قوا رو در اختیار داشتیم الان مرزها اینطوری نبودند. ![]() به هر حال یک نیروی متجاوز اینها رو میسنجه و شروع به عمل میکنه. اما نیروی شجاع و کارآمد هم تاثیرش روی جنگ و نتیجه، غلیظ هست. بسته به موقعیت داره. مثل زمان جنگ جهانی و خلبانان ژاپنی و قضایایی که ایجاد کردند.. . و البته که نیروی پیاده ی بی دست و پا و تجهیزات کاری از پیش نمی بره. |
|||
|
|
۲:۰۱, ۲۶/مهر/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
همونطور که گفتن ابزار دفاعی لازمه ولی روح و بنیان کار روحیه جهادیه
روحیه مرام بازی نه روحیه چرتکه اندازی |
|||
|
|
۳:۲۶, ۲۶/مهر/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان.در این سایت به مطلب جالبی درباره ارتش های برتر دنیا برخورد کردم.نکته جالب اینکه با وجود قرار گرفتن ایران در رتبه سیزدهم (هرچند رتبه های این سایت معیار نیست) اما نگارنده معتقد است که باید ایران حتی بالاتر از پاکستان و در واقع در رتبه اول قرار بگیره.
http://www.thetoptens.com/best-armies/ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا پیروزی روحانی کلید حمله نظامی به ایران است؟! | قلب | 6 | 3,010 |
۳۱/فروردین/۹۶ ۱۶:۴۶ آخرین ارسال: قلب |
|
| نسخه دوم «انقلاب رنگی» در دستورکار دشمنان ایران/ طرح آمریکا | میثم2 | 4 | 2,064 |
۲۶/مرداد/۹۵ ۱۳:۵۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| آمریکا برای ایران شرط گذاشت !!! | AMINI | 34 | 8,050 |
۱۷/تیر/۹۵ ۱۱:۵۰ آخرین ارسال: سعدی |
|
| اخبار مربوط به پیش بینی پیامدها و عواقب منفی حمله به ایران | sarallah | 11 | 7,226 |
۳۱/مرداد/۹۴ ۲۰:۱۹ آخرین ارسال: ehsan_mt |
|





![[تصویر: 1276580_294.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1394/7/22/1276580_294.jpg)
![[تصویر: 1276559_106.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1394/7/22/1276559_106.jpg)
![[تصویر: 1276560_920.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1394/7/22/1276560_920.jpg)
![[تصویر: 1276567_457.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1394/7/22/1276567_457.jpg)
![[تصویر: 139977_365.jpg]](http://www.rajanews.com/sites/default/files/content/images/story/94-07/22/139977_365.jpg)




