|
یاس
|
|
۰:۵۲, ۲۶/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۱۴:۳۳ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این مطلب به نقل از یک وبلاگ عنوان شده است لذا نقد این مطلب در پاسخ پایین عنوان شده است.
عزیزان خواهشا بخاطر نام تاپیک اظهار نظر نکنند ابتدا خوب مطالعه کنند سپس پاسخ خودشان را ارسال کنند. در دنیای رپ توهین و ناسزا به دیگر رپر ها کاری است جالب و معقول که هر رپر برای ابراز قدرت خود نسبت به دیگران انجام می دهد ، میان رپر های ایرانی نیز این حرکات بسیار به چشم می خورد اما در مورد یک خواننده رپ این حرکات انجام نشده و نمی شود !!!!!!!! آن خواننده رپ در ایران بعنوان نماینده شیطان می باشد و به همین دلیل است که نه تنها به او توهینی نمی شود بلکه اشعاری توسط برخی رپر های دیگر نیز در مدح وی جاری شده است ، آن رپر کسی نیست جز یاس = نماینده شیطان اثبات صحت حرف ما در رپ هایی است که توسط این فرد خوانده شده است در اینجا چند موسیقی یاس که بسیار پرطرفدار است را تحلیل می کنیم . نکته : نام یاس مخفف است و گروه تا بحال نام چند تن از خدایان عهد قدیم را با این اسم مطابقت داده است که بعد پیدا کردن نام اصلی حتما منتشر خواهد شد ، در اشعار یاس هرگاه نام یاس تکرار می شود منظور شیطان است . ![]() در اوایل این رپ یاس با آن فرد روبروه شده است و مشغول دادن امید است و کلا فرد مورد نظر را مورد خطاب می گیرد و اینکار تا دقیقه 1:39 ادامه می یابد و خواننده دیگری بجای فرد نا امید زمزمه گر نام خدا می شود ولی آیا می دانید او چه می گوید فرد نا امید دقیقا این جملات را بیان می کند (( خداوندا ، پروردگار من ، با دستان تو حرکت می کنم ، پس اگر من اینجا هستم با خواست تو .......)) این جملات بصورت نا مفهوم بیان می شوند ولی اگر کمی دقت کنید متوجه خواهید شد ، حال معنی آن چه می شود ؟ آن فرد نا امید به گفته یاس در این شعر در بدبختی و فلاکت زندگی می کند و یا س برای بهتر زندگی کردن به او امید می دهد و آن شخص نا امید و در مانده با شنیدن صحبت های یاس خدا را مسبب این وضع خود می داند نذاری که گره و گله بره تو دلت و بره بره که بگه به تو نمی تونی برسی بهش و میگی بده به دل گله مند من امید و میگم بشنو اینو حالا که یاس تو رو دید و امید و میدم و می دونم معضل تو اینم می دونم حل میشه ، کمی حوصله کن چرا تو خودتی نگاه می کنی به چی ؟ منم مثل تو ندارم دیگه پولی به جیب فکر میکنی فقط تو اسیر غم و غصه ای بذار به تو نشون بدم همون پوستری از بچه ای گرسنه که در حال مردنه و یک لاشخور که هست در انتظار خوردنش یا نگاه کن به اون سو که لازمه بچه هایی که شدن دچار سوء هاضمه یا منو ببین ، چرا راه دور بریم برو از تاریکی ، همه چیو تو نور ببین خیلیا سر خاک پدر ریختن اشک تمساح بعد چهل به من نشون دادن خشم انسان حالا جای اینکه بیان دست یتیم و بگیرن می خوان ، من ، پست و ذلیل بمیرم اونا بُر زدن ، همه ی فرصتم من ساده بودم ، اونا منو دور زدن وقتی سخته در آوردن یه نون ساده هه ه ، منم و خرج یه خونواده [Behzad] خداوندا هر قـــدم مـــن با دستای تو ، حرکت میکنـــم پس اگر ، من اینجا هستم خواست تو بــــود [Yas] بذا مهمونت کنم من تورو یه جمله دیدی که دلت میگیره تو غروب جمعه ؟ وقتی که میشینم به مرور عمرم میبینم هر روز من مثل غروب جمعه ست و بن بست و میبینم رو به رومه طوری که آدم از ادامه دادن توبه کنه زخم من ، نمی تونه بشه پانسمان از تو خوردم ، اینم از شانس ما یکی داره میگه که خودتو نباز مرد برو دیگه بالای طبقه دوازده نه اونقد داری مثل انصاری فضا بری نه اونقد دزدی مثل شهرام جزایری میدونی تیره روزی مثل سایه باز دنبالته که ول کنی این زندگی رو باز کن بالت و یــــاس خودتو بکش و راحت کن کار تو درسته و دیگه باید مرد اما حسی میگه به این حرفا غلبه کن به جاش ، تموم آهنگ و پر از کلمه کن و قلمت و بردار و بگو که این دردا تو رو آماده میکنه واسه ی فردا آره من با درد ، خراشیده شدم و در عوض محکم و تراشیده شدم این که چیزی نیست ، من دیدم از این بد تراش پله های ترقیه واسم هر خراش در یکی از کلیپ های یاس به نام (( بی تو دیگه نه اصلا )) خواننده پیوند بین انسان و شیطان و وعده وعید های هر دو طرف برای همدیگر را بیان می کند ، در ثانیه های اول این کلیپ شنیده می شود که یاس می گوید( ( قول می دهم با درصد نود تو ده با تو موندگارم تا ابد به ده )) کمی دقت کنید : 90% از 10 چند می شود ؟ بله جواب عدد 9 است که در اعتقادات ماسونها عدد 9 نماد انسان است . حالا منظور از عدد ده که توسط یاس گفته می شود چیست ؟ عدد 10 در نماد های ماسونی نماد خداست !!!!!!!!! حالا می توانید جمله بالا را بسیار راحتر معنی کنید و منظور یاس را بهتر بفهمید که با بستن پیمانی شیطانی به جنگ خدا برویم !!!! در دقایق جلوتر از این کلیپ مشاهده می کنیم یاس دقیقا فرمول ماسونها را برای ارتباط برقرار کردن رعایت کرده است بله ، بازی با اعداد کاری است که ماسونها برای ارتباط برقرار کردن استفاده می کنند . یاس در این کلیپ به دفعات زیاد از اعداد استفاده می کند آیا می دانیدمعنای اعدادی که بکار می برد این جمله است (( من شیطان را می خواهم )) در یکی دیگر از رپ های یاس بنام ((باید بتونیم)) یاس با یک فرد نا امید روبرو است و یاس ادعا می کند که می تواند با امید دادن به این شخص وی را نجات دهد و باز هم یاس در این رپ در مقابل خدا قرار می گیرد و آن شخص نا امید بین یاس و خدا یاس را انتخاب می کند کمی دقت کنید : در اوایل این رپ یاس با آن فرد روبروه شده است و مشغول دادن امید است و کلا فرد مورد نظر را مورد خطاب می گیرد و اینکار تا دقیقه 1:39 ادامه می یابد و خواننده دیگری بعنوان فرد نا امید زمزمه گر نام خدا می شود ولی آیا می دانید او چه می گوید فرد نا امید دقیقا این جملات را بیان می کند (( خداوندا ، پروردگار من ، با دستان تو حرکت می کنم ، پس اگر من اینجا هستم با خواست تو .......)) این جملات بصورت نا مفهوم بیان می شوند ولی اگر کمی دقت کنید متوجه خواهید شد ، حال معنی آن چه می شود ؟ آن فرد نا امید به گفته یاس در این شعر در بدبختی و فلاکت زندگی می کند و یا س برای بهتر زندگی کردن به او امید می دهد و آن شخص نا امید و در مانده با شنیدن صحبت های یاس خدا را مسبب این وضع خود می داند . و تنها راه بهتر شدن زندگی اش را در گوش دادن به صحبت های یاس (شیطان) و همراهی کردن او می داند . در دقیقه 2:12 یاس شروع می کند به تحریف روز مقدس جمعه و آنرا مانند مرگ می داند !!!!! بله جمعه روز مرگ است برای ماسونها می دانید چرا ؟ چون جمعه متعلق است به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و اینکه ظهور آن حضرت نیز در چنین روزی است و البته وقتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کند شیطان به آخر کار خود می رسد . در ادامه و در دقیقه 2:28 به صورت مخفیانه به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) حمله می کند با این جمله که (( یکی داره می گه که خودتو نباز مرد برو بالای طبقه 12 )) و بعد از آن رسیدن به این طبقه را با خود کشی یکی می کند و قبل از آن افرادی مانند شهرام جزایری که فاسد هستند را بعنوان کسانی معرفی می کند که به این طبقه رسیده اند(( منظور این است که این طبقه جز فساد و پوچ گرایی چیزی ندارد )) خوب این چه ربطی به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) داشت ؟ مهم همین جاست !!!! ائمه اطهار همه ادامه دهنده راه همدیگر هستند و می توان آنها را به یک ساختمان واحد تشبیه کرد که در یک خط هستند و یک منش دارند ، بر طبق این مثال و خطاب گرفتن روز جمعه در این شعر و عدد 12 چه نتیجه ای می توان گرفت ؟ امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)اما م 12 است !!!!! شاید بپرسید که اگر اینطور است پس چرا یاس در دقیقه 4 تشویق می کند که با ذکر خدا مشکلات را بپیماییم ؟ نکته انحرافی همینجاست !!! قبل از اینکه یاس به شما بگوید اسم خدا را زمزمه کنید می گوید در دوراهی زندگی که راست و چپ است برو به راست ، باید دقت داشته باشید که هدف یکی است و راه یکی و آن صراط مستقیم است که در این کلیپ با هوشیاری هر چه تمام تر تحریف شده و شما چه به چپ بروید و چه به راست از راه اصلی منحرف شده اید . بیایید برای اینکه کاملا شک شما برطرف شود این رپ یاس را که از زبان شیطان خوانده است را بررسی کنیم . آهنگی بنام ((بی تو دیگه نه اصلا )) بله درست متوجه شدید هم اسم همان ترک قبلی و البته با یک مفهوم کلی تر نسبت به ترک قبلی بیایید کمی بیشتر دقت کنیم : در شروع این ترک یاس کلمه بی تو دیگه نه اصلا را تکرار می کند و بعد از آن هم کلمه آمین را بیان می کند پس این یک درخواست کلی است . دقت می کنید که یاس این جمله را با خنده های شیطانی بیان می کند خنده هایی که در بین تمام خواننده های شیطان پرست رایج است . یاس دقیقا در این کلیپ از زبان اربابش شیطان صحبت می کند بیایید ببینیم که او چه می گوید : (( قایم نمی کنم ازت رازی ، اینو بدون خوشم نمیاد من از بازی ، خوب سر تا پای منو که ور اندازی ، بشناس منو بدون منم یاس )) یکبار دیگر این جملات را بخوانید و فکر کنید او از شما چه می خواهد ، او به شما می گوید که کیست به شرطی که تمام جزئیات را دقت کنید یعنی دقیقا تمام آن بررسی هایی را که قبلا برای شما بازگو کردیم را کنار هم بگذارید تا یاس را بشناسید و وقتی شناختید مطمئن باشید که به او بجای یاس خواهید گفت (( شیطان ))!!!! در ادامه این ترک شما دقیقا متوجه می شوید چون او از شما چیز هایی را می خواهد که فقط شیطان از انسان می خواهد . در دقیقه 1:23 یاس ( شیطان ) این جملات را تکرار می کند (( یک درخواستی از تو ،پس وایستی حتما ، امیدوارم که نبینی کم کاستی از من ،صدبار گفتم باز می گم ، حالا دیگه خود دانی چون من راست می گم )) کمی دقت کنید قایم نمیکنم ازت راضی اینو بدون خوشم نمیاد من از بازی خوب سر تا پای منو کن وراندازی بشناس منو بدون منم یـــــاس دستتو بده بدون منم با تو تقسیم کن با من هدف هاتو اگه دارم منم این همه طرفدار واسه اینه منم مثل تو هدف دار پس تو ، دستو ، بده به من ببند تو قلبو به دل من ( نقد این مطلب در پاسخ پایین توسط zohur12.ir ) |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۴۴, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
به نظر من این نقد کامل نیست ، اشتباهاتی داره و خود این نقد هم قابل نقد هست !
اما دلیل نمیشه یه نویسنده ی مطلب حمله ور بشیم ! خواهشا آرامش خودتون رو حفظ کنید اینجا میدون جنگ نیست ! همون طور هم که قبلا گفتم این نقد ، مفاهیم شیطان پرستی از آهنگ در نمیاره و از اونجایی که معمولا اینجا جای افشای خواننده های شیطان پرست یا ماسونی هست ، بنابراین قرار دادن چنین نقدی در این سایت درست نیست خواهشا با آرامش و خونسردی بحث رو ادامه بدید وگرنه اگه تمومش کنید بهتره . چون اگه به این صورت پیش بره کدورت پیش میاد متشکر |
|||
|
|
۱۹:۵۸, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
نقل قول: بنابر این از تموم داداشام میخوام به جای نقد چنین شعری که درد جامعه رو میگه برید مثلا شعرهای شاهین نجفی رو نقد کنین کسی که مستقیم تو شعرهاش الفاظ شیطانی به کار میبره. یا علی مدد از شما دوست عزیز ممنونم خیلی حرفات پربار بود ! سعی می کنم از کثافت هایی مثل شاهین نجفی نقد کنم که خوشتون بیاد و همینطور این نوع نقد بهتره ! ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۰:۱۱, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
متین ۲ حنجره خواننده راکِ !!! و زیر زمینی!! چون غیر مجازِ !!
یاس هم خواننده زیر زمینی چون غیر مجازِ ! زیر زمین یه مستاق از کسایی که به سختی حرفاشونو به گوش مردم میرسونن!! اونیم که از لب و جیگر و قلوه و کباب و این چیزا میخونه!!! فک کردی کار آسونی کرده؟!! میتونید مثش کاری انجام بدین! من خودم رککرم!! آهنگم و هیجا پخش نمیکنم! چون واسه خودمه!! نمنیی از کرمو بخواین بتون میدم!! هیچ کاری سخت تر از موزیک ساختن نیست!! اینو حاضرم بهتون ثابت کنم!! چندین سال درس موزیک بخونی اونم با بیشترین محدودیت ها! آخرش وقتی میری به جایی برسی ارشاد زیر پا لهت میکنه و ....!!! داداش! یه نوحه کهن شعبی ۵۰ تومن میگیره!! یکی که ۱۰ ساله داره خودش و میکش تا به اینجا رسیده! میخوای به جایی نرسه؟!!! اگه حسین تهی به جایی رسیده!! چون بالش زحمت کشید!! اگه شرش واسهٔ شما ارزش نداره! واسه خیلیا ارزش داره که اون همه طرف در پیدا کرد! اون موقع که همهٔ ما تو هیئت سینه میزدیم! حسین تهی واسه امام حسین راپ میخواند و کلی طرف در پیدا کرد این کار و پوش سر اون چنتا راپ خونه دیگه هم این کارو ادامه دادن...! وقتی آهنگ گل ناز و خند ! مادر من بده ۵۰ سال سنّ!! این آهنگو با عشق نشست گوش داد!! چرا یه بر راجب نوحههایی که ریتم آهنگهای همین راپ خونهرو ور میدارن و کسی مورد نقد و بررسی قرار نمید؟!! راجب اون حرفیم که گفتین توی رپم از مسائل دینی بگه که داره کمرنگ میشه! اینو بگم که تلویزیون و روشن کنید داره از مسلل دینی میگه!! حاضرم شرط ببندم بالای ۱۰ سا@ در روز از مسائل دینی صحبت میشه این روزا! دیگه اینجوری که همه از دین زده میشن!! خلاصه آهنگ یاس اگه مشکل داشت!! خیلیای دیگه هم مشکل دارن که بیشتر قابل توجه! خوانندههایی که خیلی تو همین ایران طرف در دارن!! ببخشید اگه غلط املائی دارم! چون با http://www.behnevis.com انگلیسه و تبدیل به فارسی میکنم! |
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
خوب آقای برادر حالا متوجه شدی که چرا این همه جوون با نقدت مخالفن یا هنوز سرسختانه از نقدت دفاع میکنی عزیز دل؟
|
|||
|
۲۳:۱۳, ۲۰/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۰ ۲۳:۱۴ توسط Patriot.)
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
با سلام به عزیزان
سعی کنید زیاد تحت تاثیر قرار نگیرید و افرادی مثل یاس الگو برای شما نباشند من هم از اکثر آهنگ های یاس خوشم میاد حتی آهنگ هایی مثل ****** یا بعضی از آهنگ های ریحانا (البته اهنگهای قبل از کابالئیست شدنش هرچند باز هم پر از مشکل هست) یا حتی لینکین پارک رو هم گاهی وقتا گوش میکنم ولی خواننده هاشون اصلا برام مهم نیستن یاس آهنگ هاش واقعا عالیه و من هنوز با آهنگ درکم کن به فکر میرم ولی سعی کنید الگو نباشن برای شما کلا منظورم اینه انتخاب الگو از انسان زنده خوب نیست چه یاس چه یکی دیگه چون الگو شدنشون یعنی اینکه بی چون و چرا همه کارهاشون و رفتارهاشون مورد تایید شماست و انسان جایزالخطاست و ممکنه روزی علی رغم میل باطنیطون ازش دفاع کنید باز هم میگم من فقط اینو گفتم انتخاب الگو از انسان زنده خوب نیست کاری به یاس ندارم به نظر من یاس بهترین خواننده ایرانه البته بعد از محمد بیباک ![]() یا حق |
|||
|
|
۲۱:۱۲, ۲۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۰ ۲۱:۵۲ توسط Amir.)
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
اصلا نقد خوبی نبود ، بنده خودم بعد از این متن شما ویدئو رو دانلود کردم و دیدم
پُربار بود ، یعنی موزیکی بود که درد رو توش داشت افشا میکرد نه فساد رو دوستان درباره موسیقی فکر نکنند کاملا حرام است ماهواره و باقی ابزار از این دست به خودی خود بد نیستند ، موسیقی هم بد نیست اما متاسفانه بیشتر استفاده بد میشه ازش... اتفاقا این ویدئوموزیک یاس شاید همون چیزی باشه که رهبری درباره اش صحبت کردند ( قابل توجه که بنده با گذشته موزیک های یاس و از این دست خواننده ها اصلا موافق نیستم و نظرم صرفا درباره همین یک ویدئو موزیک است ) نظر مقام معظم رهبری درباره موسیقی را بخوانید : موسیقی اگر انسان را به بیکارگی و ابتذال و بی حالی و واخوردگی از واقعیّت های زندگی و امثال این ها بکشاند، این موسیقی، موسیقی حلال نیست، موسیقی حرام است.موسیقی اگر چنانچه انسان را از معنویت، از خدا و از ذکر غافل کند، این موسیقی حرام است.موسیقی اگر انسان را به گناه و شهوترانی تشویق کند، این موسیقی حرام است.نظر اسلام این است دقیقا به نکته ریزی اشاره کردند این موزیک ویدئو یاس جدای از اینکه هیچ ضرب خلاف شرعی نداشت بعلاوه اینکه تصویرش هم کاملا مناسب بود ، عقیده بنده بر این است که بهتر است اینگونه چیزها در تلویزیون ما به جای فیلم و سریال های غربی پخش شود ... این ویدئو هم دقیقا عمل به حرف رهبری را دارد در این ویدئو یاس تماما سعی دارد که انسان دوستی را در بین ایرانی ها زنده کند که یکی از اعمالی است که خداوند هم بر روی آن تاکید دارد آیه زیر دلیل بر گواه حرف بنده است و مَثَل (صدقات) كسانى كه اموال خويش را براى طلب خشنودى خدا و استوارى روحشان انفاق مىكنند، همچون مَثَل باغى است كه بر فراز پشتهاى قرار دارد (كه اگر) رگبارى بر آن برسد، دو چندان محصول برآورد، و اگر رگبارى هم بر آن نرسد، بارانِ ريزى (براى آن بس است)، و خداوند به آنچه انجام مىدهيد بيناست. 265 بقره خداوند در این آیه درباره احسان و کمک به فقیران صحبت میکند حرفی که یاس هم در این ویدئو خطاب به پزشکان و مسئولین گفت که اصلا به فکر چنین کاری نبودند... اما تمام حرف های بالا یک طرف این حرف بسیار مهم است که مقام معظم رهبری در پاسخ به سؤال استفاده از موسیقی در مبارزه با تهاجم فرهنگی می فرمودند: این که ما بگوییم موسیقی بهترین راه مقابله با تهاجم فرهنگی است، نه، من به این معتقد نیستم که موسیقی یک چنین کششی داشته باشد. بهتر است بگوییم موسیقی یکی از راه های مبارزه با تهاجم فرهنگی است. بله، یکی از راه هاست. البته با شرایطی می تواند باشد امّا این را، بهترین راه نمی دانم دوستان جمله ایشان این مفهوم را میرساند که راه های بهتری نسبت به موسیقی دربرابر تهاجم فرهنگی است... جواب بنده هم نتیجه این تاپیک بود برای اینکه پاسخ هایی غیرمعقولانه ارسال نشود این تاپیک را خواهیم بست اگر کسی جواب خوبی دارد برای ما ارسال کند تا پس از بررسی اجازه انتشار پیدا کند... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: mk5w7aquf5liq5d92qu6.jpg]](http://www.up.shadfa.com/images/mk5w7aquf5liq5d92qu6.jpg)