کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگاهی به مجموعه کارتون های لاک پشت های نینجا
۲۳:۰۰, ۱۴/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۱ ۱۸:۳۸ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
من چند وقتي بود روي كارتون ها تحقيق ميكردم بعد خوردم به كارتوني به نام(لاك پشت هاي نينجا).
بعد قسمت هاي مختلف آن را در تلويزيون(شبكه دو) ديدم.
يكبار موضوعي جند قسمتي گذاشت كه به موجودات فرازميني اشاره داشت.
آن موجودات، صورتي رنگ بودند و با يك موجود هم جنس خودشان دشمني داشتند كه دقيقا همان دشمن ،دشمن لاك پشت ها بود.
موجوداتي تقريبا 50 سانتي بودند و بايد در بدن يك رباط قرار ميگرفتند تا كاملا مثل لاك پشت ها دست و پا داشته باشند و ارتباط برقرار كنند.
داستانش خيلي مفصله و منم سر شمارو درد نميارم ولي جالب تر از اين اين است كه در مسابقاتي به نام نگزس از تمام سيارت موجوداتي ميامدند تا مبارزه كنند.
در اين مسابقه چند موجود تك چشم هم ديده ميشد.
بعد از اون يك كارتون آمد با همان نام ولي مثل فيلم سينمايي تك قسمتي بود.
در اون هم همه ي لاك پشت ها بودند ولي بايد با موجودات قوي( چند موجود كه رييس آنها هم تك چشم بود)مبارزه ميكردند البته خود اون موجودات قوي دنبال 7،8 تا غول(مثلا يك گوريل تك چشم) ميگشتند.
حالا يك تصوير از اين كارتون تك قسمتي را ميبينيد.
[تصویر: Teenage_Mutant_Ninja_Turtles%5Byekmobile.com%5D.jpg]
حالا من يك سوال دارم.
آيا اين كارتون ماسونيست يا نه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sara_i ، ضدایلو ، arman mohseny ، hesam110 ، Yaser_h2011 ، آیدا77 ، آیدا77

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۵۶, ۲۴/مهر/۹۴
شماره ارسال: #21
آواتار
ضمن احترام عمیق نسبت به تمامی عزیزان ، من بعنوان یک نیمچه حشیه نگاری باید عرض کنم که اتفاقا من از همون دوران طفولیت این انیمیشنو میدیم و ظرفدار پروپاقرصش بودم! الانم که نسخه های جدید و حرفه ای ترش بصورت فیلم سینمایی هستن...
خلاصه خواستم بگم که من همشونو دیدم از همون اول . ولی به نظرم بیشتر واسم نکات آموزنده داشت بجای چیزای منفی
مثلا یکی از عزیزان فرمودن این فیلم خواسته با اون موش باهوش ، چهره یهود رو تطهیر کنه . ولی راستش من تا همین الان هم نمیدونستم که موش ربطی به یهود داره! چه برسه به اون موقع!
البته راجع به انیمیشن های دیگه مثل باب اسفنجی کاملا با نظر دوستان موافقم و از همون دوران طفولیت ازش بدم میومد. ولی راستشو بخواید من از لاک پشتهای نینجا ، چیزی غیر از همکاری کردن و کمک به ملت یادم نیست
البته الان یخورده احساس میکنم شاید مثلا دستبردن یا سانسور صداو سیما توی فیلم هم بی تاثیر نباشه روی اینکه من از فیلم فقط چیزای خوب یاد گرفتم! Big Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۸:۱۱, ۲۴/مهر/۹۴
شماره ارسال: #22
آواتار
بنده هم مثله شما از تماشاگران این کارتون بودم و واقعانم دوبله بی نظیر صدا وسیما بی تاثیر نبوده ولی خب فیلم هایی مثه مرد عنکبوتی ویا بتمن وسوپرمنم هدف خودشونو نجات مردم نشون میدن اما هدف اصلیشون پنهانی به ما خورانده میشه در رابطه با موش هم که دیگه اکثرا میدونن اسراییل ملقب به موش کثیفه واسه همین نقش اول کارتوناشون رو یه موش مهربون ویا قهرمان میذارن مثه میکی موس یا راتاتوئیل یا دسپرو و...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا