کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه جوری نماز صبحمون رو اول وقت بخونیم؟!!!؟
۸:۳۸, ۵/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۴ ۸:۳۹ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

هممون خوب میدونیم که نماز اول وقت بسیار زیاد اهمیت داره پس به کمک شما عزیزان تو این تاپییک راه کارهایی رو ارائه میدیم که انشالله واسه همه ی ما مفید باشه و بتونیم نماز صبح رو اول وقت بخونیم...

از اهمیت نماز اول وقت شاید این جمله اشتباه نباشه اگه کسی بگه که بهترین نماز ها اول وقت ترین نمازهاست چرا که وقتی ندای الله اکبر گفته بشه یعنی خدا تو رو برای ملاقات با خودش صدا زده.. چقدر زیبا... آیا رواست خدای جهانیان تو رو برای ملاقات خودش صدا بزنه و تو اصلا خیالت نباشه؟ خدا ما رو ببخشه...

بهترین نمازها از لحاظ اول وقت بودن نمازیست که از قبل شرایط مادی(جای نماز خوندن، آب برای وضو، پاکی و طهارت و...) و معنویش(یاد نماز، استغفار، خوش اخلاقی و ...) برای اول وقت خوندن نماز آماده کرده باشیم و وقتی اذان گفتن دیگه هیچ بهانه ای نداشته باشیم...

اگه از روی غفلت این شرایط رو آماده نکردیم و صدای الله در الله اکبر اذان رو شنیدیم: رواست که ما اینجا اشک بریزیم که خدایا منو ببخش که از یادت غافل بودم... اگه آب دستمونه بذاریم زمین و در هر جا و شرایطی هستیم بریم به سوی نماز، مگر اینکه نماز خوندن تو اون لحظه ضرر زیادی داشته باشه مثلا سر جلسه کنکور نشستیم اون موقع باید تا وقت نماز خوندن همش به یاد خدا باشیم و از شر شیطان به خدا پناه ببریم چرا که دور شدن از نماز یعنی نزدیک شدن شیطان و سریعتر آماده بشیم واسه نماز...

چه جوری نماز صبحمون رو اول وقت بخونیم؟!!!؟
متاسفانه این از مشکلات من هم هست که محتاج دعا و راهکارهای شما دوستان هستم...Smile
یک راه کار خیلی مهمی که به ذهن من میرسه اینه که نماز های دیگه رو همونطور که در بالا گفتم بهش اهمیت بدیم و اول وقت بخونیم.
خوندن نماز صبح اول وقت مخصوصا واسه امروزی ها که شب ها دیر میخوابن خیلی سخته ولی باید تمرین کنیم در نمازهای ظهر و شب سختی رو تحمل کنیم تا بتونیم سختی نماز صبح رو هم تحمل کنیم: اما چه جوری؟

یعنی وقتی صدای الله در الله اکبر اذان رو شنیدیم پس همون لحظه اگه نصفه زیاد لیوان آب رو نوشیدیم و یکم تهش مونده بذاریم زمین، اگه پای بهترین فیلم سینمایی دنیا نشستیم و جای جذابش رسیدیم، اگه داریم تو مجلس امام حسین اشک میریزیم، اگه داریم تو جاده رانندگی میکنیم پس همون لحظه بگیم اول نماز...
اگه خیلی خسته ایم، اگه میخوایم بریم سینما و از دوستامون جا بمونیم، اگه تا نماز بخونیم همه چیپس و پفک ها رو میخورن(یکمش رو قایم کنیم)Big Grin و خیلی از چیزهای دیگه که یقینا خیلی باهاش برخورد کردین...

اگه کم کم واسه خوندن نماز اول وقت به این سختی ها عادت کنیم دیگه سختی از خواب زدن واسه نماز صبح دیگه واسمون سختی نیست بلکه لذته....

خوشحال میشم با راهکارهاتون منو یاری کنید...Wink

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

کار در خانه(این قسمت در امتحان نمی آید)Big Grin:
اینو شاید تجربه کرده باشید هر جا که واسه نماز اول وقت از یک کاری میزنیم، اون کارمون خیلی بهتر انجام میشه(خدا خودش درستش میکنه)!!!
یه زمانی یک کلاسمون چند دقیقه بعد از اذان ظهر شروع میشد باور کنید چندین بار من نمازم رو خوندم و بعدش کلاس میرفتم همه چیز دست به دست هم میدادن تا من زود به کلاس برسم (یعنی پامو میذاشتم بیرون واحد هم دم درSmile) ولی یکبار یادم میاد دیر رفتم سر کلاس وقتی رسیدم استاد هم اون روز دیر اومد! یکبار هم دیر رسیدم استاد اومده بود استاد یه لبخند زد و بهم گفت خوش تیپCool(البته اون یک موقع دیگه بود به هر حال...).... به خدا اعتماد کردن خیلی لذت داره حیف که ما...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، سید ابراهیم ، He will come ، شیدا ، میم.حسین.الف ، علی املشی ، amirak ، السا ، Islam ، بیداری اندیشه ، نرگس مهدوی ، رهگذر. ، عبدالرحمن ، ام ابیها ، ali0077 ، غریب ، fafa* ، آیدا77 ، reyhaneh.sh

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۵۶, ۱۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #21
آواتار
اگه جا خواب آدم خیلی گرم و نرم باشه آدم دلش میخواد تا 9 صبح بخوابه...
با خودم فکر کردم گفتم شاید یکی از دلایلی که پیامبر خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بر روی حصیر میخوابیدند این بوده که کمتر از خواب لذت ببرند و راحتتر بتوانند از خواب بیدار شوند و امتحانش کردم و شب روی قالی خوابیدم خیلی جواب داد و صبح قبل اینکه گوشیم زنگ بخوره خودم خیلی سرحالتر بیدار شدم!!!! Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، در جستجوی سختی ، غریب ، انتصـار ، شیدا ، fafa* ، reyhaneh.sh
۱۳:۱۴, ۱۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #22
آواتار
اینا تجربیات منه

شدت و ضعف دارن و در یک مرتبه نیستن

رابطه خوب با امام حسین و امام زمان

دغدغه و خواستن و بیخیالی طی نکردن

ناامید نشدن

آیه آخر سوره کهف

زود خوابیدن

شام سبک و طبیعتا پاک

دل نرم و خالی از گناه

عدم اعتیاد به بیداری اندیشه! و...

البته اگر من اینارو رعایت میکردم که....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، مهدی2012 ، غریب ، amrtat71 ، شیدا ، fafa*
۱۴:۵۴, ۱۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #23
آواتار
(۱۹/دی/۹۴ ۸:۵۶)مهدی2012 نوشته است:  اگه جا خواب آدم خیلی گرم و نرم باشه آدم دلش میخواد تا 9 صبح بخوابه...
با خودم فکر کردم گفتم شاید یکی از دلایلی که پیامبر خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بر روی حصیر میخوابیدند این بوده که کمتر از خواب لذت ببرند و راحتتر بتوانند از خواب بیدار شوند و امتحانش کردم و شب روی قالی خوابیدم خیلی جواب داد و صبح قبل اینکه گوشیم زنگ بخوره خودم خیلی سرحالتر بیدار شدم!!!! Smile
بسم الله

سلام
به نکته خیلی خوبی اشاره کردید
جای گرم و نرم باعث میشه آدم به زور از خواب بیدار بشه و طبیعتاً برای نماز بیدار شدن سخت باشه
روی فرش خوابیدن بدون هیچ زیر اندازی علاوه بر خواص طبی که داره باعث میشه آدم راحت تر برای نماز صبح و حتی نماز نافله بیدار بشه
البته از نظر طبی بهتره فرش دست باف با الیاف طبیعی -معمولاً پشمی- باشه ولی اگه قصدتون فقط راحت بیدار شدن باشه فرقی نداره که ماشینی باشه یا دست باف
من خودم این موضوع رو بارها و بارها تجربه کردم و نتیجه مثبتی گرفتم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب ، انتصـار ، مهدی2012 ، عبدالرحمن ، amrtat71 ، شیدا ، fafa*
۲:۳۸, ۲۰/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۴ ۰:۱۶ توسط fafa*.)
شماره ارسال: #24
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

تجربیات دوستان خیلی خوب بود.منم تجربیات خودمو میگم شاید بکاری اید.

- گوش کردن سخنرانی استاد پناهیان درباره ی نماز و همچنین کارگاه های نمازی که توی تالار گذاشته شد خیلی بهم کمک کرد .
- ارادت بهHeart امام حسین(علیه السلام) Heartو عزاداری روزانه میتونم بگم بغیر از نماز روی کل زندگیم اثر داشته و دارد.
- من کلا با صدای زنگ بیدار نمیشم ولی از وقتی تنظیم اذان گذاشتم دیگه خودم 5دقیقه هم قبلش پا میشم و اصلا ربطی به ساعت خوابم نداره.

و یکی از اثراتی که من واقعا از نماز صبحای دست و پا شکستم گرفتم . افزایش حیا وارامشه... خدایا شکرت.
التماس دعا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، در جستجوی سختی ، مهدی2012 ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا