|
ختم هفتگی قرآن
|
|
۹:۳۳, ۲۶/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۲۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() نکاتی در خصوص ختم قرآن هفتگی: نقل قول:١- این حرکت توسط دوستان قدیمی تالار شروع شده که در همين جا از همه ی آن عزیزان تشکر می کنم.(اجر همه ی شما با صاحب قرآن) بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
فَاقْرَءُواْ مَا تَيَسَّرَ مِنَ الْقُرْءَان پس هر چه از [قرآن] ميسّر شد تلاوت كنيد سوره مبارکه مزمل آیه 20 برای مشاهده فهرست کامل جزء های قرآن مجید کلیک کنید فهرست کامل جزء های قرآن با اعداد فارسی بروزرسانی شده است جزء های باقیمانده برای این هفته در ادامه همین تاپیک می باشند |
|||
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۵۸, ۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
ای بابا . باز ما عقب موندیم . یکی نیست بهمون اطلاع بده . عزیزان امضا خودشون یا تو پیغام هاشون از این کارهای زیباشون رو برای ما بفرستند . خداییش وقت نمیکنم توی تالار رو بگردم یکی بگه از کجا تا کجا باید بخونم ما هم شروع کنیم ! ![]()
|
|||
|
|
۱۲:۳۰, ۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۹/تیر/۹۰ ۱۱:۵۸)zohur12.ir نوشته است: سلام علیکم سلام دوست عزیزم؛ ختم این دوره که تموم نشده! . . جزء های باقی مانده: جزء 13: از ابتدای آیه 53 سوره یوسف الی آخر، سوره رعد تا انتهای سوره ابراهیم جزء 17: سوره های انبیاء و حج جزء 18: سوره مؤمنون، نور تا انتهای آیه 20 سوره فرقان جزء 19: از ابتدای آیه 21 سوره فرقان الی آخر، سوره شعراء تا انتهای آیه 55 سوره نمل جزء 20: از ابتدای آیه 56 سوره نمل الی آخر، سوره قصص تا انتهای آیه 45 سوره عنکبوت جزء 22: از ابتدای آیه 31 سوره احزاب الی آخر، سوره های سباء، فاطر تا انتهای آیه 27 سوره یس جزء 24: از ابتدای آیه 32 سوره زمر الی آخر، سوره غافر تا انتهای آیه 46 سوره فصلت جزء 25: از ابتدای آیه 47 سوره فصلت الی آخر، سوره های شوری، زخرف، دخان تا انتهای سوره جاثیه |
|||
|
|
۱۲:۴۳, ۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
دوره ختم از شنبه 4 تیر ماه الی جمعه 10 تیر ماه سلام جزء 17 برای من جزء هایی باقی مانده جزء 13: از ابتدای آیه 53 سوره یوسف الی آخر، سوره رعد تا انتهای سوره ابراهیم جزء 18: سوره مؤمنون، نور تا انتهای آیه 20 سوره فرقان جزء 19: از ابتدای آیه 21 سوره فرقان الی آخر، سوره شعراء تا انتهای آیه 55 سوره نمل جزء 20: از ابتدای آیه 56 سوره نمل الی آخر، سوره قصص تا انتهای آیه 45 سوره عنکبوت جزء 22: از ابتدای آیه 31 سوره احزاب الی آخر، سوره های سباء، فاطر تا انتهای آیه 27 سوره یس جزء 24: از ابتدای آیه 32 سوره زمر الی آخر، سوره غافر تا انتهای آیه 46 سوره فصلت جزء 25: از ابتدای آیه 47 سوره فصلت الی آخر، سوره های شوری، زخرف، دخان تا انتهای سوره جاثیه فقط دو روز مانده، بشتابید دوستان
|
|||
|
|
۱۲:۴۸, ۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
دوره ختم از شنبه 4 تیر ماه الی جمعه 10 تیر ماه
جزء 20 برای حقیر جزء هایی باقی مانده: جزء 13: از ابتدای آیه 53 سوره یوسف الی آخر، سوره رعد تا انتهای سوره ابراهیم جزء 18: سوره مؤمنون، نور تا انتهای آیه 20 سوره فرقان جزء 19: از ابتدای آیه 21 سوره فرقان الی آخر، سوره شعراء تا انتهای آیه 55 سوره نمل جزء 22: از ابتدای آیه 31 سوره احزاب الی آخر، سوره های سباء، فاطر تا انتهای آیه 27 سوره یس جزء 24: از ابتدای آیه 32 سوره زمر الی آخر، سوره غافر تا انتهای آیه 46 سوره فصلت جزء 25: از ابتدای آیه 47 سوره فصلت الی آخر، سوره های شوری، زخرف، دخان تا انتهای سوره جاثیه |
|||
|
|
۱۸:۴۹, ۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۰ ۱۸:۵۱ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
جز 25 هم با من ان شا الله
دوره ختم از شنبه 4 تیر ماه الی جمعه 10 تیر ماه جزء هایی باقی مانده: جزء 13: از ابتدای آیه 53 سوره یوسف الی آخر، سوره رعد تا انتهای سوره ابراهیم جزء 18: سوره مؤمنون، نور تا انتهای آیه 20 سوره فرقان جزء 19: از ابتدای آیه 21 سوره فرقان الی آخر، سوره شعراء تا انتهای آیه 55 سوره نمل جزء 22: از ابتدای آیه 31 سوره احزاب الی آخر، سوره های سباء، فاطر تا انتهای آیه 27 سوره یس جزء 24: از ابتدای آیه 32 سوره زمر الی آخر، سوره غافر تا انتهای آیه 46 سوره فصلت «إِنَّ الَّذِينَ يَتْلُونَ كِتَابَ اللَّـهِ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَنفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلَانِيَةً يَرْجُونَ تِجَارَةً لَّن تَبُورَ» «به يقين كسانى كه كتاب خدا را تلاوت مىكنند و نماز برپا داشته و از آنچه به ايشان روزى دادهايم در نهان و آشكار انفاق كردهاند، به تجارتى اميد بستهاند كه هرگز زوال نمىپذيرد» ((زمر_29))
خواندن قرآن،تمامش نیست بهر مردگان
قـلبهای مرده را باید به قرآن،زنده کـرد آنکه ایاتش تلاوت،با دل خاضع،نمـود قـلب ظلمانی خود را،اخـتر تابنده کـرد |
|||
|
|
۹:۲۳, ۱۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
دوره ختم از شنبه 4 تیر ماه الی جمعه 10 تیر ماه
جزء 24 هم برای حقیر جزء هایی باقی مانده: جزء 13: از ابتدای آیه 53 سوره یوسف الی آخر، سوره رعد تا انتهای سوره ابراهیم جزء 18: سوره مؤمنون، نور تا انتهای آیه 20 سوره فرقان جزء 19: از ابتدای آیه 21 سوره فرقان الی آخر، سوره شعراء تا انتهای آیه 55 سوره نمل جزء 22: از ابتدای آیه 31 سوره احزاب الی آخر، سوره های سباء، فاطر تا انتهای آیه 27 سوره یس |
|||
|
|
۱۰:۴۰, ۱۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ممنون بابت این تاپیک ارزشمند. جزء 22 هم برای من جزء هایی باقی مانده: جزء 13: از ابتدای آیه 53 سوره یوسف الی آخر، سوره رعد تا انتهای سوره ابراهیم جزء 18: سوره مؤمنون، نور تا انتهای آیه 20 سوره فرقان جزء 19: از ابتدای آیه 21 سوره فرقان الی آخر، سوره شعراء تا انتهای آیه 55 سوره نمل |
|||
|
|
۱۳:۱۵, ۱۰/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۰ ۱۳:۱۶ توسط nafas.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
سلام
جزء 13 هم برای من جزء های باقی مانده : جزء 18: سوره مؤمنون، نور تا انتهای آیه 20 سوره فرقان جزء 19: از ابتدای آیه 21 سوره فرقان الی آخر، سوره شعراء تا انتهای آیه 55 سوره نمل |
|||
|
|
۱۶:۵۸, ۱۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
با سلام.
جزء18 انشاءالله. جزء 19: از ابتدای آیه 21 سوره فرقان الی آخر، سوره شعراء تا انتهای آیه 55 سوره نمل |
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۱۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
سلام باز ما عقب موندیم .
ببخشید من متوجه نمیشم بچه ها ،دقیق بگید من از کجا تا کجا باید بخونم برام مشخص کنید ببخشید ولله نمیتونم تاپیک رو زیاد دنبال کنم اما همراهی میکنم![]() یکی مسئول بشه بقیه اسم بدن بهش اون بهشون بگه کجا تا کجا بخونه . ثواب هم میبره یاعلی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ختـــــــم هفتگی قرآن کریم | فاطمه خانم | 1,194 | 351,424 |
۸/آبان/۹۶ ۱۹:۱۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|

![[تصویر: besm_allah.gif]](http://s4.picofile.com/file/7763277953/besm_allah.gif)

ببخشید ولله نمیتونم تاپیک رو زیاد دنبال کنم اما همراهی میکنم