کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشکالات مبهم در داستانهای قرآن از انبیای گذشته
۰:۱۰, ۱۴/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۴ ۱:۱۱ توسط داریوش.)
شماره ارسال: #1

خدمت دوستان خوبم سلام میکنم و خیلی مایل هستم تا قسمتهایی ازسوره های متفاوت قرآن را برایتان بنویسم که مربوط به انبیای گذشته است و این داستانها با اصل آن مقایرت و دربعضی موارد کاملا داستان دیگری است . و از آنجایی که معتقدین به کتاب قرآن بر این باور هستند که اسلام در ادامه رسالت انبیاء گذشته و کامل کنند آنهاست . حال این سوال مطرح میشود که چرا داستان زندگی این افراد با اصل آن که در کتاب مقدس است همخوانی ندارد و در بعضی موارد چیزی دیگر است. این داستانها قسمتهایی نیست که بتوان گفت شامل بخشهای تحریف شده ممکن است باشد! زیرا که ارتباطی با نبوت در مورد آینده ندارد یا اینکه نفع گروهی یا کسی در آن باشد که بخواهد آنرا جور دیگری تغییر دهد.و از آنجایی که تعداد این موارد زیاد است در واقع هدف من مقایسه بخشهای مشترک کتاب مقدس با کتاب قرآن است . که امیدارم این مقاسیه کفر محسوب نشود و اساتیدی باشند تا جوابی درخور و منطقی به این سوالات بدهند. اجازه بدهید که از ابتدا شروع کنم و هر بار یکی از این وقایع را برایتان بنویسم.

اولین تفاوت قابل تفکر در مورد زندگی نوح است و خانواده او

- در سوره 11 آیات 42 تا 46 قرآن در مورد یکی از پسران نوح یعنی حام میخوانیم که جز گناهکاران بود و همراه نوح به کشتی سوار نشد بلکه قرآن اعلام میکند که غرق شد و نوح همراه دو پسر دیگرش سام و یافث سوار بر کشتی شد ! البته اسم پسرغرق شده نوح در قرآن نیست همانند خیلی از افراد دیگر در داستانهای متفاوت که نامی آز آنها ذکر نمیشود و این خود نیز بسیار سوال برانگیز است. اما اگر در اینتر نت جستجو کنید و شجره نامه انبیاء را پیدا کنید بر اساس اعتقاد مسلمانان تنها نام دو پسر نوح یعنی سام و یافث نوشته شده است. از این رو میتوان گفت که فرزند غرق شده حام است.
سوره 11 آیات 42 تا 46

و آن [كشتى] ايشان را در ميان موجى كوه‏آسا مى‏برد و نوح پسرش را كه در كنارى بود بانگ درداد اى پسرك من با ما سوار شو و با كافران مباش (42)
گفت به زودى به كوهى پناه مى‏جويم كه مرا از آب در امان نگاه مى‏دارد گفت امروز در برابر فرمان خدا هيچ نگاهدارنده‏اى نيست مگر كسى كه [خدا بر او] رحم كند و موج ميان آن دو حايل شد و [پسر] از غرق‏شدگان گرديد
(43)
و گفته شد اى زمين آب خود را فرو بر و اى آسمان [از باران] خوددارى كن و آب فرو كاست و فرمان گزارده شده و [كشتى] بر جودى قرار گرفت و گفته شد مرگ بر قوم ستمكار
(44) و نوح پروردگار خود را آواز داد و گفت پروردگارا پسرم از كسان من است و قطعا وعده تو راست است و تو بهترين داورانى (45) فرمود اى نوح او در حقيقت از كسان تو نيست او [داراى] كردارى ناشايسته است پس چيزى را كه بدان علم ندارى از من مخواه من به تو اندرز مى‏دهم كه مبادا از نادانان باشى (46)

از طرفی در کتاب مقدس نام کلیه خانواده نوح و سه پسرش و همسران پسرانش و فرزندان پسرانش بطور دقیق ثبت شده است که جای هیچ شکی باقی نمیگذارد که هر سه پسر نوح همراه با همسران خود سوار بر کشی شده اند و بعد از طوفان هم اسامی فرزندان هر سه پسر ثبت شده است ! لطفا اگر کسی توضیحی دارد خوشحال خواهم شد که بخوانم. پیدایش باب 7 آیات 1 تا 16

[sup]1و خداوند به نوح گفت: «تو و تمامي اهل خانه‌ات به كشتي درآييد، زيرا تو را در اين عصر به حضور خود عادل ديدم. 2و از همه بهايم پاك، هفت هفت، نر و ماده با خود بگير،‌ و از بهايم ناپاك، دو دو، نر و ماده، 3و از پرندگان آسمان نيز هفت هفت، نر و ماده را، تا نسلى بر روى تمام زمين نگاه دارى. 4زيرا كه من بعد از هفت روز ديگر، چهل روز و چهل شب باران مى بارانم، و هر موجودى را كه ساخته‌ام، از روى زمين محو مى سازم.» 5پس نوح موافق آنچه خداوند او را امر فرموده بود، عمل نمود. 6و نوح ششصد ساله بود، چون طوفان آب بر زمين آمد. 7و نوح و پسرانش و زنش و زنان پسرانش با وى از آب طوفان به كشتى درآمدند. 8از بهايم پاك و از بهايم ناپاك، و از پرندگان و از همه حشرات زمين، 9دودو، نر و ماده، نزد نوح به كشتى درآمدند، چنانكه خدا نوح را امركرده بود. 10و واقع شد بعد از هفت روزكه آب طوفان بر زمين آمد. 11و در سال ششصد از زندگانى نوح، در روز هفدهم از ماه دوم، در همان روز جميع چشمه‌هاى لجه عظيم شكافته شد، و روزنهاى آسمان گشوده. 12و باران، چهل روز و چهل شب بر روى زمين مى باريد. 13در همان روز نوح و پسرانش، سام و حام و يافث، و زوجه نوح و سه زوجه پسرانش، با ايشان داخل كشتى شدند. 14ايشان و همه حيوانات به اجناس آنها، و همه بهايم به اجناس آنها، و همه حشراتى كه بر زمين مى خزند به اجناس آنها، و همه پرندگان به اجناس آنها، همه مرغان و همه بالداران. 15دودو از هر ذى جسدى كه روح حيات دارد، نزد نوح به كشتى در آمدند. 16و آنهايى كه آمدند نر و ماده از هر ذى جسد آمدند، چنانكه خدا وى را امر فرموده بود. و خداوند در را از عقب او بست. [/sup]

پیدایش باب 10 آیات 2 و 6 و 22

[sup]2پسران يافث: جومَر و ماجوج و ماداى و ياوان و توبال و ماشَك و تيراس.[/sup]
[sup]6و پسران حام: كوش و مِصرايم و فوط و كنعان.[/sup]
[sup]22پسران سام: عيلام و آشور و ارْفَكْشاد و لُود و اَرام.[/sup][sup]
[/sup][sup][تصویر: null][/sup]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر

آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۴۹, ۲۳/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۴ ۳:۵۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #111
آواتار
مناظره با یک مسیحی!

معمولا پیروان مکاتب و ادیان خیلی کم پیش میاد خودشون رو در ترازوی سنجش قرار بدن . دوستان مسیحی و ... اخرش میگن : نباید فکر کرد باید شهود کرد و راه تعقل رو میبندند .
احتمالا شما تجربه اول بحث کردنت بود . البته ناراحت نشو . بجاش عمیق فکر کن .
و هیچ وقت تسلیم این جمله نشو ((نباید فکر کرد ))
در دینی که به اسم مسیحیت ساختن هر وقت کم اوردن این جمله رو گفتن . خصوصا زمانی که دیگه کلیسا نتونست متفکرین رو اعدام کنه و جلو روند تفکر اونها رو بگیره .
مکتب شما خیلی عمیق تر از سطور کتب مقدس زیر سواله . سوالات جدی که تا حالا کسی جواب نداده و باعث شد مکتب فلاسفه عقل گرای غربی بر علیه شما بشوره
موفق باشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MEEAAD ، شیدا ، mahdy30na ، mirza47820 ، السا ، میم.حسین.الف ، عبدالرحمن
۱۲:۴۸, ۲۳/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۴ ۱۲:۵۶ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #112

نقل قول:«آنچه مقدّس است، به سگان مدهيد و نه مرواريدهاي خود را پيش گرازان اندازيد، مبادا آنها را پايمال كنند و برگشته، شما را بدرند.
داریوش گرامی
آدم معتقد مثل آدم عاشقه. عیبای معشوقش رو نمی بینه. از نظرش معشوق در و گهریه که دیگران توانایی دیدنش رو ندارند. به قول قدیمیا، عاشق کوره و باید یه نفر که خارج از این احساسات هست دستش رو بگیره و راه رو بهش نشون بده.

حقیقت خارج از ذهن ماست و راه تشخیصش هم منطقه. از خودتون بپرسید: "چرا من به این کتاب اعتقاد دارم؟ چرا فکر می کنم درسته؟ چی باعث شد که به درستیش اعتقاد پیدا کنم؟ ..." . این سوالات رو خیلی محکم از خودت بپرس. انگار که در جایگاه مخالف خودت نشستی. این بهت کمک می کنه که مسائل رو بهتر بشناسی.

شما همین تفکر انتقادی رو در مورد مقدسات خودتون هم به کار بگیرید و ببینید که چقدر دیدتون به دنیا باز میشه. توصیه می کنم با مقایسه تورات و علم شروع کنید. از کمک مخالفان عقیده ات حتماً استفاده کن. اونها بهت کمک می کنند که دیدگاه متفاوتی به قضیه نگاه کنی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
۱۳:۰۴, ۲۳/آبان/۹۴
شماره ارسال: #113
آواتار
(۲۳/آبان/۹۴ ۲:۰۴)داریوش نوشته است:  
عیسی مسیح چه زیبا گفت :
[sup]6[/sup]«آنچه مقدّس است، به سگان مدهيد و نه مرواريدهاي خود را پيش گرازان اندازيد، مبادا آنها را پايمال كنند و برگشته، شما را بدرند.
انجیل متی باب 7
[sup]15[/sup]«امّا از انبياي كَذَبه احتراز كنيد، كه به لباس ميشها نزد شما مي آيند ولي در باطن، گرگان درنده مي باشند.
[sup]
16
[/sup]ايشان را از ميوه هاي ايشان خواهيد شناخت. آيا انگور را از خار و انجير را از خس مي چينند؟
[sup]17[/sup]همچنين هر درخت نيكو، ميوه نيكو مي آورد و درخت بد، ميوه بد مي آورد.
[sup]18[/sup]نمي تواند درخت خوب ميوه بد آورد، و نه درخت بد ميوه نيكو آورد.
[sup]19[/sup]هر درختي كه ميوه نيكو نياورد، بريده و در آتش افكنده شود.
[sup]20[/sup]لهذا از ميوه هاي ايشان، ايشان را خواهيد شناخت.
سوالهای خودم را در شروع این مبحث نوشته ام و میدانم کسانی که بدنبال حقیقت هستند در موردش تحقیق خواهند کرد . شما هم به روش خودت ادامه بده امیدارم که به نتیجه برسی . اشتباهات زیادی در کتاب کپی شده شما هست ولی با سفسطه گری و انگار و تولید حدیث و روایت نمیتوان حقیقت را کتمان کرد . لطفا در مورد محل زندگی اسماعیل برای هم کیشانتان توضیح بده که هرگز او در عربستان نبوده و تمام ماجرای اسماعیل و مادرش را از منتظقه که آنها زندگی میکردند کات کرده و در منتطقه عربستان نصب کردید؟ ! ابراهیم هرگز در عربستان نبوده و خانه خدا شما هم ساختش توسط ابراهیم و اسماعیل تنها یک داستانه درست مثل همانهایی که شما میسازی .
و البته راجع به انبیای کذبه و میوه هایشان خوب فکر کنید. که ثمر اسلام از بدو بوجود آمدن چه بوده و تا بحال هم ادامه داره .
اما یک خبر خوش هم در انتها برای شما و کسانی که مثل شما فکر میکنند دارم و اون اینه که خداوند دیگر تنها به قوم اسرائیل نیست که بها میدهد بلکه به هر کس از هر قوم و نژاد و زبانی حتی شما . پس این ناراحتی را از دلت بیرون کن . موفق باشی و زحمت پاسخ را هم به خودت نده زیرا برای خواندش هم به سایت شما مراجعه نخواهم کرد . شما هم به همکارانت بگو که پیروز شدی . اگر اینجوری احساس خوبی بهت دست میده من هم خوشحال میشم . ایمیل من هست در صورتی که در دسترس همگان باشه تا اگر کسی خواست که گفتگو کنیم برام ایمیل بزنه .
با سلام خدمت داریوش و دوستانی که همراه ما بودن تو این مدت ( چیزی بیش از 80 پست مفید )
بنده سوالی مطرح نمیکنم چون ایشون اعلام کردن که دیگه نمیان و چون نیستن و نمیتونن دفاع کنن ، حقشون رعایت بشه.ولی پاسخ به توهین ایشون میدم.
دوستانی هم که میل دارن برن تو مجموعه متدینین کتاب مقدسی که اینجا بحثش شد ازاد هستن فقط قبلش تعقل کنن.
جناب داریوش 5 سوال مطرح کردن و با خودشون به 3 تا رسیدیم و برسی کردیم و چون دیگه تحمل نداشتن به بقیه نرسیدیم.
(۲۳/آبان/۹۴ ۲:۰۴)داریوش نوشته است:  
عیسی مسیح چه زیبا گفت :
[sup]6[/sup]«آنچه مقدّس است، به سگان مدهيد و نه مرواريدهاي خود را پيش گرازان اندازيد، مبادا آنها را پايمال كنند و برگشته، شما را بدرند.
انجیل متی باب 7
[sup]15[/sup]«امّا از انبياي كَذَبه احتراز كنيد، كه به لباس ميشها نزد شما مي آيند ولي در باطن، گرگان درنده مي باشند.
[sup]
16
[/sup]ايشان را از ميوه هاي ايشان خواهيد شناخت. آيا انگور را از خار و انجير را از خس مي چينند؟
[sup]17[/sup]همچنين هر درخت نيكو، ميوه نيكو مي آورد و درخت بد، ميوه بد مي آورد.
[sup]18[/sup]نمي تواند درخت خوب ميوه بد آورد، و نه درخت بد ميوه نيكو آورد.
[sup]19[/sup]هر درختي كه ميوه نيكو نياورد، بريده و در آتش افكنده شود.
[sup]20[/sup]لهذا از ميوه هاي ايشان، ايشان را خواهيد شناخت.

انجیل متی 15 ایات 21 به بعد

21 آنگاه عیسی آن محل را ترک كرده به نواحی صور و صیدون رفت. 22 یک زن كنعانی كه اهل آنجا بود، پیش عیسی آمد و با صدای بلند گفت: «ای آقا، ای فرزند داوود، به من رحم كن، دخترم سخت گرفتار دیو شده است.»

23 امّا عیسی هیچ جوابی به او نداد تا اینكه شاگردان جلو آمدند و از عیسی خواهش كرده گفتند: «او فریادكنان به دنبال ما می‌آید، او را بفرست برود.»

24 عیسی در جواب گفت: «من فقط برای گوسفندان گمشدهٔ قوم اسرائیل فرستاده شده‌ام.»

25 امّا آن زن جلو آمده پیش پای عیسی به خاک افتاد و فریاد زد: «ای آقا، به من كمک كن.»

26 عیسی در جواب او گفت: «درست نیست كه نان اطفال را برداریم و پیش سگها بیندازیم.»

27 امّا آن زن جواب داد: «درست است ای آقا، امّا سگها نیز از ریزه‌های غذایی كه از سفرهٔ اربابشان می‌افتد، می‌خورند.»
  • و حال اینکه مرقس باب 7 نقل داستان رو اینطوری میاره

24 بعد از آن عیسی از آنجا به راه افتاد و به سرزمین صور رفته، به خانه‌ای وارد شد و نمی‌خواست كسی بفهمد كه او در آنجاست، امّا نتوانست پنهان بماند. 25 فوراً زنی كه دخترش گرفتار روح پلید بود، از بودن او در آنجا اطّلاع یافت و آمده جلوی پای عیسی سجده كرد. 26 او كه زنی یونانی و از اهالی فینیقیه سوریه بود، از عیسی خواهش كرد كه دیو را از دخترش بیرون كند. 27 عیسی به او فرمود: «بگذار اول فرزندان سیر شوند، درست نیست نان فرزندان را گرفته و پیش سگها بیندازیم.»

28 زن جواب داد: «ای آقا درست است، امّا سگهای خانه نیز از خورده ریزه‌های خوراک فرزندان می‌خورند.»

29 عیسی به او فرمود: «برو، به‌خاطر این جواب، دیو از دخترت بیرون رفته است.»

خوب این موضوع تو 2تا کتاب دیگه نیومده؟ ؟؟؟ خیر
سگ منظور کیه؟ غیر قوم منتخب.
چرا ؟ چون همه برده این قوم هستن.
با اینکه عیسی نبی میگه من فرستاده برای قوم بنی اسرائیل هستم ( مرقس 7 : 24 ) ، چرا پس به عنوان پیامبر بنی اسرائیل قبول نکردن؟و اینکه مسیحیان ادعا دارن که مسیح برای همه هست؟ ایا همه = من فرستاده برای قوم بنی اسرائیل هستم ؟ پس همه بنی اسرائیل هستیم ! اگر چنین است چرا با هم یک کیش نیستیم.؟Big Grin

پس تکلیف سگ روشن شد.و اینکه چرا حس خود بزرگ بینی دارن این قوم . حالا خوبه در ابتدا با اسمائیل پیمان بسته شد وگرنه کلا میگفتن ما و خدا و جهان . الان بازم یکم ترمز میکنن و پاسخ ندارن.
دوستان این تناقضات در کتاب مقدست فقط و فقط نسبت به خودش نه با قران ، اینهمه ایراد داره .درباره تحریف و تجاوز و حذف و ... که مستند شد نشون میده چه کتابی متزلزل هست و اگه بخوای بهش استناد کنی باید به این تاقضات پاسخ بدی.
البته اینم بگم ان شالله درباره تناقضات کتاب مقدس بحثی رو خواهیم داشت و امیدوارم دوستان اشکالت خودشون رو هم اونجا مطرح کنن .
این بحث بسته میشه تا بدونین که این بحث با جناب داریوش تمام شد.
بحث تمام شد
مخاطب گرامی این شما هستید که حقیقت را باید تشخیص دهید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، رکن الهدی ، mirza47820 ، افشین ، السا ، Woodi2020 ، میم.حسین.الف ، عبدالرحمن
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا