کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشکالات مبهم در داستانهای قرآن از انبیای گذشته
۰:۱۰, ۱۴/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۴ ۱:۱۱ توسط داریوش.)
شماره ارسال: #1

خدمت دوستان خوبم سلام میکنم و خیلی مایل هستم تا قسمتهایی ازسوره های متفاوت قرآن را برایتان بنویسم که مربوط به انبیای گذشته است و این داستانها با اصل آن مقایرت و دربعضی موارد کاملا داستان دیگری است . و از آنجایی که معتقدین به کتاب قرآن بر این باور هستند که اسلام در ادامه رسالت انبیاء گذشته و کامل کنند آنهاست . حال این سوال مطرح میشود که چرا داستان زندگی این افراد با اصل آن که در کتاب مقدس است همخوانی ندارد و در بعضی موارد چیزی دیگر است. این داستانها قسمتهایی نیست که بتوان گفت شامل بخشهای تحریف شده ممکن است باشد! زیرا که ارتباطی با نبوت در مورد آینده ندارد یا اینکه نفع گروهی یا کسی در آن باشد که بخواهد آنرا جور دیگری تغییر دهد.و از آنجایی که تعداد این موارد زیاد است در واقع هدف من مقایسه بخشهای مشترک کتاب مقدس با کتاب قرآن است . که امیدارم این مقاسیه کفر محسوب نشود و اساتیدی باشند تا جوابی درخور و منطقی به این سوالات بدهند. اجازه بدهید که از ابتدا شروع کنم و هر بار یکی از این وقایع را برایتان بنویسم.

اولین تفاوت قابل تفکر در مورد زندگی نوح است و خانواده او

- در سوره 11 آیات 42 تا 46 قرآن در مورد یکی از پسران نوح یعنی حام میخوانیم که جز گناهکاران بود و همراه نوح به کشتی سوار نشد بلکه قرآن اعلام میکند که غرق شد و نوح همراه دو پسر دیگرش سام و یافث سوار بر کشتی شد ! البته اسم پسرغرق شده نوح در قرآن نیست همانند خیلی از افراد دیگر در داستانهای متفاوت که نامی آز آنها ذکر نمیشود و این خود نیز بسیار سوال برانگیز است. اما اگر در اینتر نت جستجو کنید و شجره نامه انبیاء را پیدا کنید بر اساس اعتقاد مسلمانان تنها نام دو پسر نوح یعنی سام و یافث نوشته شده است. از این رو میتوان گفت که فرزند غرق شده حام است.
سوره 11 آیات 42 تا 46

و آن [كشتى] ايشان را در ميان موجى كوه‏آسا مى‏برد و نوح پسرش را كه در كنارى بود بانگ درداد اى پسرك من با ما سوار شو و با كافران مباش (42)
گفت به زودى به كوهى پناه مى‏جويم كه مرا از آب در امان نگاه مى‏دارد گفت امروز در برابر فرمان خدا هيچ نگاهدارنده‏اى نيست مگر كسى كه [خدا بر او] رحم كند و موج ميان آن دو حايل شد و [پسر] از غرق‏شدگان گرديد
(43)
و گفته شد اى زمين آب خود را فرو بر و اى آسمان [از باران] خوددارى كن و آب فرو كاست و فرمان گزارده شده و [كشتى] بر جودى قرار گرفت و گفته شد مرگ بر قوم ستمكار
(44) و نوح پروردگار خود را آواز داد و گفت پروردگارا پسرم از كسان من است و قطعا وعده تو راست است و تو بهترين داورانى (45) فرمود اى نوح او در حقيقت از كسان تو نيست او [داراى] كردارى ناشايسته است پس چيزى را كه بدان علم ندارى از من مخواه من به تو اندرز مى‏دهم كه مبادا از نادانان باشى (46)

از طرفی در کتاب مقدس نام کلیه خانواده نوح و سه پسرش و همسران پسرانش و فرزندان پسرانش بطور دقیق ثبت شده است که جای هیچ شکی باقی نمیگذارد که هر سه پسر نوح همراه با همسران خود سوار بر کشی شده اند و بعد از طوفان هم اسامی فرزندان هر سه پسر ثبت شده است ! لطفا اگر کسی توضیحی دارد خوشحال خواهم شد که بخوانم. پیدایش باب 7 آیات 1 تا 16

[sup]1و خداوند به نوح گفت: «تو و تمامي اهل خانه‌ات به كشتي درآييد، زيرا تو را در اين عصر به حضور خود عادل ديدم. 2و از همه بهايم پاك، هفت هفت، نر و ماده با خود بگير،‌ و از بهايم ناپاك، دو دو، نر و ماده، 3و از پرندگان آسمان نيز هفت هفت، نر و ماده را، تا نسلى بر روى تمام زمين نگاه دارى. 4زيرا كه من بعد از هفت روز ديگر، چهل روز و چهل شب باران مى بارانم، و هر موجودى را كه ساخته‌ام، از روى زمين محو مى سازم.» 5پس نوح موافق آنچه خداوند او را امر فرموده بود، عمل نمود. 6و نوح ششصد ساله بود، چون طوفان آب بر زمين آمد. 7و نوح و پسرانش و زنش و زنان پسرانش با وى از آب طوفان به كشتى درآمدند. 8از بهايم پاك و از بهايم ناپاك، و از پرندگان و از همه حشرات زمين، 9دودو، نر و ماده، نزد نوح به كشتى درآمدند، چنانكه خدا نوح را امركرده بود. 10و واقع شد بعد از هفت روزكه آب طوفان بر زمين آمد. 11و در سال ششصد از زندگانى نوح، در روز هفدهم از ماه دوم، در همان روز جميع چشمه‌هاى لجه عظيم شكافته شد، و روزنهاى آسمان گشوده. 12و باران، چهل روز و چهل شب بر روى زمين مى باريد. 13در همان روز نوح و پسرانش، سام و حام و يافث، و زوجه نوح و سه زوجه پسرانش، با ايشان داخل كشتى شدند. 14ايشان و همه حيوانات به اجناس آنها، و همه بهايم به اجناس آنها، و همه حشراتى كه بر زمين مى خزند به اجناس آنها، و همه پرندگان به اجناس آنها، همه مرغان و همه بالداران. 15دودو از هر ذى جسدى كه روح حيات دارد، نزد نوح به كشتى در آمدند. 16و آنهايى كه آمدند نر و ماده از هر ذى جسد آمدند، چنانكه خدا وى را امر فرموده بود. و خداوند در را از عقب او بست. [/sup]

پیدایش باب 10 آیات 2 و 6 و 22

[sup]2پسران يافث: جومَر و ماجوج و ماداى و ياوان و توبال و ماشَك و تيراس.[/sup]
[sup]6و پسران حام: كوش و مِصرايم و فوط و كنعان.[/sup]
[sup]22پسران سام: عيلام و آشور و ارْفَكْشاد و لُود و اَرام.[/sup][sup]
[/sup][sup][تصویر: null][/sup]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۳۲, ۱۵/آبان/۹۴
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۴/آبان/۹۴ ۰:۱۰)داریوش نوشته است:   خدمت دوستان خوبم سلام میکنم و خیلی مایل هستم تا قسمتهایی ازسوره های متفاوت قرآن را برایتان بنویسم که مربوط به انبیای گذشته است و این داستانها با اصل آن مقایرت و دربعضی موارد کاملا داستان دیگری است . و از آنجایی که معتقدین به کتاب قرآن بر این باور هستند که اسلام در ادامه رسالت انبیاء گذشته و کامل کنند آنهاست . حال این سوال مطرح میشود که چرا داستان زندگی این افراد با اصل آن که در کتاب مقدس است همخوانی ندارد و در بعضی موارد چیزی دیگر است. این داستانها قسمتهایی نیست که بتوان گفت شامل بخشهای تحریف شده ممکن است باشد! زیرا که ارتباطی با نبوت در مورد آینده ندارد یا اینکه نفع گروهی یا کسی در آن باشد که بخواهد آنرا جور دیگری تغییر دهد.و از آنجایی که تعداد این موارد زیاد است در واقع هدف من مقایسه بخشهای مشترک کتاب مقدس با کتاب قرآن است . که امیدارم این مقاسیه کفر محسوب نشود و اساتیدی باشند تا جوابی درخور و منطقی به این سوالات بدهند. اجازه بدهید که از ابتدا شروع کنم و هر بار یکی از این وقایع را برایتان بنویسم.

اولین تفاوت قابل تفکر در مورد زندگی نوح است و خانواده او

- در سوره 11 آیات 42 تا 46 قرآن در مورد یکی از پسران نوح یعنی حام میخوانیم که جز گناهکاران بود و همراه نوح به کشتی سوار نشد بلکه قرآن اعلام میکند که غرق شد و نوح همراه دو پسر دیگرش سام و یافث سوار بر کشتی شد ! البته اسم پسرغرق شده نوح در قرآن نیست همانند خیلی از افراد دیگر در داستانهای متفاوت که نامی آز آنها ذکر نمیشود و این خود نیز بسیار سوال برانگیز است. اما اگر در اینتر نت جستجو کنید و شجره نامه انبیاء را پیدا کنید بر اساس اعتقاد مسلمانان تنها نام دو پسر نوح یعنی سام و یافث نوشته شده است. از این رو میتوان گفت که فرزند غرق شده حام است.
سوره 11 آیات 42 تا 46

و آن [كشتى] ايشان را در ميان موجى كوه‏آسا مى‏برد و نوح پسرش را كه در كنارى بود بانگ درداد اى پسرك من با ما سوار شو و با كافران مباش (42)
گفت به زودى به كوهى پناه مى‏جويم كه مرا از آب در امان نگاه مى‏دارد گفت امروز در برابر فرمان خدا هيچ نگاهدارنده‏اى نيست مگر كسى كه [خدا بر او] رحم كند و موج ميان آن دو حايل شد و [پسر] از غرق‏شدگان گرديد
(43)
و گفته شد اى زمين آب خود را فرو بر و اى آسمان [از باران] خوددارى كن و آب فرو كاست و فرمان گزارده شده و [كشتى] بر جودى قرار گرفت و گفته شد مرگ بر قوم ستمكار
(44) و نوح پروردگار خود را آواز داد و گفت پروردگارا پسرم از كسان من است و قطعا وعده تو راست است و تو بهترين داورانى (45) فرمود اى نوح او در حقيقت از كسان تو نيست او [داراى] كردارى ناشايسته است پس چيزى را كه بدان علم ندارى از من مخواه من به تو اندرز مى‏دهم كه مبادا از نادانان باشى (46)

از طرفی در کتاب مقدس نام کلیه خانواده نوح و سه پسرش و همسران پسرانش و فرزندان پسرانش بطور دقیق ثبت شده است که جای هیچ شکی باقی نمیگذارد که هر سه پسر نوح همراه با همسران خود سوار بر کشی شده اند و بعد از طوفان هم اسامی فرزندان هر سه پسر ثبت شده است ! لطفا اگر کسی توضیحی دارد خوشحال خواهم شد که بخوانم. پیدایش باب 7 آیات 1 تا 16

[sup]1و خداوند به نوح گفت: «تو و تمامي اهل خانه‌ات به كشتي درآييد، زيرا تو را در اين عصر به حضور خود عادل ديدم. 2و از همه بهايم پاك، هفت هفت، نر و ماده با خود بگير،‌ و از بهايم ناپاك، دو دو، نر و ماده، 3و از پرندگان آسمان نيز هفت هفت، نر و ماده را، تا نسلى بر روى تمام زمين نگاه دارى. 4زيرا كه من بعد از هفت روز ديگر، چهل روز و چهل شب باران مى بارانم، و هر موجودى را كه ساخته‌ام، از روى زمين محو مى سازم.» 5پس نوح موافق آنچه خداوند او را امر فرموده بود، عمل نمود. 6و نوح ششصد ساله بود، چون طوفان آب بر زمين آمد. 7و نوح و پسرانش و زنش و زنان پسرانش با وى از آب طوفان به كشتى درآمدند. 8از بهايم پاك و از بهايم ناپاك، و از پرندگان و از همه حشرات زمين، 9دودو، نر و ماده، نزد نوح به كشتى درآمدند، چنانكه خدا نوح را امركرده بود. 10و واقع شد بعد از هفت روزكه آب طوفان بر زمين آمد. 11و در سال ششصد از زندگانى نوح، در روز هفدهم از ماه دوم، در همان روز جميع چشمه‌هاى لجه عظيم شكافته شد، و روزنهاى آسمان گشوده. 12و باران، چهل روز و چهل شب بر روى زمين مى باريد. 13در همان روز نوح و پسرانش، سام و حام و يافث، و زوجه نوح و سه زوجه پسرانش، با ايشان داخل كشتى شدند. 14ايشان و همه حيوانات به اجناس آنها، و همه بهايم به اجناس آنها، و همه حشراتى كه بر زمين مى خزند به اجناس آنها، و همه پرندگان به اجناس آنها، همه مرغان و همه بالداران. 15دودو از هر ذى جسدى كه روح حيات دارد، نزد نوح به كشتى در آمدند. 16و آنهايى كه آمدند نر و ماده از هر ذى جسد آمدند، چنانكه خدا وى را امر فرموده بود. و خداوند در را از عقب او بست. [/sup]

پیدایش باب 10 آیات 2 و 6 و 22

[sup]2پسران يافث: جومَر و ماجوج و ماداى و ياوان و توبال و ماشَك و تيراس.[/sup]
[sup]6و پسران حام: كوش و مِصرايم و فوط و كنعان.[/sup]
[sup]22پسران سام: عيلام و آشور و ارْفَكْشاد و لُود و اَرام.[/sup][sup]
[/sup][sup][تصویر: null][/sup]

بچه های بیداری اندیشه باید اعتماد به نفس و تلاش رو از تو و دوستات یاد بگیرن

خیلی باحالی!!

الان شبهه وارد کردی!!!؟؟؟؟

قرآن کجا حرف از اسم پسر ناخلف حضرت نوح زده؟؟

حضرت نوح 4 تا پسر داشت اون زمان

سام

حام

یافث

و کنعان

چهارمی غرق شد و در روایات هم هست

سه تای اولی با پدرشون سوار شدن که سام شأنش سوای بقیه بود و نسل ما هم از سامه اکثراً (منطقه غرب آسیا)

حام میشه سمت آفریقا

یافث هم شرق آسیا

اون موقع اروپا آدم مادم نداشته زیاد!!!

خیلی ممنونم که با این ارسال های مسخره پایه های اعتقادی خودتون رو زیر سوال میبری

اول ببین فرض هایی که باهاش جلو میای چی هست

ضمناً از فرض های غلط برای خودت داستان نباف
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، عقیق ، السا ، مصباح ، در جستجوی سختی ، عدالت ، سید ابراهیم ، ماحی ، mahdy30na
۲:۰۰, ۱۵/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۴ ۲:۰۲ توسط داریوش.)
شماره ارسال: #12

دوست گرامی عبدالرحمن . متشکرم از پاسخ شما ولی انگار خیلی عجله دارید ؟ اصلا متوجه سوره و آیه قرآن خودتون هم نشدی که بخوانی بعد جواب بدهید. براتون دوباره مینویسم . به بالا اول پست مراجعه کنید و بخوانید. در ضمن تا آنجا که من یادم هست توهین به دیگران گویا بر خلاف قوانین این وب سایت است ! لطفا مسئولین در جریان باشند
سوره 11 آیات 42 تا 46
اگر وقت کردید نگاهی هم به شجره نامه پیامبران که برایتان تصویرش را گذاشتم نگاه کنید.
۲:۲۳, ۱۵/آبان/۹۴
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۵/آبان/۹۴ ۲:۰۰)داریوش نوشته است:  دوست گرامی عبدالرحمن . متشکرم از پاسخ شما ولی انگار خیلی عجله دارید ؟ اصلا متوجه سوره و آیه قرآن خودتون هم نشدی که بخوانی بعد جواب بدهید. براتون دوباره مینویسم . به بالا اول پست مراجعه کنید و بخوانید. در ضمن تا آنجا که من یادم هست توهین به دیگران گویا بر خلاف قوانین این وب سایت است ! لطفا مسئولین در جریان باشند
سوره 11 آیات 42 تا 46
اگر وقت کردید نگاهی هم به شجره نامه پیامبران که برایتان تصویرش را گذاشتم نگاه کنید.

من اصلا کاری به حرفای شما ندارم چون وقتشم ندارم

شمایی که حقوق میگیری بیای سایت های مذهبی رو آلوده کنی

اما در مورد شجره نامه

مگه ما گفتیم اون شجره نامه رو قبول داریم؟؟ که داری بر اساسش نتیجه گیری میکنی؟

اصلا حالت خوش نیست و یطور رفتار میکنی که این حرفا رو بزنیم و جیغ جیغ کنی

کوتاه میگم و رد میشم

در غلط بودن و جعلی بودن اون شجره نامه همین بس که قبل از عدنان رو ذکر کرده و رسیده به حضرت اسماعیل

ولی

حضرت رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودن

اِذ ا بَلَغَ نَسَبى اِلى عَدنان فَاَمْسِكُوا

البته افرادی مثل شماها مثل این افغانی شبکه اهل بیت و افاغنه وهابی مدینه هستید که بدون فکر همینطوری نوار رو میارید تا آخر و برمیگردید

واقعا بحث با شماها تلف کردن وقته ولی چون یسری جوون تو سایت میان باید یه مطلبی هم بخونن

در مورد توهین هم خودت خوب میدونی ذات و باطنت چه ادبی داری پس سکوت کن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، در جستجوی سختی ، عدالت ، mahdy30na
۲:۳۹, ۱۵/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۴ ۲:۴۰ توسط داریوش.)
شماره ارسال: #14

[تصویر: Cap654.PNG]در مورد زندگی ابراهیم در سوره های 21:51-71 و 29:16- 26 و37:83-99 میخوانیم که هر سه این سوره یک ماجرا را تکرار میکنند بعضی از وقایع چندین با و بشکلی کاملا مشابح در سوره های قرآن وجود دارد.
در این سه سوره داستانی در مورد ابراهیم نوشته شده که در زمان او پادشاهی بوده و قومی بت پرست که یک روز ابراهیم بتها را میشکند و تبر را بر دوش بتی بزرگ قرار میدهد و وقتی مردم از او سوال میکنند که چه کسی بتها را شکسته ابراهیم میگوید که از بت بزرگ که تبر بر دوش او آویخته شده سوال کنید. و به این وسیله بت پرستی این قوم را زیر سوال میبرد. و مردم تصمیم میگیرند که از پادشاه که نامش نمرود بوده بخواهند او را در آتش بسوزاند. و وقتی ابراهیم را به آتش می اندازند آتش تبدیل به گلستان میشود. یا آتش سرد میشود.
اما در این سوره ها در مورد شخصی صحبت میکند که طبق اعتقاد در اسلام او را نمرود معرفی میکنند که پادشاهی بت پرست بوده و ابراهیم با او مخالف میکرده و در انتها نمرود دستور میدهد که ابراهیم را در آتش بیاندازند. میخواهیم برسی کنیم که آیا این واقعه برای ابراهیم رخ داده است یا نه.
در وحله اول در کتاب مقدس هرگز چنین اتفاقی برای ابراهیم رخ نداده و بیشتر این داستان از اسطوره های یهودیان بر گرفته شده که شاید خیلی هم مورد قبول یهودیان نیست. اما دلیل دوم این است که اصولا نمرد نتیجه نوح بوده از پسرش حام که در تفکر اسلامی او در طوفان بزرگ غرق شده بوده. پس نتیجه اینکه چگونه میتوانست حام که غرق شده نوه اش ابراهیم را در آتش انداخته باشد ؟
سوما ابراهیم از نسل نهم سام پسر نوح است در حالی که نمرود بر طبق پیدایش باب 10: آیات 6 تا 9 نسل سوم حام پسر نوح است و بین نمرود و ابراهیم 4 نسل فاصله بوده . و کتاب مقدس نیز نمرود را شخصی خداپرست معرفی میکند؟
پیدایش باب10 آیات 6 تا 9
[sup]6پسران حام : كوش ، مصر ، ليبي و كنعان بودند. [/sup] [sup]7پسران كوش : سبا، حويله ، سبته ، رعمه و سبتكا بودند. و پسران رعمه: شبا و ددان بودند. [/sup] [sup]8كوش پسري داشت به نام نمرود. او اولين مرد قدرتمند در روي زمين بود. [/sup] [sup]
9او با كمک خداوند تيرانداز ماهري شده بود و به همين جهت است كه مردم مي گويند: «خدا تو را در تيراندازي مانند نمرود گرداند.»
[/sup]
من حالا روی همان شجره نامه قبلی نام حام و فرزند نوه او را که نمرد است اضافه کردم تا بتوانید تصور خوبی از این اشتباه بزرگ نگارندگان قرآن داشته باشید.
[تصویر: Cap654.PNG]
۲:۴۵, ۱۵/آبان/۹۴
شماره ارسال: #15

شما باز هم به اون شجره نامه استناد کردید و به نسخه های موجود تورات ...
۲:۴۸, ۱۵/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۴ ۲:۵۶ توسط داریوش.)
شماره ارسال: #16

دوست گرامی عبدالرحمن اگر یک سایتی درست شده که تنها خودتان بگویید و خودتان هم تصدیق کنید راضی خرسند. که هنری نکرده اید ! اگر تحمل شنیدن حرفهای طرف مقابل را هم داشته باشید و پاسخی منطقی و محکمه پسند بجز برچسب زدن و تهدید کردن بتوانید بدهید هنر است . اگر سایت متعلق به شماست و دوست ندارید حرفی واقعی بشنوید ترجیح میدهید که خوانندگان شما تنها مطا لب یکطرفه و جذاب شما را تایید کنند ! من دیگر ادامه ندهم . چون میدانم پاسخی واقعی به سوالات من ندارید. در ضمن من به وقت عزیز سرکار خدشه ای وارد نمیکنم شما به کار خودتان مشغول باشید و اجازه بدهید که دو ریال هم گیر ما بیاد.

در ضمن فکر میکنم خوانندگان پست من خودشان به اندازه کافی درک و درایت دارند که بتوانند خوب را از بد تشخیص بدهند و شما تنها با تصمیم گیری برای همه خوانندگان به شعور آنهاست که توهین میکنید نه به بنده
۳:۰۲, ۱۵/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۴ ۳:۰۳ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #17

نقل قول:در قرآن تصريح به نام او نشده ولى همين اندازه مى فرمايد: ان آتيه الله الملك يعنى به خاطر غرورى كه از حكومت خودكامه پيدا كرده بود با ابراهيم به محاجه برخاست ، ولى در روايتى كه از على (عليه السلام ) در تفسير ((در المنثور)) نقل شده و همچنين در تواريخ آمده است نام او ((نمرود بن كنعان )) بود،
آیا ممکنه این "نمرود بن کنعان" با "نمرود بن کوش" که در تورات آمد دو فرد مجزا باشند؟
۳:۰۲, ۱۵/آبان/۹۴
شماره ارسال: #18
آواتار
قرآن كريم يك ويژگي منحصر به فرد دارد .
هيچ شكي نيست كه قران فعلي همان قران پيامبر است بدون تغيير و اين مورد توافق همه حتي غيرمسلمانان است .
به همين دليل از ايمان به يك ايه ميتوان ايمان به همه ي ايات را نتيجه گرفت و كسي نميتواند بگويد به بعضي ايمان دارم و به بعضي نه ، البته بنده نگاه فقهي يا تاريخي به مساله ندارم (سواد كافي هم ندارم !) اما از لحاظ منطقي ميتوان مسئله را تحليل كرد ‌.

كاربر داريوش استناد به مطلبي در منبعي ميكند منطقا براي درستي مطلب :

1.ثابت كند كل منبع صحيح است .
2.يا از راه ديگر ثابت كند مطلب صحيح است (با اثبات صحت مطلب باز در مورد كليت منبع نميتوان نظر داد)

در اين تاپيك بحث اصلي قرآن مجيد نيست.
بحث اصلي اين است كاربر داريوش ادعايي مطرح كرده كه بايد اثباتش كند ! اگر توانست ثابت كند وارد پله ي دوم ميشويم تا از يك فرض درست نتيجه گيري كنيم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
۳:۲۳, ۱۵/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۴ ۴:۳۶ توسط داریوش.)
شماره ارسال: #19

سومین اشتباه در قرآن در سوره 20 آیات 85 تا 95 قرار دارد که در مورد شخسی به نام سامری میگوید که قوم بنی اسرائیل را وسوسه کرد که گوساله بسازند و عبادتش کنند. انگار از وسط یک فیلم وارد سینما میشوید که نمی دانید سامری کیست و از کجا آمده و کارش چی بوده و از چه قومی است .
سوره 20 آیه 85 تا 95
فرمود در حقيقت ما قوم تو را پس از [عزيمت] تو آزموديم و سامرى آنها را گمراه ساخت (85) گفتند ما به اختيار خود با تو خلاف وعده نكرديم ولى از زينت‏آلات قوم بارهايى سنگين بر دوش داشتيم و آنها را افكنديم و [خود] سامرى [هم زينت‏آلاتش را] همين گونه بينداخت (87) [موسى] گفت اى سامرى منظور تو چه بود (95

من تنها سه آیه را که نام سامری در آن ذکر شده نوشتم ولی خودتان میتوانید این سوره را مطالعه کنید.
کلمه سامری برای اولین بار در کتاب مقدس در حدود 500 تا 600 سال بعد از موسی ثبت شده که در کتاب اول پادشاهان باب 16: 23-24 است این اسم یعنی سامری هیچ مفهومی در زمان موسی نداشته و نگارنده قرآن این حادثه را کمی زودتر از زمانی که محلی به نام سامره بوجود بیاید نگاشته و هیچ توضیحی منطقی هم برای این مورد وجود ندارد.
کتاب اول پادشاهان باب 16 آیات 23 و 25
[sup]
23عُمري در سال سي و يکم سلطنت آسا، پادشاه يهودا، پادشاه شد و دوازده سال که شش سال آن در ترصه بود، پادشاهي کرد. 24عُمري تپّه سامره را از شخصي به نام سامر به هفتاد کيلو نقره خريد و روي آن شهري ساخت و آن را به نام صاحبش، سامره ناميد.
[/sup]

اشتباه چهارم : در سوره 28 آیات 23 تا 27 در مورد ازدواج موسی میخوانیم که باز نام پدر زن موسی نامعلوم است همچنین نام همسر موسی مرد بزرگ خداوند نامعلوم است .
و چون به آب مدين رسيد گروهى از مردم را بر آن يافت كه [دامهاى خود را ] آب مى‏دادند و پشت‏سرشان دو زن را يافت كه [گوسفندان خود را] دور مى‏كردند [موسى] گفت منظورتان [از اين كار] چيست گفتند [ما به گوسفندان خود] آب نمى‏دهيم تا شبانان [همگى گوسفندانشان را] برگردانند و پدر ما پيرى سالخورده است (23) پس براى آن دو [گوسفندان را] آب داد آنگاه به سوى سايه برگشت و گفت پروردگارا من به هر خيرى كه سويم بفرستى سخت نيازمندم (24) پس يكى از آن دو زن در حالى كه به آزرم گام بر مى‏داشت نزد وى آمد [و] گفت پدرم تو را مى‏طلبد تا تو را به پاداش آب‏دادن [گوسفندان] براى ما مزد دهد و چون [موسى] نزد او آمد و سرگذشت [خود] را بر او حكايت كرد [وى] گفت مترس كه از گروه ستمگران نجات يافتى (25) يكى از آن دو [دختر] گفت اى پدر او را استخدام كن چرا كه بهترين كسى است كه استخدام مى‏كنى هم نيرومند [و هم] در خور اعتماد است (26) شعيب] گفت من مى‏خواهم يكى از اين دو دختر خود را [كه مشاهده مى‏كنى] به نكاح تو در آورم به اين [شرط] كه هشت‏سال براى من كار كنى و اگر ده سال را تمام گردانى اختيار با تو است و نمى‏خواهم بر تو سخت گيرم و مرا ان شاء الله از درستكاران خواهى يافت (27)
و در خروج باب 2 آیات 16 تا 21 واقعه ازدواج موسی را میخوانیم . همه ماجرا خیلی واضح با اسامی کامل ثبت شده است نام پدر زن موسی نحوه ازدواج و نام همسر موسی، که میبینید که پدر زن موسی 7 دختر داشت نه 2 دختر و برای ازدواج موسی هم هیچ شرطی نگذاشته بود.
[sup]16[/sup]روزي وقتي که موسي بر سر چاهي نشسته بود، هفت دختر يترون، که کاهن مديان بود، بر سر چاه آمدند. آنها آبخورها را پُر کردند تا گلّه گوسفندان و بُزهاي پدر خود را سيراب کنند.

[sup]

17
[/sup]امّا بعضي از چوپانان، دختران يترون را از سر چاه دور کردند. پس موسي به کمک دخترها رفت و گلّه آنها را سيراب کرد.
[sup]18[/sup]وقتي دختران به نزد پدرشان يترون برگشتند، پدرشان پرسيد: «چه شد که امروز به اين زودي برگشتيد؟»
[sup]19[/sup]آنها جواب دادند که يک نفر مصري ما را از دست چوپانان نجات داد و حتّي از چاه آب کشيده گلّه ما را سيراب کرد.
[sup]20[/sup]او از دخترانش پرسيد: «آن مرد حالا کجاست؟ چرا او را آنجا رها کرديد؟ برويد و از او دعوت کنيد تا با ما غذا بخورد.»
[sup]21[/sup]موسي موافقت کرد که در آنجا زندگي کند و يترون دختر خود صفوره را هم به عقد او درآورد.
اما در پیدایش باب 29 آیات 15 تا 20 داستان ازدواج یعقوب را میخوانیم که گویا نگارنده قرآن باز هم دچار اشتباه شده.! . یعنی واقعه ازدواج یعقوب را برای موسی نوشته.

[sup]15[/sup]لابان به يعقوب گفت : «تو نبايد به خاطر اينکه خويشاوند من هستي ، براي من مفت كار كني . چقدر مزد مي خواهي؟»
[sup]
16
[/sup]لابان دو دختر داشت. اسم دختر بزرگ ليه و اسم دختر كوچک راحيل بود.
[sup]17[/sup]ليه چشمان قشنگي داشت، ولي راحيل خوش اندام و زيبا بود.
[sup]18[/sup]يعقوب راحيل را دوست مي داشت . بنابراين به لابان گفت : «اگر اجازه دهي با دختر كوچک تو راحيل ازدواج كنم ، هفت سال براي تو كار مي كنم .»
[sup]19[/sup]لابان در جواب گفت : «اگر دخترم را به تو بدهم ، بهتر از اين است كه به ديگران بدهم . همين جا پيش من بمان .»
[sup]20[/sup]يعقوب براي اينکه با راحيل ازدواج كند، هفت سال در آنجا كار كرد. امّا چون راحيل را خيلي دوست مي داشت ، اين مدّت به نظرش مانند چند روز بود.[/b]

اشتباه پنجم : در مورد مریم مادر عیسی مسیح است که در سوره 19 در مورد آن میخوانیم اما در آیات 27 تا 30 اینگونه نوشته شده است. که او خواهر هارون بوده و همینطور در سوره 66 آیه 12 اشاره میکنه که او دختر عمرام است ! که گویا نویسنده مریم مادر عیسی مسیح را با مریم خواهر موسی اشتباه گرفته .

سوره 19 آیات 27 تا 30
پس [مريم] در حالى كه او را در آغوش گرفته بود به نزد قومش آورد گفتند اى مريم به راستى كار بسيار ناپسندى مرتكب شده‏اى (27) اى خواهر هارون پدرت مرد بدى نبود و مادرت [نيز] بدكاره نبود (28) [مريم] به سوى [عيسى] اشاره كرد گفتند چگونه با كسى كه در گهواره [و] كودك است‏سخن بگوييم (29) [كودك] گفت منم بنده خدا به من كتاب داده و مرا پيامبر قرار داده است (30)

سوره 66 آیه 12

و مريم دخت عمران را همان كسى كه خود را پاكدامن نگاه داشت و در او از روح خود دميديم و سخنان پروردگار خود و كتابهاى او را تصديق كرد و از فرمانبرداران بود (12)

در کتاب اعداد باب 26 آیه 59 اینگونه ثبت شده است. در مورد خواهر موسی و هارون .
[sup]59[/sup]و نام زن عمرام، يوكابد بود، دختر لاوي كه براي لاوي در مصر زاييده شد و او براي عمرام، هارون و موسي و خواهر ايشان مريم را زاييد.

دوستان خوبم عرایض بنده در این قسمت تمام شد. بعنوان یک محقق تنها آیات مشابه این دو کتاب را در کنار هم قرار دادم تا شاید اگر کسی تا به حال این آیات را دنبال نکرده و تنها به این بسنده کرده که ( میگویند کتاب مقدس تحریف شده ) لااقل یکبار هم که شده با دیدی دیگر این مطالب را بخوانند. من خدای واحد حقیقی را شکر میکنم برای همین کلام به گفته مسلمانان تحریف شده که قادر است هر روزه جان هزاران نفر را در سراسر جهان نجات ببخشد و زندگی شاد و بدور از ماتم و مویه را برایشان به ارمغان بیاورد. من درخدمت شما هستم برای پاسخ گویی به سوالات شما .
۱۰:۱۵, ۱۵/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۴ ۱۲:۵۱ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #20

نقل قول:اشتباه پنجم : در مورد مریم مادر عیسی مسیح است که در سوره 19 در مورد آن میخوانیم اما در آیات 27 تا 30 اینگونه نوشته شده است. که او خواهر هارون بوده و همینطور در سوره 66 آیه 12 اشاره میکنه که او دختر عمرام است ! که گویا نویسنده مریم مادر عیسی مسیح را با مریم خواهر موسی اشتباه گرفته .
نام پدر موسی (علیه السلام) و پدر مریم (سلام الله علیها) نیز هر دو عمران بوده است.

بقیه پاسخ به دلیل اینکه جناب مهدی سینا پاسخ کاملتری بیان فرمودند ویرایش گردید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، میم.حسین.الف
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا