|
وسواس های فکری و محدودیت های شخصی ساز
|
|
۱:۲۲, ۱۵/آبان/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
قبل از شروع بگم میخواستم در بخش دشمن شناسی موضوع رو بنویسیم با گرایش خودش ولی بدلایلی.. منصرف شدم بصورت خیلی خلاصه کارو با سوال شروع میکنم دقت کردید خیلی مسائل رو ما بدون اینکه حکمی در اسلام داشته باشیم ، فقط و فقط بخاطر وسواس های فکری یا حرف مردم تبدیلش میکنیم به حکم؟ از کوچک ترین مسائل حساب کنید تا مسائل کلان خودتون بحثو انجام بدید چون من زیاد نیستم تذکر: از محتوای تاپیک به هیچ وجه ضد خود اسلام سوءاستفاده نشه احکام مشخص هستن |
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۱۵/آبان/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
یه مثال کوچک از خودم
قبلا فکر می کردم فقط میتونم در یه قسمت خاصی از منزل درس بخونم اتفاق بدش این بود که اگر اون قسمت از منزل شلوغ میشد یا هرطوری بود که نمیتونستم درس بخونم کلاً درس رو بیخیال میشدم!!! خوب فکر کنید خیلی از این دیوارها جلوی رشدتون رو میگیره جای دکتر خالیه بیاد نظر پُر و پیمون بده یکی از مشکلات بزرگ مخصوصا جوونا اینه که برخی افراد فکر می کنند طهارت به شرط لباس نو هستش (منظور لباس شسته شده>>>در درجات شدید تر لباس تازه خرید) مثلا شخص یه پیرهن شلوار (لباس مردونه مثلا) از هفته قبل پوشیده به هر دلیل نتونسته لباس جایگزینش رو بشوره و اتو کنه وقتی میخواد بعد از حمام آخر هفته این لباس رو تنش کنه احساس کثیفی و نجاست می کنه (نجاست با کثیفی فرق دارن) در نتیجه هستند افراد که یهو میبینی یک روز یا چند روز نماز نمیخونن مثال زیاده |
|||
|
|
۲:۵۷, ۱۷/آبان/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
یکی از نقشه های.....
بزار این کارم تموم بشه بعد برم سراغ نماز قضاها بزار کارم تموم شه بعدا اتاقمو مرتب میکنم بزار کارم تموم شه بعدا درس میخونم و .... کلا هر کاری که میتونه باعث رشد بشه دقت کردید چقدر راحت ازتون زمان میدزده؟ کار همیشه هست همیشه سعی کنید (خودم اوضام وخیم تره) در زمان های بحرانی برید سراغ این کارهای اصولی مثلاً صبح دیر بیدار شدید اول نماز قضا رو بخونید بعد برید بیرون یا اول اتاقو مرتب کنید بعد البته نماز قضا خیلی فرق داره |
|||
|
|
۱۰:۳۸, ۱۷/آبان/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
توضیح بالا
شخص تو ذهنش بت میشه که تا فلان کارتون تموم نشده نمیتونی به بقیه کارا برسی نتیجش صفر و یکی شدن آدمه یعنی نمیتونه همزمان چندتا کار بکنه مثلا طرف میگه بزار کنکورم تموم شه مثلا نماز قضاهامو بخونم بزار امتحان پایان ترمم تموم بشه بعد برم فلان کارو بکنم دانشگام که تموم شه روزه قضاهامو میگیرم زن که گرفتم توبه میکنم (این برای محمد بود )و ... |
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۱۷/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۴ ۱۴:۰۱ توسط افشین.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
یکی از مواردی که میشه بهش اشاره کرد احکام مربوط به خوردن هست.تا چند وقت قبل فکر میکردم گوشت خرگوش یه طرفش حرامه و یه طرفش حلال!یا در مورد انواع جانوران دیگه مثل خرچنگ متاسفانه اطلاعات کافی نداریم و به اطلاعات کسب شده از حرف مردم بسنده میکنیم بدون اینکه اصلا توجه بشه آیا حلاله یا نه.برخی مردم بدون علم گوشت خرچنگ،کوسه و گراز و خرگوش و جوجه تیغی و حتی مار میخورن در حالی که همگی حرامن مثلآ اینو بخونیم از سایت تبیان: یک قانون مهم و کلی برای تمام شکارها در صورتی که شکار برای نیاز زندگی یا برای کسب و کار باشد و طبق مقررات شرعی هم صورت گیرد از نظر شرعی جایز و خوردن گوشت آن حیوان نیز حلال خواهد بود اما اگر شکار کردن به قصد تفریح و خوشگذرانی باشد هر چند در نهایت گوشت آن شکار را مصرف نمایند اما چنین کاری از نظر اسلام حرام است. چون این کار حرام است پس اگر کسی به این نیت به مسافرت برود سفر او سفر حرام است و در چنین سفری نماز را باید کامل بخواند و روزه هم باید بگیرد. راههای کشتن شرعی پرندگان حلال گوشت پرنده حلال گوشتی که ما قصد خوردن گوشت آن را داریم در یکی از دو حالتهای زیر قرار دارد: الف. زنده است و در دست انسان مهار شده است: چنین پرنده ای را باید همانند گوسفند رو به قبله کرد و با گفتن نام خدا سر برید (تمام احکام سر بریدن حیوان در مورد این پرنده اجرا می شود) ![]() ب. زنده است ولی در دست انسان مهار نیست مانند پرنده ای که در آسمان پرواز می کند: این پرنده را با مجروح کردن بدنش به گونه ای که خون از بدنش خارج شود شکار می کنند. برای حلال ماندن گوشت این پرنده شرایطی برای شکار وجود دارد که باید رعایت شود مانند: گفتن نام خدا هنگام پرتاب تیر یا آن وسیله شکاری- همه مراجع تیز بودن نوک آن تیر یا وسیله را هم شرط می دانند- مسلمان بودن شکارچی و نیز اگر شکار هنوز زنده است در ذبح آن کوتاهی ننمایند. بنابراین اگر شکارچی مسلمان نباشد؛ یا هنگام تیراندازی نام خدا برده نشود؛ یا با وسیله ای کشته شود که خون از بدنش خارج نشود و یا در صورت زنده ماندن شکار سر او به روش شرعی بریده نشود؛ آن پرنده در حکم مردار بوده و خوردن گوشتش حرام خواهد بود. عذرخواهی میکنم اگه مطلبم طولانی بود ولی لازم دیدم بنویسم اینها رو چون انصافا بعضیاش واسه خودم جالب بود یه مورد دیگه نحوه نماز خوندنه.جا افتاده که اگه مهر نبود انگشتان شصتتون رو بذارید زیر پیشونی واسه سجده در حالیکه خیلی چیزای دیگه هستن اولویت دارن بر انگشت شصت |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عکس شخصی در شبکههای اجتماعی، معضل جدید اخلاقی | علائم ظهور | 33 | 14,124 |
۲۴/بهمن/۹۴ ۲۱:۱۴ آخرین ارسال: ـــ |
|
| شخصی که می خواهد صفحه ای از قرآن را حفظ کند | قبیله منتظر | 0 | 890 |
۱۹/دی/۹۴ ۲۰:۴۵ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|

)
![[تصویر: 1724132571381482432692206194255202811070.jpg]](http://img1.tebyan.net/big/1388/10/1724132571381482432692206194255202811070.jpg)