کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لطفا تشکر کنید!!!
۱۲:۰۸, ۱۸/آبان/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
قبلا به موضوع تشکر از پست ها فکر کرده بودم چون به نظرم مسئله ی کم اهمیتی نیست و خیلی هم مهم هست خواستم درموردش یه چیزایی بگم...
همونطور که خودتون میدونید ما برای ارسال های دوستانمون یک اعتبار داریم و یک تشکر... اعتبار که مشخصا هر کسی پستی رو مفید و خوب بدونه بهش اعتبار میده اما واسه چه پست هایی باید تشکر بزنیم؟شما چه پست هایی رو تشکر میزنید؟
بعضی ها پستی رو خیلی مفید بدونن تشکر میزنن...
بعضی ها اگه پست طبق میل اونا باشه تشکر میزنن...
بعضی ها هر پستی حوصله داشتن تشکر میزنن....
بعضی ها اصلا تشکر نمیزنن!!!
بعضی ها هم تشکر میکنند!!!

به نظرم تشکر شما دوستان خیلی مهمتر از اون چیزی هست که اکثر ما فکر میکنیم. ببینید افراد زیادی برای رضای خدا و یا برای اینکه یک کار خوبی کرده باشه و یا خواسته باشه اطلاعاتی رو به دیگران انتقال بده و یا هدفش یاد گرفتن چیزی بوده، یک موضوع و یا یک پاسخی میفرسته... توی دنیای واقعی اگر یک نفر یک آدرسی بهتون بگه میگید خیلی متشکرم حالا فردی ده دقیقه نیم ساعت یک ساعت دو ساعت و بیشتر وقت میذاره و توی این میدون جنگ نرم یک پست و پاسخی رو ارسال میکنه آیا نباید یک تشکر خشک و خالی ازش کنیم؟؟؟
شاید خیلی از دوستان فکر کنن تشکر کردن اهمیتی نداره ولی وقتی فردی متنی رو ارسال میکنه وقتی با تشکرهای زیادی رو به رو بشه و میفهمه که افراد زیادی این مطلبش رو خوندن و خیلی تشویق میشه که بیشتر تو این تالار فعالیت کنه و تاثیرات مثبت دیگه و بالعکسش هم تاثیر منفی داره و اون رو از تالار دور میکنه...
فرض کنید یک نفر عضو جدید این تالار باشه و موضوعی رو بفرسته و سی نفر زیرش تشکر کنن... من قول میدم اون بشه ار پایه ثابت های این تالار....(نه قول نمیدمBig Grin)

پس به نظرم باید فرق بذاریم بین تشکر و اعتبار.. چرا که تشکر هم مثل تشکر کردن در دنیای واقعی هست حتی اگه مطلب فرد مورد نظر درست نباشه ولی همین که میدونیم داره یک کار خوب و مفیدی حتی واسه خودش انجام میده باید ازش تشکر کنیم.

پس از دوستان خواهش میکنم با تشکر کردن از همدیگر و ایجاد روایط دوستانه و جلوگیری از تفرقه و جبهه ای شدن! از همدیگر تشکر کنید و بقیه رو به این میدون جنگ نرم دعوت و تشویق کنید و باعث انزوای بقیه نشوید
و جزو (بعضی ها تشکر میکنند!!!) باشید.

نکته: احتمال داره خدا نکرده دشمن و بدخواهی و فردی که نیت بد داره هم در این تالار فعالیت کنه که به نظرم در صورت متوجه شدن فقط از این دسته نباید تشکر کرد و حتی خیلی از مواقع جوابشان را ندهیم که البته فکر نمیکنم اینجور افراد اینجا پیدا بشن.

اگر کسی موافق نظارت من نیست دوست دارم دلیلش رو بشنوم.

الان فکر کنم زیر این پستم یه 50 تا تشکری بخورهBig Grin جدای از شوخی افرادی هستند که فقط و فقط برای رضای خدا پست میفرستن حتی اگه فقط یک نفر مطلبش رو بخونه... انشالله از این دسته و دسته تشکری ها باشیم صلوات

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ممرضا ، میم.حسین.الف ، آفتاب ، شیدا ، السا ، MEEAAD ، رضا1357 ، Mohammad Trust ، غریب ، MohammadSadra ، افشین ، قلب ، سید ابراهیم ، Eve ، فاطمه خانم ، mahdy30na ، Farzaneh ، عبدالرحمن ، مصباح ، fafa* ، Hadiss313 ، نرگس مهدوی ، reyhaneh.sh ، حضرت عشق ، A.E
۳:۰۱, ۱۹/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۴ ۳:۰۲ توسط MEEAAD.)
شماره ارسال: #2
آواتار
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
ســـ
ـــلام عـــ♥ـــزیز[تصویر: Sheklak_1_.png]
(۱۸/آبان/۹۴ ۱۲:۰۸)آقـــ♥ـــای مهدی2012 نوشته است:  اعتبار که مشخصا هر کسی پستی رو مفید و خوب بدونه بهش اعتبار میده اما واسه چه پست هایی باید تشکر بزنیم؟
خـــود اعتـبـار نیـز نوعی "تـشـکـر ویــژه" محسـوب می شود و هر چند مجـازی است امـا باعـث خوشحـال شـدن و

دلگـرمی فــــردی می شـود که اعتبـار را دریـافـت می کنـد. عکس ایـن مـوضوع نیـز صـادق اسـت یعنـی اگر فـردی،

اعتبار خنثـی یا اعتبـار کمـی (مثلا 1+) به طــرف مقـابـل دهـد؛ می توانــد باعـث ناخرسندی و حتی واکنـش متقابل

از سوی فرد دریافت کننده را در پی داشته باشد. (ناراحتی و کدورت اگر بـرطـرف نشـود؛ تبدیـل به انتـقام می شود)

.__._.._._..__..__.._[تصویر: Fiscer_Poster.jpg]

(البته بعضی وقت ها اعتبارات کم صرفاً جهت رند شدن عـدد مجموع اعتبـارات فرد دریافت کننده – اهـداء می شود)[تصویر: Sheklake_Riz_3_.png]

در این میان هستند کاربرانی که صفحه ی اعتبارات را به صفحـه ی انتقـادات تبـدیل کرده اند و در موارد قابل توجهی،

حواشی ها مانند پرخاشگری، اهانت، افتراء، نزاع های مجازی و مواردی از ایـن دسـت پر رنـگ است. برخی کاربـران،

در کـمـال تأسـف از این صفحه برای تحریک و یا حمایت از ارسال های نابجای فرد دریافت کننـده، استفـاده می کننـد.

بـه عبـارت دیگـر هر مطلب ارسالی که اعتبار یا لایک قابل توجهی دریافت می کند؛

دلیـلی بـر صحیـح بودن و ارزشمند بودن آن مطلب نیست و حتی نـمی توان گفت،

که چنـد نفـر از افـرادی که آن پست را لایک کرده اند – واقعا آن را مطالعه کرده اند (به اصطلاح اتوبوسی لایک کردند)

و همیـن طـور هـر مطلب ارسالی که اعتبار یا لایک بسیـار ناچیزی دریافت می کند؛

دلیـل قطـعـی بر "ناصحیح بودن" و "بی ارزش بودن" یا "کم بازدید بودن" آن نیـست.

بخـش قابـل توجهی از لایک ها و اعتبـارات بر مبنای دوستی و به اصطلاح رفاقتی اهداء می شود (مثل خودم) و برای

.__._.._._..__..__.._[تصویر: Like.jpg]

فرد دریـافـت کننـده حاوی این پیام است که ارسال های شما و شخص شما برای من دارای ارزش و احترام هستیـد و

مـن، مطالـب شـما (خط فکری شما) را دنبال می کنم. طبیـعتـاً نمی تـوان انتـظار داشـت، افرادی که چنین نگاهی به

لایک و اعتبـار دارنـد (مثل خودم) در پاییـن تمام مطالب ارسالی شما تشکر زده و یا از آنها اعتبار دریافت کنید مگر اینکه

آن مطلب ارسالی شما، در حـوزه ای باشـد که نـزد فرد مذکور از اهمیت ویژه ای برخوردار باشد. به عنوان مثـال من با

اینکه با شـــ♥ـــما آشنایی نداشتم، اما در تاپیک روبرو شرکت کردم: عکس/ وداع تلخ پدر فلسطینی با فرزند شهیدش

در ضمن مـــ♥ـــن این مطلب را در ساعت 2:01 دقیقه ی صبح امروز برای شما ارسال کردم؛ ولی شما تازه الان دارید،

این ارسال را می خونید چون اونموقع خواب بودید؛ این گــ✿ــل تقدیم به شـــ♥ـــما عـــ♥ـــزیز✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌▓▓▓▓┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌░▓████████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌████████████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌┌┌┌┌┌┌░▓██████▓▓████▓▓┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌┌┌┌┌█████████▓▓███████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌┌┌┌████▓▓▓█████▓▓▓███┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌┌┌████▓▓▓███▓▓▓▓▓████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌┌█████▓▓████▓▓▓▓████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌█████▒▒▓▓███████▓▓▓▓┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌┌████▓▓▓▓██▓▓█████▓▓▓┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌┌┌██▓▓███▓▓▓████████▓▓██┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌███▓▓████████████████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
███▓▓███████▓▓▓▓▓███████████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
███▓▓▓▓███▓▓▓▓▓▓█████████████┌┌┌┌┌┌┌┌┌
██████▓▓▓▓█████████████████┌┌┌┌┌┌┌┌┌
██▓▓█████████████████████████┌┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌██████▓▓████████████████████┌┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌┌██████████████████████████┌┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌┌┌┌███████████████████████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌┌┌┌┌┌██████████████████▓▓┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌┌┌┌┌┌┌▓▓███████████▓▓▓▓▓▓▓░▒░┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌▓▓▓▓████████▓▓▓▓██┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌▓▓███▓▓▓┌┌▒░┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌▒▓▒┌┌▒▒▓▓┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌░░░┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، غریب ، مهدی2012 ، MohammadSadra ، قلب ، سرباز منتظر ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، عبدالرحمن ، Hadiss313 ، افشین ، السا ، حضرت عشق
۱۰:۴۳, ۱۹/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۴ ۱۰:۴۴ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #3
آواتار
معمولاً هر ارسالي رو كه مي خونم لايك مي زنم به جز معدود ارسال هايي كه به شدت مخالفم. اما اكثراً لايك نزدن من به اين معنيه كه ارسال رو نخوندم.

اگر ارسالي رو با ارزش بدونم امتياز ميدم. برخي موارد اگر به شخصي علاقه داشته باشم هم به ارسال هاش امتياز ميدم.

تشكر كردن خوبه. كسي كه ارسالي داره يعني زحمتي كشيده به همين دليل ازش تشكر مي كنم. (اگر به عدد تشكر از ديگران من نگاه كنيد و اون رو با از ايشان تشكر شده من مقايسه كنيد متوجه منظورم ميشيد.)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، amirak ، فاطمه خانم ، mahdy30na ، Farzaneh ، عبدالرحمن ، Hadiss313 ، افشین ، السا ، مهدی2012 ، MEEAAD ، حضرت عشق
۱۹:۱۱, ۱۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #4

هر تالاری بسته به عقیده و راه و روش و منش تاسیس کنندگانش و دوستان و پایه های ثابت تالار به هم عقیده های خود امتیاز می دن یا تشکر می کنند . من ارسال های زیادی دیدم بخصوص از کاربر عبدالرحمن که گلایه داشته چرا جمع هم عقیده ها با ورود عده ای دیگه که هم عقیده ی اون حلقه نیستن بهم خورده . یعنی دوست دارن این چند نفر پایه ثابت تالار به ارسال های هم امتیاز بدن و تا می تونن از هم تشکر کنن و اگه کسی بیاد نظری مخالف اونها بده میگن باز این دیگه کیه اومده جمع و حال دوستانه ما رو بهم زده . ما داشتیم گل میگفتیم و گل می شنیدیم تو حال خودمون بودیم اومد دنیای ما رو بهم ریخت لطفا دنیای ما رو بهم نریزید . ما نمیخوایم چیزی بدونیم و بشنویم . اگر چیزی بشنویم و بدونیم امکان داره مورد تهاجم فرهنگی قرار گرفته باشیم و خودمون خبر نداشته باشیم . اما خبر ندارن خودشون شستشوی مغزی شدنHappy
۱:۳۶, ۲۰/آبان/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
به نظرم هر کس اختیار داره که به پست مورد علاقش توجه کنه و این اتفاقا مقیاس خوب و آزادی هست که هر کاربر میتونه داشته باشه. تالار الحمدلله هیچ کس رو مجبور نمیکنه.
کلا مطلب رو به خاطر رضای خدا بگذاریم و به افراد اجازه انتخاب بدیم که پستمون رو دوست داشته باشند یا حتی نداشته باشند.
به هر حال عقیده هر کس برای خودش محترم هست و تا جایی که موازین رو خدشه دار نکنه. تشکیک نکنه و بی احترامی نباشه، میتونه ازش تقدیر بشه. مثلا تاپیکی بود راجع به فیلم محمد رسول الله. نظرات مختلف. متنوع و بعضاً مقایر بود. اما نظر بود و بی احترامی نداشت. بنده از هر کدوم خوندم تشکر کردم. به نظرم تاپیک خوب و تشکرات باید اینطوری باشند.
اینکه من شلوغ کنم و تهمت بزنم که تالار سلیقه ای عمل میکنه عادلانه نیست. چون اولا تالار شخص نیست و از کاربرا تشکیل شده.
بعد اینکه
ممکنه پست یا موضوع دیده نشده باشه و میشه کاربرها رو دعوت کرد بخوننش و مخاطب هنوز نتونسته ببیندش. دعوت کنید و خجالت نکشید.
ولی در کل برچسب زدن کار خوبی نیست!
امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، MohammadSadra ، عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، fafa* ، افشین ، Hadiss313 ، السا ، مهدی2012 ، حضرت عشق
۹:۰۵, ۲۰/آبان/۹۴
شماره ارسال: #6
آواتار
[تصویر: 814724238_42120_8890775221675987273.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، fafa* ، Hadiss313 ، افشین ، السا ، MohammadSadra ، مهدی2012 ، حضرت عشق ، A.E
۹:۵۱, ۲۰/آبان/۹۴
شماره ارسال: #7

منم با فاطمه خانم موافقم.
هر کس حق داره از نوشته ای خوشش بیاد یا نه.
اگه خوشش اومد میتونه تشکر کنه یا اعتبار بده.
اگرم هیچ کاری نکرد به این معنی نیست که از اون نوشته بیزاره.
ممکنه حتی بدش هم نیومده باشه.
اما به هر دلیلی دلش نخواسته تشکر کنه.
اونجایی کار زشت میشه که کاربری یه پست میذاره و یه کسی تشکر میکنه و یکساعت بعد تشکرش رو پس میگیره.
این کار خیلی بدیه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، MohammadSadra ، مهدی2012 ، حضرت عشق
۱۱:۳۶, ۲۰/آبان/۹۴
شماره ارسال: #8
آواتار
یه اتفاق ناپسند دیگه هم این بوده که ما بیشتر به شخص لایک میدیم نه به نوشته و اندیشه اش.حتی یادم هست که یک بار هم شوخی کرده بودند دوستان که البته منصفانه هم بود.

چند وقت پیش بنده با یکی از کاربران به شدت جدل داشتم که حتی به ناراحتی دوسویه هم کشید، دقیقاً تو همون ایام همان شخص در تاپیک دیگری ارسال درستی زده بود که من تشکر کردم. یکی از دوستان گفت این تشکر شما نوعی عقب نشینی از مواضعتان است.!!!!!

گفتم نه اصلا اینچنین نیست. این جا چه ربطی به اون تاپیک دارد؟ بعد آمد برام نشان داد.

دیدم اون بنده خدا دقیقا با ما اینگونه برخورد کرده. یعنی در یک تاپیک من یه ارسالی داشتم که با ارسال پایینی ام به لحاظ محتوا هیچ فرق خاصی نمی کرد. شاید فقط افعال عوض شده بود. اون بنده خدا به ارسال پایینی اعتبار داده بود، ولی از ارسال حقیر حتی تشکر هم نکرده بود. Big GrinBig GrinBig Grin

این چنین رفتارهایی هم متاسفانه دیده شده است.
پس خواهشا دوستان فقط خود ارسال را لایک کنند، نه شخص و سابقه اش را.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مصباح ، fafa* ، افشین ، Hadiss313 ، السا ، MohammadSadra ، مهدی2012 ، حضرت عشق ، ماحی
۱۲:۳۵, ۲۰/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۴ ۱۲:۴۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۰/آبان/۹۴ ۱۱:۳۶)سید ابراهیم نوشته است:  یه اتفاق ناپسند دیگه هم این بوده که ما بیشتر به شخص لایک میدیم نه به نوشته و اندیشه اش.حتی یادم هست که یک بار هم شوخی کرده بودند دوستان که البته منصفانه هم بود.
چند وقت پیش بنده با یکی از کاربران به شدت جدل داشتم که حتی به ناراحتی دوسویه هم کشید، دقیقاً تو همون ایام همان شخص در تاپیک دیگری ارسال درستی زده بود که من تشکر کردم. یکی از دوستان گفت این تشکر شما نوعی عقب نشینی از مواضعتان است.!!!!!
گفتم نه اصلا اینچنین نیست. این جا چه ربطی به اون تاپیک دارد؟ بعد آمد برام نشان داد.
دیدم اون بنده خدا دقیقا با ما اینگونه برخورد کرده. یعنی در یک تاپیک من یه ارسالی داشتم که با ارسال پایینی ام به لحاظ محتوا هیچ فرق خاصی نمی کرد. شاید فقط افعال عوض شده بود. اون بنده خدا به ارسال پایینی اعتبار داده بود، ولی از ارسال حقیر حتی تشکر هم نکرده بود. Big GrinBig GrinBig Grin

این چنین رفتارهایی هم متاسفانه دیده شده است. پس خواهشا دوستان فقط خود ارسال را لایک کنند، نه شخص و سابقه اش را.

سید خودت میدونی چنین مواردی زیاده و اسمش بی تقواییه

اینکه میگیم دلم نخواست تشکر کنم اسمش اباحه گراییه

طرفدار حقیم یا دل؟

من هر کار بکنم بعد بگم دلم خواست!

باز خوب ادمینَین در این موارد پخته هستن

من برای دشمن شخصی خودم (نه دشمن اعتقاداتم )تشکر رو میزنم اگر حرفش درست باشه

البته انقدر مسائل مهم هست که اینا پیشش هیچه ولی برای خود اون شخص بَده

حالا یچیز جالب

مثلا من ارسال زدم

افتاده آخر صفحه

بچه ها ندیدنش رفتن صفحه بعد برای بعدیا زدن

بعد یه نفر که اومده دیده چرا این وسط برای من نخورده پس حتما مورد داره!!!

جدا چنین چیزی زیاد دیدم

یا تو وسط صفحه هم بوده

یعنی واقعا عقل مردم به چشم و گوششونه

درسته خیلی بچگانه بنظر بیاد این حرفا ولی واقعا بعضی افراد که ادعاشون میشه با بی تقوایی تمام در این موارد رفتار میکنن و چون یه وجهه ای هم دارن و گوشه نشین هستن سُمبَه شون میچربه بنا به اصل باطل عقل مردم به چشم و گوششونه

پرونده این افراد پیش بعضی ها مفتوحه ولی حداقل این مورد کار ما یکی نیست که کودتا کنیم و آب به آسیاب دشمن بریزیم

علت اینکه برخی تاپیک های بنده هم زمین خورد همین بی تقوایی مدعیانه و برای همین هم گفتم افراد دیگه برخی تاپیک های مهم رو بزنن تا گرفتار این پدیده شوم نشیم

من تو این تاپیک حرف زیاد دارم و سید هم میدونه و ...

نقل قول:اونجایی کار زشت میشه که کاربری یه پست میذاره و یه کسی تشکر میکنه و یکساعت بعد تشکرش رو پس میگیره.
این کار خیلی بدیه.

موافق نیستم

شخص میخونه قبول میکنه

بعدا میبینه نه نظرش عوض شده

همچین زشت هم نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، مصباح ، fafa* ، mahdy30na ، افشین ، Hadiss313 ، السا ، MohammadSadra ، مهدی2012 ، حضرت عشق
۲۰:۱۵, ۲۰/آبان/۹۴
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۰/آبان/۹۴ ۱۲:۳۵)عبدالرحمن نوشته است:  سید خودت میدونی چنین مواردی زیاده و اسمش بی تقواییه

اینکه میگیم دلم نخواست تشکر کنم اسمش اباحه گراییه

طرفدار حقیم یا دل؟

من هر کار بکنم بعد بگم دلم خواست!

باز خوب ادمینَین در این موارد پخته هستن

من برای دشمن شخصی خودم (نه دشمن اعتقاداتم )تشکر رو میزنم اگر حرفش درست باشه

البته انقدر مسائل مهم هست که اینا پیشش هیچه ولی برای خود اون شخص بَده

حالا یچیز جالب

مثلا من ارسال زدم

افتاده آخر صفحه

بچه ها ندیدنش رفتن صفحه بعد برای بعدیا زدن

بعد یه نفر که اومده دیده چرا این وسط برای من نخورده پس حتما مورد داره!!!

جدا چنین چیزی زیاد دیدم

یا تو وسط صفحه هم بوده

یعنی واقعا عقل مردم به چشم و گوششونه

درسته خیلی بچگانه بنظر بیاد این حرفا ولی واقعا بعضی افراد که ادعاشون میشه با بی تقوایی تمام در این موارد رفتار میکنن و چون یه وجهه ای هم دارن و گوشه نشین هستن سُمبَه شون میچربه بنا به اصل باطل عقل مردم به چشم و گوششونه

پرونده این افراد پیش بعضی ها مفتوحه ولی حداقل این مورد کار ما یکی نیست که کودتا کنیم و آب به آسیاب دشمن بریزیم

علت اینکه برخی تاپیک های بنده هم زمین خورد همین بی تقوایی مدعیانه و برای همین هم گفتم افراد دیگه برخی تاپیک های مهم رو بزنن تا گرفتار این پدیده شوم نشیم

من تو این تاپیک حرف زیاد دارم و سید هم میدونه و ...

موافق نیستم

شخص میخونه قبول میکنه

بعدا میبینه نه نظرش عوض شده

همچین زشت هم نیست

اقا شما ببخش ، این مواردی که عبدالرحمن اشاره کرده درسته ،برای منم پیش اومده . نه اینکه بگم دنبال تشکر بودم نه ولی یه وقتایی پست زدم و یا خوندم اومدم تشکر کنم دیدم طرف بنده خدا یا ویرایش کرده ( که ناچار شدم دوباره نظر رو بخونم بعد دیدم بابا کلا نظرش عوض شده)یا اینکه تشکر زدیم بعد رفتیم و بعضی مواقع هم اره پیش میاد میبینم یکی اینقد میمونه تا یکی از بچه های ابی و سبز تشکر کنن بعد بقیه میان یجور ترس دارن و یا اینکه میگن اگه تشکر کنیم ممکنه برداشتی بد بشه .

خواهر گرامی فاطمه خانم مدیر گرامیاین حرف شما عالی بود که گفتین
(۲۰/آبان/۹۴ ۱:۳۶)فاطمه خانم نوشته است:  ممکنه پست یا موضوع دیده نشده باشه و میشه کاربرها رو دعوت کرد بخوننش و مخاطب هنوز نتونسته ببیندش. دعوت کنید و خجالت نکشید.
درسته این کلام و واقعا بعضی پستها و بحثا مطالب نمیگم عمیق ولی مطالبی داره که برای کاربری ممکنه جذاب و مورد استفاده باشه و الحمدالله کم هم نداریم ، مثل مباحثی که تحلیلی بوده و اموزشی و یا حتی بحثایی که دوستان انجام میدادن با دیگران .
اینو من میدونم که برای تشکر اول نباید نگاه کنی طرفی که گفته کی بوده ، میخواد mahdy30na باشه میخواد مثلا کاربر ... باشه و یا اساتید تالار باشن.
مهم اینه که اگه متن رو خوندی و استفاده کردی حق مطلب رو ادا کنی و به صاحب مطلب دلکرمی بدی که بدونه مطلبش حداقل اثر گذار بوده. گاهی برخورد کردم به بعضی مطالب و حتی پستها بازدید به اندازه سرعت نور ولی تشکراش به اندازه نقطه های اسم منBlush
در اخر دوتا حدیث بهتون یادگاری میدم تا قدر منو بدونینBig Grin من =
کلام مولی امیرالمومنین که اویزه گوش همه ما باید باشه :
خُذِ الْحِکْمَةَ مِمَّنْ أَتَاکَ بِهَا وَ انْظُرْ إِلَى مَا قَالَ وَ لَا تَنْظُرْ إِلَى مَنْ قَال‏ .
حکمت را از کسى که آن‌را برای تو می‌آورد، بگیر و به آنچه گفته است بنگر و به [شخصیت‏] گوینده نگاه نکن.
لیثی واسطی، علی، عیون الحکم و المواعظ، محقق و مصحح: حسنی بیرجندی، حسین، ص 241، دار الحدیث، قم، چاپ اول، 1376ش؛ تمیمى آمدى، عبد الواحد بن محمد، غرر الحکم و درر الکلم‏، محقق و مصحح: رجائى، سید مهدى‏، ص 361، دار الکتاب الإسلامی‏، قم، چاپ دوم، 1410ق.‏

و حدیثی از حضرت جواد الائمه ( حاجت داشتی روت نشد امام رضا رو به جان این امام قسم بده )
مَنْ أَصْغَى إِلَى نَاطِقٍ فَقَدْ عَبَدَهُ فَإِنْ کَانَ النَّاطِقُ یُؤَدِّی عَنِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ فَقَدْ عَبَدَ اللَّهَ وَ إِنْ کَانَ النَّاطِقُ یُؤَدِّی عَنِ الشَّیْطَانِ فَقَدْ عَبَدَ الشَّیْطَانَ
هر کس به سخن سخنرانى گوش دهد، او را پرستش کرده است. پس اگر او از خدا سخن بگوید، خدا را پرستیده است، و اگر از زبان ابلیس سخن بگوید، ابلیس را عبادت کرده است.

کلینی، محمد بن یعقوب، الکافی، محقق و مصحح: غفاری، علی اکبر، آخوندی، محمد، ج ‏6، ص 434، دار الکتب الإسلامیة، تهران، چاپ چهارم، 1407ق.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، السا ، مهدی2012 ، حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]