|
به فرزندانمون چی یاد بدیم؟ کلاس چی برن؟
|
|
۲۳:۵۰, ۱۶/آذر/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
تربیت صحیح از ارث مادی برای فرزند بهتره. در واقع نصف راه تا زندگی سالم فرزند در آینده طی میشه نمی خوام بگم در حق نسل ما ظلم شد. ولی شرایط جنگی کشور و پس از آن باعث شد والدین ما برنامه مدون و جامعی برای تربیت ما نداشته باشن (همینقدر هم دستشون درد نکنه و خداروشکر) اما الان که دیگه همه چیز امن و امانه! آیا واقعا والدین دارن فرزندشون رو درست تربیت میکنن؟؟؟ مخصوصا والدین مذهبی و متدین مذهبی و متدین به این معنی نیست که استاد اخلاق هستن و به خیلی از ابعاد دینی آگاهی دارن. ولی بالاخره خیلی مسائل ضروری رو رعایت میکنن. نکته اینجاست که به نظر میرسه والدین الان هم خیلی برنامه ی خوبی برای تربیت فرزنداشون ندارن اخیرا با یه عزیزی همکار شدم که آدم مذهبی و هیئتیه. در کارهای فرهنگی و مذهبی محل و حتی مدرسه دخترش فعاله. خیلی خلاصه بگم شخص سالمیه داشت در مورد دخترش صحبت می کرد که گفت من برای آینده دخترم برنامه ریزی کردم. می خوام وقتی بزرگ شد فقط ادامه تحصیل جزو انتخاباش نباشه. در زمینه های دیگه هم حرفی داشته باشه بعد گفت از 3 سالگی دخترش رو گذاشته کلاس نوازندگی!!! خلاصه من وا رفتم.... اصلا موندم چی بگم! البته کلاس ورزشی هم میره ولی من متوجه نشدم فرزند دختر یک خانواده مذهبی، قراره در آینده با رفتن کلاس موسیقی و ... چی بشه؟! بیوگرافی خیلی از مدلها و رقاصه ها و خوانندههای زن غربی رو بخونید، حتی از خانواده های مسیحی معتقد، از همین نوازندگی شروع کردن! نام نمی برم ولی بیوگرافی چندتا از معروفا رو بخونید متوجه میشید چند سال دیگه اون دختر به همون نوازندگی قناعت میکنه؟! به کجا میریم؟ چرا وقتی بچه ای به دنیا میاد، همه دنبال سلامت جسم و قد و وزنش هستن! اما کسی نگران دین و فرهنگش نیست؟! چرا برنامه رشد فیزیکی داریم، ولی برنامه رشد فرهنگی نداریم؟ شما چه برنامه ای برای فرزند دختر و پسرتون دارید؟ |
|||
|
|
۰:۱۶, ۱۷/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۴ ۰:۲۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
چه سوال خوبی دو بخش داره جواب شما اول اینکه پدر برای پسر و مادر برای دختر خودش چند چنده؟ معمولا و نه همیشه در رفتارها و منش سوپریمم والدینشون میشن البته اگر افراد خودشون رو اصلاح کنن وضع بهتره دوم هم بنظر من بهترین کلاس رو خود مادر باید اجرا کنه اینکه داریم داد میزنیم کلاس کاری زن کار کردن بیرون خونه نیست و خیلی بالاتره همینه محتواش هم نباید انتقال اطلاعات باشه باید فرد رو حقیقت جو بار بیارن سوال کننده قدرت فکر کردن رو به فرزند یاد بدن +آزادگی+راستگویی و ... در سنین کم کلاس ورزشی بازده خوبی نداره بازی بچه ها بهترین نتیجه رو داره و از اون سنین به بعد بسته به فیزیک شخص تربیت دختر بچه ها خیلی خیلی سخت تره چون چند برابر پسرها مهمن این جواب کوتاه بود بلندشم بلد نیستم
|
|||
|
|
۰:۵۵, ۱۷/آذر/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
واقعا عشق کردم ازینکه بیان صحیحی از چیزی که سالهاست توی ذهنمه رو اینجا خوندم
والدین مذهبی و خانواده های مذهبی و متدین ما نه تنها برنامه های جانبی صحیح برای تربیت و رشد معنوی فرزندشون ندارن ، بلکه حتی هیچ برنامه ای برای انتقال دانسته های خودشون به فرزندانشون هم ندارن نتیجش میشه اینکه میبینیم یه مادر به ظاهر چادری و محجبه در کنار دخترش که... یه پدر کاملا مثبت که تسبیح از دستش نمیفته قدم زنان در کنار پسرش.پسری که... بگذریم... من دهه هفتادی ام ، و خودم از همه بدتر (راستش من حدود یک ساعت پیش اومدم این پست رو بذارم ، یادم اومد سال 92 یه تاپیک داشتم تقریبا با همین موضوع. رفتم توی خاطرات و ورق زدن تاپیک و الان شروع کردم به نوشتن ادامه ی پست تربیت دیمی، مشکل اصلی جامعه ما ! البته تاپیک بالا ، بیشتر طرح مساله محسوب میشه.به هر حال فکر کنم حرفامو اونجا کاملا زدم
|
|||
|
|
۱:۱۰, ۱۷/آذر/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خوب این موضوعیه که به نظرم آدم در هر مرحله از زندگی باید بهش فکر کنه.
چون در ابتدا این مهمه که ما چطور ازدواج می کنیم و دوست داریم فرزندمون در چه محیطی بزرگ بشه و چه شخصیتی بشه!!! من به شخصه مخالف اینم که بچه ها تا قبل 7 سالگی کلاس برن. بهتره بچگی کنن بازی کنن و ... . و محیط خونه و وجود مادر براشون بهترین چیزه... . باید اینطوری گفته بشه که بجای اینکه بچه هارو بفرستیم به مهد کودک و کلاس زبان و موسیقی و نقاشی و ... که برای خودشون کسی بشن. بهتره مادرا قبل یا بعد از بچه دار شدن آمورش ببینن و کلاس برن تا بتونن با تربیت صحیح اون شخصیتو به بچه ها بدن تا اونارو در راه درست برای رشد قرار بدن. و به نظرم این اشتباه خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی بزرگیه که والدین فکر میکنن که اگر فرزندشونو از سنین پائین کلاس های مختلف بفرستن آیندش ال و بل میشه و مایه ی افتخار ما میشه و ... البته ناگفته نماند که کلاس های آموزشی در سن مناسب و با راهنمایی درست و مطابق با استعداد و علایق فرزندان واقعا لازمه. فکــــــــــــــر کنــــــــــیم . |
|||
|
|
۱۰:۳۴, ۱۹/آذر/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۷/آذر/۹۴ ۰:۵۵)فدايي ولايت نوشته است: واقعا عشق کردم ازینکه بیان صحیحی از چیزی که سالهاست توی ذهنمه رو اینجا خوندملطف دارید بله متاسفانه هیچ برنامه ای نیست. تنها چیزیکه اغلب والدین بهش فکر میکنن، مسائل مادی و نهایتا سلامت فیزیکی فرزندشون هست. وقتی هم که 15-16 سالش شد و غیرقابل کنترل، تازه یاد دین و ایمان میفتن. فکر محیط سالم و مذهبی! اگر قراره برنامه ای وجود داشته باشه، برای قبل از پیش دبستانی و مدرسه و بعد از آن، قبل از تولد باید بهش فکر بشه (۱۷/آذر/۹۴ ۱:۱۰)fafa* نوشته است: من به شخصه مخالف اینم که بچه ها تا قبل 7 سالگی کلاس برن. بهتره بچگی کنن بازی کنن و ... .پیدا کردن مادری که بخواد بچه تربیت کنه، خودش هنره! میریم بانک، فلان اداره دولتی یا خصوصی، راحت نصف یا حتی بیشتر خانم هستن. اینهمه خانم شاغل نتیجش میشه کلاس و مهدکودک و پیش دبستانی بچه شانس بیار 2-3 سال مادر تمام وقت داشته باشه، باید خدارو شکر کنه ![]() 7سال؟؟!!! |
|||
|
|
۰:۰۲, ۲۸/دی/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۱:۰۸, ۲۸/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۴ ۱:۱۹ توسط rezamohammadi.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نمیدونم چرا بدون مقدمه یاد روایتی زیبا افتادم عجبت لمن یتفکر فی ماکوله کیف لا یتفکر فی معقوله البته به نظرم بهترین نوع و موثر ترین نوع تربیت بچه تربیت صحیح خودمون قبل از بچه دار شدن هستش. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: hannane.png]](http://s7.picofile.com/file/8233814192/hannane.png)