کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پيش به سوي ازدواج اسان....
۱۸:۵۳, ۲/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/خرداد/۹۴ ۱۸:۵۴ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
يكي ممكنه با هواپيما سفر كنه يكي با اتوبوس شايدم قطار شايدم يكي بگرده بليط اكونومي يا چارتر پيدا كنه كه سفرش ارزون دربياد شايدم يكي اصلا بچه مايه داره ولي نميخواد اضافه خرج كنه،.. رسيدن به مقصد هدفه ....تا اينجاش كه چيز عجيب غريبي نبود اصلا ربطش به عنوان چيه؟؟؟.... هر كي هر طور كه راحته سفر ميكنه ....

تا حالا ديده نشده كسي به پسرش بگه : پسرم ما كه نميتونيم هر هفته واست بليط فرست كلاس هواپيما بگيريم ،بيخيال دانشگاه شو ،يكي ميبينه با اتوبوس ميري مياي ابروم ميره.

تازه كسي كه بتونه تو شلوغي اخر سال بليط ارزون قطار و هواپيما پيدا كنه نه تنها خجالت نميكشه بلكه به عنوان شاهكار سال واسه همه تعريف ميكنه....
چرا؟.....چون..... رسيدن به مقصد هدفه...

بعضيا از ترس هزينه عروسي كلا بيخيال ازدواج شدن. مگه يه ازدواج كلش چقدر خرج داره؟ كل هزينه ي يه عروسي ميشه پولي كه به عاقد ميدن!حالا اونجا يه شيريني هم دادي ملت جون داشته باشن به افتخارت كف بزنن جاي دوري نميره!! مگه كلا چقدر ميشه؟ ميشه مثلا 200 تومن!! (200تا 1000تومني به عبارتي 20 تا 10 تومني!!! ) حالا اين 200 تومنه رو كه همه دارن(حتي اگه 200 تومنم تو جيبت نبود هستن ادمايي كه بدون پول هم كارتو راه بندازن) ... مگه هدف رسيدن به مقصد نيست ...

اصلا هدفم از اين حرفا اين نيست كه از فردا ملت كلا بيخيال مراسماشون بشن و با حداقل ممكن خرج عروسي كنن
هدفم پاسخ به اين سوال بود؟ چرا كسي كه با اتوبوس و قطار و بليط اكونومي و چارتري هواپيما ميره سفر از كارش خجالت نميكشه ، دچار استرس نميشه ، از ترس حرف يه عده ادم احمق خودشو به اب و اتيش نميزنه؟ ولي واسه عروسي.........مگه هدف مقصد نيست....

اگه يكي به جاي انگشتر طلا و پلاتين انگشتر نقره بگيره گناه كرده؟ يا همسرش و دوست نداشته؟

حالا اگه مهموني تو تالار نباشه و تو خونه باشه مشكلي داره (باور كنيد خيلي ها واسه اينكه تالار رو پر كنن ميرن مثلا دوستهاي پسر عموي دومادو ميارن!!!!!!)

عكس و فيلم حرفه اي هم كه بيشتر بدرد صنعت سينما و تبليغات ميخوره تا عروسي.......

كسي كه چند ساله ديگه ساعت مچي نميبنده ، بره كلي پول بده چون رسمه قطعا مشكل ....داره!!!

گريم و چهره پردازي چه ربطي به عروسي داره مگه فيلم سينمايه؟؟؟(با آرايشگاه متعارف قاطي نشه)

.
.
.

به نظرتون چرا دوران دانشجويي با يه ماهيتابه و دو قابلمه و 3 تا ليوان كه يكيش بين دو نفر مشترك بود با يه يخچال ازمايش و يه اجاق گاز 3شعله شده بهترين دوران خاطرات بعضيا ،ولي سرويس چند ده پارچه چيني و يخچال چند مليوني و فرش و مبل اعياني و قابلمه و بشقاب وكتري در چند طرح و اندازه نميتونه اون فضاي صميميو ايجاد كنه!

چرا ، چون خونه ي دانشجويي بر اساس نياز شكل گرفته بود ،چيز زايدي توش نبود، قرار نبود كسي زير قرض و بدهي بره فقط واسه اينكه به بقيه ثابت كنه ....آره ما هم هستيم...

.....جاهليت كار رو به جايي رسونده عروسي نه تنها باعث پژمردگي و استرس صاحب مجلس ميشه حتي مهموناشم تو عذابن! تا ميگي عروسي فلانيه ميگه از كجا بيارم خرج لباس زن و بچم كنم !!!!!

اولين قدم واسه خروج از جهل اينكه اول خودمونو از جهالت پاك كنيم ، اگه تونستيم رو اطرافيون هم تاثير بزاريم

پيش به سوي ازدواج آسان...

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Rangheshafagh ، أین المنتظر ، Wachowski ، mohammadhadi ، amirak ، السا ، mahdy30na ، مجید املشی ، مهدی2012 ، zahra11 ، مجنون العباس ، فاطمه خانم ، شیدا ، Eve ، M03TAFA ، غریب ، soshiant ، بیداری12 ، Agha sayyed ، MEEAAD ، Hadiss313 ، fafa* ، Farzaneh ، علی املشی ، قاتل مرگ ، علائم ظهور ، Hidaren ، hessam ، ماحی

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۶:۰۴, ۲۳/دی/۹۴
شماره ارسال: #121

ضمن عرض سلام
خیلی خوبه ، بخصوص عنوان تایپیک ... ساعت 5 صبحه و من دارم این پست رو میذارم و متاسفانه باید بگم نامزدم رو بعد از دوسال و نیم نامزدی بخاطر کمبود پول ازدست دادم ،
خیلیا بهم گفتن همون بهتر که رفت ولی از روی دلداری گفتن ، شوخی نیست بعد از 2 سال و نیم ،،، انقدر خانوادش از بچگی از عروسی آنچنانی و عقد آنچنانی و زندگی آنچنانی گفته بودن که من واقعا از پسش بر نمیومدم ... ی روز نشستیم و مهمونای عقد رو لیست کردیم ، 250 تا مهمون داشتن ...
ی روز نشستم حساب کردم دیدم توو بهترین حالت من باید 50 میلیون تومان پول داشته باشم ( بدون پول پیش خونه) که تازه برسیم به روز اول زندگی مشترک
،
من واقعا دوستش داشتم ، و اونم منو دوست داشت ولی طبیعی بود این محبت من حریف 25 سال گفته های خواهر و مادرش نشه...
متاسفانه الآن داره ازدواج میکنه و تازه براش انگشتر آوردن... همش اس ام اس میده دارم میمیرم و نمیخوام و ... ولی راه برگشتی نداره چون مادرش بشدت ناراحتی قلبی داره و جرأت مخالفت با مادرش رو نداره .
منم دیشب به ناچار باهاش تند برخورد کردم و گفتم دیگه بمن اس نده و ...
،
هدفم از این پست :
اگر مادران یا مادران آینده نگاهی به این تایپیک میندازن ، یا حتی پدران به فرزندانتون اینقدر از تجملات نگین ،، آخه وقتی از ازدواج آسان یا امثااهم میشه همه موافقن ولی نه برای خودشون ، برای دیگران ...
طبیعیه که همه برای بچه هاشون بهترین ها رو میخوان ولی این بهترین ها ی اولویت بندی هم داره ، ی جایی مشاوره میرم ، مشاور بمن گفت ی خانمی میاد پیش من که همسرش 35 سالشه و استاد دانشگاه هست ولی اصلا باهم خوب نیستن و متاسفانه شوهرش با دانشجوهای دخترش دوست میشه و حتی سه چهار بار توو خونه خودش مچ شوهرش رو گرفته ...
درسته همه ی جور نیستن ، خوب بد همه جوره اش هست ولی باز اولویت بندی داره ، لطفا ازین اولویت بندی ها هم به فرزندانتون بگین ...
به امید روزای خوب ... به امید ظهور منجی عالم (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علائم ظهور ، مهدی2012 ، رکن الهدی ، Eve ، fafa* ، میم.حسین.الف ، انتصـار ، السا ، رمز شب
۰:۲۵, ۲۴/دی/۹۴
شماره ارسال: #122

از آنچه تا کنون گفته ایم بی پایگی این سخنان روشن گشت معلوم شد مه ، بها یا اجرت نیست و منطق عقلانی هم دارد . هم معلوم شد زن و مرد در احتیاج به یکدیگر وضع مساوی ندارند و خلقت ، آنها را در دو وضع مختلف قرار داده است.

از همه بی پایه تر اینکه فلسفه ی مهر را وثیقه مالی در مقابل حق طلاق برای مرد ذکر کرده است و مدعی است علت اینکه اسلام مهر را مقرر کرده همین جهت است.

از این گونه اشخاص باید پرسید چرا اسلام حق طلاق را به مرد داد تا زن به وثیقه مالی احتیاج پیدا کند؟ به علاوه ، معنی این سخن این است : علت اینکه پیغمبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به زنان خود مهر قرار می داد این بود که می خواست انها در خودش وثیقه ی مالی بدهد، و علت اینکه در ازدواج علی (علیه السلام) و فاطمه (سلام الله علیها) مهر قرار داد این بود که می خواست برای فاطمه (سلام الله علیها) در مقابل علی (علیه السلام) یک وثیقه مالی و اطمینان فکری بگیرید.

اگر اینچنین است ، پس چرا پیغمبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) زنان را توصیه کرد که متقابلا مهر خود را به شوهر ببخشند و برای این بخشش پادش هایی ذکر کرد؟ به علاوه چرا توصیه کرد حتی الامکان مهر زنان زیاد نباشد ؟ آیا جز این است که از نظر پیامبر اسلام هدیه زناشویی مرد به نام مهر ، و بخشش مهر یا معادل آن از طرف زن به مرد موجچوب استحکام و الفت و علقه زناشویی می شود ؟

اگر نظر اسلام این بود که مهر وثیقه باشد چرا در کتاب آسمانی خود گفت : " و اتو النساء صدقتهن نحله "؛ چرا نگفت :"واتو النساء صدقاتهن وثیقه"

گذشته از همه اینها ، نویسنده مطبور پنداشته رسم مهر در صدر اسلام همین بوده که امروزه هست . معمول امروز این است مهر بیشتر جنبه ذمه و عهده را دارد ؛ یعنی مرد مبلغی را طبق عقد و سند به عنوان مهر به عهده می گیرد و زن معمولا آن را مطالبه نمی کند مگر وقتی که اختلاف و مشاجره ای به میان آید. این گونه مهر ها می تواند جنبه وثیقه به خود بگیرد . در صدر اسلام معمول این بود که مرد هرچه به عنوان مهر متعهد می شد ، نقد می پرداخت .

علیهذا به هیچ وجه نمی توان گفت که نظر اسلام از مهر بوده که وثیقه ای در اختیار زن قرار دهد.

تاریخ نشان می دهد که پیغمبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به هیچ وجه حاضر نبود زنی را بدون مهر در اختیار مردی قرار دهد . داستانی با اندک اختلاف در کتب شیعه و سنی آمده است ....

که ان شاءالله در ارسال بعدی قرار میدهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، السا ، رکن الهدی
۲۱:۵۰, ۲۴/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۴ ۲۲:۲۸ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #123

زنی آمد به خدمت پیغمبر اکرم و در حضور جمع ایستاد و گفت :
یا رسول الله مرا به همسری خود بپذیر
رسول اکرم در مقابل تقاضای زن سکوت کرد چیزی نگفت. زن سر جای خود نشست
مردی از اصحاب بپا خواست و گفت :
یا رسول الله اگر شما اجازه بدهید ، من حاضرم.
بعد از موافقت زن پیغمبر از مرد سوال کرد : مهر چی می دهی
-هیچی ندارم
-این طور نمی شود. برو به خانه ات ، شاید چیزی پیدا کنی و به عنوان مهر به این زن بدهی.
مرد به خانه اش رفت و برگشت و گفت :
در خانه ام چیزی پیدا نکردم
-بازهم برو بگرد . یک انگشتر آهنی هم بیاوری کافی است.
در مرتبه رفت و برگشت و گفت : انگشتر آهنی هم در خانه ما پیدا نمی شود. من حاضرم همین جامه که به تن دارم مهر این زن کنم.
یکی دیگر از اصحاب که او را می شناخت گفت : یا رسول الله به خدا این مرد جامه ای غیر از این جامه ندارد . پس نصف این جامه را مهر زن قرار دهید.
اگر نصف این جامه مهر زن باشد کدامیک بپوشند ؟ هر کدام بپوشند دیگری برهنه می ماند. خیر اینطور نمی شود.
مرد خواستگار سر جای خود نشست. زن هم به انتظار جای دیگری نشسته بود . مجلس وارد بحث دیگری شد و طول کشید. مرد خواستگار حرکت کرد که برود . رسول اکرم مرد را صدا زد و مرد آمد و حضرت فرمود :
-قرآن خواندن بلدی.
-بله یا رسول الله ! فلان سوره فلان سوره را بلدم
-می توانی از حفظ قرائت کنی ؟
-بله می توانم
- بسیار خوب درست شد. پس این زن را به عقد تو در می آورم و مهر او این باشد که تو به ایشان قرآن تعلیم بدهی.

منبع : مطهری، مرتضی-1358. نظام حقوق زن در اسلام.انتشارات آل طه(1389)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، مهدی2012 ، fafa* ، رکن الهدی ، ماحی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا