|
حضور استاندار دولت یازدهم در مجلس عروسی ایام اربعین
|
|
۱۰:۰۰, ۱۸/آذر/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
رفتار وحدت شکنانه مولوی عبدالحمید اسماعیلزهی امام جماعت مسجدمکی زاهدان در برپایی مراسم عروسی فرزند خود همزمان با ایام اربعین حسینی با اعتراض گسترده مردم و علمای اهل سنت منطقه همراه شده است، رفتاری که خلاف وحدت، خلاف منافع ملی و در جهت تحریک شیعیان انجام شده است. به گزارش گروه سیاسی مشرق؛ مولوی عبدالحمید اسماعیلزهی امام جماعت مسجد مکی زاهدان در دهه آخر ماه صفر و در روز پنج شنبه دوازدهم آذر ماه اقدام به برگزاری مراسم عروسی پسر خود- عبدالحلیم اسماعیلزهی- نمود که با اعتراض گسترده مردم و علمای منطقه سیستان و بلوچستان همراه بوده است.
به گزارش خبرنگار مشرق، در این مراسم آقای علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان، میرشکار معاون امنیتی و انتظامی استاندار، کرمی مشاور استاندار و برخی از اعضای حزب اعتدال و توسعه حضور داشته اند. امام جماعت مسجد مکی زاهدان در حالی این مراسم را برپا نمود که در دهه آخر ماه صفر مسلمانان اعم از شیعه و سنی، به مناسب رحلت پیامبر اعظم اسلام حضرت محمد صلوات الله و سلامه علیه، از برگزاری چنین مراسم هایی تا پایان ماه صفر خودداری می کنند. از سوی دیگر به مناسبت ایام سوگواری اربعین سرور و سالار شهیدان که علاوه بر شیعیان، پیروان اهل سنت هم سوگوار شهادت فرزند رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هستند و پاسداشت حرمت این روزها مورد تاکید قاطبه اهل سنت نیز می باشد، رفتار خلاف وحدت مولوی عبدالحمید با حضور نمایندگان دولت یازدهم سوالات و ابهاماتی را با خود همراه داشته و این در حالی است که جهان اسلام بواسطه آتش افروزی های وهابیت و تکفیری ها نیاز به وحدت و همدلی بیش از پیش دارد. اما مسئله مهمتر و اساسیتر که جای بسی تاسف دارد حضور استاندار سیستان و بلوچستان و برخی از مسئولین دولتی منطقه در مراسم مذکور است که این موضوع به معنای نادیدهگرفتن شعائر مذهب تشیع و اصول حاکم بر وحدت اسلامی از سوی مولوی عبدالحمیداسماعیلزهی است. از سوی دیگر با توجه به نزدیکی انتخابات دور دهم مجلس شورای اسلامی این شائبه تقویت می شود که این اقدام استاندار در راستای نزدیکی به طیف مکی و بهرهبرداریهای انتخاباتی بوده که این موضوع قبح مساله را دوچندان می کند. حال باید از دولت محترم و شخص وزیر کشور سؤال کرد چگونه می توان چنین خطای فاحشی را از یک استاندار قبول کرد و مسوولیت رفتارهای خلاف منافع و مصالح ملی را چه کسی برعهده می گیرد؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۳۲, ۱۹/آذر/۹۴
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
تفکری که با فتوای مراجع در تضاد باشه میشه تفکر وهابیت.
اولا آقای در جستجوی سختی فرمودن 23 صفر بوده. یعنی 3 روز بعد از اربعین و یکی از اون 365 روز. بعدشم! اگه ماها و مسئولینمون از اهمیت ازدواج اطلاع داشتیم این قانون ها رو درنمی آوردیم. از 365 روز سال 3 ماه محرم و صفر و رمضان که نمیشه عروسی گرفت. 13 معصوم شهید داریم و 3 تا هم دهه فاطمیه که با این حساب میشه 130 روز ازدواج تعطیل باشه. بعدشم که دنبال یکی باشیم که دقیقا عین ما رهبرو دوست داشته باشه و با هم پاشیم نماز شب بخونیم و نمازامونم با هم بریم مسجد و تو خونه هم به هم اقتدا کنیم و ... خوشگل هم باشه و آرنولدم باشه و ... همین میشه که آمار ازدواج تو کشورمون اینطوری میاد پایین. بعضی از دوستان شکر خدا از معصوم هم داناترن. امام حسن نفهمید با یه آدم ولایت مدار باید ازدواج کنه و ما میفهمیم. هنوز نفهمیدیم ازدواج نیمی از دینه یعنی چی. اگه عزاداری واسه امام حسین اون نصفه دیگه دین باشه تازه به اهمیت ازدواج رسیده. امیدوارم برداشت اشتباه نکنین و فکر نکنید که من خودم دوست دارم و راقبم به این قضیه. اما چون مخالف عقیده ائمه و مراجع و طبعا خدا نیست من خودم رو در مقامی نمیدونم که سر این قصیه وا اسلاما سر بدم و وحدت رو خدشه دار کنم. حرفم اینه که عوض ناراحتی از این قضیه کاش وقتی صد تا بازیگرمون میگن بیشتر مردای سینما پیشنهادهای بیشرمانه میدن دلمون بسوزه و تاپیک بزنیم. کاش به جای ناراحتی از مراسم عروسی 3 روز بعد اربعین از خوانندگی زنها و اجازه جنتی میگفتیم. کاش میگفتیم ما وزیری که مرجع تقلیدمون به خاطر بدعت هایی که میذاره حاصر به دیدارش نشده رو نمیخوایم. اگه ما دوست داریم تو تولد اهل بیت کنسرت فلان رو بیاریم و بریز و بپاش کنیم و حتی تو مهمونی هامون گاهی مشروب سرو کنیم، یکی 3 روز بعد اربعین عقد کنه و مثل مسجد همه نشسته باشن اسلام به خطر میفته؟؟ بازم لطفا نظر شخص منو و شخص خودتون رو ارجح ندونین. نظر اسلام و علما مهمه که گفتن که بهتره احترام گذاشته بشه ولی نفس عمل ایرادی نداره. ببخشید که از نظرات مجردهای تالار درباره ازدواج به هم میریزم. |
|||
|
|
۱۴:۴۶, ۱۹/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۴ ۱۴:۰۶ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۹/آذر/۹۴ ۷:۳۱)ام ابیها نوشته است: عاقد ما میگفت از امام سجاد یا صادق علیهما سلام نقل هست که ازدواج رو حتی تو عاشورا هم به تعویق نندازین. نقل قول:تفکری که با فتوای مراجع در تضاد باشه میشه تفکر وهابیت. مطالب درست و غلط رو خلط میکنید با هم ازدواج با مراسم ازدواج دو تا چیز کاملا متفاوته اول اینکه برای اینکه ثابت کنم عاقد شما و خیلی از امثالهم کاسبن شماره تماسشون رو بهم تو پیام خصوصی بدید تا در همین تاپیک بگم حرف ایشون از دلسوزی نبوده کسی که روز عاشورا براش هیچ فرقی نداره با روزای دیگه خیلی اوته بله ازدواج در غیر روز عاشورا لازمه ولی فقط خود ازدواج نه مراسمش برای به گناه نیفتادن خود ازدواج لازمه نه چیزای دیگه خود من در همین محرم و صفر برای برخی و از جمله خودم در زمینه ازدواج بیکار نبودم و سنت اینه نه اون خیلی ها هم که ادعای دلسوزی برای جوونا رو دارن برام ثابت شده که حرفاشون فقط و فقط یه ادعاست و بعضا دروغه وارد مطلب ثابت کردنش نمیشم کلاه خودتون رو قاضی کنید نقل قول:اما چون مخالف عقیده ائمه و مراجع و طبعا خدا نیست من خودم رو در مقامی نمیدونم که سر این قصیه وا اسلاما سر بدم و وحدت رو خدشه دار کنم. دستتون درد نکنه ما هم همینو میگیم |
|||
|
|
۱۵:۱۶, ۱۹/آذر/۹۴
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
لطفا در چارچوب قوانین تالار و حفظ ادب و اخلاق اسلامی، بحث بفرمائید. تعیین رتبه ی افراد و سرانجامشون و اینکه چه کسانی اهل دوزخند، به طور قطع، کار ما نیست. ضمن اینکه کارگزاران دولت،مسلمانند و نباید در موردشان اینطور صحبت کرد. اگر فکر می کنید مطالب مستندی دارید که باعث روشنگری می شود و دید بهتری برای شرکت در انتخابات می دهد، لطفا در موضوعی مجزا ارائه کنید. در غیراینصورت، مجبور به حذف/ویرایش ادعاهای موهن نسبت به افراد و شخصیت های حقوقی خواهیم بود. پیشاپیش از اینکه قوانین را رعایت می کنید،سپاسگزارم. |
|||
|
|
۱۷:۲۸, ۱۹/آذر/۹۴
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
آقای عبدالرحمن!
من جلوی اینا حتی میوه هم نمیبینم. چه برسه به شیرینی و جشن. احتمالا همون ازدواج ساده با حضور آدمای هم شان و فامیلای بزرگشون بوده. وگرنه فکر نمیکنم کسی تو مراسم عروسی سوییشرت نارنجی بپوشه. ضمنا بنده به اصولگراها بعد از تصویب 15 دقیقه ای برجام هم دیگه اعتماد ندارم. چه برسه به اصلاح طلبها و شیخ اکبر. |
|||
|
|
۲۲:۳۱, ۱۹/آذر/۹۴
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام
میشد بذارن بعد ماه صفر دور هم جمع بشن واسه ازدواج.حالا اینکه میوه هست یا نه فرقی نمیکنه،اصل اینه که مجلس شادیه حتی اگه خلاف شرعی توش صورت نگیره و گناه هم نباشه.اگرم اونقدر عجله دارن که میترسن نشه بعدآ مراسم گرفت و واقعا نگران به گناه افتادن جوانها هستن بدون مراسم و دور هم جمع شدن بفرستنشون خونه بخت و بعدا سر فرصت مناسب دعوت کنن!این نظر بنده هست ممکنه اشتباه باشه در ضمن بعضی مواقع یه مسئول کاری انجام میده که نه گناهه و نه خلاف شرع،بلکه خیلی هم انسانی و خداپسندانه هست اما کار درستی نیست.کسانی که از کار این مسئول دفاع میکنن نباید از رئیس جمهور بخاطر عیادت بیماران در روزهای تاسوعا و عاشورا انتقاد کنن چون اونم کار خیره و ثواب داره... اگرم بخاطر حفظ وحدت رفته به این مراسم،باید بخاطر حفظ وحدت درخواست میکرد مراسم رو به عقب بندازن یا لااقل شرکت نمیکرد.مطمئنا عدم شرکت در مراسم بخاطر قرار گرفتنش در ایام عزاداری شیعیان مشکلات کمتری رو نسبت به حضورش به دنبال داشت.مطمئنید الان وحدت حفظ شده؟ |
|||
|
|
۲:۲۸, ۲۱/آذر/۹۴
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
ببینید بین مصلحت و قانون تفاوت زیادی وجود دارد ، تفاوتی به اندازه ی مقام رهبری با مقامات دیگر ! همه ی ما در هر درجه و جایگاهی ملزم به رعایت صریح قانون هستیم .(برای مسائل حقوقی و حکومتی)
اگر یک استاد دانشگاه بنا به مصلحت به دانشجویی نمره ای بیش از دیگران بدهد ، اگر ماموری به مصلحت خودرویی را جریمه و دیگری را جریمه نکند منجر به بروز فساد خواهد شد ، این عدم برتری مصلحت به قانون حتی شامل حال وزرا و خود ریس جمهور هم میشود . یگانه مرجع صدور مصلحت توسط شخص رهبری که امامت امت را بر عهده دارند و افرادی هست که مستقیما توسط رهبر به این منظور مامور شده باشند . فرمان رهبر صرف نظر از اینکه ناشی از مصلحت باشد یا نه لازم الاجراست . در بحث روابط با اهل سنت خود رهبر جزو پیشروان ایجاد اتحاد و برادری هستند و در این خصوص فرمایشات بسیار خوبی هم دارند (مراجعه کنید به سخنرانی های سفر ایشان به استان کردستان) اما آقایانی که تخلف کرده اند و در حرکتی که بیشتر شبیه یک فتنه بود شرکت کرده اند باید در برابر اعمال خود پاسخگو باشند . این دوستان که در امور حکومتی مجاز به اتخاذ مصلحت از طرف خودشان نیستند ! بنده هم عرض کردم فرمایشات رهبر (صرف نظر از اینکه ماهیتا قانون است یا مصلحت) برای ما فصل الخطاب و مرز بین درستی و نادرستی است ، اگر واقعا از طرف امام چنین اجازه ای صادر شده که میتوان در مراسم عروسی ایام اربعین شرکت کرد ، این اجازه کجاست ؟ اگر چنین اجازه ای موجود نباشد کار این دوستان در بهترین حالت اشتباه و ندانم کاری و نیازمند عذر و پوزش است . این هم بی منطقی است که برای تطهیر این کار ،پای دولت قبل را وسط میکشید ، البته بنده مدافع دولت قبل نیستم ! ولی طبق نظر خود اصلاح طلبان دولت قبل همین لحظه 15 میلیون رای مردمی دارد و با این حرفها فقط نظر ها به سوی دولت قبل جلب میشود ! |
|||
|
|
۱۲:۱۵, ۲۱/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۴ ۱۴:۴۴ توسط قلب.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام
حالا نتیجه این بحث چی شد!؟ کاره خوبی کردن یا نه؟! مثل اینکه کاره خوبی کردن! آقا ما اشتباه کردیم کاره بسیار پسندیده ای انجام دادن اون استاندار هم کاره خوبی کرده و مطابق قرآنه اینجوری چطوره خوبه ! يه وقت سیاسی حرف نزنیم نجسه! جیزه! ميگم دوستان سواد رسانه ای يه رسانه بی طرف به ما نشون بدن تا ما دنبال... و... نریم _________ سنت تعميم بدين معنا است كه اگر آدمي خشنود از كردار گروهي باشد، در عملشان شريك خواهد بود و به كساني ملحق ميشود كه دوستدارشان است چنان كه خشم و نارضايتي، انسان را از كساني كه دوست ندارد و از عملشان ناراضي است، جدا ميكند . قرآن كريم و روايات معصومين (علیه السلام) نيز برآن دلالت ميكنند لذا علت تعميم، خشنودي يا ناخشنودي به خاطر حب و بغض ميباشد . در اين راستا، با توجه به مفهومي كه قرآن از كلمه امت ارائه ميدهد و آن را مقولهاي كيفي ميداند، دستاوردها و عملكرد نيك و بد امت نيز تمامي افراد امت را در بر ميگيرد حتي آنان كه در اين كار نقشي نداشتهاند اما به جهت رضايت، شريك آثار عمل امتاند به خلاف نتايج عملكرد افراد كه ويژه خودشان ميباشد . توضيح بيشتر کلیک کنید |
|||
|
۱۳:۵۶, ۲۱/آذر/۹۴
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
لطفا بحث رو منحرف نکنید و توهین نکنید. ارسالهاي غیرمرتبط و توهین آمیز به زودی حذف خواهند شد. |
|||
|
۱۴:۳۷, ۲۱/آذر/۹۴
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۲۱/آذر/۹۴
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام
اگر دقیقا روز اربعین بوده باشه ، پس به احتمال زیاد شیطنتی هم در کار بوده! اما اگر روز های قبل بوده باشه نمیشه قضاوت کرد. چون تو شرع مخالفتی با این قضیه نشده. نقل قول:عاقد ما میگفت از امام سجاد یا صادق علیهما سلام نقل هست که ازدواج رو حتی تو عاشورا هم به تعویق نندازین. البته اینجا منظور خواندن خطبه ی عقد است نه خود مراسم عروسی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تجمع اعتراض آمیز مردم اهواز در مقابل استاندار | amirabdi | 8 | 2,520 |