|
ختم 40 هزار سوره یس صرفاً جهت ظهور امام غائب (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
|
|
۲۰:۲۶, ۲۲/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۴ ۰:۰۶ توسط عارفه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اینکه مردم نشناسند ترا غربت نیست
غربت آن است که یاران ببرند از یادت سلام به دوستان پرکار و فعال بیداری اندیشه خیلی وقته عضو این فروم هستم اما سعادت همراهی و همکاری نداشتم تا الان برنامه ختم سوره یس به تعداد 40 هزار عدد طی 40 روز از اول ماه ربیع الاول (امروز) برنامه ای هست که برای شروع انتخاب کردم امیدوارم که دوستان با همکاری و همراهی و همدلی خودشون به من کمک کنند شروع خوبی داشته باشم و ضمناً قدمی هم برای ظهور امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بردارند. برنامه به این صورته که هر کسی به اقتضای توان و زمانی که داره تعدادی از این 40 هزار سوره یس رو بر می داره و قرائت می کنه و تنها نیت ظهور امام زمان رو می کنه و سایر نیت ها رو داخل در برنامه نمی کنه ممکنه کسی نتونه کل 40 روز رو همراه باشه بنابراین فقط مثلاً 10 مرتبه می خونه یا 100 مرتبه یا امکان همراهی 40 روزه رو داره و تصمیم می گیره مثلاً روزی 1 مرتبه یا 10 مرتبه یا بیشتر شریک باشه و محدودیتی در این خصوص وجود نداره و مهم اون تعداد 40 هزار عدد هست که طی 40 روز به دست بیاد و دغدغه ذهنی و احساس نیازی که حضور و ظهور وجود نازنین امام عصر ایجاد می شه کسانی که مایل به شرکت در این ختم به صورت 40 روز کامل هستند با توجه به اینکه امروز که روز اول ماه ربیع الاول بوده رو به پایان هست لطفاً هر چه سریع تر میزان شراکتشون رو اعلام کنند و کسانی هم که مایل به شرکت 40 روزه نیستند لطفاً طی 40 روز آینده میزان سهمشون رو اعلام کنند. برای شروع سهم خودم ان شاء الله شبی 50 عدد سوره یس که طی 40 روز می شه 2000 عدد |
|||
|
|
۲۱:۰۹, ۲۲/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۴ ۲۱:۱۰ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
+40 تا هم سهم این حقیر انشاالله = 2040 |
|||
|
|
۲۱:۵۶, ۲۲/آذر/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
+
72 مرتبه هم سهم این حقیر ان شاء الله...اللهم عجل لولیک الفرج. = 2112 |
|||
|
|
۵:۱۵, ۲۳/آذر/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
135 تا هم سهم من...
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم... ۲۲۴۷ |
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۲۳/آذر/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
سهم من 14 تا االهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 2261 |
|||
|
|
۱۲:۴۱, ۲۴/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۴ ۱۴:۰۵ توسط عارفه.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوستانی که تا امروز سهیم شدند قبول باشه ان شاء الله
چند نفر هم از دوستان و اطرافیان بیرون از سایت شرکت کردند که آمارشون رو همینجا می نویسم تا اشتباه پیش نیاد : محبوبه 10 تا نرگس 400 تا نرگس 20 تا فارسی مریم 40 تا مرجان 400 تا افسانه د 40 تا مینا 50 تا نسرین 4 تا فاطمه 40 تا فاطیما 42 تا مرضیه 1 عدد سمانه 40 تا فاطمه ر 1 عدد زینب 40 تا معصومه 100 تا فرناز 40 تا آسیه 14 تا مهناز ز 40 تا فریبا 100 تا مرجان گ 80 تا مرتضوی 480 تا افسانه 90 تا صدیقه 880 تا فاطمه خ 100 تا شهروز 120 تا مهوش 40 تا صغری 40 تا پوران 10 تا پروانه 5 تا فاطمه آ 40 تا مرضیه م 50 تا فاطمه ا 40 تا زمان 30 تا سیده زهرا 40 تا بهار 14 تا نیلوفر 12 تا با موارد قبلی جمعا : 5754 عدد اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم لطفا از دوستان کسی فرصت داشت یک مرتبه دیگه جمع بزنه اشتباه نشده باشه . روایت است در آخر الزمان همه هلاک می شوند به جز کسی که برای فرج دعا کند. منبع : کتاب گوهرهای حکیمانه |
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۲۴/آذر/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
االهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم روزی 7 مرتبه برای بنده. 7 * 40 = 280 |
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۲۴/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۴ ۱۹:۰۸ توسط عارفه.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
5754 + 280 = 6034 ختم تا الان
دوستمون خانم مرتضوی 810 مرتبه دیگه اضافه کردند که با این حساب شمارش آمار به شکل زیر می شه : 6034 + 810 = 6844 مرتبه |
|||
|
|
۴:۱۱, ۲۵/آذر/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
االهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
انشاالله 72 مرتبه 6916جمعا |
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۲۵/آذر/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سید علی 180 عدد
180 + 6916 = 7096 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قراری برای قرائت سوره ی یاران امام زمان در شبهای جمعه | علی 110 | 576 | 164,544 |
۳/آذر/۹۶ ۲:۱۱ آخرین ارسال: راوی110 |
|