کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاسخ به نقد قرآن_بارداری و جنین
۳:۰۴, ۲۷/آذر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۴ ۲۱:۰۷ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
1-
ثُمَّ جَعَلَ نَسْلَهُ مِنْ سُلَالَةٍ مِنْ مَاءٍ مَهِينٍ سجده /8
سپس نسل او را از عصاره‌اي از آب ناچيز و بي‌قدر آفريد
امروزه مشخص شده است که منی یکی از برترین پدیده های حیاتی است.که در هر قطره ی آن میلیون ها اسپرم وجود دارد اما انسان بی اطلاع گذشته گمان میکرد که آب منی پست و بی ارزش است
همین باور عامیانه وارد قرآن شده،اگر قرآن از طرف خداوند بود قطعا میدانست که منی از عظمت های خلقت وارزشمند است و آنرا پست نمیدانست
...
2-
فَلْينْظُرِ الْإِنْسَانُ مِمَّ خُلِقَ طارق/5
انسان بايد بنگرد که از چه چيز آفريده شده است

خُلِقَ مِنْ مَاءٍ دَافِقٍ طارق/6
از يک آب جهنده آفريده شده است،

يخْرُجُ مِنْ بَينِ الصُّلْبِ وَالتَّرَائِبِ طارق/7
آبي که از ميان پشت و سينه‌ها خارج مي‌شود!
در آیه زیر میگوید نسل آدم را از پشت انسان برگرفته شده است که موید آیات قبل است
وَإِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِنْ بَنِي آدَمَ مِنْ ظُهُورِهِمْ ذُرِّيتَهُمْ وَأَشْهَدَهُمْ عَلَى أَنْفُسِهِمْ أَلَسْتُ بِرَبِّكُمْ قَالُوا بَلَى شَهِدْنَا أَنْ تَقُولُوا يوْمَ الْقِيامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هَذَا غَافِلِينَ اعراف/172
و (به خاطر بياور) زماني را که پروردگارت از پشت و صلب فرزندان آدم، ذريه آنها را برگرفت؛ و آنها را گواه بر خويشتن ساخت؛ (و فرمود «آيا من پروردگار شما نيستم؟» گفتند: «آري، گواهي مي‌دهيم!» (چنين کرد مبادا) روز رستاخيز بگوييد: «ما از اين، غافل بوديم؛

امروزه مشخص شده که منی در بیضه ها ساخته می شود و در کیسه منی ذخیره می شود و ربطی به ستون فقرات و سینه ندارد پس این گفته قرآن غلطی فاحش است. این غلط،ریشه در خرافات دارد مثلا hippocrates پزشک یونانی در 2500 سال قبل معتقد بود که منی از مغز سرچشمه میگیرد و سپس وارد ستون فقرات میشود و سپس وارد مجرای ادرار می شود.
خطای دیگر قرآن در سوره طارق این است که میگوید انسان از منی مرد ساخته میشود!
چون گفته شده که انسان از اب جهنده ساخته میشود آب جهنده فقط در مورد منی مرد صادق است چون زن فاقد منی است از طرف دیگر اگر میخواست بگوید که انسان از مرد و زن ساخته میشود باید آب جهنده را بصورت تثنیه بکار میبرد نه مفرد بعلاوه در هیچ جای قرآن به نقش زن در تشکیل نطفه اشاره نشده است.

...
3-

وَلَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسَانَ مِنْ سُلَالَةٍ مِنْ طِينٍ المومنون/ 12
و ما انسان را از عصاره‌اي از گل آفريديم؛

ثمَّ جَعَلْنَاهُ نُطْفَةً فِي قَرَارٍ مَكِين المومنون/ 13
سپس او را نطفه‌اي در قرارگاه مطمئن [= رحم‌] قرار داديم؛

ثمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظَامًا فَكَسَوْنَا الْعِظَامَ لَحْمًا ثُمَّ أَنْشَأْنَاهُ خَلْقًا آخَرَ فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ المؤمنون/14
سپس نطفه را بصورت علقه [= خون بسته‌]، و علقه را بصورت مضغه [= چيزي شبيه گوشت جويده شده‌]، و مضغه را بصورت استخوانهايي درآورديم؛ و بر استخوانها گوشت پوشانديم؛ سپس آن را آفرينش تازه‌اي داديم؛ پس بزرگ است خدايي که بهترين آفرينندگان است!
مراحل رشد جنین از نظر قرآن تبدیل نطفه به خون بسته(علقه) سپس تبدیل به گوشت جویده شده(مضغه) و سپس تبدیل به استخوان و سپس توسط گوشت پوشیده میشود درحالی که اینگونه نیست و رشد استخوان و عضله با هم پیش میرود
این اشتباه فاحش هم ریش در خرافات دارد مثلا گالن پزشک مشهور یونانی نیز همین نظر را داشت
به نظر میرسد این اندیشه غلط گالن از طریق تجارت با عربستان به مدینه رسیده و بطور ناقص در قرآن وارد شده
...

4-

وَوَصَّينَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَيهِ إِحْسَانًا حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهًا وَوَضَعَتْهُ كُرْهًا وَحَمْلُهُ وَفِصَالُهُ ثَلَاثُونَ شَهْرًا حَتَّى إِذَا بَلَغَ أَشُدَّهُ وَبَلَغَ أَرْبَعِينَ سَنَةً قَالَ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَي وَعَلَى وَالِدَي وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيتِي إِنِّي تُبْتُ إِلَيكَ وَإِنِّي مِنَ الْمُسْلِمِينَ الأحقاف/15
ما به انسان توصيه کرديم که به پدر و مادرش نيکي کند، مادرش او را با ناراحتي حمل مي‌کند و با ناراحتي بر زمين مي‌گذارد؛ و دوران حمل و از شير بازگرفتنش سي ماه است؛ تا زماني که به کمال قدرت و رشد برسد و به چهل سالگي بالغ گردد مي‌گويد: «پروردگارا! مرا توفيق ده تا شکر نعمتي را که به من و پدر و مادرم دادي بجا آورم و کار شايسته‌اي انجام دهم که از آن خشنود باشي، و فرزندان مرا صالح گردان؛ من به سوي تو بازمي‌گردم و توبه مي‌کنم، و من از مسلمانانم!»
در آیه بالا مجموع بارداری و شیردهی 30 ماه است اما
وَوَصَّينَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَيهِ حَمَلَتْهُ أُمُّهُ وَهْنًا عَلَى وَهْنٍ وَفِصَالُهُ فِي عَامَينِ أَنِ اشْكُرْ لِي وَلِوَالِدَيكَ إِلَي الْمَصِيرُ لقمان/14
و ما به انسان درباره پدر و مادرش سفارش کرديم؛ مادرش او را با ناتواني روي ناتواني حمل کرد (به هنگام بارداري هر روز رنج و ناراحتي تازه‌اي را متحمل مي‌شد)، و دوران شيرخوارگي او در دو سال پايان مي‌يابد؛ (آري به او توصيه کردم) که براي من و براي پدر و مادرت شکر بجا آور که بازگشت (همه شما)به سوي من است!
در ایه بالا دوران شیردهی 24 ماه است
در نتیجه دوران بارداری 6 ماه میشود!!!!!!!!!!!!
این هم خطای بزرگ دیگریست
...

سلام دوستان
به کمکتون نیاز دارم

چند وقت پیش یه کتاب گرفتم در مورد نقد قرآن اما کمی ازش خواندم و تناقضات و شبهات زیادی برام پیش اومد
مخصوصا درباره نقد علمی قرآن هیج جوابی نداشتم

احساس میکنم در این تالار افراد متخصصی وجود داره
لطفا افراد متخصص جوابگو این شبهات باشند
با تشکر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۰۲, ۲۸/آذر/۹۴
شماره ارسال: #21
آواتار
پیش از برسی و پاسخ دوست گرامی یه سر به این ادرسا بزن .
احتمالا دوست نداری سر بزنی ولی بزن خوبه.Blush
(۲۸/آذر/۹۴ ۶:۳۰)دوست حقیقت نوشته است:  اقای ناظر احساس میکنم از انتقادات میترسید
البته خودم هم میترسیدم برای همین اومدم اینجا

تالار محل تبادل نظر
و ما هم میخوایم در زمینه نقد قرآن تبادل نظر کنیم
نمیدونم این چه اشکالی داره؟

ببخشید مبشه بگید مثلا همین انتقاد 6 ماه بودن دوره بارداری از نظر قرآن کجا جواب داده شده؟

در چه مرکزی؟ در چه تاپیکی؟
همکار گرامی، بنده اگه از انتقاد به دینم میترسیدم هیچگاه در دینم نمیموندم.
نه مثل شما که حتی
(۲۷/آذر/۹۴ ۱۹:۳۹)دوست حقیقت نوشته است:  دوما برای من مهم نیست که ایدیولوژی اسلام میتونه در مباحث پیروز بشه یا نه
حتی اگر اسلام پشتوانه عقلی هم نداشته باشد من به این دین ایمان دارم
.
تالار محل تبادل هست نه مرکز پاسخگوییSmile اسمش روش هست درسته؟ ایا غیر از این ست؟
اگه اسخ پرسش مقدم رو گرفتید به پرسش های بعدی بریک . وگرنه پاسخ دادن برای من کاری نداره ولی شما در پرسش های بعدی پا بر پاسخهایی میزاری که از سر رسیدن به اونها جا پاهات سست و سست تر میشه چون با عدم قبول و قانع شدن اومدی جلو.
میل خودتونه من وظیفه داشتم بگم اینها رو.

سوالهایی که تا اینجا مطرح کردید رو یه لیست کنیم
اگه کم بود اصلاح کنید
(۲۷/آذر/۹۴ ۳:۰۴)دوست حقیقت نوشته است:  
1-
ثُمَّ جَعَلَ نَسْلَهُ مِنْ سُلَالَةٍ مِنْ مَاءٍ مَهِينٍ سجده /8
سپس نسل او را از عصاره‌اي از آب ناچيز و بي‌قدر آفريد
امروزه مشخص شده است که منی یکی از برترین پدیده های حیاتی است.که در هر قطره ی آن میلیون ها اسپرم وجود دارد اما انسان بی اطلاع گذشته گمان میکرد که آب منی پست و بی ارزش است
همین باور عامیانه وارد قرآن شده،اگر قرآن از طرف خداوند بود قطعا میدانست که منی از عظمت های خلقت وارزشمند است و آنرا پست نمیدانست
...
2-
فَلْينْظُرِ الْإِنْسَانُ مِمَّ خُلِقَ طارق/5
انسان بايد بنگرد که از چه چيز آفريده شده است

خُلِقَ مِنْ مَاءٍ دَافِقٍ طارق/6
از يک آب جهنده آفريده شده است،

يخْرُجُ مِنْ بَينِ الصُّلْبِ وَالتَّرَائِبِ طارق/7
آبي که از ميان پشت و سينه‌ها خارج مي‌شود!
در آیه زیر میگوید نسل آدم را از پشت انسان برگرفته شده است که موید آیات قبل است
وَإِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِنْ بَنِي آدَمَ مِنْ ظُهُورِهِمْ ذُرِّيتَهُمْ وَأَشْهَدَهُمْ عَلَى أَنْفُسِهِمْ أَلَسْتُ بِرَبِّكُمْ قَالُوا بَلَى شَهِدْنَا أَنْ تَقُولُوا يوْمَ الْقِيامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هَذَا غَافِلِينَ اعراف/172
و (به خاطر بياور) زماني را که پروردگارت از پشت و صلب فرزندان آدم، ذريه آنها را برگرفت؛ و آنها را گواه بر خويشتن ساخت؛ (و فرمود «آيا من پروردگار شما نيستم؟» گفتند: «آري، گواهي مي‌دهيم!» (چنين کرد مبادا) روز رستاخيز بگوييد: «ما از اين، غافل بوديم؛

امروزه مشخص شده که منی در بیضه ها ساخته می شود و در کیسه منی ذخیره می شود و ربطی به ستون فقرات و سینه ندارد پس این گفته قرآن غلطی فاحش است. این غلط،ریشه در خرافات دارد مثلا hippocrates پزشک یونانی در 2500 سال قبل معتقد بود که منی از مغز سرچشمه میگیرد و سپس وارد ستون فقرات میشود و سپس وارد مجرای ادرار می شود.
خطای دیگر قرآن در سوره طارق این است که میگوید انسان از منی مرد ساخته میشود!
چون گفته شده که انسان از اب جهنده ساخته میشود آب جهنده فقط در مورد منی مرد صادق است چون زن فاقد منی است از طرف دیگر اگر میخواست بگوید که انسان از مرد و زن ساخته میشود باید آب جهنده را بصورت تثنیه بکار میبرد نه مفرد بعلاوه در هیچ جای قرآن به نقش زن در تشکیل نطفه اشاره نشده است.

...
3-

وَلَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسَانَ مِنْ سُلَالَةٍ مِنْ طِينٍ المومنون/ 12
و ما انسان را از عصاره‌اي از گل آفريديم؛

ثمَّ جَعَلْنَاهُ نُطْفَةً فِي قَرَارٍ مَكِين المومنون/ 13
سپس او را نطفه‌اي در قرارگاه مطمئن [= رحم‌] قرار داديم؛

ثمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظَامًا فَكَسَوْنَا الْعِظَامَ لَحْمًا ثُمَّ أَنْشَأْنَاهُ خَلْقًا آخَرَ فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ المؤمنون/14
سپس نطفه را بصورت علقه [= خون بسته‌]، و علقه را بصورت مضغه [= چيزي شبيه گوشت جويده شده‌]، و مضغه را بصورت استخوانهايي درآورديم؛ و بر استخوانها گوشت پوشانديم؛ سپس آن را آفرينش تازه‌اي داديم؛ پس بزرگ است خدايي که بهترين آفرينندگان است!
مراحل رشد جنین از نظر قرآن تبدیل نطفه به خون بسته(علقه) سپس تبدیل به گوشت جویده شده(مضغه) و سپس تبدیل به استخوان و سپس توسط گوشت پوشیده میشود درحالی که اینگونه نیست و رشد استخوان و عضله با هم پیش میرود
این اشتباه فاحش هم ریش در خرافات دارد مثلا گالن پزشک مشهور یونانی نیز همین نظر را داشت
به نظر میرسد این اندیشه غلط گالن از طریق تجارت با عربستان به مدینه رسیده و بطور ناقص در قرآن وارد شده
...

4-

وَوَصَّينَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَيهِ إِحْسَانًا حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهًا وَوَضَعَتْهُ كُرْهًا وَحَمْلُهُ وَفِصَالُهُ ثَلَاثُونَ شَهْرًا حَتَّى إِذَا بَلَغَ أَشُدَّهُ وَبَلَغَ أَرْبَعِينَ سَنَةً قَالَ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَي وَعَلَى وَالِدَي وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيتِي إِنِّي تُبْتُ إِلَيكَ وَإِنِّي مِنَ الْمُسْلِمِينَ الأحقاف/15
ما به انسان توصيه کرديم که به پدر و مادرش نيکي کند، مادرش او را با ناراحتي حمل مي‌کند و با ناراحتي بر زمين مي‌گذارد؛ و دوران حمل و از شير بازگرفتنش سي ماه است؛ تا زماني که به کمال قدرت و رشد برسد و به چهل سالگي بالغ گردد مي‌گويد: «پروردگارا! مرا توفيق ده تا شکر نعمتي را که به من و پدر و مادرم دادي بجا آورم و کار شايسته‌اي انجام دهم که از آن خشنود باشي، و فرزندان مرا صالح گردان؛ من به سوي تو بازمي‌گردم و توبه مي‌کنم، و من از مسلمانانم!»
در آیه بالا مجموع بارداری و شیردهی 30 ماه است اما
وَوَصَّينَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَيهِ حَمَلَتْهُ أُمُّهُ وَهْنًا عَلَى وَهْنٍ وَفِصَالُهُ فِي عَامَينِ أَنِ اشْكُرْ لِي وَلِوَالِدَيكَ إِلَي الْمَصِيرُ لقمان/14
و ما به انسان درباره پدر و مادرش سفارش کرديم؛ مادرش او را با ناتواني روي ناتواني حمل کرد (به هنگام بارداري هر روز رنج و ناراحتي تازه‌اي را متحمل مي‌شد)، و دوران شيرخوارگي او در دو سال پايان مي‌يابد؛ (آري به او توصيه کردم) که براي من و براي پدر و مادرت شکر بجا آور که بازگشت (همه شما)به سوي من است!
در ایه بالا دوران شیردهی 24 ماه است
در نتیجه دوران بارداری 6 ماه میشود!!!!!!!!!!!!
این هم خطای بزرگ دیگریست
...

سلام دوستان
به کمکتون نیاز دارم

چند وقت پیش یه کتاب گرفتم در مورد نقد قرآن اما کمی ازش خواندم و تناقضات و شبهات زیادی برام پیش اومد
مخصوصا درباره نقد علمی قرآن هیج جوابی نداشتم

احساس میکنم در این تالار افراد متخصصی وجود داره
لطفا افراد متخصص جوابگو این شبهات باشند
با تشکر
(۲۷/آذر/۹۴ ۱۶:۳۱)دوست حقیقت نوشته است:  اسپرم

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

اسپرم
[تصویر: 350px-Sperm-egg.jpg] [تصویر: 350px-Complete_diagram_of_a_human_sperma...en.svg.png]
بخش‌های اسپرم
جزئیات لاتین spermatozoon شناسه‌ها فهرست گری p.1243 MeSH A05.360.490.890 دورلندز
/السویر [i]Spermatozoa واژگان کالبدشناسی
[تصویر: 270px-Complete_diagram_of_a_human_sperma...en.svg.png]

بخش‌های اسپرم

اِسپِرم یا نر یاخته به یاخته‌های جنسی جانور نر می‌گویند که در غده‌های جنسی تولید می‌شود.
اسپرم یا اسپرماتوزوآی بالغ یاختهٔ جنسی (گامت) جنس نر در بیشتر جاندارانی است که به روش جنسی بارور می‌شوند. اسپرم تک‌دسته است..
در انسان اسپرم در بیضه آغاز به ساخته شدن می‌کند و پس از تکامل در برخایه، با منی از بدن خارج می‌شود. اشکال در ساخت یا آزادسازی اسپرم می‌تواند موجب ناباروری مردان شود.

بر پایهٔ برخی پژوهش‌ها تولید اسپرم در همهٔ جانداران به ۶۰۰ میلیون سال پیش برمی‌گردد. تولید اسپرم در همهٔ جانداران تحت تاثیر ژنی به نام بول (به انگلیسی:Boule) است. این ژن در طی تکامل انسان از آغاز تا کنون بی‌تغییر باقی مانده‌است و در همهٔ جانداران وجود دارد.[sup][۱][/sup]

منی

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

گُشناب[sup][۱][/sup] یا [b]منی که در زبان یونانی به آن اسپرما، در لاتین Semen و در انگلیسی به آن Semen یا Seminal fluid
می‌گویند، یک شاره آلی است که در انسان از مجموع اسپرم و ترشحات مجاری آن، ترشحات پروستات و ترشحات غددی که در کنار ریشهٔ آلت مرد قرار دارند، ساخته شده‌است. این مایع از اندام‌های جنسی مردانهٔ انسان و یا جانوران هرمافرودیت ترشح می‌شود و می‌تواند با تخمک جنس ماده فرایند لقاح را برقرار کند.[sup][۲][/sup]

ببخشید
چرا در ویکی پدیا اشاره ای نشده که سینه و پشت مردان در تولید مایع جنسی دخیل است؟

در چه آیه ای از قرآن به نقش زن در نطفه اشاره شده؟

در مورد ایتکه دوره بارداری از نظر قرآن 6 ماه است چه جوابی باید بکار برد؟

از نظر علمی مراحل رشد جنین همان 4 مرحله ی قرآن است یا اینکه سایر اعضای جنین در یک مرحله همزمان رشد میکنند؟
(۲۸/آذر/۹۴ ۶:۳۰)دوست حقیقت نوشته است:  اقای ناظر احساس میکنم از انتقادات میترسید
البته خودم هم میترسیدم برای همین اومدم اینجا

تالار محل تبادل نظر
و ما هم میخوایم در زمینه نقد قرآن تبادل نظر کنیم
نمیدونم این چه اشکالی داره؟

ببخشید مبشه بگید مثلا همین انتقاد 6 ماه بودن دوره بارداری از نظر قرآن کجا جواب داده شده؟

در چه مرکزی؟ در چه تاپیکی؟

اینها در قسمت اول متن براتون برای پاسخش لینک دادم.
اما شما به بعضی مطالب پاسخ نمیدید چرا؟
(۲۷/آذر/۹۴ ۱۹:۳۹)دوست حقیقت نوشته است:  درسته قرآن کتاب هدایت و کتاب علمی نیست اما نباید در حوزه ای ای وارد شود و جواب متناقض عقل و علم بددهد
البته علم و عقل ما هم فقط برداشت ما از واقعیات علمی و عقلی هستند
اما برای ترویج اسلام باید با توجه به عقل عرفی و اخلاق عرفی حرکت کنیم
شما تو این پست ها یکسری سوال مطرح کردین که بعضیا رو دوستان پاسخ دادن و شما یا پذیرفتین یا خیر. اما مهم این هست که اول اولویت بدین به سوالات و یک به یک بریم جلو . البته بازم عقیده من این هست تو این مورد به ادرسهایی که دادم و گفتم تخصصی هستن اسک دین و اسک قران مراجعه کنید. پاسخ هاتون اونجا داده شده و قابلیت به پاسخ رسیدن هم دارید.Smile
شما دلیل بیارید برای عدم علمی بودن قران. اگه یک نمونه متن و توضیح صریح بر علمی بودن قران باشه در قران باشه ادعای شما کذب محسوب میشه.
ایا کلام قران رو وحی مطلق میدونین یا علم رو؟Huh با پاسخ به این سوال احتمالا یکسری از مطالب روشن بشه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست حقیقت ، ماحی
۱۴:۱۸, ۲۸/آذر/۹۴
شماره ارسال: #22
آواتار
انگار حق با آقای ناظر

اون سایت مرکز پاسخگویی به انتقادات قرآن هم روشنگر بود
فکر کنم باید اونجا برم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی
۱۴:۲۹, ۲۸/آذر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۴ ۱۴:۳۶ توسط emadraha.)
شماره ارسال: #23

بنده با شخصی بحث میکردم ایشان می گفتن در قرآن مطالب علمی فیزیکی متافیزیکی شیمیایی و غیره آمده که وقتی از ایشان خواستم نمونه بیاورد ایشان نتوانستن علمی بودن آن مطلب را اثبات کنند البته علمی بود فقط در حد اطلاعات همان 1400 سال قبل . بعد که ایشان ناتوان در استدلال شدن گفتن قرآن بصورت کلی می گوید و وارد جزئیات نمی شود . متاسفانه مقوله تفسیر مقوله ی عجیبی است و هر که می تواند تفسیر خود را داشته باشد و بیشتر به خدعه می ماند .
مثلا وقتی درباره انفجار بزرگ بحث شد آن شخص گفت فقط در قرآن آمده که آسمان و زمین یکی بود و ما آن ها را از هم باز کردیم و تفسیر به قضیه بیگ بنگ می کرد ولی وقتی بررسی می شود می بینید در متون مذهبی و غیر مذهبی اقوام و ادیان دیگر در قبل از اسلام اینگونه توصیفات وجود داشته حتی در جهان بینی سرخپوستان امریکای جنوبی . بعد آن دوستمان گفتن دین خدا از آدم تا خاتم یکی بوده . پس اگر دین خدا یکی بوده چرا در قرآن آمده یهود و نصارا دشمن اسلام هستن؟ مگر کلیمی و مسیحی خداپرست نیستن چرا خداوند در قرآن آنها را دشمن پنداشته ؟ می بینید که وارد شدن بعضی از موضوعات در قرآن که در آن زمان واضح و مبرهن بوده چیز عجیبی نیست .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست حقیقت
۱۵:۰۷, ۲۸/آذر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۴ ۱۵:۴۴ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #24

(۲۸/آذر/۹۴ ۱۴:۱۸)دوست حقیقت نوشته است:  انگار حق با آقای ناظر

فکر کنم باید اونجا برم
اگر در سایت دیگری مطرح فرمودید، لینکش رو هم اینجا هم بگذارید. ممنون

نقل قول:ولی وقتی بررسی می شود می بینید در متون مذهبی و غیر مذهبی اقوام و ادیان دیگر در قبل از اسلام اینگونه توصیفات وجود داشته حتی در جهان بینی سرخپوستان امریکای جنوبی .
برای خارج نشدن از موضوع، پاسخ شما رو در این تاپیک ارائه دادم:
بیگ بنگ در کتب پیش از اسلام؟
۱۶:۰۲, ۲۸/آذر/۹۴
شماره ارسال: #25
آواتار
سلام
(۲۸/آذر/۹۴ ۱۴:۱۸)دوست حقیقت نوشته است:  انگار حق با آقای ناظر

فکر کنم باید اونجا برم
سلام تشکر از همراهیتون. پیشنهاد من سایت اسک قران هست .
(۲۸/آذر/۹۴ ۱۴:۲۹)emadraha نوشته است:  بنده با شخصی بحث میکردم ایشان می گفتن در قرآن مطالب علمی فیزیکی متافیزیکی شیمیایی و غیره آمده که وقتی از ایشان خواستم نمونه بیاورد ایشان نتوانستن علمی بودن آن مطلب را اثبات کنند البته علمی بود فقط در حد اطلاعات همان 1400 سال قبل . بعد که ایشان ناتوان در استدلال شدن گفتن قرآن بصورت کلی می گوید و وارد جزئیات نمی شود . متاسفانه مقوله تفسیر مقوله ی عجیبی است و هر که می تواند تفسیر خود را داشته باشد و بیشتر به خدعه می ماند .
مثلا وقتی درباره انفجار بزرگ بحث شد آن شخص گفت فقط در قرآن آمده که آسمان و زمین یکی بود و ما آن ها را از هم باز کردیم و تفسیر به قضیه بیگ بنگ می کرد ولی وقتی بررسی می شود می بینید در متون مذهبی و غیر مذهبی اقوام و ادیان دیگر در قبل از اسلام اینگونه توصیفات وجود داشته حتی در جهان بینی سرخپوستان امریکای جنوبی . بعد آن دوستمان گفتن دین خدا از آدم تا خاتم یکی بوده . پس اگر دین خدا یکی بوده چرا در قرآن آمده یهود و نصارا دشمن اسلام هستن؟ مگر کلیمی و مسیحی خداپرست نیستن چرا خداوند در قرآن آنها را دشمن پنداشته ؟ می بینید که وارد شدن بعضی از موضوعات در قرآن که در آن زمان واضح و مبرهن بوده چیز عجیبی نیست .

جناب emadraha سلام
این موضوع رو در دو پاسخ کوتاه حدمت شما عرض میکنم.
دین خدا یکی هست و اینکه چرا این دو را به نظرشما دشمن میشمرد علتش پیمان شکنیها و عدم همراهی باعهودی هست که بستن و همچنین منرف کردن دین خدا .
نمونش رو به اشکار میتونین تو متون خود عهد جدید و قدیم مشاهده کنید.
درباره بخش دوم اینها باید به پیامبری که بر اینا میمد ایمان می اوردن و در همون درجه نمیموندن. درجا زدن و رد شدن .
همین خدایی که میپرستند میگه بر این ایین باید برئید و اگه من بگم نه و این حرفا و صحبتهای قبلی خوب بود و من اونو دنبال میکنم میشه چی؟حرفی که شیطان زد بزار اونجور که میخوام من ، تو رو عبادت کنم نه اونی که تو خدا به من میگی
قال ابلیس: یا رب اعفنی من السجود لادم و انما اعبدک عباده لم یعبدکها ملک مقرب ولا نبی مرسل. فقال الله تبارک و تعالی: لا حاجه لی الی عبادتک. انا ارید ان اعبد من حیث ارید لا من حیث ترید.
درباره این موضوع تو تالار و فضای مجازی صحبت شده و میتونین با کلید واژه های دین یا ادیان - پاسخی دقیق بیابید.
و اینکه برخی مباحث هم در قران و یا در اشتراک دینی هست علتش نه قبول اونها هست بلکه مباخث اصلی هست که باقی مونده ، نمونش برخی از عرفیات عرب جاهلی هست که جون از دین حنیف ابراهیمی مونده بود و دیگر ادیان مورد پذیرش و تایید قرار میگیره.
این بحث رو اگه جناب

دوست حقیقت میل داشتن پاسخهاشون رو هر زمان گرفتن و قانع شدن ، اینجا قرار بدن.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست حقیقت ، رکن الهدی ، ماحی
۱۶:۰۹, ۲۸/آذر/۹۴
شماره ارسال: #26

(۲۸/آذر/۹۴ ۱۶:۰۲)mahdy30na نوشته است:  اینها باید به پیامبری که بر اینا میمد ایمان می اوردن و در همون درجه نمیموندن. درجا زدن و رد شدن .
بعضی از بزرگان یهود و نصارا بر پیمان خود نماندند و پیروان با پیروی از بزرگان خود ناخواسته دشمن خدا شدند ؟ یا همه یهود و نصارا دست به دست هم دادند تا دین خدا را از بین ببرند ؟
چطور باید میفهمیدن که ایشون پیامبر(حضرت محمد) خداست ؟
۱۷:۴۴, ۲۸/آذر/۹۴
شماره ارسال: #27
آواتار
خب میتونیم از روی معجزات علمی قرآن به حقانیت ادعاهای پیامبر برسیم

مثلا همین که کلمه یوم 365 بار تکرار شده

یا اینکه نسبت استفاده از کلمه بحر با نسبت مساحت دریاها یکسان است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadraha
۱۷:۵۴, ۲۸/آذر/۹۴
شماره ارسال: #28

(۲۸/آذر/۹۴ ۱۷:۴۴)دوست حقیقت نوشته است:  خب میتونیم از روی معجزات علمی قرآن به حقانیت ادعاهای پیامبر برسیم
مثلا همین که کلمه یوم 365 بار تکرار شده
آیا شما خود این تعداد واژه یوم را شمرده اید و یا فقط به قبول ادعای آن اکتفا کرده اید؟
۱۸:۳۲, ۲۸/آذر/۹۴
شماره ارسال: #29
آواتار
خب به حرف پژوهش گران اعتماد کردم
خب به طور رسمی این مطلب بیان شده بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadraha
۱۸:۵۰, ۲۸/آذر/۹۴
شماره ارسال: #30

(۲۸/آذر/۹۴ ۱۸:۳۲)دوست حقیقت نوشته است:  خب به طور رسمی این مطلب بیان شده بود
رسمی تا چه حد ؟
در حدی رسمی هست که در کتب دینی و بینش اسلامی مدارس بیاید ؟
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا