|
پاسخ به نقد قرآن_بارداری و جنین
|
|
۳:۰۴, ۲۷/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۴ ۲۱:۰۷ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
1- ثُمَّ جَعَلَ نَسْلَهُ مِنْ سُلَالَةٍ مِنْ مَاءٍ مَهِينٍ سجده /8 سپس نسل او را از عصارهاي از آب ناچيز و بيقدر آفريد همین باور عامیانه وارد قرآن شده،اگر قرآن از طرف خداوند بود قطعا میدانست که منی از عظمت های خلقت وارزشمند است و آنرا پست نمیدانست
...
2- فَلْينْظُرِ الْإِنْسَانُ مِمَّ خُلِقَ طارق/5 انسان بايد بنگرد که از چه چيز آفريده شده است خُلِقَ مِنْ مَاءٍ دَافِقٍ طارق/6 از يک آب جهنده آفريده شده است، يخْرُجُ مِنْ بَينِ الصُّلْبِ وَالتَّرَائِبِ طارق/7 آبي که از ميان پشت و سينهها خارج ميشود!
در آیه زیر میگوید نسل آدم را از پشت انسان برگرفته شده است که موید آیات قبل است وَإِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِنْ بَنِي آدَمَ مِنْ ظُهُورِهِمْ ذُرِّيتَهُمْ وَأَشْهَدَهُمْ عَلَى أَنْفُسِهِمْ أَلَسْتُ بِرَبِّكُمْ قَالُوا بَلَى شَهِدْنَا أَنْ تَقُولُوا يوْمَ الْقِيامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هَذَا غَافِلِينَ اعراف/172
و (به خاطر بياور) زماني را که پروردگارت از پشت و صلب فرزندان آدم، ذريه آنها را برگرفت؛ و آنها را گواه بر خويشتن ساخت؛ (و فرمود «آيا من پروردگار شما نيستم؟» گفتند: «آري، گواهي ميدهيم!» (چنين کرد مبادا) روز رستاخيز بگوييد: «ما از اين، غافل بوديم؛ امروزه مشخص شده که منی در بیضه ها ساخته می شود و در کیسه منی ذخیره می شود و ربطی به ستون فقرات و سینه ندارد پس این گفته قرآن غلطی فاحش است. این غلط،ریشه در خرافات دارد مثلا hippocrates پزشک یونانی در 2500 سال قبل معتقد بود که منی از مغز سرچشمه میگیرد و سپس وارد ستون فقرات میشود و سپس وارد مجرای ادرار می شود. خطای دیگر قرآن در سوره طارق این است که میگوید انسان از منی مرد ساخته میشود! چون گفته شده که انسان از اب جهنده ساخته میشود آب جهنده فقط در مورد منی مرد صادق است چون زن فاقد منی است از طرف دیگر اگر میخواست بگوید که انسان از مرد و زن ساخته میشود باید آب جهنده را بصورت تثنیه بکار میبرد نه مفرد بعلاوه در هیچ جای قرآن به نقش زن در تشکیل نطفه اشاره نشده است. ... 3- وَلَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسَانَ مِنْ سُلَالَةٍ مِنْ طِينٍ المومنون/ 12 و ما انسان را از عصارهاي از گل آفريديم؛ ثمَّ جَعَلْنَاهُ نُطْفَةً فِي قَرَارٍ مَكِين المومنون/ 13 سپس او را نطفهاي در قرارگاه مطمئن [= رحم] قرار داديم؛ ثمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظَامًا فَكَسَوْنَا الْعِظَامَ لَحْمًا ثُمَّ أَنْشَأْنَاهُ خَلْقًا آخَرَ فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ المؤمنون/14 سپس نطفه را بصورت علقه [= خون بسته]، و علقه را بصورت مضغه [= چيزي شبيه گوشت جويده شده]، و مضغه را بصورت استخوانهايي درآورديم؛ و بر استخوانها گوشت پوشانديم؛ سپس آن را آفرينش تازهاي داديم؛ پس بزرگ است خدايي که بهترين آفرينندگان است! مراحل رشد جنین از نظر قرآن تبدیل نطفه به خون بسته(علقه) سپس تبدیل به گوشت جویده شده(مضغه) و سپس تبدیل به استخوان و سپس توسط گوشت پوشیده میشود درحالی که اینگونه نیست و رشد استخوان و عضله با هم پیش میرود این اشتباه فاحش هم ریش در خرافات دارد مثلا گالن پزشک مشهور یونانی نیز همین نظر را داشت به نظر میرسد این اندیشه غلط گالن از طریق تجارت با عربستان به مدینه رسیده و بطور ناقص در قرآن وارد شده ...
4- وَوَصَّينَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَيهِ إِحْسَانًا حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهًا وَوَضَعَتْهُ كُرْهًا وَحَمْلُهُ وَفِصَالُهُ ثَلَاثُونَ شَهْرًا حَتَّى إِذَا بَلَغَ أَشُدَّهُ وَبَلَغَ أَرْبَعِينَ سَنَةً قَالَ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَي وَعَلَى وَالِدَي وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيتِي إِنِّي تُبْتُ إِلَيكَ وَإِنِّي مِنَ الْمُسْلِمِينَ الأحقاف/15 ما به انسان توصيه کرديم که به پدر و مادرش نيکي کند، مادرش او را با ناراحتي حمل ميکند و با ناراحتي بر زمين ميگذارد؛ و دوران حمل و از شير بازگرفتنش سي ماه است؛ تا زماني که به کمال قدرت و رشد برسد و به چهل سالگي بالغ گردد ميگويد: «پروردگارا! مرا توفيق ده تا شکر نعمتي را که به من و پدر و مادرم دادي بجا آورم و کار شايستهاي انجام دهم که از آن خشنود باشي، و فرزندان مرا صالح گردان؛ من به سوي تو بازميگردم و توبه ميکنم، و من از مسلمانانم!» در آیه بالا مجموع بارداری و شیردهی 30 ماه است اما وَوَصَّينَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَيهِ حَمَلَتْهُ أُمُّهُ وَهْنًا عَلَى وَهْنٍ وَفِصَالُهُ فِي عَامَينِ أَنِ اشْكُرْ لِي وَلِوَالِدَيكَ إِلَي الْمَصِيرُ لقمان/14 و ما به انسان درباره پدر و مادرش سفارش کرديم؛ مادرش او را با ناتواني روي ناتواني حمل کرد (به هنگام بارداري هر روز رنج و ناراحتي تازهاي را متحمل ميشد)، و دوران شيرخوارگي او در دو سال پايان مييابد؛ (آري به او توصيه کردم) که براي من و براي پدر و مادرت شکر بجا آور که بازگشت (همه شما)به سوي من است!
در ایه بالا دوران شیردهی 24 ماه است در نتیجه دوران بارداری 6 ماه میشود!!!!!!!!!!!! این هم خطای بزرگ دیگریست ... سلام دوستان به کمکتون نیاز دارم چند وقت پیش یه کتاب گرفتم در مورد نقد قرآن اما کمی ازش خواندم و تناقضات و شبهات زیادی برام پیش اومد مخصوصا درباره نقد علمی قرآن هیج جوابی نداشتم احساس میکنم در این تالار افراد متخصصی وجود داره لطفا افراد متخصص جوابگو این شبهات باشند با تشکر |
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۸, ۲۷/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۴ ۱۷:۱۹ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:چرا در ویکی پدیا اشاره ای نشده که سینه و پشت مردان در تولید مایع جنسی دخیل است؟سینه و پشت که در ساخت منی دخیل نیستند. منتها قرآن لزوماً این رو نگفته. گفته شده "يخْرُجُ مِنْ بَينِ الصُّلْبِ وَالتَّرَائِبِ". اولاً مشخص نیست که یخرج به انسان بر می گرده یا به منی. طبق تفسیر نمونه، برخی اون رو اشاره به تولد نوزاد دونسته اند. ثانیاً کلمات صلب و ترائب رو هم میشه به شکلهای مختلفی معنا کرد. مثلاً برخی گفته اند که منظور از صلب، پشت و منظور از ترائب، جلوی بدنه و واض است که این اعضا همگی بین پشت و جلوی بدن قرار گرفته اند. نقل قول:در چه آیه ای از قرآن به نقش زن در نطفه اشاره شده؟إِنَّا خَلَقْنَا الْإِنسَانَ مِن نُّطْفَةٍ أَمْشَاجٍ نَّبْتَلِيهِ فَجَعَلْنَاهُ سَمِيعًا بَصِيرًا (انسان، آیه 2) در قرآن اشاره به "نطفه امشاج" شده است، یعنی نطفه ترکیبی. برخی اون رو به معنای ترکیب منی از مواد مختلف دانسته اند و برخی اون رو اشاره به ترکیب منی مرد با چیزی از زن می دونند. این که دقیقاً چه چیزی از زن مد نظره در آیه مشخص نشده. اما امروزه می دونیم که اون چیز، سلول تخمک هست. نقل قول:از نظر علمی مراحل رشد جنین همان 4 مرحله ی قرآن است یا اینکه سایر اعضای جنین در یک مرحله همزمان رشد میکنند؟توصیه می کنم این تاپیک رو ملاحظه بفرمایید: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-39951.html |
|||
|
|
۱۷:۲۶, ۲۷/آذر/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۷/آذر/۹۴ ۸:۵۹)دوست حقیقت نوشته است: سلام دوست عزیز با سلام من طبق قوانین تالار به شما پیشنهاد دادم وگرنه خودتون مثل اینکه بهتر واردید به پاسخها ![]() برای دقت بیشتر به بند 6 دقت بیشتری بشود 6- این تالار محل پاسخگویی به شبهات اعتقادی و دینی نیست و مدیران چنین ادعا و توانایی را ندارند. برای رفع شبهات دینی خود از طریق شماره 09640 با (مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني) تماس حاصل نمایید. شما وقتی استدلال مخالف رو میخواید بشنوید ، دلیلی نداره تو همه مکانها نقل بشه ، منظق شما اینطوره؟اگه چنین هست پس دنبال پاسخ تکرار مکررات هستین. ![]() شما میتونید ا زمانی که پاسخ نگرفتین کوتاه نیایید ، البته پاسخ دهتده متناسب با نوع سوال شما و ... پاسخ میدن . (۲۷/آذر/۹۴ ۱۰:۳۸)دوست حقیقت نوشته است: من فکر میکردم که اسپرم مردان فقط در بیضه ها تولید میشه و ربطی به پشت نداره این که شما دچار تناقض شدید از بی اطاعی شما بوده وگرنه پاسخ رو میتونید با توجه به همین حرفتون بدست بیارید. (۲۷/آذر/۹۴ ۱۶:۳۱)دوست حقیقت نوشته است: اسپرم شما با توجه به این پرسشهای اخر دنبال دایرة المعارف بودن قران هستین و دنبال این هستین کههمه چیز رو تنهایی بدست بیارید و پاسخ بگیرید ولی خدو همین کتاب هم این رو رد میکنه و میگه : وَ مَا أَرْسَلْنَا مِن قَبْلِكَ إِلَّا رِجَالًا نُّوحِي إِلَيْهِمْ فَاسْأَلُوا أَهْلَ الذِّكْرِ إِن كُنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ تو تفسیر و روایات دقت کنید متوجه میشید که : برای نمونه فقط دو حدیث نقل میکنم از امام رضا(علیه السلام) در تفسیر «فَاسْأَلُواْ أَهْلَ الذِّکْر» وارد شده است که آن حضرت فرمود: مائیم اهل ذکر و مائیم پرسش شوندگان. راوی میگوید عرض کردم: شما پرسش شونده و ما پرسش کننده ایم؟ فرمود: آری. کلینی، کافی، ج۱، ص۲۱۰. امام صادق(علیه السلام) در تفسیر آیه فرمود: ذکر، قرآن است، و اهل بیت پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اهل ذکرند، و از آنها باید سؤال کرد. کلینی، کافی، ج۱، ص۲۱۱. و از طرفی اگه فقط به عقل و منطقی که اشاره کردید باید سائل به عالم مراجعه کنه و خلافش عقل رو میبره زیر سوال. مراجعه جاهل به عالم حکم عقل هست. در باره اینکه ویکی پدیا چرا توضیح نداده ، اول باید اثبات کنید که این دانشنامه ( البته به اصطلاح دانشنامه ) کامل باشه پس وقتی نقص وجود داره نمیتونید به اون استناد کنید. درباره سوال اول که خلقت منی و اب ... هست اگه پاسخ گرفتید به بحث سوال بعدی برسیم که (۲۷/آذر/۹۴ ۱۶:۳۱)دوست حقیقت نوشته است: در چه آیه ای از قرآن به نقش زن در نطفه اشاره شده؟اگه قرار باشه با انبوه سوالات وارد بشید و دنبال پساخ یکا یکشون نباشین ادامه بحث بی فایده هست . هر سوال به نتیجه رسید سال بعدی تا شما بیشتر در تناقض قرار نگیرید. لطفا دوستان تا اعلام نشدن نتیجه سوال مقدم به سوالات بعدی پاسخ ندید.![]() |
|||
|
|
۱۹:۳۹, ۲۷/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۴ ۲۰:۲۱ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
خب بهتره بحث را چارچوب بندی کنیم
اولا آقای ناظر محترم اگر تالار جای شبهات و انتقادات نیست پس جای چیه؟ میشه فلسفه تالار را توضیح دهید؟ آیا فقط مرگ برای همسایه است؟ آیا همه بدن و ما خوبیم؟ آیا همه کافرن و فقط ما بر حقیم؟ دیدگاه شما نسبت به نظرات دیگران چیست؟ دوما برای من مهم نیست که ایدیولوژی اسلام میتونه در مباحث پیروز بشه یا نه حتی اگر اسلام پشتوانه عقلی هم نداشته باشد من به این دین ایمان دارم اما شاهد انتقادات زیادی بر قرآن هستیم که باید با توجه به عقل و اخلاق جواب های قانع کننده ای بدیم پس برای پاسخگویی به انتقادات رایج وارد بحث نقد قرآن میشیم درسته قرآن کتاب هدایت و کتاب علمی نیست اما نباید در حوزه ای ای وارد شود و جواب متناقض عقل و علم بددهد البته علم و عقل ما هم فقط برداشت ما از واقعیات علمی و عقلی هستند اما برای ترویج اسلام باید با توجه به عقل عرفی و اخلاق عرفی حرکت کنیم در تاپیک 4 مورد انتقاد در حوزه ی جنین وجود دارد لطفا به طور منظم پاسخگو باشیم اولین مورد آیا منی از نظر پزشکی مایع بی ارزشی است؟ دومین مورد بالاخره نظر اسلام درباره صلب و ترایب چیست؟ آیا این نظر منطبق با علم پزشکی امروزی هست؟ دوستان عزیز لطفا ار دانسته های خودتون به بنده حقیر نیز منتقل کنید |
|||
|
۲۱:۰۵, ۲۷/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۴ ۲۱:۰۶ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:آیا منی از نظر پزشکی مایع بی ارزشی است؟خب قرآن به ارزش منی اشاره نفرموده است. صرفاً گفته شده یک آب جهنده. نقل قول:بالاخره نظر اسلام درباره صلب و ترایب چیست؟تفاسیر و معانی مختلفی بر این آیه آورده شده که برخی با علم تطابق دارند و برخی خیر. این رو به طور قطعی نمیشه گفت که کدوم تفسیر مد نظر بوده. پس میشه گفت که معنای آیه لزوماً اون جیزی نیست که در شبهه بیان شده. |
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۲۷/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۴ ۲۱:۱۳ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
جواب های شما زیبا و دلنشین است
ثُمَّ جَعَلَ نَسْلَهُ مِنْ سُلَالَةٍ مِنْ مَاءٍ مَهِينٍ سجده /8 سپس نسل او را از عصارهاي از آب ناچيز و بيقدر آفريد در این آیه گفته شده که مایع جنسی مردان بی ارزش است حق با شماست در مورد صلب و ترایب تفاسیر زیادی وجود داره که بعضیها منطبق با علم هستند و برخی متضاد با علم به نظر شما متن صحیح قرآن در مورد صلب و ترایب با کدامیک از تفاسیر همخوانی بیشتری داره؟ |
|||
|
۲۳:۰۴, ۲۷/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۴ ۲۳:۰۷ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ارزش مایع منی جز تولید انسان است . یعنی منظورم اینکه در تامین برق شهر یا سوخت خودرو یا درمان بیماری ها که نقشی ندارد . ارزشش به توان تولید آن است . خب در قرآن هم که همین گفته شده که تولد او امتداد نسل او از آن است . پس چطور نویسنده کتاب گمان کرده قرآن آنرا بی ارزش شمرده .
شاید کلمه مهین این تصور را ایجاد کرده شاید هم می خواسته از مهین این طور سواستفاده کند مهین : کم، ناچیز ، بی مقدار ، ضعیف ، حقیر خب شما با خودت فکر کن چطور قرآن را در تولید نسل دخلیل می داند اما از طرفی می گوید ناچیز و بی قدر . شما فکر نمی کنید این شاره به ارزش ندارد بلکه اشاره مقدار آن دارد. یک انسان بالغ به طور متوسط 180 سانتی متر قد و 80 کلیو وزن دارد و می تواند کارهای شگفت انگیز و بزرگی انجام دهد این در حالی است ولادت او از شرکت حداکثر 6میلی لیتر مایع منی بوده . حقیقتا که نسل او از مقداری ناچیز و حقیر مایعی امتداد می یابد برای اینکه چرا این را بیان فرموده است خداوند بد نیست همین سوره سجده را مطالعه کنیم . حداقل متن فارسی خداوند می فرماید ای انسانی که بر خودت غره می شوی و کبر می رزی بدان اگر ارزشی در توست به خاطر اینست که ما روحی بلند مرتبه در تو دمیده ایم و تو را توانا ساختیم در حالی که تو شکر گذار نیستی پس بدان که از مایعی کم و حقیر به وجود آمده اگر منکر رستاخیز می شوی بدان که همان او را از چیزی به این ناچیزی و حقارت به وجود آورده روز حساب را هم به سادگی برای تو محیا کرده که خداوند قادر است . واگر شک می کنی در حقانیت خداوند و کلامش این مطلب خود گواهی است برای آنکه بدانی |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۲۷/آذر/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
این تفسیر زیبایی بود
اگه میشه در مورد بقیه انتقادات هم توضیح بدید |
|||
|
|
۲۳:۴۲, ۲۷/آذر/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:در مورد صلب و ترایب تفاسیر زیادی وجود دارهعلم (به شرط قطعی بودن) یکی از منابع تفسیر به شمار میاد. بنابراین اگر به وحیانی بودن قرآن یقین داشته باشیم، تفاسیر متضاد با علم را نمی توانیم درست بدانیم. حالا اگر این یقین رو نداشته باشیم، فعلا تو شک می مونیم تا وقتی که از راه دیگری اعتقادات رو بررسی کنیم و به نتیجه برسیم. توجه کنید که این به معنای ندانم گرایی نیست. ما فعلاً نمی دونیم اما ممکنه راهی برای دونستن وجود داشته باشه. |
|||
|
|
۰:۲۰, ۲۸/آذر/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۷/آذر/۹۴ ۱۹:۳۹)دوست حقیقت نوشته است: خب بهتره بحث را چارچوب بندی کنیم با سلام هر شخصی وارد جایی میشه طبق قوانین اونجا عمل خواهد کرد . اولین اصل برای این کار قبول قوانین اونجا هست و شما هم در ابتدای ثبت نام این موارد رو خوانده و یا نخوانده قبول کردید پس جای گلایه وجود نداره. شما تو بخش قوانین مطالعه کردید که محل پاسخ به شبهات نیست و مراکزی تخصیص داده شده برای این مطالب . جای انتقاد هم احساس نمیکنم باشه مگر انتقادی که سازنده باشه. فَبَشِّرْ عِبَادِ الَّذینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ مرگ برای همسایه و ... نیست ولی وقتی شما تشنه هستی به شما نان نمیدن که میدن؟ بگن حالا گرسنگیتو میگیره . این برخورد شما هم مثل همین هست ، به شما اعلام شد برای پاسخ به شبهاتی که خودتون به خودتون بدون داشتن راهنما بر خودتون وارد کردید چه عامدان چه جاهلانه ، مسئولش بنده و همکاران بنده نیستن ، مگر اینکه بگیم شما قصد شبهه پراکنی دارید. خیلی جالبه شما از روی یا احساس و یا از روی توارث اسلام رو پذیرفتین ، و بر صحت و یا عدم صحتش اگه دلیل اورده بشه شما باز به اسلام ایکان دارید و اگه چنین هست چرا براتون شبهه شده؟ برای شما فرقی نمیکنه که/ خودتون میگید انتقادات رایج ، همین انتقادات رایج هم کپی هایی هستن و پاسخهایی هم که شما دنبالش اینجا هستی باید باز هم کپی هایی بشه در قالبی متفاوت. پس بهتر نیست در سامانه هایی که مرکز پاسخگویی هستن مراجعه کنین؟ مثلا پرتال اسک دین و اسک قران ؟ بنظرم هم پاسخ گویی دوسویه هست و هم اینکه کارشناسان مجرب دارن. جواب قانع کننده یعنی بحث بی نتیجه؟ اگه پستهایی که مشابه ایجاد شدن رو مطالعه میکردید بهتر نتیجه گیری میکردید ![]() از نکات جالبی که باز هم تکرار میکنم و شما ندیده میگیرید کمک از ثقل دیگر قران هست . تا زمانی که یک مسیر رو بدون کمک ثقل دیگه و اهل ذکر پیش میرید در عدم پاسخگرفتن باقی میمونید. پ.ن : تذکر : دوستان لطفا از ابراز نظرات شخصی پرهیز کنید و بصورت کاملا مستند صحبت کنید. با تشکر از سایر دوستان |
|||
|
|
۶:۳۰, ۲۸/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۴ ۶:۴۰ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
اقای ناظر احساس میکنم از انتقادات میترسید
البته خودم هم میترسیدم برای همین اومدم اینجا تالار محل تبادل نظر و ما هم میخوایم در زمینه نقد قرآن تبادل نظر کنیم نمیدونم این چه اشکالی داره؟ ببخشید مبشه بگید مثلا همین انتقاد 6 ماه بودن دوره بارداری از نظر قرآن کجا جواب داده شده؟ در چه مرکزی؟ در چه تاپیکی؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

لطفا دوستان تا اعلام نشدن نتیجه سوال مقدم به سوالات بعدی پاسخ ندید.