|
استعفا...
|
|
۱۷:۰۴, ۲۸/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۴ ۱۷:۱۷ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و ادب خب موضوع که از عنوانش مشخص است و پیداست. ![]() حقیقتا ادامه فعالیت برایم به عنوان مدیر مقدور نیست. لذا از تیم محترم مدیریت خواهش میکنم که بزرگواری را برای این بخش انتخاب نمایند. تو این دو سه سال اخیر که در این جا مفتخر به خدمت و البته دانش آموزی بودم خیلی چیز های علمی و عملی یاد گرفتم و خداوند منان را سپاس گو هستم که این لیاقت را به بنده حقیر داد. از همه خواهران و برادران عزیزم خواهش میکنم، کوتاهی های بنده را ببخشند و حلالم کنند. اگر هم کسی همچنان دلخوری، نقدی، اعتراضی، فحشی و... دارد می تواند در همین جا یا پ خصوصی بفرمایید. ولی عاجزانه از همه شما عزیزان میخواهم بنده را دعا بفرمایید. دوستان یا علی
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۰۳, ۸/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۴ ۳:۰۴ توسط السا.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول: ![]() فقط دفاع از حرم نیست، دفاع از مرزهای خودمونه، مثل سالهای دفاع مقدس ... خوش ب حال اونهایی ک اونقدر وسعت روح پیدا کردن ک عزیزترین آدم زندگیشونو روونه جنگ میکنن (نورالسادات عزیزم، خداحفظت کنه) و خوش ب سعادت اونهایی ک میتونن و میرن و مرد و مردونه میجنگن نوشتن و خوندن این جملات شاید ساده باشه ، اما ... چ عظمتی رو توی چندتا جمله خلاصه ش کردم(چقدررر شهید مدافع حرم، چقدر مادر و خواهر و همسر ک مردشون رو روونه دفاع کردن) ... نقل قول:من اگر میخواستم به خاطر این مشکلات برم، باید اون زمانی استعفا می دادم که دوستان فقط به خاطر دفاع از فیلم چ حاتمی کیا چه توهین هایی که نکردند، حتی یادمه میگفتن تو سید نیستی، زمانی که حتی به خاطر درس گفتن منطق، به شما عزیزان، لقب بی کارالدوله بهم دادند و... بی خیال حرف از گذشته نمی زنم. اتفاقا شاید براتون جالب باشه ک بدونین خیلیییی استفاده میکنم از 7-8 جلسه درسی ک برامون ارسال کردین هم منطقا، برای خودم خیلی جاها استفاده میکنم تا بفهمم متنی ک میخونم و استدلالی ک میخونم درسته یا نه، هم اینکه خیلی جاها ازشون برای (ب اصطلاح ) آچمز کردن طرف بحثم استفاده میکنم بحث «مصالح فاسد» و «شکل استدلال غلط» اون بحث تباین و تساوی و عموم و خصوص من وجه و عموم و خصوص مطلق خیلییی کاربردی بود، حیف ک ادامه نداشت (حیف ک ماها علم حاضر و آماده رو هم میذارن جلومون، اما اونقدررر خسته ایم ک نمیتونیم علم رو ب دستش بیاریم) البته یادم هست ک تاپیک ِ "دعا" رو کامل نکردیدهاو سوالام همینطوری موند :دی نقل قول: حرفی ندارم ک بگم ![]() ![]() فقط دعا میکنم ک ان شاء الله ب سلامت برگردید خیلی خیلی خیلی التماس دعا |
|||
|
|
۷:۱۴, ۸/دی/۹۴
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام دوباره
سید جان خوشا به مرامت.چقدر دوست داشتم میرفتم اونجا ولی لیاقت میخواد اینو از من کوچیک به یاد داشته باشید.سعی کنید بخاطر دفاع از دین و ناموستون برید نه بخاطر شهید شدن.اونطوری اجر شهید واقعی نصیبتون میشه ان شاءالله.البته اینو کلی گفتم چون خود سید عزیز گفت که بخاطر دفاع از حرم داره میره سید ان شاءالله که سالم بری و برگردی و در صف یاران سید خراسانی قرار بگیری.وقتی همه برن و برنگردن دیگه کی میخواد همراه سید و سرورمون باشه؟ خدا یار و یاور خودت و خانوادت باشه تو همه لحظات زندگی ان شاءالله تو رو به قرآن دستی هم به سر ما بکش... یا حق |
|||
|
|
۳:۳۹, ۹/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۴ ۳:۴۲ توسط Islam.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
نقل قول: سید من رو هم هوایی کردی تا حالا اینقدر جدی به این قضیه نگاه نکرده بودم! فعلا تصمیمم این شده که تابستون بیام.تا ببینیم خدا چی بخواد.خدا دوستای خوبی مثل شما رو که تاثیرات خوب روی آدم میذارن و در شرایط سخت با فداکاری و تحمل اوضاع رو بدتر نمی کنند ، حفظ کنه. می ترسم بگم شهید بشی چونکه خودم نعمتی مثل شما رو از دست میدم! پس إن شاء الله باهم شهید بشیم
|
|||
|
|
۱۰:۴۸, ۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
پسرعمو اگه پیش خدا رفتی، سلاممو بهش برسون!
یادت نره! خدا به همرات عزیزم
|
|||
|
|
۱۹:۳۹, ۱۲/دی/۹۴
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ارسال های غیرمرتبط با موضوع حذف شدند. لطفا از انحراف موضوع خودداری بفرمایید. نه اخلاقیست و نه در شأن دو مسلمان و شیعه است که اینطور دعوت به مباهله کنند به خاطر چند ارسال و موضوع ... اگر هم مساله شخصی با کسی دارید، در پیام خصوصی پیگیری بفرمایید. لطفا مراعات بفرمایید. |
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۱۲/دی/۹۴
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
هر جا هستید موفق باشید در پناه حق
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: heart.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.png)
![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)

![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)

تا حالا اینقدر جدی به این قضیه نگاه نکرده بودم! فعلا تصمیمم این شده که تابستون بیام.تا ببینیم خدا چی بخواد.